fbpx


Give-away Haak je happy!

Jaaaaaa…!!!! Eindelijk weer eens een give-away en deze keer is het een give-away waar mijn hart en ziel in zit! Ik heb namelijk ontzettend veel zin om mijn eigen boek weg te geven hier op mijn blog. Iedereen kan denk ik wel wat Haak je happy gebruiken, want wie wil dat nou niet :) Daarom  zou ik graag twee mensen blij maken met mijn favoriete boek ;-) Ik wil jullie in deze blog dan ook meteen even bedanken voor alle te gekke reacties op het boek! We zijn inmiddels driekwart jaar verder en we zijn inmiddels al bij de vierde druk! En nog steeds worden er dagelijks foto’s gepost en geplaatst met haaksels uit mijn boek. Zo gaaf om mee te maken! Als ik op Instagram bij de #Haakjehappy kijk word ik meteen vrolijk. Ik geniet daar echt enorm van! Al jullie leuke en lieve reacties en enthousiaste mailtjes maken het pas echt leuk om een boek te maken. Ik kon er alleen maar van dromen dat zoveel mensen net zo blij van het boek worden als ik! Die droom is nu uitgekomen en daardoor is er weer ruimte voor nieuwe dromen :) Ik hoop dat ik jullie daar spoedig mee over kan vertellen. Maar nu eerst wat mensen blij maken met deze give-away! Ik geef lekker twee boeken weg :) Want hoe meer HAPPY in deze wereld, hoe beter toch! Wil je meedoen, dat is heel simpel, laat hieronder bij dit bericht een reactie achter met waarom jij “Haak je happy” wil winnen en wie weet hoor je volgende week dinsdag wel dat je hebt gewonnen!   Ik wens je a very happy day! X Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (134)

 • Avatar

  Ellebel

  |

  Dit boekje staat nog steeds op mijn verlanglijstje! En laat ik nu as zaterdag jarig zijn. Zou toch een leuk verjaardagscadeau zijn? :-)!! Dus ik doe mee, wie weet…..
  Lieve groetjes van Ellen

  Reply

 • Avatar

  Emily

  |

  Hey Lisanne,
  Wat super leuk dat je een boek weggeeft. Ik doe graag mee om een beetje happy te worden met het mooie haakboek. Door persoonlijke omstandigheden ben ik de laatste tijd niet echt happy! Dus daarom zou ik jouw haak je happy boek graag willen winnen!
  Fijne dinsdag.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  Reply

 • Avatar

  Inge

  |

  Hoi Lisanne,

  Wat is deze winactie toch echt super leuk! Het enthousiasme spat ervan af!! De foto’s zien er inderdaad ontzettend happy uit, en ik doe dus graag mee. Fingers crossed.

  Liefs Inge

  Reply

 • Avatar

  Babbe

  |

  Ik doe graag mee, omdat ik altijd happy zit te haken ;). En de foto’s laten superleuke haakprojecten zien, dus ik sta in de startblokken!

  Reply

 • Avatar

  mamadammeke

  |

  Oooo ik zou wel heel erg graag je boek winnen!!! Ik zit namelijk in een echte haakperiode!!! Dat wissels bij mij, dan haken, dan naaien, … maar nu ben ik helemaal into haken!

  Reply

 • Avatar

  Jeanette Renting

  |

  Graag doe ik mee om het boek voor mijn zus te winnen. Zelf heb ik het al.

  Reply

 • Avatar

  Monique

  |

  Wat een leuk boek! Zoveel ideeën en zelfmaak kadootjes. Geweldig om iemand iets wat je zelf gemaakt hebt kado te doen. Het wordt altijd erg op prijs gesteld ? Zo te zien een boek om een blij gezicht van te krijgen!

  Reply

 • Avatar

  Christa

  |

  Ooo, wat zou ik jouw prachtige boek graag winnen!! Haken maakt mij helemaal happy zeker nu ik na een ziekenhuisopname rustig aan moet doen en weer moet aansterken. Heerlijk ‘s middags met een haakwerkje op de bank. Nieuwe patronen uit jouw prachtige boek maken het helemaal compleet!

  Reply

 • Avatar

  moois van mie

  |

  Ik hou gewoon van handwerkboeken, ze inspireren me!

  Reply

 • Avatar

  Jessica

  |

  Ik zou dit boek ontzettend graag willen winnen, om de babykamer van mijn dochter om te toveren tot een heerlijke grote-meidenkamer! Het sterkussen, vloerkleed en de opbergzakken staan al op het verlanglijstje.

  Reply

 • Avatar

  Valerie

  |

  Ziet er een top boek uit. Ik ben net mama geworden dus dit zou ideaal.zijn

  Reply

 • Avatar

  Barbara

  |

  Wat zou ik jouw leuke boek graag winnen, en dan ga ik dat mooie ronde vloerkleed haken voor mijn dochter. Ze heeft nieuwe kleuren in haar kamer, daar hoort ook nog een nieuw kleed bij. Mintgroen moet ie worden: I keep my fingers crossed! Fijne dag!

  Reply

 • Avatar

  Chris

  |

  Oh wat leuk! Ik doe graag mee om straks misschien heerlijk te kunnen haken voor onze babykamer!

  Reply

 • Avatar

  Linds

  |

  Haakje happy, ik heb/had hem en er ook al het een en ander uit gemaakt. Nu heeft mijn vriendin hem te leen, hoe leuk zou het zijn als ik kan zeggen ‘hou hem maarliefst heb nl gewonnen. Eigenlijk zijn er dan twee winnaressen.

  Reply

 • Avatar

  Veronique

  |

  Heey Lisanne, ja ik doe mee want dan heb ik nóg meer projecten die ik wil gaan maken ;)

  Reply

 • Avatar

  Anita

  |

  Ik ben al HAPPY als ik zie dat je weer een nieuw blog geplaatst hebt en ik kijk uit naar je magazine! Wat een te gekke stijl heb je, helemaal mijn smaak. Het boek zou ik (na het eerst zelf “stiekem” doorgeneusd te hebben voor nog meer inspiratie) cadeau doen aan mijn lieve en creatieve zwangere schoonzusje. Ik ben benieuwd wat er in de toekomst nog allemaal van je haaknaald, breipennen etc. gaat rollen. En dat ben ik vast niet alleen ;)………. Fijne avond!

  Reply

 • Avatar

  Nienke

  |

  Het is een super gaaf boek! Heb ‘m zelf en heb er al veel dingen uit gemaakt. Ik wil het boek graag winnen om mijn schoonzusje kado te doen!!

  Groetjes,
  Nienke

  Reply

 • Avatar

  Aartje

  |

  Oh hier wordt je toch gelijk happy van. Ik ben nog niet zo heel erg ervaren met haken, maar nadat een collega me tijdens de lunchpauze leerde haken wel helemaal verslaafd. Het zou superleuk zijn om zo’n boek te winnen en dan lekker ideetjes op te doen en aan de slag te gaan. Die sterrenkussen zien er in ieder geval al geweldig uit.
  Groeten, Aartje

  Reply

 • Avatar

  Iteke

  |

  Supergaaf! Ik vind het vloerkleed echt fantastisch en de kamers van de kinderen kunnen daarnaast nog wel wat gezelligheid gebruiken sinds onze verhuizing (nu alweer ruim een jaar geleden, oeps..)

  Reply

 • Avatar

  Corine

  |

  Super leuke give-away! Ik word altijd vrolijk van de mooie haaksels die ik zie op de site. Dus doe ik graag mee.

  Reply

 • Avatar

  Lotteke

  |

  Omdat ik over 4 weken met zwangerschapsverlof ga en nog helemaal niets heb gehaakt voor baby-2….. Dat kan eigenlijk niet he :-) x

  Reply

 • Avatar

  Derkie

  |

  Wat zou ik dat boek graag winnen. Ik haak alles wat los en vast zit en kan nog goed nieuwe ideetjes gebruiken.

  Reply

 • Avatar

  Yvette

  |

  Wat ben je toch een heerlijk enthousiast mens, ik word altijd weer blij van je blogjes :-) zo tof om te zien hoe je groeit en van de tofste hobby je werk hebt gemaakt! Zou het heel leuk vinden om je boek te winnen, op de kamer van onze dochter is nog niets te vinden wat van mijn haaknaald komt en ik zou wel wat inspiratie kunnen gebruiken om hier eindelijk eens verandering in te brengen ;-) groetjes Yvette

  Reply

 • Avatar

  Angèle

  |

  LEUK, ik doe mee omdat dit boek echt niet mag ontbreken in mijn haakboekencollectie

  Reply

 • Avatar

  Tineke

  |

  Ik zie altijd zoveel mooie maaksels voorbijkomen uit jouw boek dat ik zelf er ook graag mee aan de slag wil .

  Reply

 • Avatar

  Caat

  |

  Ik zou graag dit boek winnen voor een vriendinnetje en dan zal ik het weleens lenen, leuk dat je deze weggeef actie doet!

  Reply

 • Avatar

  Virginie beerens

  |

  Ik doe graag mee omdat ik een ster wil maken voor mijn zoontjes… hun smile … daar word ik instant happy van!

  Reply

 • Avatar

  Marlies

  |

  Wat een leuke actie ;) Ik zou het heel leuk vinden jouw boek te winnen. Ik haak altijd met veel plezier voor alles en iedereen en een mooi boek voor nog meer mooie haakpatronen is altijd welkom!

  Reply

 • Avatar

  Lizanne

  |

  Dat lijkt me echt een heel leuk boek om iets uit te haken voor een vriendin die haar eerste kindje verwacht. Zij heeft mij verrast met het nieuws dat ze zwanger is van niet één, maar twee(!) meisjes… ik zou haar graag verrassen met een leuk zelfgemaakt kraamcadeautje. :)

  Reply

 • Avatar

  ineke

  |

  Mijn dochter is zwanger van haar eerste, ben erg benieuwd naar je boek, ik wil graag iets leuks maken voor de baby/babykamer.
  Groetjes, Ineke

  Reply

 • Avatar

  jeanette ensel

  |

  onder mijn collega’s sta ik al bekend als “…ik hoop ze wat voor mij maakt “en met 3 nieuwe kuikentjes in aantocht wil ze eens graag verrassen met iets totaal nieuws !! Love IT ! <3

  Reply

 • Avatar

  Letty

  |

  Wat zou ik het leuk vinden dit boekje te winnen. Waarom?? Ik word Oma van mijn eerste kleinkind……wat leuk.

