fbpx


Maart 2017

Maart is toch wel een hele bijzondere en toffe maand voor mij geweest! Eigenlijk zeg ik dit elke maand hahaha bedenk ik nu ik dit opschrijf, maar als ik terugdenk aan de afgelopen vier weken zijn er toch wel grote bijzondere dingen gebeurd! Wat ik ook zo heerlijk vond aan deze maand is dat de zon lekker veel aanwezig was…heerlijk eindelijk weer eens buiten zitten en ik heb zelfs alweer een keer buiten gegeten :) Zo was ik rete druk met de voorbereidingen voor het magazine en vlieg ik van fotoshoot naar fotoshoot. Dat is echt zo leuk om te doen want ik kom op hele nieuwe mooie plekken en ontmoet weer zoveel leuke mensen. Het is ook altijd een feestje om te zien dat de foto’s echt zo worden als gehoopt! Ik heb altijd een plaatje in mijn hoofd, maar of dat ook echt haalbaar is moet ik natuurlijk maar afwachten… Tot nu toe ben ik razend enthousiast over het resultaat en kan ik niet wachten om het met jullie te delen. Maar ik ben ook nog lang niet klaar hahaha dus dat gaat nog wel even duren…Daarnaast was er natuurlijk die te gekke Creative Life beurs waar ik echt zo van heb genoten! Het is ook zo leuk om dit soort dingen samen te kunnen doen :) Wat was het gezellig met mijn mams en mijn wol vriendinnen op de stand! Ondanks dat het lekker druk was hebben we ook lekker kunnen bijkletsen. Ik geniet nog steeds na van die heerlijke sfeer en hoop dat deze beurs ook volgend jaar weer plaatsvindt. Daarnaast maakte ik een heleboel projecten die ik wederom weer niet kan laten zien omdat ze voor een speciaal project zijn hahahaha. Klinkt lekker verwarrend he! Sorry hoor…   Maar één van die grote projecten kan ik nu eindelijk verklappen…want de afgelopen maanden ben ik druk bezig geweest met het ontwerpen van de Mystery blanket 2017!! Dat was me nogal een project ahahhaha maar heel tof dat de pakketten nu alweer bijna te bestelen zijn :) Ik vind de dekens zelf natuurlijk super mooi geworden en heb geprobeerd om bij mijn stijl te blijven :) natuurlijk zitten er wel heel veel verschillende kleuren in alle vier de dekens! Lente is mijn absolute favoriet maar ik ben heel benieuwd naar die van jullie! Meer informatie over deze deken en over hoe je je kunt inschrijven vind je op deze website www.breiclub.nl en aanmelden kan HIER! Hierbij alvast een kleine sneakpeek van mijn favoriete exemplaar, want de rest blijft natuurlijk voorlopig nog een mystery :) Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend en een geweldig mooi april! Ik blijf jullie natuurlijk lekker op de hoogte houden van al de dingen die op mijn pad komen. Owja en hou je een beetje in met de 1 april grappen he! Tot snel, X Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (3)

 • Avatar

  Heleen

  |

  Wat een maand! Maar zo gaaf inderdaad allemaal :-) Ik ben ook nog steeds aan het nagenieten van Creative Life, zo gezellig met jullie op de stand! En wauw!! De Mystery CAL, wat te gek zeg, ik ben superbenieuwd!! Happy April! x Heleen

  Reply

 • Avatar

  Linda

  |

  Wat een leuke dingen allemaal, Lisanne. Die gehaakte Mystery Blanket trekt enorm….dus ik verlekker me heerlijk aan de kleurtjes en ga een keuze (proberen) te maken. Bedankt weer voor de vele inspiratie en ik volg je op de voet. Liefs, Lin @hipenhandgemaaktbylin

  Reply

 • Avatar

  Marielle

  |

  Creative Life was super. Leuk je ontmoet te hebben en ik kijk uit naar bijzondere lamp projecten. Groetjes, Marielle @lampenmaken

  Reply

Laat een reactie achter