fbpx


Big Knits for my Sis..!!

Dat ik graag XXL brei weten je jullie nu wel :) Mijn zusje wilde heel graag zo’n XXL deken in het grijs en ik vind hem werkelijk prachtig geworden. Daarom show ik hem graag nog even hier op mijn blog. Ik maakte hem weer met garen van Meervilt, alle info vind je in dit gratis patroon. Daarbij maakte ik een paar manden. Stoere gehaakte XXL manden dit keer :) gehaakt met het Loopy Mango garen dat ik bij Knitwit kocht. Beide garens zijn echt onvoorstelbaar mooi en daar is de prijs dan ook naar. Het moet wel echt een bewuste koop zijn in een kleur die je zelf helemaal te gek vindt zodat de deken jaren mee gaat. Mijn zus heeft een heel mooi landelijk ingericht huis met af een toe een uitstapje naar modern en grijs was voor haar interieur de perfecte kleur. Toen de deken eenmaal af was, was ik zelf ook op slag verliefd op die mooie diepe grijze kleur. Maarja weggegeven is weggegeven he hahaha. Ik zou in elke kleur wel een deken willen maken omdat ik het zo leuk vind om te doen! Wie weet wat voor kleuren er nog gaan volgen… Fijne dag, Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (11)

 • Avatar

  Caroline

  |

  Mooi☺!
  Is je zusje vast héél blij mee☺.
  Fijne dag.

  Lieve groet, Caroline.

  Reply

 • Avatar

  Sophie

  |

  Heel erg mooi die deken! Zoiets zou ik ook wel willen maken. Zou je kunnen aangeven hoeveel de materiaalkosten ongeveer zijn en wat de afmeting van de deken is?

  Reply

 • Avatar

  Marie-Claire

  |

  Heel mooie deken en manden groetjes Marie-Claire

  Reply

 • Avatar

  Nika

  |

  Wow, prachtig! Ik begrijp dat het toch een beetje pijn doet om daar afstand van te doen, maar je zus is er vast superblij mee!
  Groetjes Nika

  Reply

 • Avatar

  Ilse (by-ik.blogspot.nl)

  |

  SUPER mooi!
  Zou ook geweldig in mijn huiskamer staan ;-)
  Daar is je zusje vast heel blij mee.

  Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Zo ontzettend stoer en mooi Lisanne!!

  Liefs, Shirley :)

  Reply

 • Avatar

  Carmen

  |

  Hoi Lisanne, wat een prachtige chunky maaksels!! Vooral die gemeleerde garens vind ik heel mooi :) xoxo

  Reply

 • Avatar

  Arja

  |

  Wat een stoere gave deken, top.

  Reply

Laat een reactie achter