Yeah..!! In samenwerking met webwolwinkel heb ik me toch weer een gave give-away voor jullie vandaag…! Ik ben er zelf helemaal weg van, misschien doe ik zelf ook wel mee (grapje ;-) Maar Katia heeft “nieuwe” garens, die zijn echt om te smullen en die liggen allemaal in de webwolwinkel! Ik heb het over de conceptgarens en alleen de wikkels zijn werkelijk waar al fantastisch. Soms zie ik een garen dat ik alleen al wil hebben om te fotograferen, nou dit zijn zulke garens. De uitstraling, de look, de feel het past helemaal in mijn straatje…zie onderstaande foto’s, dat is toch genieten!

Zelfs om alleen maar naar te kijken vind ik ze echt fantastisch, maar het zijn ook nog de meest mooie en zachte wintergarens om grote warme sjaals, mutsen, wanten en ga zo maar door…mee te maken. De Catena Merino viel me meteen op door de dikke stoere draad, ondanks zijn formaat is het een wolkje qua zachtheid. Ik ben meteen in de winterstemming zoals je ziet en heb een collage laten maken bij Albelli met mijn favoriete winter plaatjes en teksten (van Pinterest). Ik kan zo genieten aan het begin van een nieuw seizoen :)

Met de natuurlijke uitstraling en de mooie vergrijsde kleuren maakt Katia mij meteen enthousiast.  Ik vind het altijd heel belangrijk hoe een bol eruit ziet (incl. wikkel) en als ik zelf een bol zou mogen maken, zou hij er zo als deze concept garens uitzien. Ik vind ze zo chique en tijdloos :) Momenteel werk ik aan een nieuw patroon voor een hele gave sjaal! Ik kan je alvast verklappen, hij is gemaakt met Katia garen…en hij wordt tof!

Het duurt nog even voordat het patroon online komt, maar niet getreurd. Jij kunt nu ook zelf al aan de slag met deze garens :) Want van webwolwinkel mag ik namelijk een set van een aantal concept bollen en het Concept magazine (Nr 2.) weggeven hier op mijn blog. Hoe gaaf is dat! Geloof me, daar word je echt blij van op deze frisse herfst dagen.

In het magazine staan mooie vesten en truien die gemaakt zijn met die prachtige conceptgarens. Het zijn allemaal klassieke en tijdloze modellen die je kunnen inspireren tot een nieuwe wintergarderobe. Als je eenmaal hebt gevoeld hoe aaibaar deze garens zijn wil je nooit meer iets anders aan hahahaha. Ik denk dat ik er een pyjama van ga breien.

Wat moet je doen om kans te maken op deze toffe give-away..? Het is heel makkelijk! Laat een reactie achter onder dit bericht en vertel daarin wat jij wilt gaan maken met de concept garens. Wie weet hoor je as. dinsdag wel dat je hebt gewonnen :)

Fijne dinsdag,

Liefs Lisanne

254 reacties op “*Katia concept give-away..!*”

 1. Claudia scheuneman van thillo schreef:

  Hoef ik niet lang over na te denken…. een hele brede en lange sjaal. Eenvoudige steek, grote naald, kilometers maken en alle kwaliteiten door elkaar en naar elkaar. Prachtig.

  • Carolien Schenk schreef:

   Wauw! Ik denk aan een gave kussensloop voor op de bank. Of een mooi sjaal in een simpele steek? Of een omslagdoek? Of toch de sjaal van Miriam Catshoek? Zoveel keus!! Het is echt prachtig garen en doe graag mee in de race!

 2. Carole schreef:

  Wat een gave give-away. Wat zien die wolletjes er aaibaar uit. Ik zou een mooie sjaal of col met gemixt garen ervan maken, zo’n lekkere om in weg te kruipen!

  groetjes,
  Carole

 3. Lianne Oosterbosch schreef:

  Je hebt helemaal gelijk. Wat een plaatje deze garen!

  Als ik deze win maak ik een mooie col sjaal met de jasmijnsteek, daar ben ik echt verliefd op geworden en ik denk dat deze garen de jasmijnsteek nog mooier maken. :)

 4. Loes schreef:

  Wat een mooie collage Lisanne! Ik doe mee! Ik denk dat ik er een mooie sjaal met bijpassende polswarmers van zou maken. Groetjes, Loes

 5. Pauline Visser schreef:

  Ik zou graag een vest maken. Nog nooit een kledingstuk gehaakt, haak nu sokken! Mooi garen om te winnen

 6. Simone schreef:

  Daar hoef ik niet lang over na te denken. Een mega xxl sjaal met een mooie luchtige steek zodat ik me er helemaal in kan wikkelen! Heerlijk!

 7. Caroline van Maanenberg schreef:

  Dit is een gave GIVE-AWAY. Graag waag ik een kansje ……ik wil er graag een cardigan van verschillende steken van maken, zodat ik er lekker lang van kan genieten. Op een mooie herfstdag, swinters lekker binnen als ik bezig ben en in de lente wanner ht zonnetje weer zijn krachten laat voelen. Heerlijk

 8. Hanne schreef:

  Ik zou graag een warme muts voor mezelf maken

 9. Lies schreef:

  Graag, om een grote knusse rondbrei sjaal te maken waar mijn zoontje bij kan om in de winter mee te wandelen

 10. Ingeborg schreef:

  Wat ik zou maken, een heerlijke sjaal en dan met een boek en warme chocomelk op de bank wegdromen

 11. Marlene schreef:

  Als ik dit pakket zou winnen dan zou ik er graag een mooie omslagdoek van willen maken voor mezelf, ben altijd voor andere bezig, maar nu, voor de koude wintermaanden, wil ik iets voor mezelf.

 12. Gertie schreef:

  Wat een ontzettend gave wol, en super geweldige kleuren ❤️ Ik doe heel graag mee aan deze give away, en als ik de gelukkige zou mogen zijn dan ga ik een supermooie omslagdoek voor mezelf ervan maken . En nu heeeeeel hard duimen ??????

 13. Valérie schreef:

  Ik zou er heel graag een lekker zachte sjaal van maken. En waarschijnlijk als de sjaal af is dan wil ik een muts en een cardigan maken. Lieve groetjes

 14. Een omslagdoek voor op het winterhuwelijk van mijn zus !

 15. Femke schreef:

  WoW wat mooi, ik snap helemaal wat je bedoelt!! Ik zou er een heerlijk vest van willen maken!! ?

 16. Lisette schreef:

  Wat een mooi pakket, mooie warme kleuren. Ik zou er een lekker warme omslagsjaal van maken, kan ik wel gebruiken met dit weer. Ben trouwens benieuwd naar jouw nieuwe ontwerp voor een sjaal.

 17. Arianne Schenkelaars schreef:

  Wat een geweldige give away! Ik zag de mooie garens in een hele mooie setting in de winkel, mocht ik winnen dan ga ik heel erg graag een fijne sjaal maken! En als je nieuwe ontwerp klaar is ga ik deze natuurlijk maken voor mijn dochter, een mooi cadeau!

 18. Jannet schreef:

  Wat een mooie wol, prachtige kleuren, zou nog niet weten wat ik er van ga maken, sjaal, omslagdoek, plaid zal mooi zijn op mijn bank. Doe nooit met de give away, maar voor deze wol maak ik een uitzondering. Lieve groet Jannet

 19. WAT een prachtige wol zeg! Die wil ik heel graag voelen en snuiven. Ik zou er een mooie sjaal voor mijn moeder van maken. Groetjes, Frederika

 20. Elin van der Hoorn schreef:

  Dat is niet zo moeilijk. Ik zou er een heerlijk warm vest van gaan maken. Laat de winter maar komen.

 21. Adriella de koeijer schreef:

  Het garen ziet er mega mooi en zacht uit en het is zeker fijn om voor vele winterse doeleinden te gebruiken.Ik denk dat ik wat bolletjes bij zou kopen en er een hele mooie poncho van zou breien ik heb een aantal jaren zelf een patroon gemaakt en dat komt dan weer goed van pas.
  Lieve groetjes Adriella

 22. tessa schreef:

  wat leuk… ik zou hier heel graag een poncho meemaken voor mijn dochtertje prachtige kleuren zijn dit.??