  Reply

 • Avatar

  Hammy

  |

  Dit is een nieuwe kans, ik ga straks met pensioen en heb volop tijd om iets uit dit leuke boek te haken.
  Er is weer een kleinkind op komst, dus die leuke bijtring zou het eerste project worden.

  Reply

 • Avatar

  Annette

  |

  Zoals velen zeggen wordt je Happy van haken. Ik kan hier volledig mee instemmen. Als het even niet zo lekker gaat allemaal ga ik haken en inderdaad voel ik me dan snel weer vrolijker. De patronen in jouw boek zijn opzichzelf al om happy van te worden laat staan als je ze dan nog zelf kan maken ook.

  Reply

 • Avatar

  KItty

  |

  Hej Lisanne!! Mijn dochter krijgt een dochter in juli!! Ik ben zo blij, ik had nl niet verwacht dat ik dit nog mocht meemaken! Ik heb veel tijd en zit dus veel te handwerken en achter de naaimachine, zou het boek heeeel graag willen winnen!!!

  Reply

 • Avatar

  Mar

  |

  Omdat ik van haken erg Happy wordt :) en altijd op zoek ben naar leuke haakpatronen om het kamertje van onze dochter nog leuker te maken.

  Reply

 • Avatar

  Ineke Mulder-Loman

  |

  Wat een leuke actie, we hebben 11 kleinkinderen, voor velen haak ik veel leuke dingen, dan weer nieuwe patroontjes, kindertjes blij!

  Reply

 • Avatar

  daisy

  |

  Oh ik zou het boek heel graag willen winnen. Ik ben eind juli uitgerekend van mijn eerste kindje en ben begonnen met haken toen ik erachter kwam dat ik zwanger was. Ik zou dan leuk in mijn Kraamtijd dingetjes kunnen haken voor mijn aankomende kleine oogappeltje. Tevens is mijn beste vriendin ook zwanger en begin oktober uitgerekend en dan zou ik haar ook kunnen verrassen met een leuk zelfgemaakt kadootje.

  Reply

 • Avatar

  tineke

  |

  Wat een super leuke give away ?, dit boek zou ik ontzetten graag willen krijgen…. er zijn 2 kleinkinderen ??❤️? op komst, dus wat nieuwe inspiratie is welkom ??

  Reply

 • Avatar

  Janneke

  |

  Hoi Lisanne, ik word heel happy van haken! En jouw boek ziet er fantastisch uit. Met 2 kleine jongens in huis zal jouw boek een mooie inspiratiebron zijn om eindelijk iets voor hen te haken. Groetjes Janneke (jannus82 op IG)

  Reply

 • Avatar

  anita

  |

  Ik zie zoveel leuke haakprojectjes, en omdat er om me heen velen moeder worden, zou ik veel kunnen maken met de inspiratie uit jou boek en dit weer kado willen geven voor hun kinderkamer. Ik doe dus graag mee!!!

  Reply

 • Avatar

  Gitta

  |

  Lijkt me een heel leuk boek om de kamers van onze kinderen een nieuwe look mee te geven! En ook leuke kadootjes voor de kids om ons heen, er gaat niks boven een zelfgemaakt kado toch?!

  Reply

 • Avatar

  Eva Frubbels

  |

  Helemaal happy ben ik al omdat ik binnenkort voor de eerste keer oma word! Zo leuk, maar helemaal als ik voor de kamer van dat kleintje super leuke dingetjes kan maken uit jouw boek!

  Reply

 • Avatar

  tmerkje

  |

  Graag wat een leuk boek…..nu ik het wat rustiger aan moet doen kan ik hier leuke ideetjes opdoen
  en straks leuke spulletjes haken!!!

  Reply

 • Avatar

  Annemiek Westra

  |

  Hoi Lisanne,
  Ook ik zou graag je boek winnen, want van haken word ik echt helemaal happy!!!!

  groetjes
  Annemiek

  Reply

 • Avatar

  Caroline

  |

  Graag☺!!
  Maar niet voor mijzelf………..heb net zelf het boek van je gekocht☺, maar zou het leuk vinden om het boek te winnen voor mijn lieve vriendin: Lianne Eckhardt – Gerards.
  Want:
  – Zij wil graag leren haken ☺……(dus dat gaan gezellige momentjes samen worden☺☺)
  – en zij heeft héél veel kleine, leuke, lieve neefjes en nichtjes, waarvoor ze genoeg leuks kan maken uit jouw boek.
  – Als ze van jouw boek geen inspiratie krijgt……..dan is het een kansloos project☺.
  – en bovenal……omdat het een SUPER lieve, gezellige vriendin is!!

  Maak er een gezellige dag van☺.

  Lieve groet, Caroline.

  Reply

 • Avatar

  Gerda

  |

  Top! Over 6 weken wordt ik oma en kan met dit gave boek super leuke kraamcadeautjes haken, Oma happy, dochter/mamma happy en ons bijna kleinkind happy!

  Reply

 • Avatar

  Colinda

  |

  Dat lijkt me fantastisch!! Elke keer bij de hobbywinkel hier kijk ik het boek in, word elke keer in de verleiding gebracht (zie ook zoveel leuke dingen eruit voorbijkomen), maar mag van mezelf geen nieuw boek kopen, voordat ik eens wat dingen uit al die haakboekjes in de kast heb gehaakt… Dus leg ik het elke keer toch maar weer terug. Maar wat is het leuk!

  Reply

 • Avatar

  Marja Waalwijk

  |

  Wat een leuke actie en wat een geweldig boek! Doe super graag mee……

  Reply

 • Avatar

  Ilse (by-ik.blogspot.nl)

  |

  Wat heerlijk om te lezen hoe enthousiast jij bent!
  In het najaar jouw boek geleend van schone zus om haas te haken voor een heel speciaal kindje. Met een eigen exemplaar kan ik mijn steentje bijdragen aan nog veel meer HAPPY in de wereld. Dat doe ik met alle liefde ;-).

  Reply

 • Avatar

  Marlies

  |

  Kan haak je happy wel gebruiken. Haak al aardig wat, maar ben nog niet bekend met je boek. Wel erg nieuwsgierig ernaar. Titel klinkt namelijk veel belovend☺️☺️☺️

  Reply

 • Avatar

  Jenny

  |

  Ik zou super blij zijn met jouw mooie boek. Ik word voor het eerst oma en zou hele leuke dingen kunnen maken voor mijn kleindochter.

  Reply

 • Avatar

  dorien

  |

  hoi ik wil graag dit boek winnen om er knuffels mee te maken voor kinderen die gebruik moeten maken van de psychiatrie. Ik weet uit ervaring hoe moeilijk het is en misschien dat de knuffels toch een gevoel van troost bieden.

  Reply

 • Avatar

  Marleen vennix

  |

  Ik wil me heel graag happy haken met jouw prachtige boek?

  Reply

 • Avatar

  Joke Slabbekoorn

  |

  Al heel vaak boek ingeblazen, nog steeds niet gekocht zou super leuk zijn om dit te winnen, ben pas gestopt met werken ,dus meer tijd om te haken kom dit boek wel erg van pas.

  Reply

 • Avatar

  karin

  |

  Ben vorige week oma geworden van lieve lieve sofie, oma is Haak gek dus dit boek komt heel goed van
  pas

  Reply

 • Avatar

  Truus

  |

  Ik zou erg blij worden van je boek, kan ik weer leuke ideetjes opdoen. Mooie kraamcadeautjes maken enz.

  Reply

 • Avatar

  Sophieshaakkamer

  |

  Heel graag winnen om prachtige cadeaus te maken en m’n nieuwe huis in te richten ! ?

  Reply

 • Avatar

  Claessens

  |

  Ik zou dit heel graag winnen zo kan ik de kamer van onze kinderen nog leuker en happy maken.

  Reply

 • Avatar

  Astrid de wind

  |

  Jeeeej! Feestje. Je boek ziet er ook zo mooi uit. Ik zou heel graag met mijn beste vriendinnetje veel meer haken en dan, na toen samen jouw workshop te volgen en nog wat andere projecties eens echt goed aan de slag te gaan met die mooie creaties van jou. We hebben het precies vorige week besproken dus dit zou wel heel heel leuk zijn!

  Reply

 • Avatar

  Petra

  |

  Hoi lisanne,

  Dit is een van mijn lievelingshaakboeken en ik heb er al veel voor mijn kids uit gemaakt. Ik zou hem graag voor mijn vriendin Linda rindersma winnen. Zij is ook dol op haken en nu zwanger van haar eerste kindje.

  Reply

 • Avatar

  Luana

  |

  Omdat ik op dit moment 23 weken zwanger ben van ons eerste kindje en de babykamer nog wel wat kan worden opgepimpt met happy haaksels ?

  Reply

 • Avatar

  Janneke

  |

  Ik heb je haakboek al en ik vind hem super leuk! Daarmee is mijn haakobsessie echt van start gegaan!
  Deze obsessie deel ik met mijn kamergenootje in het ziekenhuis; Agnes. Dankzij haar is elke 4 weken een infuus leuk en we hebben het vaak over haakprojecten. Ik hoop dan ook dat ik hier een kansje mag maken om het voor haar te winnen!!

  Reply

 • Avatar

  Natasja

  |

  Wat een prachtig boek!! Ik heb je een tijdje geleden de foto’s gestuurd van de muziekster die ik gehaakt heb met hooked eco brabante garen. Ik gun een ander dit prachtige boek ook en daarom doe ik graag mee voor mijn zwangere collega die bezig is de kinderkamer klaar te maken.

  Reply

 • Avatar

  Elles van Groningen

  |

  Jaa ik wil hem heel graag winnen! Kan ik super leuke dingen maken voor de kids hun kamer!
  Eigenlijk schandalig dat ik hem niet al heb….

  Reply

 • Avatar

  Monique

  |

  Wat een leuke leuke give away. Ik ben momenteel in revalidatie en zou het een leuk cadeautje voor mezelf vinden om straks weer leuke nieuwe projectjes te gaan haken. Haak je happy!

  Reply

 • Avatar

  Linda

  |

  Wat een superleuke actie!
  Ik doe graag mee; weer heerlijke projecten om voor onze kindjes te haken!

  Reply

 • Avatar

  Karina

  |

  Happy haken voor kinderkamer: kids happy en ik happy is papa happy :-)

  Reply

 • Avatar

  sanne

  |

  Jaa heeel graag!!!! Ik wil graag het boek winnen om zelf dingen voor vriendinnen te haken en gebruiken in mijn werk met tienermoeders.

  Reply

 • Avatar

  Arzu

  |

  Hoera! Wat een leuke give-away! Haken is mijn hobby en ik vind het ontzettend leuk om voor baby’s en kinderen te haken. Ik doe graag mee!
  Groetjes,
  Arzu

  Reply

 • Avatar

  Robin Aben-Litjens

  |

  Jaaaaa, leuk! ?

  Haken is zooooo ontspannend en ik zou de kamer van onze kleine man graag nog wat opfleuren en hoe leuk is dat als mammie het zelf gemaakt heeft! ?

  Het lijkt me een prachtig boek!!
  Groetjes Robin

  Reply

 • Avatar

  Nicole Vriends

  |

  Deze ontbreekt nog aan mijn collectie, en dat kan natuurlijk niet! Daarom zou ik ‘m graag winnen :-)
  Groetjes Nicole

  Reply

  • Avatar

   Jacqueline Lips

   |

   Ik zou dit boek heel graag winnen .Mijn twee dochters zijn allebei zwanger.In juni en september worden de baby’s geboren. Kan oma nog iets leuks maken voor de babykamers.

   Reply

 • Avatar

  Carien

  |

  Wat een gave actie!! Ik gun het hier alle dames maar mezelf toch net een ietsiepietsie meer. ???

  Reply

 • Avatar

  Tessa

  |

  Haak je happy! Nou, ik ben heel erg happy als ik haak en laat ik nou 29 april jarig zijn, dus het boek zou een heel leuk verjaardagscadeau zijn. ????

  Reply

 • Avatar

  Margreet van Winkelen

  |

  Hoi, het lijkt me heel leuk om je boek te winnen. Het ziet er zo gezellig uit. Ik ga druk halen voor zijn zusje die in verwachting is, dus ik kan wel wat inspiratie gebruiken.

  Reply

 • Avatar

  Xandra

  |

  Sinds ik weet dat wij weer opa en oma gaan worden, ben ik besmet met het haakvirus.
  Ik vindt het superleuk om leuke dingen en frutsels te haken voor mijn kleinzoon en mijn kleindochter die wij in juni mogen verwelkomen. Daarom zou ik het enorm leuk vinden om jouw boek te winnen, zodat ik nog meer leuke dingen kan haken.

  Reply

 • Avatar

  Brigitte

  |

  Wat leuk! Zou echt te gek zijn :-) Zouden we met ons haak/breiclubje hele happy dingen kunnen haken samen!??

  Reply

 • Avatar

  Peggy

  |

  Ik zou ‘m dolgraag nog een keer in mijn bezit krijgen nadat de hond van de buren mijn eerste exemplaar te grazen heeft gehad. <3 Succes met het kiezen van de winnaars en we wachten met smart op een tweede boek ;-) Groetjes van Peggy van Dutch Crochet Talent

  Reply

 • Avatar

  Kathleen

  |

  Supper van je om dit boek weg te schenken. En waarom zou ik dit graag winnen? Wel omdat ik gek op haken ben en dit boek nu eens net iets anders is dan ik gewend ben.

  Reply

 • Avatar

  Chantal van Doornen

  |

  Helemaal leuk. Ik zou twee sterkussens gaan maken. Een voor mijn kleinzoon en een voor mijn tweede kleinzoon die in september geboren gaat worden.
  Groetjes Chantal

  Reply

 • Avatar

  Lianne

  |

  Jouw prachtige boek staat op mijn verlanglijstje. Dus dit is a happy moment. Komen er nog meer “happy moments”?
  Do YOU make me happy ??
  Groetjes Lianne

  Reply

 • Avatar

  Rhea

  |

  Ik zou dit boek heel graag willen winnen om mijn beste vriendinnetje Maaike Mandemakers te verrassen! Ik zou haar hier heel erg blij mee maken :). Ik duim…..

  Reply

 • Avatar

  Diana

  |

  Heel tof boek, de kleden gemaakt :) like je wel, maar heb het boek al….. Wens een ander veel plezier ermee!!!

  Reply

 • Avatar

  Jerney

  |

  Ik wil hem graag winnen voor een vriendin van mij. Zij kan wel wat happiness gebruiken. Nu ga ik heel hard duimen dat ik hem win voor haar, ze verdient het!

  Reply

 • Avatar

  Janine

  |

  Wauw! Ik heb het boek eerder voorbij zien komen maar wist niet dat jij het had geschreven, echt te gek! Het lijkt me het ideale boek om het haken te gaan oppakken, ik heb een hele voorraad aan breiwol maar doe er helaas niets mee.. Zou hier graag mee aan de slag gaan met een beetje hulp van jou boek.

  Reply

 • Avatar

  Fabienne

  |

  Super leuke give away!! Ik zou heel graag ‘Haak je Happy’ willen winnen om me helemaal happy te haken :) Dit boek staat al een hele tijd op mijn verlanglijstje dus dit zou een mooie kans zijn om hem te krijgen!
  Groetjes Fabienne

  Reply

 • Avatar

  Claudy

  |

  Als kleuterjuf en moeder van vier kan ik me met dit boek helemaal happy haken met als resultaat een heleboel happy kids.

