fbpx


Mystery Blanket 2017

Een tijdje terug vertelde ik al dat ik de Mystery Blanket 2017 haken mocht ontwerpen. Nou vandaag kan ik jullie alweer iets meer laten zien :) Je ziet hieronder een héle kleine sneak preview van de haakdekens en de kleuren waar je uit kunt kiezen. Nu ik het zo allemaal bij elkaar zien vind ik het echt super gaaf geworden! Je mag de deken in één van de vier verschillende kleuren bestellen: Lente, Zomer, Herfst en Winter. Je ziet op de plaatjes al een beetje hoe de kleurencombinaties eruit zien. Gaaf he! Ik vind ze echt prachtig geworden en de lente variant is mijn persoonlijke favoriet! 1 oktober start deze Mystery Blanket maar je kunt je nu al inschrijven en het pakket kopen. Het project loopt gedurende 6 maanden waarbij je steeds elke 1e van de maand nieuwe patronen ontvangt.  Maar dat kan ook niet anders met al die mooie mint en lichtblauwe tinten erin :) Dat blijft toch altijd mijn aandacht trekken. De deken haak je dus zonder dat je weet hoe deze er echt uit ziet. Het thema van de deken is Four Seasons landschap en dat zegt eigenlijk al een beetje dat je een heleboel verschillende steken zult tegenkomen.  Ik vond het heel leuk om met het thema te werken maar ik werk zelf altijd naar een resultaat toe dat overal past. Dus ook al heb je helemaal niks met dit thema, kun je prima deze deken haken en er daarna heel veel plezier van hebben. Ik ben zoveel mogelijk bij mijn stijl gebleven en vond het wel super leuk om met al die verschillende kleuren te experimenteren deze keer :) Ik heb oa garens gebruikt van Durable, Phildar en Schachenmayr en ze zijn allemaal echt zo leuk om te gebruiken. Maar de deken zelf moet nog wel een echte mystery blijven. Spannend, he? Wil je toch nog wat meer info kijk dan snel op deze website, kun je ook nog ff lachen bij het filmpje van mij en Club Geluk hahahah. Ik ben benieuwd of jij het aandurft ;-) Fijne dag allemaal! X Lisanne

Labels:, , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (12)

 • Avatar

  esther vogelaar

  |

  Wauw wat zien ze er tof uit Lisanne! echt supermooie kleuren combinaties.Ik zou gaan voor de herfst deken omdat die toch qua kleuren het mooiste in ons huis past. fijn weekend en groetjes esther (essiebirdies)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks Esther! Het was een behoorlijk uitdaging maar nu toch af en blij met het resultaat! Ik ben zelf weg van de lente variant :)

   Reply

 • Avatar

  Marie-Claire

  |

  De Mystery Blanket ziet er prachtig uit en zoveel mooie kleuren ,maar spijtig heeeeeeeeeeel veeeeeeel tijd te kort om te maken wat ik allemaal graag zie.
  Grtj Marie-Claire

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   hahahaha herkenbaar, tijd is altijd het eeuwige probleem he :)

   Reply

 • Avatar

  Miranda Benningshof

  |

  Hallo, ik weet dat ik te laat ben maar misschien zijn er annuleringen. Ik zou graag de kleine (is er verschil dit jaar klein of groot?) haak deken herfst willen maken.
  In 2016 heb ik ook meegedaan. Ik had ook zoiets van nee niet nog een. Maar toch he ik zou er weer een willen maken.
  Groetjes, Miranda

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Miranda. je kunt het beste contact opnemen met de Breiclub.nl. Ik verkoop de pakketten namelijk zelf niet. heb enkel het patroon gemaakt :) Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Anneke

  |

  Hallo Lisanne. Even een vraagje.
  Ik nijg erna om ipv 1 patroon 2 lapjes te haken van 1 kleur. . Om van 1 patroon 2 verschillende kleuren te haken.
  En misschien maak ik de deken ook nog groter.Heeft dit nog invloed op het eind resultaat??
  Fijne dag

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   HI Anneke, ja dat wordt hij natuurlijk wel anders, het garen is ook bij de verschillende steken uitgezocht maar ik denk zeker niet minder leuk! Dus lekker doen als je dat wilt :)

   Reply

 • Avatar

  joke

  |

  geachte mysterie blanket makers.
  ik heb een vraag, hoe groot is de large deken? is dit voor een twee persoons bed?
  want ik kom er met veertig vierkantje van 20 cm bij 20 cm niet er ver mee.
  daar wij een groot bed hebben 1,80 mtr bij 2 mtr.
  wat klopt er niet? kom er niet uit?.
  mvg
  joke van der Heul

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Beste Joke. Je kunt met je vraag terecht bij de Breiclub.nl. Daar heb je het pakket ook gekocht. Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Ann De Clerck

  |

  Hallo,

  Ik heb een vraagje : waar zijn de patronen te vinden van de gehaakte Mystery Blanckets?

  Sorry voor het storen, maar alvast bedankt voor de reactie!

  Groeten,

  De Clerck Ann

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   HI Ann, die kun je kopen via de Breiclub.nl
   Groetjes Lisanne

   Reply

Laat een reactie achter