 23. Ann Goossens schreef:

  Wat een geluk heb je om deze mooie bolletjes te mogen uittesten. Ik zou er een gezellige warme sjaal van haken/breien. Leuke kleurtjes zijn het ook.

 24. Emily schreef:

  Hey Lisanne,

  Wat een super mooie bolletjes. Ze zien er heerlijk aaibaar uit. Ik zou er een hele fijne warme sjaal van haken die ik om kan doen in de vroege ochtenden dat ik naar stage moet, of voor op de fiets naar school. Ik ben heel benieuwd.
  Fijne dinsdag.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

 25. Nienke schreef:

  Wat een geweldige give-away is dit!! En ook nog eens helemaal mijn kleurtjes! Ik zou er iets draagbaars van maken, ik denk zo’n mega sjaal waar je zelf bijna in past ;)
  Fijne dag en groetjes,
  Nienke

 26. Cindy schreef:

  Hoe leuk! Ik zou er graag een warm vest van breien :)

 27. Jose schreef:

  Wouw Lisanne wat een heerlijke bolletjes!
  Ik zou er een royale omslagdoek mee maken en dan de verschillende garens erin verwerkt…

 28. Agnes Roos schreef:

  O o o wat zien die garens er geweldig uit!!!!!!!!!!!! Mijn handen kriebelen al om ze eventueel te proberen. Dus k doe zeker mee aan deze give away

 29. Eveline schreef:

  Wat gaaf zeg! Wat een mooie bollen! Ik zou met de lichtrose en grijze wol een muts maken voor mijn dochter. Met een bontrandje als dat erbij past qua kleur. Met (als het lukt) nog een bijpassende sjaal. Dat zou fantastisch staan bij haar winterjas.

 30. Inge schreef:

  Wat een leuke winactie. Ik zou heel erg graag zelf een keer een sjaal haken. Ik heb 1 gehaakte oker gele sjaal liggen. De kleuren passen heel erg goed bij mij, en ik weet dan ook zeker dat ik de gehaakte sjaal zelf vaak ga dragen.

  Groetjes Inge

 31. Annemieke schreef:

  WoW wat een leuke gave actie weer. Ik probeer het weer eens. Wat ik er van ga maken? Een lekkere warme sjaal denk ik. En ik hou hem ook eens zelf?

 32. Juffrouw Mier schreef:

  Hallo Lisanne! Wat een gave give away. Die garens zou ik graag willen gebruiken voor kleding voor de poppen en knuffels die ik maak. Kunnen we ook kans maken op dat mooie sfeerbord, dat heb je echt heel mooi samengesteld!

 33. Marieke van Pijkeren schreef:

  Wat een gaaf garen, fijne kleuren en heerlijk aaibaar om zo te zien. Ik zou er denk ik een heerlijke woondeken van maken. Lekker op de bank, kacheltje aan, wijntje erbij….ik zie het zo voor me! ?

 34. Bernice schreef:

  Hoi!

  Inderdaad om verliefd op te worden! ? Ik doe dan ook heel graag mee met deze win-actie. Ik zou er een mooi winters setje voor m’n dochtertje (6 jaar) van haken. Ze heeft dit jaar zo’n pech met een gebroken enkel die niet wil genezen… en omdat ze zo ontzettend lief is voor haar broertje van een maand, verdient ze dit wel!

 35. Minke schreef:

  Wat een leuke blog en prachtig garen! Ben blij dat ik niet de enige ben die ook valt op mooi wol met een mooie wikkel (het totaal plaatje en het bevoel dat je er bij krijgt!) ik zou er graag iets van maken voor op de babykamer!

 36. Aletta schreef:

  Ik heb nog niet eerder mee gedaan met een give away, maar helemaal verliefd op dit garen!!! Ik waag graag een kansje deze keer :-) Ik zou er een mooie sjaal van maken.

 37. Miriam schreef:

  Wat een prachtige garens!! Krijg er nog meer herfst gevoel van!!
  Ik zou er een heerlijke warme col, sjaal of omslagdoek van maken…en het daarna fijn dragen tijdens een boswandeling.
  Onwijs leuk deze give away van webwolwinkel…een fijne online winkel met een prachtig assortiment en fijne acties…ik ben fan!!

 38. Tamara schreef:

  Wow wat een mooi garen, verliefd op de mooie kleuren❤! Leuke winactie, natuurlijk wil ik deze graag winnen! Ik zou er een heerlijke warme omslagdoek van haken?. Groetjes Tamara

 39. Carolien schreef:

  Die bolletjes zien er echt super knuffelbaar uit. Mijn eerste idee is om er een zalige sjaal van te maken. Maar ik heb pas het boekje ‘Pluis en haar vriendjes’ in mijn boekenkast staan. Dus zo een Pluisje of 1 van haar vriendjes in zo’n heerlijk knuffelbaar garen, dat zou ook wel leuk zijn. ;-)

  Die schaapjes zijn geweldig. :-)

  Groetjes
  Carolien

 40. Peggy schreef:

  Lisanne, ik kan niet kiezen er is zoveel moois van dit mooie garen te maken!
  Iedereen mag mee bepalen wat ik hiervan zou kunnen gaan haken. JIJ ook!
  Wat gaaf dat de webwolwinkel deze give away mogelijk maakt bij jou. Webwolwinkel BEDANKT!
  Iedereen heel veel succes.! fijne dag Liefs Peggy

 41. Kelly Terlingen schreef:

  Oooh wat mooi! Ik zou er een vestje van halen voor onze 1-jarige dochter Giulie. In de silk lace en dan een biesje middenin en kraagje van de Silk Mohair. Katia wat een geslaagd garen weer! Kan niet wachten het in m’n handen te hebben ☺️

  • Gerda Stolk schreef:

   Prachtig! Ik zou er een heerlijke sjaal van maken, of een lekker warm vest, of toch een omslagdoek, een kussen op de bank is ook leuk, of……… gewoon allemaal

 42. sandra schreef:

  Een heerlijk knuffelbare sjaal, heerlijk laat de kou dan maar komen.

 43. Griet schreef:

  Ik zou zo’n grote wikkelsjaal maken waar je helemaal kan inkruipen, zodat het heerlijk wordt om buiten van de winterlucht te genieten :-)

 44. Suzi schreef:

  I would crochet a nice big shawl. I’m always cold and nice big cozy shawls are much needed :) and I never win so it would be extra nice if I would win just once :)
  Thanks for making this giveaway:)
  (I’m from Germany, if you wonder why I write in English)

 45. Bianca schreef:

  Omdat een dakloze kennis van ons vandaag de sleutel krijgt van zijn huis. Ik de kleuren ook best mannelijk vind zal ik een warme woondeken van maken zodat hij zich thuis voelt in zijn nieuwe stekkie.

 46. Hennie schreef:

  Ik vind de bolletjes super mooi, ik zou er een mooie trui van maken. Wat leuk dat de webwolwinkel deze give away mogelijk maak. Bedankt!

 47. Corine schreef:

  Prachtige garens en die kleuren …. Ik ga/wil voor het eerst in mijn leven een trui breien en dit garen zou ik er dan in willen verwerken.

 48. Hinke schreef:

  Wat een onwijs mooie garens ? als ik zou winnen dan zou ik er een lekkere grote rechthoekige sjaal/omslagdoek van maken om heerlijk in weg te kunnen kruipen❤

 49. Susanne schreef:

  Hoi,
  Wat een prachtige kleuren, mijn dochter en ik zijn echte herfst freaks en ik zou van t garen een mooie shawl en handwarmers maken ! Ze zit voor t eertse jaar op de middelbare school en moet 50 minuten fietsen, dus dat komt mooi van pas ! Groetjes Susanne
  @haakgek

 50. Joyce schreef:

  Wat een heerlijkheid in een wikkel haha!
  Super Giveaway!
  Ik kan dit niet weerstaan en doe graag mee.
  Have a nice day!!
  Joyce

 51. Cathelijn schreef:

  Oehhhh wat mooi! Ik zou er een fijne warme sjaal van maken! Heerlijk vooral nu de ochtenden weer wat frisser zijn!

 52. Marie Benedicte Nocito schreef:

  Het is makkelijk….
  Nee! Grapje!
  Ik zal een mooie shrug wil maken. Mijn vriendin is nu bezig met een shrug te maken en ik vind het ook perfect voor de herfst en winter tijd, zeker in deze mooie tinten.

 53. Jeannet Heida schreef:

  Een heerlijk zachte poncho met capuchon, wanten en pantoffels om te overwinteren?

 54. Miranda Wouters-Huybreghts schreef:

  Wat een prachtige wolletjes! Na er een hele poos naar gestaard te hebben en een heleboel foto’s gemaakt te hebben, zou ik graag een mooie brede sjaal maken voor mijn lieve schoonzusje!

 55. Peggy schreef:

  Ik doe heel graag mee! Prachtige kleuren. Ik zou er een sjaal v willen maken . Zo n lekkere warme zachte aaibare sjaal!

 56. Sofie schreef:

  Mijn zoontje van 7 maanden zit heeeeeeeel graag buiten. Graag zou ik er een Snoody van haken. ?

 57. G. Hooijkaas schreef:

  Wat een fijne kleuren. Vanaf de foto straalt al het fijne gevoel van het garen af. Ik zou er kussens van maken op de bank. Gelijk een reden om de oude kussens er vanaf te halen. Je blijft de oude altijd te lang laten liggen.

 58. Chantal schreef:

  Wat een leuke actie! Ik zou et of een omslagdoek van maken denk ik. Of muts en sjaal voor mijn kids!

 59. Annabel schreef:

  Wat een heerlijk aaibare bollen! En inderdaad, als de wikkel mooi is, is de kans groot dat ik ‘m koop hihi. En wat een gave collage heb je laten maken! Ik verzamel zelf dat soort plaatjes op Pinterest omdat ik ze zo leuk (en leerzaam!) vind, maar had er eigenlijk nog nooit aan gedacht om er een schilderij van te maken, echt heel gaaf!
  Ik doe heel graag mee aan de give-away, zou er een winters kussensloop van maken! Staat altijd zo gezellig op de bank, zeker een combinatie met een plaid of (nep) schapenvacht :-)

 60. Tania de Beuker schreef:

  WoW wat een prachtige garens.heerlijk in om in weg te dromen. Van de extra dikke garen zou ik een heerlijk warm deken/plaid willen maken met heerlijke kabels. Lekker stoer. Maar een lekker dikke sjaal en muts lijkt me ook heerlijk om de winter mee door te komen en te struinen door de bossen met de honden. Laat de winter maar komen

 61. Nelleke schreef:

  Wat een prachtige kleuren en heerlijk aaibare wol!
  Een hele grote wegkruip sjaal zou ik ervan gaan maken!

 62. José schreef:

  Wauw, dat ziet er super uit! Bij uitstek geschikt om een mooie warme sjaal van te maken bij mijn nieuwe winterjas!

 63. Ineke Uphof schreef:

  Super zo’n actie! Graag wil komen kennismaken met dit nieuwe garen, zodat ik het kan gebruiken voor de haakles die ik geef in mijn buurthuis. Niet iedereen kan leuk garen van goede kwaliteit kopen, dan komt er eens een verrassing ?

 64. Linda Kivits schreef:

  Wat een mooie wol, ik zou er graag een mooie stoere col van willen maken,liefst zo een die je dubbel om je nek draagt❄⛄?⛄❄

 65. Carla schreef:

  ??? wat een gave give a way. En wat een mooi garen je word er meteen verliefd op ?. Het eerste wat in mij op komt om met dit garen te maken is een mooie trui of vest.

 66. Claudia schreef:

  Oh dat is prachtig garen, geweldige kleuren. En niet moeilijk wat ik ervan ga maken. Ik ben in 4 maanden 36 kilo afgevallen, dus een lekker warm vest is erg welkom! Door het afvallen heb ik het steeds koud en past mijn ‘oude’ garderobe niet meer hihi.

 67. sandra schreef:

  Oh wauw! Die zijn echt te leuk! Wat zal ik er van maken? Een sjaal , colsjaal, omslagdoek , deken voor op de bank of een vest…. te veel ideeen!

 68. Sandra schreef:

  …………………..

  S P R A K E L O O S

  verliefd <3

  En wat voor moois ik er dan van wil maken, denk dat ik mezelf verwen met een mooi comfortabele coltrui <3 <3

  En wat tof dat je ons hiermee mag verwennen …

  Liefs van San Xx

 69. Yvonne schreef:

  Ik zou een heerlijke sjaal voor de winter willen maken en dan het liefst met jouw patroon! ♡♡♡ Fijne dag. Gr. Yvonne

 70. Marjolein schreef:

  Ik zou er een scoodie van willen haken. Wil er graag een maken, maar twijfelde over het materiaal. En nu komt dit voorbij: gevonden?

 71. Jeanette Renting schreef:

  Oh wat heerlijk om die garens uit te proberen. En leuk dat je ook aan ons allemaal denkt.
  Een sjaal, een plaid, het is lastig kiezen.
  Maar misschien wel iets uit het magazine wat we ook kunnen winnen.
  Een vest is altijd fijn om te haken en te dragen.
  Fijne dag!

 72. Cilia schreef:

  Zien er fantastisch uit, die garens. Mocht ik winnen, dan zou ik ern heerlijke warme omslagdoek maken voor een oudere dame, die het heel vaak koud heeft ☺.

 73. Carola Steen schreef:

  Ik heb nog nooit een vest gehaakt en zou het graag eens proberen met dit garen!

 74. Simone Groot Jebbink schreef:

  Een dikke, warme, wollige, winterse sjaal zou ik er van haken om lekker in te snuggelen (is zeker geen woord, maar t gevoel snap je vast, haha)

 75. Madhur schreef:

  Hoi Lisanne ,
  Dat zijn inderdaad prachtige bollen en kleuren! Daar wordt je toch hebberig van?!
  Deze vragen gewoon om een winters patroon. Muts en handschoenen, grote sjaal, een luchtige col… Ik zou het wel weten.
  Groetjes Madhurya

 76. Evelien schreef:

  Het is nu al koud,vooral tijdens mijn nachtdiensten dus een warme sjaal zou ik van dit mooie garen maken,en nu maar duimen

 77. elly schreef:

  Wat ziet dat er inderdaad prachtig en inspirerend uit! Ik denk dat ik een mooi plaid hiervan zou maken. Staat prachtig over de bank, en heerlijk warm om onder weg te kruipen!

 78. Astrid van Akkerveeken schreef:

  Jeetje, dit is niet normaal meer, zó mooi! Ik wil aaien, breien of haken, dat weet ik nog niet. Groet van Astrid

 79. annerieke schreef:

  wat een gave bollen. Ik weet niet of ik er iets van zou maken. Ze zouden denk ik in de draadstalen manden belanden die in mijn open kast staan in de huiskamer, zo mooi zijn ze. Maar uiteindelijk zou ik er denk een heerlijke sjaal van haken.

 80. Marjolein schreef:

  Wat ontzettend mooie wol! Ik zou er een grote omslagdoek van willen maken. Zo groot dat ik er op de bank ook lekker onder kan wegkruipen. Een cocon, zacht, warm, mooi,…..

 81. Marianne schreef:

  Ik zou dolgraag hier een poncho van willen breien of haken voor een vriendin die op dit moment wel een opkikker kan gebruiken

 82. Jolanda schreef:

  Ik zou er een heerlijke warme sjaal van maken. Ik ben gek op sjaals en het wordt er weer weer voor.

 83. Astrid schreef:

  Wat een leuke actie en mooi garen. Ik zou erwat voor mijn kleinzoon van maken. Doe graag mee.