  Reply

 • Avatar

  Jozina

  |

  Zou de titel wáár zijn? Ik ben nogal depri, dus ik waag een kansje Wie weet helpt het!

  Reply

 • Avatar

  Anja

  |

  Je boek staat al een tijdje bovenaan mijn verlanglijstje. Lijkt me onwijs tof en inspirerend! Ik doe dus heel graag mee!!

  Reply

 • Avatar

  Lisette Eikmans

  |

  Ik doe graag mee met deze give-away omdat ik wel wat “happy” kan gebruiken, omdat ik deze nog niet in mijn kastje heb staan, omdat ik alleen al van de buitenkant happy word, dus dat belooft wat voor de inhoud!, omdat ik haakboeken verzamel , en…… omdat ik er gewoon heullll hebberig van word ?

  Reply

 • Avatar

  Lisette Eikmans

  |

  Ik doe graag mee met deze give-away omdat ik wel wat “happy” kan gebruiken, omdat ik deze nog niet in mijn kastje heb staan, omdat ik alleen al van de buitenkant happy word, dus dat belooft wat voor de inhoud!, omdat ik haakboeken verzamel , en…… omdat ik er gewoon heullll hebberig van word ? oh ja , had ik al gezegd dat ik volgende week donderdag jarig ben?….

  Reply

 • Avatar

  Joanne

  |

  Wat een leuke give away! Ik doe graag mee. Dit mooie boek al eens geleend bij de bieb, maar er was zo’n grote vraag naar dat ik niet kon verlengen en niet aan haken toe kwam ha ha! Maar onze 3 dochters hadden inmiddels wel alledrie een item uitgezocht uit het boek met het verzoek of ik dat voor ze kon maken hi hi.
  Wie weet komt het er dan toch nog van. ;-)

  Reply

 • Avatar

  Simone Groot Jebbink

  |

  Ik zou je boek graag willen winnen, omdat ik hem (nog ;)) niet heb en hem wel suuuupergraag zou willen :)

  Reply

 • Avatar

  Janneke

  |

  Zou zó leuk zijn om dit boek te winnen!! In mijn omgeving worden veel baby’s geboren. Hoe leuk zou het zijn als ik hen toffe, vrolijke, zelf gehaakte cadeaus kan geven voor de kinderkamer! Want van cadeaus geven word je zelf ook HAPPY!! :-)

  Reply

 • Avatar

  Wilma Kraaijeveld-Kraaijeveld

  |

  Ik zou het boek graag willen winnen omdat ik helemaal Happy van Haken wordt, en wel wat inspiratie op wil doen…

  Reply

 • Avatar

  Margreet

  |

  Natuurlijk doe ik mee en wie weet maak jij mij heel erg HaPpY!!! En dan beloof ik dat ik heel veel anderen ook HaPpY zal maken met mijn haaksels….. Ik ga maar vast duimen!!! ?

  Reply

 • Avatar

  Josien van de Kamp

  |

  Jij maakt super leuke boeken! En ik ben dol op haken! Reden genoeg? ?

  Reply

 • Avatar

  Mireille D'hous

  |

  Hi Lisanne,
  Helaas heb ik jouw boek nog niet?. Daarom maak ik graag kans op dit boek zodat ik weer HAPPY kan beginnen met het haken van leuke patronen.??

  Reply

 • Avatar

  Carolien

  |

  Ik ben nieuwsgierig naar je boek. Om tot rust te komen ga ik haken ook al is het een half uurtje..dus ik doe graag mee met je give away. Mijn kleinkids vinden dat ook leuk. Kan oma weer wat voor hun maken ;)

  Reply

 • Avatar

  Jolien

  |

  Wat een leuke give away, jaaa ik wil hem graag winnen. Jouw patronen zijn hip en stoer, daar hou ik van en zou graag meer van jouw patronen willen maken.

  Reply

 • Avatar

  Afke

  |

  Leuk dat je jou eigen boek weg geeft! Ik wil wel graag winnen omdat Ik jou blog al lang volg en omdat Ik van de zomer op vakantie weer wil gaan haken :) fijn weekend alvast!

  Reply

 • Avatar

  Danielle slofstra

  |

  Geweldig deze give away! Mijn leven staat in het teken van geluk. Ik ben van mening dat je geluk zelf kan maken. Elke dag start met ik een meditatie op weg naar geluk en het maakt mij happy in alles wat ik doe waardoor ik mijn geluk kan weggeven. Wat geluk moet je delen dat is mijn motto. Met jouw boek wil ik ook het geluk delen en zo deel ik de haakstukken die ik eruit haak met anderen; mooi toch! Haken maakt mij happy en daarna deel ik de Happiness met anderen. Succes met alle mooie dingen die je doet!

  Reply

 • Avatar

  Marty

  |

  Oh dan kan ik lekker kadootjes haken voor ons kleine wonder van een nichtje wat over een paar maanden onze familie komt verheugen.

