Soms dan valt je oog ergens op en dan denk je, zie ik dat nou goed..? Zie ik daar nou echt een set haaknaalden liggen in een prachtige grijze met gouden kleur..? In een nog mooiere lichtgrijs/zilveren etui..? Met een fijn gouden schaartje erin en ook nog wat stopnaalden..? Nee…dat zal toch niet waar zijn, net nu ik geen naalden nodig heb.


Het is waar! Daar ligt gewoon de meest mooie naalden set die ik ooit heb gezien! Ik heb het over de Tulip Etimo set. Ik ben werkelijk waar verliefd op deze mooie set. Ik ben weg van de Clover Amour naalden maar eerlijk, ik vind ze er vaak heel lelijk uitzien! Ik hou niet van al die kleuren maar ik heb ze wel omdat ze gewoon heerlijk haken. Dus nu dacht ik, hoe haken die grijze naalden, want als je eenmaal Clover gewend bent, valt bijna al het andere tegen.
fullsizerender-4

Maar deze Tulip naalden hebben ook een hele fijne zachte grip. Best wel vergelijkbaar met de Clover Amour naalden. Ze zijn iets minder smal maar daar merk je eigenlijk niets van met haken. En deze zijn natuurlijk echt stukken mooier! Qua haken zal de Clover Amour denk ik altijd mijn favoriet blijven, maar kwa look en feel staat deze Tulip Etimo set meteen bovenaan. Ze zijn werkelijk waar prachtig en wie wil er nou geen haaknaald die bij zijn outfit past hihihi.

fullsizerender-5

Ze zijn er ook in het roze, die is bij vele favoriet, maar voor mij is deze chique grijze helemaal het einde. Ook de combi met goud vind ik heel bijzonder. Het lijkt bijna voor mij gemaakt ;-) Nee hoor, dat is natuurlijk gekkigheid, maar ik vind ze geweldig om te fotograferen en de etui is ook ideaal om mee te nemen. Het is een heel handig pakketje dat in iedere tas past en het neemt niet veel ruimte in. Daarnaast zit er meteen een schaar in de etui en wat stopnaalden dus je hebt echt alles bij de hand.

Ik neem ze steeds mee op stap want ze zijn ook heel licht in vergelijking met die andere naalden. Deze set kun je oa. aanschaffen bij Echtstudio en het is echt een prachtig cadeau voor jezelf :)

Fijne donderdag!

X Lisanne

8 reacties op “Tulip Etimo haaknaalden..!”

  1. Leen schreef:

    Oh die zijn inderdaad prachtig!!! Zelf ben ik ook niet zo`n fan van die fel gekleurde haaknaalden, maar deze zien er echt chic uit! liefs, Leen :)

  2. Margaret schreef:

    Het oog wil ook wat in haaknaaldenland. Deze haknaalden zien er prachtig uit en lijken speciaal voor jou gemaakt. Voordeel van de Clover Amour kleuren: ik weet door de verschillende kleuren meteen welke ik moet hebben voor een bepaalde maat.

    Groetjes, Margaret

  3. Arja schreef:

    Qua smaak verschillen we niet veel, vind ze ook prachtig en hoop ze ooit ook in huis te hebben.

  4. Caroline schreef:

    Super gaaf! Zal ik zal ik?? ? Staan al een poosje op mijn verlanglijstje maar deze ipv de roze zijn ook werkelijk prachtig!

  5. Bea schreef:

    Ik ben er ook voor door de knieën gegaan :). En ik haak nog op de ‘ouderwetse’ manier en hou mijn naald dus in de hand zoals je een lepel vasthoudt. Meestal zijn de ergonomische haaknaalden dan veel te dik en onhandig om vast te houden, maar deze zijn prima omdat het heft vrij ‘slank’ is.

  6. Mijnske schreef:

    Super mooi, maar ook super prijzig :-(
    Het zijn ook maar 8 naalden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving