Zoals jullie inmiddels wel weten, kan ik er zo van genieten als mijn huisdieren (Jack & Keesje) intens genieten van ons huis. Als ik zie dat ze net zo van ons huis genieten, als wij zelf, ben ik helemaal happy! Ze slapen helemaal met hun buik naar boven en snurken af en toe zelfs.

 

Met die gedachte kijk ik altijd of ik lekkere plekjes voor hun kan creëren. Voor Kees is dat niet zo ingewikkeld, die vindt alles wat ik maak of mee naar huis neem mooi. Of hij nou op een deken, op een sjaal of in een kartonnen doos slaapt maakt hem niks uit. Het liefst hangt hij ook nog op schoot, maar omdat ik maar moeilijk lang stil kan zitten, krijg ik dan wel vaak zo’n geërgerde blik van hem…hihi.

Jack slaapt altijd en alleen op zolder. Hij is nou eenmaal geen schoot kat, ondanks dat hij het wel heerlijk vindt om te kroelen :) Hij is graag op zich zelf en trekt zich dan altijd terug op zolder. Ik snapte het niet zo, want de zolder was echt een rommel, dat wil je niet weten. Maar sinds een paar weken hebben de zolder volledig verbouwd! En is hij heel mooi geworden. Ik zal jullie daar later deze week meer van laten zien, want ik ben er zo blij mee. Maar op die nieuwe zolder wilde ik nu ook een nieuw plekje voor Jack maken. Ik vond laatst een hele toffe stof met vissen er op en ik dacht die neem ik vast mee voor als één van die jongens een nieuw kussen nodig heeft :)

Dat kwam nu goed van pas want zo kon ik meteen aan de slag. Ik wilde een lekker zacht kussen maken voor hem, voor in een kratje van Ikea. Jack kruipt graag weg, dicht bij de kachel en dat kan prima in zo’n simpel houten kratje. Daarnaast staat het ook nog leuk, en dat vind ik dan wel weer belangrijk.

Ik naaide het kussen eenvoudig rechthoekig aan elkaar en vulde het met losse kussenvulling. Zoals je ziet is Jack er helemaal happy mee en slaapt hij als een roosje hihi. Sinds dit kistje er staat komt hij alleen nog maar naar beneden om te eten en vertikt hij het zelfs om naar buiten te gaan… nou ja…het is voorlopig toch nog geen zomer ;-)

Maken jullie wel eens iets voor je huisdier?

Fijne dag,

Liefs Lisanne

 

3 reacties op “DIY kattenkratje..!”

  1. Corine schreef:

    Ons hele huis is één grote poezenmand … ;-)

  2. Christine schreef:

    Leuk, zo’n poezemandje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving