fbpx


Phil Big kussens breien..!

There is a new BIG yarn in town :) En ik ben dol op XXL garens zoals jullie weten. Helaas is ook dit garen natuurlijk ook wel weer behoorlijk aan de prijs, maar anders is helaas niet mogelijk en zo blijft het ook een bijzonder product. Mocht je een keer helemaal los willen gaan met je centen haha dat kan op de Phil BIG van Phildar. Het garen is in vier kleuren verkrijgbaar en is geschikt voor vanaf naald 25 mm of groter, ik heb hem zelf gebreid op naalden 35 mm omdat ik het resultaat dan mooier en soepeler vind. Ik maakte van 4 strengen Lagon twee kussens waarvan één in patentsteek en de ander met een kabel :) En door het super dikke garen worden ze natuurlijk al snel mega stoer. De kleur is heel mooi licht turquoise blauw en sprak me meteen aan, maar het garen is er bijvoorbeeld ook in een mooie crème tint en een prachtige grijs variant. fullsizerender-5 Het is een lontwol dat bestaat uit wol en acryl en dat betekent dat het garen niet is gesponnen maar alleen gekamd. Daardoor is het heel los en zacht van structuur maar ook wat kwetsbaar. Tijdens het breien of haken moet je er dus extra voorzichtig mee omgaan. Maar als het eenmaal in elkaar zit zal het niet snel meer breken. Het is echt een prachtig materiaal waarmee je de mooiste interieuraccessoires kunt maken. Heb jij al eens met lontwol gewerkt? Je kunt het natuurlijk ook gebruiken om te vilten. Ik ben benieuwd en kijk uit naar jullie reacties :) Fijne dag vandaag, X Lisanne

Labels:, , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (9)

 • Avatar

  Inge

  |

  Wat een prachtig garen is dit toch! Die kleur!! Ikzelf heb er nog nooit mee gewerkt.

  Groetjes Inge

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Inge, ja het is zulk mooi spul!! Op je wishlist :)

   Reply

 • Avatar

  Babbe

  |

  Oh nee, zei ik hardop. ;). Want de kussens zijn echt helemaal fantastisch. Dit garen komt op nr 1 van de verjaardagswishlist….

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hahahaha erg he! HEBBEN HEBBEN HEBBEN :)

   Reply

 • Avatar

  Jeanette Renting

  |

  Mooi, je kussens. Ben ook heel benieuwd naar de grijstint. Ga straks eens kijken.
  Heb net een zak voor kerstkadootjes gebreid met lontwol.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja het is zulk leuk spul he! Die zak wil ik ook nog maken :) Zag hem op pinterest :)

   Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Wat ontzettend gaaf Lisanne!!

  Liefs. Shirley :)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks!! :)

   Reply

 • Avatar

  Margot Steeg

  |

  Wordt een deken na wassen niet hard? En krimpt het erg?
  Het ziet er super uit maar het is ook erg prijzig..Vandaar mijn vraag..

  Reply

Laat een reactie achter