fbpx


Studio Tout Doux..!

Koningsdag 2017 zit er alweer op en ik vond het een hele gezellige dag, met gelukkig niet al te veel regen :) Ik vind het altijd zo leuk om op tv te kijken hoe het koningshuis er uit ziet. En ook dit jaar was het weer prachtig! Wat voor mij heel bijzonder was om te zien was dat Maxima haar outfit in precies dezelfde kleurstelling was als de sjaal die ik eerder haakte…Zou ze me soms stiekem volgen ;-) hahahaha Het patroon van de sjaal vind je HIER. Oké nu over naar een ander heel tof DIY project. Tijdens de super toffe beurs Creative Life afgelopen maart ontmoette ik Ans van Studio Tout Doux een prachtige webshop met mooie en verfijnde DIY kits… Ja als je mij ergens blij mee maakt is dat het wel! De verpakking alleen al is werkelijk prachtig en na een kijkje in de webshop krijg  je meteen zin om aan de slag te gaan. Ik kon niet anders dan een tweetal pakketten aanschaffen. Het eerste en het resultaat show ik in dit bericht en het andere komt later nog een keer voorbij (want dat is nog niet af). Ik koos voor de DIY kit Bobbin bracelet. Een jaar geleden kwam ik al in aanraking met weven en ondervond ik dat het een geweldige techniek is om toffe accessoires mee te maken! Maar een armband weven had ik nog niet eerder gedaan. Die uitdaging wilde ik wel aangaan… Met de DIYkit Bobbin Bracelet leer je de basistechnieken van het weven én maak je een unieke, hoogstpersoonlijke armband. Studio Tout Doux zorgt met de kit meteen voor alle tools, de materialen en een duidelijke werkbeschrijving. De lengte, breedte en patronen van de armband: it’s up to you! De kit bevat verschillende, op elkaar afgestemde kleuren wol, lurex en Japans katoen. Ruim voldoende om één armband mee te maken. Maar zoals ik ben, moest ik natuurlijk weer een deel vakmijn eigen garen collectie toevoegen om hem helemaal op en top naar eigen smaak te maken. En dat is gelukt, In combinatie met het prachtige creme en goudkleurige garen past het turquoise garen perfect bij mij. De armband is nog niet zo mooi geworden als op de plaatjes in de webshop, maar oefening baart kunst en ik weet u al dat het niet bij een enkele armband blijft. Het gouden bedeltje dat ook in de kit zit maakt hem helemaal af en heel toevallig past de armband nu perfect bij mijn nieuwe ketting. Daar zit namelijk zo’n zelfde labeltje aan :) Dat is toch grappig he… Ik ben helemaal happy met deze nieuwe DIY kit en mijn nieuwe sieraden! Je kunt de kit HIER aanschaffen in vele verschillende kleurcombinaties en ik beloof je, je zult wegzwijmelen bij al die prachtige foto’s! Ik ga nog een armband weven :) Fijn weekend, liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (5)

 • Avatar

  Heidi

  |

  Misschien volgt Jan Taminieau je wel, hij heeft tenslotte Koningin Maxima’s jurk en mantel ontworpen ;-)!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hahahahah wie weet :))

   Reply

 • Avatar

  Ilse (by-ik.blogspot.nl)

  |

  Wat mooi om te zien dat de prachtige outfit van Maxima dezelfde kleurstelling heeft als jouw sjaal. Ze heeft vast inspiratie bij jou opgedaan … ;-).
  Leuk dat armbandje. Een mooi idee voor bij de feestoutfit van mijn dochter. Bedankt voor je inspiratie!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks en ik vond het ook zo grappig :)) Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Caroline

  |

  Misschien kan je Maxima wel blij maken met die sjawl☺?
  Een beetje reclame kan geen kwaad☺☺.

  Lieve groet, Caroline.

  Reply

Laat een reactie achter