fbpx


Oktober 2016..!

Yeah het is november..! De maand dat ik jarig ben (en ik maar liefst 30 word ahhhhhhh :-), de Kreadoe 2016 van start gaat, de winter echt begint en dat ik ga beginnen met vloggen. (Ok, dat laatste vind ik meer eng dan leuk, maar dat gaat hopelijk nog veranderen haha). Maar eerst nog even terugblikken op oktober, want dat was ook echt een prachtige maand. Met heel veel warme en wollige projecten waar ik intens gelukkig van word. Nieuwe dikke garens en de start van een aantal grote projecten waaronder de Mysterie Blanket van de breiclub :) Ik mag volgend jaar het patroon van de deken ontwerpen. Hoe cool is dat!!! Maar ik stond ook gezellig met de XXL dekens, weefstokjes en stoere colsjaal op de handwerkdagen in Rijswijk, samen met Miriam Catshoek heb ik daar een hele leuke dag gehad. En veel mensen enthousiast kunnen maken voor deze handwerktechnieken. Het is zo leuk om mensen te ontmoeten die dezelfde passies hebben als ik. Ik kan daar uren mee kletsen! Ik haakte behoorlijk wat cactussen die zo gezellig staan in huis en inmiddels staan er ook een aantal op mijn werk hihi. Ik maakte nieuwe foto’s voor de website zodat die er wat meer winters uitziet en ik ging voor het eerst weven op een heus weefraam :) lees er hier meer over. Owja en mijn nieuwe Frindge supply projecttas kwam binnen vanuit Amerika!! Hij is zooooo gaaf he… Hier oefen ik alvast even voor het vloggen hahaha, ik vind het maar niks om zelf op de foto te gaan, maar soms moet je out of your comfert zone zeggen ze altijd en als je niet probeert kun je er ook niet over oordelen. Ook zie je op de foto’s alweer wat sneak peeks van nieuwe projecten die in de toekomst op mijn blog zullen verschijnen. Het beloven weer drukke en gezellige maanden te worden en ik heb er heel veel zin in om al die leuke mensen te ontmoeten! Kom jij ook naar de Kreadoe dit jaar? Ik ben er dit jaar alle dagen en hieronder zie je waar je me kunt vinden. Ik zou het heel gezellig vinden als je even komt kletsen :) Ik wens je een hele fijne dag! Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (6)

 • Avatar

  Caroline

  |

  Wat een leuk-ig-heden☺ allemaal………
  Ga jouw vlogs volgen hoor!
  Weet zeker dat je het kan☺!!
  En je eigen leren draad-en-praat label…..TÉ LEUK!!!!

  Fijne dag.

  Lieve groet, Caroline.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks Caroline, ben heel benieuwd wat je ervan vindt hahahah.

   Reply

 • Avatar

  Liza

  |

  Ik ben zo benieuwd naar je vlogs :) Succes!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ik ook, hahahaha zoooo spannend hihi :)

   Reply

 • Avatar

  Ester

  |

  Wat veel gezelligheid weer!! Ben erg benieuwd!
  Ik ga je zaterdag zien op de Kreadoe! Alvast heel veel plezier!

  Liefs, Ester xx
  EssSpecially

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Gezellig!!

   Reply

Laat een reactie achter