 84. Chantal schreef:

  Wow, dat garen ziet er echt uitnodigend uit! Krijg meteen weer zin om in mijn haaknaald te klimmen en er iets moois, warms, aaibaars van te maken.
  Wat een leuke actie en ja natuurlijk zou ook ik dit graag willen winnen…

 85. Caroline schreef:

  Ha, ha…….wie wordt hier nou niet hebberig van☺☺?
  Benieuwd naar jouw sjaal Lisanne!

  Gezellige dag verder.

  Lieve groet, Caroline.

 86. Huis en haak schreef:

  Voordeel van herfst en winter? Heerlijk mooie grove, zachte winterwolletjes! Wat een te gekke giveaway en zo gaaf dat jij dit weg mag geven! Ik draag heel graag zelfgehaakte shrugs…dat zou ik er van m(h)aken. Liefs, Jacqueline

 87. Priscilla Bierman schreef:

  WoW, wat een mooi aaibare wolletjes zijn dit!! Ik zou hier heel graag een lekkere sjaal van maken. Eigenlijk 2, een voor mezelf en een voor mijn dochtertje. Zo moeder zo dochter zeg maar ;-)

 88. mamadammeke schreef:

  Een poncho voor mijn kleine meisje haken :)

 89. Marjolein schreef:

  Ik zag je give away op IG langskomen en kan het niet laten om nu echt een gokje te wagen en doe mee! Wat ik er van zou maken? Een heerlijke warme col, want die hebben we met deze koude dagen wel nodig!
  (Marjolein2.0 Instagram)

 90. Barbara schreef:

  Oh wat een mooie bolletjes, die zou ik graag gebruiken om een heerlijke warme sjaal mee te maken. Met verschillende garen, verschillende steken en verschillende tinten. Lijkt mij heel fijn!

 91. Wilma schreef:

  Heb het garen in een wolwinkel gezien en was er weg van. Wat een prachtige garens en kleuren ! Maar goed dat ik geen creditcard had.
  Ik zou een heerlijk warm, mooi en luxe vestjes maken van dit prachtige garen! ?

 92. Angele van etten schreef:

  Wat een mooie wol, ik zou jouw patroon voor de wintersjaal gebruiken, of een lekkere deken voor op de bank. Of omdat ze zo zacht zijn een KNUFFELBEER?

 93. Kelly schreef:

  Een stoere sjaal voor bij mijn leren jas! Ik denk dat dat echt een gave combinatie vormt. Stoer, maar toch ook vrouwelijk!

 94. Arine schreef:

  Prachtige kleuren!
  Ik zou er een col van breien met een muts eraan vast voor mijn dochter. Het liefst met bijpassende wanten :-)

 95. Esther schreef:

  Oooooh! Mijn gedachten springen alle kanten op en ik voel een enorme hebberigheid opkomen. Deze mooie bolletjes doen mij watertanden! Wat zou ik er van willen maken? Een omslagdoek, een knuffeldeken, een lekkere sjaal, een zacht knuffelbeestje….. eigenlijk heb ik meer ideeën dan er bolletjes zijn.
  Maar misschien ga ik wel, als ik zou winnen, deze bolletjes eerst een tijdje ergens neerleggen om elke keer als ik er langs loop er even aan te voelen en te knuffelen. ☺️

 96. Eline De Boiserie schreef:

  Oh wat leuk ze zien er echt super mooi uit !!!
  Ik heb nu net nood aan een warme trui, ik zou er graag een Bernadette van maken en een matchende voor mijn mini meisje van 7maanden dan kunne we in de winter samen lekker assortie warmte uitstralen !! ?❤️

 97. Linda schreef:

  Lieve Lisanne, wat een gave give-away. Ik doe mee hoor. Als ik win zullen de bolletjes toch even wachten tot jouw nieuwe patroon er is…want zoals geen ander weet jij dit weer super te combineren in een tijdloos patroon. Dus daar ga ik voor!
  Liefs Lin @hipenhandgemaaktbylin

 98. Heidididid schreef:

  Wat een gave wol en give away!ik hou van de herfst maar een eeeeenorme koukleum ik zou dus een warme col maken incl polswarmers! Heerlijk!

 99. Patricia schreef:

  Ik wil graag meedoen zodat ik er een prachtig mutsje met bijpassende sjaal voor m’n dochter van 18 maanden van kan maken. En als er over is, voor mezelf ook 1 :)

 100. Alie Santing schreef:

  Ik zou er een vest van maken. Heerlijk lijkt me dat.

 101. Heerlijk die wolletjes! Ik zou er wel een bad mee willen vullen en er heerlijk tussen gaan liggen..! Ze zien er zo zacht uit ? Daarna ga ik er een mooi plaid van haken/breien en er daarna een blog over schrijven… ja, dat ga ik doen! Nu maar duimen draaien….

 102. sandra schreef:

  Hi Lisanne!!
  Wat een mooie wol?? daar ga ik natuurlijk de nieuwe sjaal van jouw mee maken!! Hihi als ik daar op kan wachten en anders staat er vast wat moois in her mooie magazine♡♡
  Groetjes Sandra

 103. Lidy Nooij schreef:

  Hi Lisanne,
  Wat een prachtig garen!! Wat een mooie ontdekking, wolgelukjes zijn dit!!
  Een fijn zacht knuffel kussen zou ik er van maken. Ik heb een nieuwe steek ontdekt die er volgens mij heel geschikt voor is. Liefs Lidy

 104. Marikaisa schreef:

  Oooo voor deze mooie bolletjes wil ik graag een poging wagen! En ik weet ook al welke sjaal ik er mee ga maken! Het knuffel gehalte spat van de foto’s!!
  Bedankt voor de leuke give away! ?

 105. Elleke schreef:

  Ik zou er een hele lange sjaal van maken voor bij mijn nieuwe jas. Ik hou van zachte lange sjaals.

 106. Daphne schreef:

  Supergaaf, de collage die je hebt gemaakt! En ik snap helemaal atje zo enthousiast bent over die prachtige bolletjes wol! Wat zou ik daar graag een heerlijk warme sjaal van haken om lekker in weg te kruipen…

 107. Mieke van Oene schreef:

  Wat leuk!! Ik zou eerst met een potje thee uitgebreid door het magazine bladeren, dan aan de haak!

 108. Annette schreef:

  Wat een super actie en een super verhaal. Daar word je echt blij van. Ik zou een mooie warme sjaal haken voor de koude winterdagen.

 109. Esther schreef:

  Kort maar krachtig… wat een prachtige kleuren! Hier zou ik graag iets van willen maken voor mijn nichtjes! Breien/haken is zo verslavend en mijn nichtjes vragen het steeds.. dit is de perfecte kans!

 110. Ankie schreef:

  Verliefd verliefd verliefd….. op Puno ?
  (de Katia puno)

 111. corine schreef:

  Wat een mooie give away! Prachtige wol! Heel graag zou ik zo’n omslagdoek maken.

 112. Anneke schreef:

  Hi,
  voor een mooie sjaal is deze wol perfect. Of misschien wel voor een leuk baby-dekentje. Groetjes Anneke

 113. Ingrid ten Hove schreef:

  Wauw, super give-away wederom! Ook ik zou, zoals ik hierboven vaak lees, kiezen voor een lekker warme sjaal! Nu maar weer duimen!

 114. Ingrid schreef:

  Wat een mooi garen! Ik ben er verliefd op, net als jij. En er schiet me meteen een mooi project te binnen, namelijk een heerlijke cozy poncho voor de koude maanden die eraan komen. Heerlijk om te maken en daarna met veel plezier te dragen. Zo kom ik de herfst- en wintermaanden wel door. :-)

 115. Barbara schreef:

  Zeer mooie garens en mooie blog van jou! Ik heb al een tijdje een shrug op mijn verlanglijstje staan. Dat zou ik er van haken. Of natuurlijk dat nieuwe patroon van jou….of toch de shrug …. Of toch…. Eerst maar eens winnen!?

 116. Alexandra Voorbach schreef:

  Een mooie muts met een paar polswarmers erbij ? Nu maar duimen ?

 117. Chantal schreef:

  De garens zijn zo mooi dat het geen ingewikkelde patronen nodig heeft. Een mooie trui of vest om deze winter heerlijk in weg te kruipen, heerlijk.

