fbpx


Reuze peer haken..!!

Hi allemaal, Soms heb ik ineens heel veel zin om een project te haken dat ik al eerder heb gemaakt. Dan zie ik het weer ergens anders voorbij komen en dan begint het weer te kriebelen. Deze keer had ik het met de peer van Tournicote, ik haakte de peer al voordat haar eerste Tendre crochet1 boekje uit kwam. Maar ruim een jaar later kon ik het niet laten om er weer één te haken… En dit keer maakte ik een hele grote peer :) Ik scoorde wat acryl/katoen bollen in de uitverkoop (het merk weet ik al niet meer sorry) en ik begon te haken op naald 6 mm. Ik paste het patroon wel iets aan om hem in de gewenste afmeting te krijgen. Ze staan zo leuk in de kinderkamer vind ik, vooral met een vrolijk gezichtje erop. Dit zo’n lekker werkje waar je in een paar uur mee klaar bent, en tijdens het maken word ik er al vrolijk van omdat je snel de vorm ziet ontstaan. Ik haakte de peer natuurlijk in een mooie grijsblauwe kleur, want dat blijft toch altijd mijn favoriet :) Voor de wangen gebruikte in een restje roze DMC Natura medium. Het patroon vind je dus in het eerste boek van Sandrine van Tournicote, dat gelukkig ook in het Engels in de winkels ligt nu :) Dan heeft het de titel Sweet crochet. Hebben jullie al een x meegedaan met de perentrend? Wees niet bang, je bent zeker niet te laat. Want wat de ananas voor 2016 was, wordt de peer voor 2017 :) Grappig he! Dus je kunt gewoon nog meedoen met de trend hahahaa Fijne dag, Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (8)

 • Avatar

  Simone Groot Jebbink

  |

  Heel erg leuk!! Ik heb in de zomer het boekje gekocht, maar nog niet toegekomen aan een project, wel al heerlijk meerdere keren door het boekje zitten bladeren en de peer staat hoog op mijn verlanglijstje :)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja het is zo’n leuk boekje!! :)

   Reply

 • Avatar

  janine

  |

  Oh wat leuk&prachtig kleurtje. Ik ben er een wagenspanner van aan het maken. ?

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks! Wat leuk een peren wagenspanner :))

   Reply

 • Avatar

  Arja

  |

  Dat is nou met recht: een toffe peer :-)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks Arja!! :)

   Reply

 • Avatar

  Liesbeth

  |

  Sweet crochet is een superleuk boekje en ik heb al een paar peertjes gehaakt. Maar eigenlijk valt mijn oog op het niet gehaakte peertje op jouw foto. Mag ik vragen waar je die gevonden hebt? De combi vind ik wel heel schattig

  Reply

 • Avatar

  Ilse (by-ik.blogspot.nl)

  |

  Wat een toffe peer! Prachtige kleur en lekker vrolijk.

  Reply

Laat een reactie achter