fbpx


Eierwarmers haken..!

Pasen komt er al weer aan en dat betekent tijd voor een stel leuke eierwarmers! Deze haak je gemakkelijk zelf, zodat je er tijdens het paasontbijt lekker feestelijk bij zit. Deze mutsjes zijn lekker simpel maar zien er wel helemaal leuk uit. Door de zachte pastelkleuren krijg je meteen een fris voorjaarsgevoel. Nodig:
 • Haaknaald 4
 • Durable Cosy Mintgroen
 • Durable Cosy Ivoor
 • Durable Cosy Vintage Blue
 • Leren mini labeltje (www.mez11.nl)
Patroon: Zet een magische ring op en haak daar 6 vasten in. Toer 1: Haak 2 vasten in elke vaste (12), Toer 2: Haak 2 vasten in elke 2e vaste (18). Toer 3: Haak 2 vasten in elke 3e vaste (24). Toer 4  t/m 7: Haak 1 vaste in elke vaste (24). Toer 8: Haak in elke vaste 1 halve vaste (24). Hecht af en werk de draadeinden weg. Indien gewenst kun je het uiteinde nog gebruiken om het mini leren labeltje vast te naaien. Ik naaide het labeltje onderaan het mutsje vast met een restje goudkleurig Durable Glam garen. Dat soort kleine details zorgen ervoor dat je mutsjes een hele verfijnde uitstraling krijgen. Nu hoef je enkel nog maar een pompon te maken. En ook dat is lekker simpel, ik maakte deze mini pompons namelijk met behulp van twee vingers (mijn eigen vingers voor de duidelijkheid ;). Door het garen gaan ze vanzelf lekker splijten en dat zorgt voor hele schattige fluffy pompons. Naai de pompon vervolgens bovenop in het midden van het mutsje en klaar is je eierwarmer… Op naar het Paasontbijt :) Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (7)

 • Avatar

  Jeanette Renting

  |

  Schattig! Staat gezellig op de paastafel. Ga maar eens de garen-voorraad induiken.

  Reply

 • Avatar

  Sophie

  |

  Wat een leuke eierwarmers! Lief met die zachte pastelkleurtjes. Na Pasen kun je ze opsturen naar het goede doel (de Goedgemutste Breicampagne van Innocent), want volgens mij hebben ze ook het perfecte formaat voor op de flesjes!

  Reply

 • Avatar

  Caroline

  |

  Super leuk!
  Dat wordt even een tussendoor-projectje☺.
  Ga gelijk op labeltjes-jacht.
  Gezellige dag gewenst……..dat gaat vast lukken met dit heerlijk zonnetje erbij☺☺.

  Lieve groet, Caroline.

  Reply

 • Avatar

  Nicole

  |

  Lief en stoer tegelijk. Mooie kleurtjes en dat hartjeslabeltje, zo schattig (en stoer :)

  Reply

 • Avatar

  Arja

  |

  Eindelijk het patroon kunnen lezen, pc-perikelen eindelijk opgelost.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ah gelukkig! Ze zijn zo leuk :)

   Reply

Laat een reactie achter