 118. Manoni schreef:

  Ohhhh wat prachtig. Ik zal er een mooie, warme sjaal of omslagdoek van maken.

 119. Ankie schreef:

  Pffft, door die verliefdheid vergeten om te zeggen wat ik er van zou willen maken; ik zou er een lekker grof gebreid vestje van willen breien. Dus qua breistructuur grof, maar qua pasvorm niet log. Ik weet nu al waar ik het bij zou willen dragen…?

 120. Janina schreef:

  Tja t klinkt misschien wat ouderwets, maar dat wordt t met deze wol vast niet, een voeten zak. Op mijn werk is de vloer steenkoud, en daar zit je vanaf t najaar met een paar ijsvoeten , ondanks je schoenen.
  Gewoon lekker voor onder t bureau ! Met gezellige warme wol .

 121. evelyn schreef:

  Wat een mooi garen. De zachtheid straalt van het scherm af. Ik zou er zo’n mooi lqng vest van maken wat nu helemaal in is. Meteen een goede stok achter de deur om nu toch echt eens te leren breien. Want haken.. dat duurt te lang ;)

 122. Helma schreef:

  Wat zien deze bolletjes er heerlijk uit! Om helemaal in weg te kruipen. En wat een gaaf “filmpje” op IG met die gouden glitters erbij. Wat het zou moeten worden? Iets warms zoals sjaal, muts of handwarmers voor mijn schoonmoeder. Die kan wel wat hartverwarmends gebruiken <3

 123. Truus schreef:

  Wat een mooi garen. Ik zou een mooie muts breien, dan kan de winter wat mij betreft beginnen.

 124. Shirley schreef:

  Hoi Lisanne,

  Wat een ontzettend leuke give away!
  Ik zou een heerlijk warm en zacht vest breien, zodra ik het breien een beetje onder de knie heb.
  Ik ben een echt jurkjes mens en draag mijn zomerjurkjes in de winter ook gewoon, maar dan met een warme maillot en een heerlijk vest ;)
  Trouwens ook een hele leuke collage die je gemaakt hebt, dan kom je echt alvast in de sfeer van het aankomende seizoen…

  Liefs Shirley :)

 125. Christine schreef:

  Van deze bollen zou ik een lange sjaal breien voor mijn zus. Een sjaal met een mooi open patroon.

 126. Marcha schreef:

  Wow, ondanks de voorraad wol die ik al heb( met talloze projecten op de planning) zou ik hiermee gelijk beginnen aan een heerlijk colsjaal!!! En nu maar hopen….

 127. Lindsey sophie schreef:

  Het eerste wat gelijk in me op kwam is een heerlijk warm vest/ gilet of omslagdoek wat ik heerlijk kan dragen op werk aangezien ik op een tochtpunt zit komt dit super uit!

  Liefs lindseysophie

 128. Stephanie Burgmeijer schreef:

  Ik zou een heerlijk stel handschoenen/wanten haken. Het is ‘s ochtends al behoorlijk fris op de fiets!

 129. Jo-Lynn schreef:

  Prachtig garen! Ik zou er een omslagdoek van haken, absoluut zeker van! :-)

 130. Ilse schreef:

  Een heerlijk wrap inclusief mutsje voor komende newborn reportages helemaal in herfsttijl ! De combi mohair en merino lijkt me geweldig voor die kleine pasgeboren baby’tjes.

 131. Hilde haakt schreef:

  Ooh, dat ziet er prachtig uit! Ik zou er een poncho van willen maken. Niet origineel nee… maar ik heb nog nooit een poncho voor mezelf gemaakt. Heerlijk warm voor op de bank bijvoorbeeld.
  Groet, Hilde

 132. Carmen schreef:

  Oh my, deze kan ik toch niet weerstaan! Ik zou er een twee-tonige brioche sjaal van maken :) Ben benieuwd naar de jouwe!! xo Carmen

 133. kimberley schreef:

  Dan ga ik toch voor een mooie col sjaal. aangezien jij zegt dat het zo lekker zacht is. liefs,
  kim

 134. Robin Aben-Litjens schreef:

  Wauw, dat ziet er wel heel erg aaibaar uit ? En wat een mooie kleurtjes! Bij een nieuwe jas hoort een nieuwe sjaal… Wat zou ik die mooie billen graag willen winnen….

 135. Dirry schreef:

  Mooie kleurtjes , vooral de Silk mohair, er een aantal bollen bijkopen voor een Bernadette vest.

 136. Hanneke schreef:

  Hallo Lisanne, wat een leuke prijs! Ik doe graag mee. Door al die leuke inspiratie heb ik vorige week breinaalden gekocht en ben ik aan de slag gegaan met breien. Normaal haak ik altijd. Ik ben nu begonnen met een sjaal (die ik rond kerst cadeau wil geven) maar die van prachtige merino (grijs) zou ik een sjaal maken voor bij mijn eigen winterjas. Ik ben dol op zachte sjaals die niet kriebelen. En deze lijkt mij perfect. Bedankt voor de tip!

 137. Tonia schreef:

  Wat een mooi garen. Zou een vest haken voor mijn moeder van 88. Wordt ze erg blij van.

 138. Jessica Stoop schreef:

  Voor een beginnende haakster als ik ,een toffe kans natuurlijk !!!
  Heb pas het patroon bij je besteld van die stoere blauwe sjaal van Miriam Catshoek. …. Dus kom maar op ?

 139. Rosel schreef:

  Beste Lisanne, dan zou ik een lekkere deken maken voor in de tent van mijn kleine manneke waar hij lekker onder kan luieren.

 140. Gidy schreef:

  Wat een gave give away , als ik dit zie dan wil ik hier meteen een vestje van gaan haken voor de lekker koude dagen die komen .

 141. Deborah de Does schreef:

  Mocht ik winnen ga ik na de workshop gauw aan de slag met iets uit jou boek voor in de babykamer! ?

 142. Birgit schreef:

  Ik ben gek op sjaals…. altijd draag ik een sjaalt(tje). Zo heerlijk om m’n nek. En dit prachtige garen is gemaakt voor een heerlijk sjaal om in weg te kruipen als het koud en ongezellig is. Mmmm ik kan niet wachten om eraan te beginnen!

 143. Jolanda schreef:

  Oooo ik zou er een heerlijke sjaal van willen maken! Ik zou het garen bewaren tot jij het patroon van jou sjaal op je site hebt staan.

 144. Lisa Borstlap schreef:

  Jaaa!! Wow!! Ik heb echt nog géén idee wat voor moois ik ervan zou maken, misschien iets uit het magazine of wachten op het patroon van jouw sjaal?? Het kan niet anders dan mooi en zacht worden! Fingers crossed!! X

 145. Monique ten Heggeler-Jolink schreef:

  Ik zou er een sjaal of vest van maken. Heerlijk warm voor de winter.

 146. Marjon schreef:

  Prachtig mooi, stoer garen!
  Een sjaal of vest uit het Concept magazine lijkt me wel een uitdaging….

 147. Christa schreef:

  Normaal haak ik vooral amigurumi’s,kussens en dekentjes in kleuren.Het lijkt me heel leuk om eens een sjaal te haken van dit prachtige,voor mij onbekend garen!Fingers(én haaknaalden!)crossed!

 148. Diana poortman schreef:

  Een heerlijke warme sjaal of stola

 149. Isabella schreef:

  Oeh die zijn prachtig zeg!!! Ik zou een lekkere sjaal en handwarmers breien! Aangezien mijn dochter nog wel lekker in mijn buik zit (morgen de 12e) uitgerekend, heb ik nog wel even tijd om een klein projectje aan te pakken, naast alle andere projecten die ik nog heb lopen, Hihi.

 150. Leonie Jansen schreef:

  22 oktober ga ik een workshop doen en maken we een omslag sjaal. Met deze prachtige kleuren die goed matchen bij mijn jas kan ik er thuis nog 1 maken :-)))! Hoe leuk zou dat zijn!! Ik wacht vol spanning!

 151. Janine schreef:

  Wat een mooi garen!
  Ik zou twee leuke baby vestjes in ribbelsteek breien voor mijn nichtjes, die allebei zwanger zijn.

 152. BY JM schreef:

  Een warme zachte col om in weg te kruipen tijdens de gure dagen die weer voor de deur staan! Dat zou ik er van gaan maken!

 153. Sandrina schreef:

  ik zou hier zo graag een trui mee willen haken! Vooral die silky garen zien er heerlijk uit om mee te haken en nadien te dragen!
  Natuurlijk zou ik pas echt kiezen wat ik zou maken als ik het magazine heb doorgebladerd!

 154. Heleen schreef:

  Wauw wat een mooi garen
  Ik zou het graag proberen en denk aan het alles is haken vest van saskia…maar mooie omslagdoek met grote naald is ook leuk… duim duim duim

 155. Marjolijn Janssen schreef:

  Oh wat heb ik zitten kwijlen bij de foto’s. Ik zou eerst een uur de bolletjes gaan zitten knuffelen.♡ Dan zou ik er een vestje of een sjaal van willen haken, om nog verder te knuffelen ?

 156. Laura de Kraaij schreef:

  Ja ja ja ??????ik sta te springen om een prachtige sjaal te maken, eentje waarin ik weg kan kruipen.

 157. Karin mossel schreef:

  Een lekker warm babyjasje voor onze kleinkindje dat in april geboren wordt ,welkom bolletjes !

 158. Bianca Proost schreef:

  Wauw ik begrijp je helemaal als ik deze bollen zie, ze zijn bijna voelbaar door de foto heen ? Ik zou er dan ook iets van maken om heerlijk in weg te kunnen kruipen!

 159. Astrid Verduin schreef:

  Hoi, Lisanne

  Wat een super gave prachtige,mooie,zachte fijne bollen wol ik zou er een suuuuuper fijne sjaal van maken Ik heb er namelijk nog niet genoeg ??? maar ik denk dat ik er eerst een mooi plekje zoek om er naar te kijken ,ze zijn echt prachtig?

 160. Ingrid de Koning schreef:

  Wat een prachtige bollen en die herfstkleuren passen helemaal bij mij! Ik zou eerst genieten van de wol door eerst een tijdje naar de bollen te kijken. Dan verzinnen wat ik ervan zou haken of breien, een omslagdoek een heerlijk grote col of een puntsjaal met kwasten waar je de kleuren en materialen mooi bij ziet verlopen. Oh, ik wou dat het al dinsdag was!

 161. Leone van Luijt schreef:

  Prachtig garen, ik wil graag een mooi woonkussen maken voor mijn dochter, die op zichzelf gaat wonen. Ik wil haar hier graag mee verrassen .

 162. Martine schreef:

  O wat een gave Give away. Ik heb net voor onze kleine meid een sjaal en een muts gemaakt in het ecru van deze waol. Ik zou voor mij zelf een gave sjaal en een muts maken. Erg stoer en leuk!!

 163. Marjolein.Pigge schreef:

  Wat enorm tof! Ik zou er een mooie stoere omslagdoek van maken met een materialenmix!

  Groetjes, Marjolein

 164. Marsha Kaarsbaan schreef:

  Dat zijn mooie kleuren!! Ik zou de bolletjes eerst een tijdje ter decoratie neerleggen om er vervolgens heerlijke huissloffen van te breien.

 165. Verstraeten véronique schreef:

  Een paar prachtige sjaals om mijn twee schaapjes met te verwarmen?

 166. Jackelien Brinkman schreef:

  Een mooie sjaal en baret voor mijn dochter zou ik er van maken. Ik denk dat het prachtig staat bij haar nieuwe winterjas ❤

 167. Thirza van den Honert schreef:

  Waar te beginnen? Een lekker warm en zacht vestje voor onze kleine meid die we rond het einde van het jaar mogen verwelkomen. Of een lekker warm en zacht dekentje. Of sokjes. Of slofjes. Of een mutsje en wantjes. Of een knuffeltje of zacht tutteldoekje. Of een lekkere warme zachte sjaal of omslagdoek voor als ik achter de kinderwagen loop ? Oh the possibilities!

 168. Marjoke schreef:

  Een vestje met capuchon voor mijn kleinzoon, en een bijpassende sjaal in een andere tint. Om hem lekker warm te houden in de winter ❤️

 169. Nicolette vd meer schreef:

  Ik haak nog niet zo lang maar ik zou graag een sjaal willen haken. Eerst 1 voor m’n dochter en later 1 voor mijzelf

 170. Marion van vucht schreef:

  Om voor mijn dochter een voelknuffel te maken, hoe bijzonder het garen hoe liever zij het heeft@ hoogsensitief, autisme

 171. Jorien schreef:

  Ohh heerlijk warme wanten en bijpassende muts voor deze winter denk ik! En als er nog voldoende over is nog een warme colsjaal:)

 172. Tuovi schreef:

  Prachtig garen en ook mooie kleuren. Ik zou er een mooie sjaal van haken. Beetje luchtige. Heerlijk. Last de herfst maar komen.

 173. Sanne schreef:

  Na 2 stoere jongens heb ik vier jaar geleden een mooie dochter gekregen die nu helemaal in haar roze fase zit. Zelfs zo erg dat ze mama er mee aan heeft gestoken. Maar het stopt daar niet, inmiddels heeft ze me al aangestoken met nagellak en het meest onwaarschijnlijke (zal iedereen beamen die mij kent)….. ik begin van glitters te houden. Dus ik wil heel graag dit garen om een mini en maxi sjaal te haken voor mini-me en mezelf ?

 174. Fia schreef:

  Zo mooi voor de winter…Een behaaglijk dekentje voor mijn kouwe knietjes…En dan lekker op de bank kruipen…Of een heerlijke sjaal…Leuke give away…succes…

 175. mariel schreef:

  Nog nooit met dergelijk garen gewerkt. Lijkt me leuk voor een mooie omslagdoek of voor een dekentje

 176. Marina schreef:

  Een heerlijke sjaal!

 177. Ann schreef:

  Ook voor mij is het totaalplaatje belangrijk: kleur, textuur, label, zelfs de geur ;-)
  Als ik het geluk zou mogen hebben om dit pakket te winnen, ga ik er mooie sjaals van haken voor mijn 2 pluszonen! Of een dekentje voor op de bank, zodat we er met z’n allen van kunnen genieten tijdens onze legendarische slaapfeestjes.

 178. Birgitta schreef:

  Ik zou er lekkere warme en zachte winter dingen voor mn kleinkindjes voor haken. ❤

 179. Rianne schreef:

  Ik doe heel graag mee en als ik de bollen win, dan maak ik er een heerlijke sjaal van die je een aantal keer om je heen kan slaan en waar je lekker in weg kan kruipen :)

 180. Claudy schreef:

  Een heerlijke grote sjaal.

 181. Manda schreef:

  Ik zou een paar heerlijke handwarmers haken met deze prachtige garens. Zodat ik s’morgens lekkere warme handen heb in de winter als ik elke morgen mijn auto sta te krabben?

 182. Carien schreef:

  Prachtige bolletjes! Ik weet niet hoeveel meters het zijn, het wordt of een gebreide col of een lekkere lange gebreide sjaal!

 183. Eva Mary Crone schreef:

  Ik zou graag een mooie omslagdoek willen haken van die mooie kleuren en soorten draad!! ?

 184. José Verdult schreef:

  Hallo Lisanne
  Wat een prachtig garen wat ik zou maken ……. 1001 en 1 dingen gaar er door me hoofd maar ik denk dat ik dan toch voor de Miriam Cats sjaal gaat al zoooo vaak op instagram voorbij zien komen en helemaal verliefd op .

 185. m(i)e schreef:

  Ik heb nog geen idee, maar het zijn erg fijne kleuren en het garen ziet er heerlijk uit. Ik vind er zeker een patroontje voor. Ik denk wel dat ik er mee zou breien, niet haken.

 186. Ria schreef:

  Wat een mooie bolletjes, daar zou ik heel graag een vest voor mezelf van haken of breien

 187. stien schreef:

  voor onze 2,5 jarige kleindochter een zachte herfst knuffel

 188. Miriam schreef:

  Ik weet nog niet wat ik er van wil maken er zijn zoveel leuke en mooie dingen, maar het is altijd fijn om een paar extra bollen wol te hebben

 189. Mirjam S schreef:

  Wat een mooie bollen!! Zou er een muts, sjaal en wantjes van maken voor ons dochtertje. Heerlijk warm voor op de fiets!

 190. Mariska schreef:

  Mooi!!! Alleen van de foto’s en je blog over deze wol krijg je al een glimlach op je gezicht ?. Ik doe graag mee en zou er een sjaal van maken. Daar kun je er tenslotte nooit genoeg van hebben ?.

 191. Mariska schreef:

  Mooi!!! Alleen van de foto’s en je blog over deze wol krijg je al een glimlach op je gezicht ?. Ik doe graag mee en zou er een sjaal van maken. Daar kun je er tenslotte nooit genoeg van hebben ?.

  Fijne dag!
  Mariska

 192. Judith schreef:

  Heel graag zou ik het conceptgaren willen winnen! Ik wil er graag zo’n stoere omslagsjaal met leren bandje van breien, zodat ik deze straks kan dragen in de herfst en winter nadat ons kindje geboren is!

 193. irma schreef:

  zo’n wegkruip deken annex sjaal….

 194. Ilona schreef:

  Ik zou er een heerlijke sjaal van maken. Helemaal voor mezelf aangezien ik op het moment alleen maar voor anderen aan het haken ben.

 195. Aline schreef:

  Deze garen zou ik heel graag willen winnen om te geven aan mijn lieve moeder! Die zou er ontzettend blij van worden en iets moois van maken. Ze verdient een verrassing! Liefs Aline

 196. Natasja schreef:

  Wauw!! Ik ben helemaal gek op Katia garen. Met name capri en bulky cotton. Maar dit garen zou ik graag eens uitproberen en hopelijk ook aan mijn favorietenlijstje toe voegen.
  Ik zou er een heerlijk zacht kussen voor op de bank mee maken.

 197. Corina schreef:

  Wauw wat een mooi garen, dacht meteen deze is perfect voor een mooie sjaal en muts voor mijn zoon. Hij wil zo graag dat ik voor hem een winterset haak, maar vind het garen moeilijk. Nou ben ik e dus uit ?

 198. Monique schreef:

  Wow, prachtig garen! Daar zou ik een mooi dekentje van maken voor in de wieg of het ledikantje. ?

 199. Nicole Vriends schreef:

  Whaaaaa, kan ik nog mee doen? Ik hoop het, want wat een leuke geweldige prijs!!! Ben helemaal in de winterstemming met haken maar momenteel niet de financiële middelen voor echt mooi garen. En dan is de inspiratie voor mooie sjaals en mutsen ook gelijk minder. Deze prijs zou dus heel welkom zijn :-)

 200. Joanne Hoek schreef:

  Wat een prachtige bollen en wat een mooie foto’s! Alleen de aanblik maakt al ‘hongerig’. :-) Ik wil nog heel graag eens een vest maken. Maar een warme omslagdoek zou denk ik ook heel mooi en fijn worden van dit garen.
  Fijne dag en veel plezier met het weggeven van deze gave give-away!

 201. Lonneke schreef:

  Hoi Lisanne,
  Wat een mooie plaatjes heb je er weer voor ons van gemaakt!
  Lang hoef ik niet na te denken over wat ik er van maken zal.
  Een shrug, een lekkere warme. Tunisch gehaakt met dubbele draad. Wordt hij lekker stoer. Die staat hier hoog op mijn to do-lijstje!

 202. Greetje schreef:

  Ik denk dat ik er mooie vestjes voor onze tweelingnichtjes voor zou maken, met van die mooie houten knoopjes en een leren labeltje, ja, ik zie het al helemaal voor me!

 203. Margreet schreef:

  Een heerlijke sjaal voor mijn dochter die dagelijks 40 minuten moet fietsen om op school te komen. En weet terug. Ik ben trots op haar dat ze dat doet zonder klagen.

 204. Froukje schreef:

  Waaauw! Wat een toffe kleurtjes en wat een mooi garen. Ik doe een gokje mee. Ik zou er een heerlijke sjaal mee maken of leuke kussenslopen. Ze zien er namelijk heerlijk warm uit!

  Liefs Froukje

 205. Ellen schreef:

  Wat een mooie give away….. eerst zou ik er onwijs van genieten…. zo’n prachtig stel bij elkaar. Gewoon een stilleven in de woonkamer voor optimaal kijk- en aaiplezier. En al kijkend en aaiend komen de ideeën vanzelf opborrelen. Maar eerst erzo van genieten :)

 206. Noreen schreef:

  Wie wil dit nu niet?
  Prachtig garen (en mooie wikkel) om een lekkere warme in wegkruip sjaal mee te maken en een muts, wanten, col enz…

 207. Anneke schreef:

  Beste Lissane
  Jeetje wat een reacties,probeer toch maar aan te haken ? Bij alle mooie verhalen.
  Wat een mooie wol zit,(watertandend ) naar je presentatie te kijken .
  Ik heb nog een schitterend patroon van je ,van een sjaal dus die zou ik graag willen
  breien ,want nu is het bar koud om 6.00 op de fiets, naar het vrijwilligerswerk.
  Lijkt mij heerlijk om warm te blijven.
  Dank je wel voor de kans.
  Oma Anneke

 208. Janneke Schuffelen schreef:

  Na jouw verhaal en vooral het gedeelte over pyjama kan ik alleen nog maar denken aan het maken van dingen die je veel aan kan raken!♡ Dus of een lekkere sjaal, maar ook misschien een setje voor op de bank; dikke sokken, een cozy voor de theemok en heel heel misschien, als de katten me lief aankijken, een matching kleedje voor hen..?

 209. Lieve schreef:

  Met die kleurtjes zou ik een kussen haken in tunesische steek . Zalig zacht om tegen aan te vleien.

 210. Jannette schreef:

  Ik weet het al, een warm en zacht dekentje voor het wiegje voor mijn baby die in februari verwacht wordt :)

 211. Judith schreef:

  Wat een ontzettend gave bollen en wat heb je ze weer mooi gefotografeerd! Ik zou er graag een poncho mee gaan breien, maar daarvoor zal het pakketje waarschijnlijk niet groot genoeg zijn haha! Dus om een gevoel te krijgen voor het garen, eerst maar de beproefde combinatie ‘muts en sjaal’… Supertof zijn ze!

 212. Evelien schreef:

  Dat zijn mooie bolletjes!!! Ik zou er een hele lekkere sjaal/omslagdoek mee maken voor bij mijn nieuwe winterjas. De kleurtjes zouden perfect matchen! Ik waag weer een gokje!

 213. Janneke schreef:

  Wat een prachtige bolletjes! Ik zie meteen stoere haaksels voor mijn jongens voor me…sjaals, mutsen, vesten….

 214. Rina schreef:

  Hoi Lisanne. Wat een mooie wol/bolletjes, prachtige kleuren. Een warme sjaal zou ik er graag van gaan maken en wil ook graag meedoen aan deze give away!. Groetjes

 215. Esther schreef:

  Ohhh wat een gave collage heb je gemaakt Lisanne!!!
  Ik zou er een mooie sjaal in de parelsteek van haken of een warm vest of….. dat wordt moeilijk kiezen.

 216. Esther Befort schreef:

  Ik zag de bolletjes op IG en ik wilde de bolletjes gelijk aaien. Net zoals kleine konijntjes als je ze ziet MOET je ze aaien dat gevoel had ik ook bij deze bolletjes. Mijn vinger ging richting de bolletjes maar ho wacht! Mijn beeldscherm aaien? Uhhh nee, dat gaat niet. Ik ga maar mee doen met de give away en hopen dat ik ze dan in het echt kan aaien.
  Dan maak ik er een grote sjaal van waar ik heerlijk in kan kroelen met mijn gezicht. En echt kan voelen hoe zacht ze zijn.