  Reply

 • Avatar

  Jannie

  |

  Hoi Lisanne,

  Wat een mooie giveaway!! Ik zou wel een beetje HAPPiness kunnen gebruiken, ben met coaching belastbaarheid-belasting bezig en dat vraagt best wel wat?

  Reply

 • Avatar

  Lize Hendriks

  |

  Wat een super leuke give away, en wat fijn dat zo al je dromen uitkomen! Ik zou heel graag je boek winnen, wij gaan binnenkort verhuizen en dat betekend dat mijn kleine spruit een nieuwe kamer krijgt, die zou ik heel graag opleuken met wat gave accessoires uit je boek! Ik ga nu heel hard zitten duimen en wens je nog een hele mooie dag!

  Reply

 • Avatar

  Petra

  |

  Wat een leuke give away! En ja, net als de rest zou ik het boek ook graag willen winnen. Dan maak ik er misschien een cadeautje van om aan mijn dochter te geven. Dan maak ik haar heel blij maar kan ik het af en toe lenen en er zelf leuke dingetjes uit haken. Ik wacht vol spanning.

  Reply

 • Avatar

  Marlieke

  |

  Het lijkt me superleuk om dit boek te winnen, eind april of begin mei word ik voor de eerste keer mama, ik ben sinds kort aan het haken en kan met dit boek vast veel moois voor de baby haken. Mijn moeder, straks weer oma, haakt ook graag (veel langer dan mij ;)) dus zij zal er ook plezier van hebben!

  Reply

 • Avatar

  Monique

  |

  Een mooi haakboek is altijd fijn om te krijgen. Ik ben nog niet in de gelegenheid geweest om jouw boek aan te schaffen. Maar mocht ik hem bij dre verloting winnen dan hoop ik dat je er iets in wil schrijven. Naast wol en haaknaalden spaar ik ook gesigneerde boeken. Dan kom je in de boekenkast tussen Susan Smit en Daphne Deckers te staan.

  Reply

 • Avatar

  MooiBrons

  |

  Wat een leuk initiatief! Ik ben al uit de kleine kinderen, maar het begrip give-away zet me wel aan het denken. Iets om op de een of andere manier navolging aan te geven.
  Daarnaast heb ik pas sinds kort ontdekt dat er zoveel mensen van haken houden. Mijn moeder heeft vroeger zij in de kleine kinderen zat (vijf dochters) en ze alles zelf maakte, dikke knipselboeken gemaakt met o.a. veel haakpatronen, uiteraard ook van knuffels. Haakpatronen uit de 50-er en 60-er jaren. Ik heb trouwens ook nog tijdschriften uit de oorlogstijd, toen werd er natuurlijk ook gehaakt met restjes wol. Leuk om te delen, maar moet daar nog een vorm voor vinden. Zou mijn moeder (ze is nu 90) prachtig vinden. Iemand een tip hoe dit aan te pakken?

  Reply

 • Avatar

  Marielle

  |

  Heel graag zou ik je boek winnen! Ik ben nu bezig met Fay de Flamingo, maar alles uit je boek lijkt me leuk om te maken! Ik zou m graag winnen om leuke dingen voor in ons huisje te haken.

  Reply

 • Avatar

  Jessica

  |

  Ik zou het boek heel graag willen winnen zodat ik andere kindjes HAPPY kan maken. En uiteraard ook de papa’s en mama’s.
  Ik wordt altijd HAPPY als ik aan het haken ben :-D

  Reply

 • Avatar

  Tiny

  |

  Om kans te maken dit boek te winnen, maakt mij al happy.

  Reply

 • Avatar

  Conny

  |

  Wat een leuke give away, zou t super vinden om te winnen

  Reply

 • Avatar

  eveline aarsen

  |

  Ik ding graag mee naar je boek. heb het boek toevallig doorgebladert en er staan hele leuke spulletjes om te maken in.

  Reply

 • Avatar

  Nadia Bn Mohamed

  |

  Wat een leuke actie,ik ben haak verslaafd en doe graag mee lijkt me leuk om iets uit dat boek te haken,dat ik dan zou weg schenken aan een ziek kindje.

  Reply

 • Avatar

  I Diesveld

  |

  Ohh wat gaaf!
  Haken haken en nog eens haken. Ik verveel me nooit en helemaal niet met inspiratie van Lisanne ❤

  Reply

 • Avatar

  Marian Hofman

  |

  Sinds een week ben ik in blijde verwachting……..
  van mijn eerste kleinkind…dit boek zal dus beslist tot zijn recht komen om heel snel een leuk kadootje uit te gaan maken,
  Maar eerlijk gezegd heb ik eigenlijk nog nooit iets gewonnen…maar ondanks dat ben ik toch een heel gelukkig mens dat zelf geniet van handwerken en andere graag inspireer.

  Reply

 • Avatar

  Anantha

  |

  Jaaa zo graag :-). Ik ben nu in verwachting van mijn eerste kindje en zou heel wat leuke nieuwe haakprojectjes kunnen gebruiken voor straks tijdens mijn verlof! En dan is dit boek met projecten voor de kinderkamer natuurlijk perfect :-).!!

  Reply

 • Avatar

  Nellianne

  |

  Heel graag zou ik dit boek winnen. De ster/muziek uit je boek heb ik al gemaakt en die vind ik echt heel leuk. Ik wil nog graag meer van zulke dingen maken. Vandaar dat ik het boek graag wil winnen.

  Reply

 • Avatar

  Jo-Lynn Van Damme

  |

  Ik kocht je boek al voor mijn mama en ik haakte er zelf al de konijnenmandjes, de ster en de haas uit. Aangezien ik telkens haar boek kaap, zou ik het super vinden mocht ik mijn eigen exemplaar kunnen winnen. :-)
  En mocht je ooit een nieuw boek maken, hoop ik keihard dat het in dezelfde stijl verdergaat, want hier hou ik echt van!
  X

  Reply

 • Avatar

  Nellie

  |

  Wat gaaf ! Staat al een tijdje op mijn verlanglijstje. Zo leuk om iets ontzettend leuks voor een ander te haken. Inspiratie genoeg in je boek !

  Reply

 • Avatar

  Floortje

  |

  samen met een groep enthousiaste verstandelijk gehandicapten haken we heel wat af of op ons textiel atelier de Stroensels. Nieuwe inspiratie is altijd welkom :-)

  Reply

 • Avatar

  Frederika

  |

  Jeetje Lisanne, wat loopt je boek ontzettend goed! Dik verdiend! Je boek staat nog altijd hoog op mijn lijstje en zou hem dan ook heeeeeel erg graag willen winnen..Ik heb al zoveel gave projecten voorbij zien komen. Dus… Ja, ik doe heel erg graag mee!

  Lieve groetjes,
  Frederika

  Reply

 • Avatar

  Jacqueline

  |

  Holaa Lisanne,
  Ik doe heeeel graag mee, zodat ik je prachtige patronen kan maken, voor nichtjes en neefjes, binnen de fam en voor de kleine lieverds van vriendinnen.. Fingers crossed!! ?

  Reply

 • Avatar

  Esther

  |

  Wauw wat super gaaf!!! Dit boek staat al heel lang op mijn wensen lijstje en heb hem ook al geprobeerd te vragen in de december maand haha alleen dachten ze toen waarschijnlijk dat het een “kinder boek” was en niet voor mij bestemd. En voor mijn verjaardag moet ik nog een paar weekjes voor wachten… Maar ik vind hem zo leuk!!! Kussens voor op de bank, heerlijk vrolijk deken erbij. Daarnaast op de leeftijd dat er redelijk vaak kraamcadeautjes nodig zijn die uiteraard gehaakt worden. Nou ja, Ik ga er gewoon mega veel uit maken zodra ik hem zelf heb!

  Reply

 • Avatar

  Eva

  |

  Ik zou me heel graag ‘happy’ willen haken, dus ik doe mee!

  Reply

 • Avatar

  jeannette

  |

  wow wat zou ik deze graag willen winnen om mijn lieve creatieve dochter hiermee te verrassen die deze genen echt van haar oma heeft die ze nooit heeft gekend!

  Reply

 • Avatar

  Femmie

  |

  oehoehoehhhh wat leuk en nog 2 dagen dan is mijn verjaardag er weer, was wat triest want mijn vriendin zou overkomen maar die kwam niet helaas maar goed het zij zo en gedaan is gedaan maar as dinsdag 18 april dan verjaar ik weer yepsss ga er wat leuks van maken hoor dusss geen nood maar ik zou heel graag je boek winnen om weer nieuwe en andere ideeén teverkrijgen en tegaan maken helemaal leukkk hoor doeiiiiiii groetjes Femmie

  Reply

 • Avatar

  Pieternell

  |

  O…. wat een leuk boek. Net jarig geweest en een hoop cadeaubonnen gekregen om te besteden aan wolletjes ?. Wat zou het fijn zijn om mijn tijd vol te haken (in afwachting van de MB 2017) met patroontjes uit jouw boek. Ik heb de grote Winter Haken besteld en kijk er naar uit je ieder blok te zien uitleggen. Tot dan!

  Reply

 • Avatar

  joke sk

  |

  Omdat ik door mijn ziekte heel veel moet liggen zoek ik altijd dingen die me in bed bezig kunnen houden.
  Dit boekje heeft echt de nodige patroontjes om de tijd in bed voorbij te laten vliegen.
  Een ‘give away’ boekje waar ik warm voor loop. :)
  Groetjes en nog heel veel creativiteit toegewenst zodat we nog vaak van jou knutsels kunnen genieten.
  Joke sk

  Reply

 • Avatar

  Antonette

  |

  Wat een leuke give away! Ik word zelf ontzettend happy van haken en vind het ook erg leuk om anderen happy te maken met een gehaakt cadeautje. Dit boek zou al die happiness nog eens vergroten. Dus op de valreep doe ik graag mee.

  Reply

 • Avatar

  Ingeborg

  |

  Yes die zou ik graag winnen.
  Kan ik weer leuke cadeautjes maken voor zwangere collega’s en voor de oma’ s in wording.
  Ik ben vandaag nog jarig ook dus dat zou een super cadeau zijn ?

  Reply

 • Avatar

  Brenda

  |

  Omdat ik niet alleen zelf happy word van haken maar ook graag mama’s die dat echt verdienen happy wil maken met leuke cadeautjes uit dit boek!

  Reply

Laat een reactie achter