 217. Annemieke schreef:

  Deze zou ik graag gebruiken voor een mooi kussen met kabels.
  Wat een mooie bollen!

 218. Marianne Wilms schreef:

  Een lekker warm vest waarin ik kan weg schuilen op de bank als het buiten koud en vies weer is. Hele mooie kleuren zijn het, echte herf s tinten.

 219. Chantal schreef:

  Wat een mooie naturel kleuren en wat een mooi garen. Het wordt denk ik een poncho of sjaal.
  Maar wat veel reacties, ben benieuwd of ik kans maak om te winnen.

 220. Margareth schreef:

  Wow daarvan krijg ik spontaan zin in winter, een kop thee en breinaalden? ik heb net de breismaak te pakken dat wordt een lieve sjaal en een stel miniwantjes voor mijn eigenwijze peuter!

 221. Marlon van Dam schreef:

  Wat een mooie kleuren. Ik ben nu een sjaal aan het haken met de Katia concept silky lace. Garen dat heerlijk weghaakt. Dat zal dit garen ongetwijfeld ook. Ik zou er de miriam catshoek sjaal van haken of kussen(s) op de bank om het huis in een warme herfst/wintersfeer te brengen.

 222. José schreef:

  Wat een gave give-away (en ik ben niet de enige die die mening heeft, haha)! Wat ik van de wol zou willen maken, ik denk die heerlijke driehoek sjaal/omslagdoek en dan in dat mooie lichtgrijs.. Zou echt een plaatje zijn :-)
  Groetjes, José

 223. Annabel schreef:

  Wat een aaibaar wolletje… word er helemaal blij van! Een heerlijke sjaal of omslagdoek zou ik er van maken! Hopelijk win ik! Fingers crossed!

 224. Marjan schreef:

  Oh, voor mijn lieve zusje met het patroon van de draadenpraat sjaal omdat ze 4x per week aan de dialyse ligt. Lekker warm voor haar!

 225. Martine schreef:

  Oh wat een ontzettende mooie bollen! Ik zou er een hele fijne omslagdoek van maken waar je met het kille weer heerlijk in weg kan kruipen.

 226. Saskia van der Pol schreef:

  Ik zou er een heerlijke warme sjaal van maken, of een voetenwarmertje heb op dit moment enorm koude voeten.. nu al!! En de winter is nog niet eens begonnen…
  Groetjes Sas

 227. Celia schreef:

  Sinds lange tijd weer begonnen met breien…zou echt leuk zijn als ik dit zou winnen. Ik wil een mooi dekentje breien voor in ons nieuwe huis!!

 228. Viviën schreef:

  Prachtige bollen!? Zag gisteren de honingraatsteek voorbij komen. Lijkt me mooi om hier iets mee te doen. Of een mooie draadenpraat sjaal breien, want dan kan ik nu ook! ?

 229. Viviën schreef:

  Prachtige bollen!? Zag gisteren de honingraatsteek voorbij komen. Lijkt me mooi om hier iets mee te doen. Of een mooie draadenpraat sjaal breien, want dan kan ik nu ook! ?A

 230. Marjolein van Bers schreef:

  Wat een mooie kleur en als het net zo haakt als de merino van scheepjes!

 231. Janine Joziasse schreef:

  Wat een heerlijke bollen! Lijkt me heerlijk voor de Miriam Catshoek sjaal. Of voor een kussen op onze nieuwe bank. Of….haha! Eerst voelen dus, dan zal ik het weten!

 232. Sandra schreef:

  Ik zou hier graag eens een mooie lange sjaal van breien of een mooi vest ofzo, nog nooit gedaan vandaar….

 233. Vivianne de veth schreef:

  Heeeel mooi!
  Ik heb al eens vaker meegedaan, zonder geluk, voor mijn schoonmoeder en doe het gewoon nog een keer!
  Ik wil voor haar een mooie chique omslagdoek maken omdat zij het zooo verdiend. Ze heeft en moet een hoop doorstaan en is altijd de persoon die het gezin bijelkaar houd. Ik beschouw haar echt als mijn 2e moeder. Ik hoop hiermee eens wat moois voor haar te kunnen doen/maken.
  Liefs, een trotse schoondochter

 234. Marije schreef:

  Wat lijken mij dit heerlijke garens toe! Als ik ze zou winnen laat ik mijn WIP’s even liggen en haak (of brei) ik er meteen een heerlijke omslagdoek van. Het lijken me heerlijke garens om lekker in weg te kruipen in de winter! De kleuren zijn ook perfect daar voor. Ik zou dus gaan voor cosy comfort! :)

 235. Anne de Groot schreef:

  Wat een mooie kleuren, om verliefd op te worden. Zo krijg je wel zin in de winter met een lekkere dikke zelfgemaakte sjaal. :)

 236. Linda schreef:

  Wat een prachtige kleuren! Van dit mooie garen zou ik een dekentje haken voor over mijn bed. Die over het voeteneind kan liggen. De kleuren passen mooi bij mijn oker gele muur in de slaapkamer. En een mooie dikke warme sjaal is voor mij als grote koukleum ook heerlijk!

 237. Christine schreef:

  O wat leuk. Ik doe graag mee. Ik zou er het liefst een lekker warm vest van maken.

 238. Rineke schreef:

  Ik denk een heerlijke warme sjaal voor mijn man. En misschien een paar handschoenen erbij. Mooie kleuren zeg, dit garen!

 239. Kimberley De Graef schreef:

  Ik zou er absoluut een ik-wil-verdrinken-in-die-sjaal mee maken voor mezelf en een mini versie voor mijn dochtertje van 10 maanden. Duimen dus!??????

 240. Leandra schreef:

  Lijkt me heerlijk wol om bijpassende mutsen te maken voor mijn 3 kinderen, hooguit moet ik dan wat bij kopen als ik win?

 241. Ginny schreef:

  Ik zou er een stoer babyjasje voor mijn kleine meisje van maken. Het zou echt superleuk zijn als zij haar eerste stapjes er mee zet. Liefs, Ginny

 242. Maryvonne de Reuver schreef:

  Ik zou er eerst een tijdje naar kijken en dan daarna een muts, wanten een shawl, zoiets!

 243. Marieke schreef:

  Dit is misschien wel de leukste give away ooit! Wat zien die bolletjes er heerlijk uit zeg! Ik zou er een fijne sjaal van maken of iets leuks voor ons babytje wat over een paar weekjes hoopt te komen :)

 244. Wilma schreef:

  Oei wat een fijne give-away en wat een reacties alweer!
  Ik zou er een stoere colsjaal voor mijn zoontje maken denk ik…..
  Of toch liever voor mezelf…. of allebei :)

 245. Anita H. schreef:

  Wow, wat een prachtige kleuren. Niet erg origineel, maar ik dacht ook meteen aan een sjaal.

 246. Joelle schreef:

  Gaaf! ziet er super mooi uit!
  Ik vind de kleuren prachtig en zou ze eerst een week in mijn wol mandje in de woonkamer neer leggen om er naar te kijken! daarna zou ik een stoer vestje haken voor mijn zoontje!

  Ik ga duimen!

 247. Veronique schreef:

  Hallo komt dat even mooi uit. Ik ben fanatiek aan het haken aan een prachtige omslagsjaal met een glitterdraadje maar laat die nou helemaal qua kleur niet bij mijn nieuwe winterjas passen die ik pas heb gekocht. Dus daar zou ik met deze bolletjes snel een prachtige omslagsjaal van maken. Maar misschien staat er in het tijdschrift wel iets moois waardoor die plannen zomaar weer veranderen ;)

 248. Maartje schreef:

  Mutsen, mutsen en nog eens mutsen! Die kan ik hier wel gebruiken. Wat een prachtige bollen. Ik doe dus graag mee!

 249. Thessa schreef:

  Prachtig! Ik ben dol op wol. Om echt te kunnen beslissen wat ik er mee maak…daarvoor laat ik het op me inwerken. Voelen, kijken en dan weet ik wat het moet worden. Voor nu lijken me muts en sjaal voor mijn zoontje of een lekker woonkussen goede opties.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving