fbpx


Vogeltjes haken! (give-away)

Als de vogels fluiten…weet je dat het voorjaar is! Mijn collega blogger Carmen Jorissen van Craftyqueens is ook dol op vogeltjes en vanaf het moment dat ze deze schatjes liet zien op haar blog was ik al verliefd! Ze zijn zo leuk gemaakt en piepklein net zoals de echte vogeltjes :) Je haakt ze volgens de tapestry techniek en dat is altijd al een leuke uitdaging maar bij deze piepkleine vogeltjes nog meer! Wat natuurlijk super leuk is dat het projectjes zijn die snel klaar zijn. Carmen stuurde mij vorige week een berichtje om te vertellen dat ze leuk nieuws had…ze heeft nu namelijk hele toffe DIY pakketjes van deze schattige vogeltjes. Whuaaaaaaa daar worden wij haakgekkies natuurlijk heel erg blij van! Ik vind de etiketten op de doosjes al bijna net zo leuk als de vogeltjes zelf. En wat helemaal tof is…is dat ik twee van deze mega leuke pakketjes weggeven!! Whoop whoop wie wil dat nou niet…dus wil je meedoen? Laat dan een reactie achter onder dit bericht met daarin welk van de twee pakketjes jij het liefst zou winnen. En wie weet fladderen ze binnenkort wel door jouw huis ;-) Volgende week dinsdag maar ik de winnaars bekend! Voor wie niet kan wachten, je kunt deze leuke pakketjes HIER aanschaffen in Carmen haar Etsy shop.  Heel erg bedankt Carmen voor deze fijne give-away! Ik wens iedereen heel veel succes en een hele fijne dag! X Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (99)

 • Avatar

  Mariëtte

  |

  Ahhh. Man is gek van vogels en dochter van haken (en breien en naaien). Als ik een pakketje win kan dochter voor vaderdag vogeltjes haken 😃. Met geel en blauw vind ik het allerleukst. Groet, Mariëtte

  Reply

 • Avatar

  Gerdientje

  |

  Goedemorgen,

  Wij hebben sindskort een parkje naast ons huis. Was eerst een bouwplaats. Wordt heel blij van wakker worden met vogeltjes. Ik heb interesse in het pakket van het roodborstje. Tapestry haken heb ik nog nooit gedaan. Leuk om met zoiets moois iets nieuws te leren!

  Fijne dag!
  Groet, Gerdientje

  Reply

 • Avatar

  Ingrid

  |

  Wat een lieve give away! Ik doe mee voor “Marjan”. Die is gek op uitdagingen en vooral op haakgebied.
  Ik hoop dat het onze kant uitwaait..ehh..vliegt ;-)
  liefs,
  Ingrid

  Reply

 • Avatar

  Carla

  |

  Ik werk bij vogelopvang De Bonte Piet en daar verkopen we zelfgemaakte spulletjes om geld voor de dieren op te halen. Deze vogeltjes zouden heel goed in ons winkeltje passen. Daarom ga ik voor de gele vogeltjes !

  Reply

 • Avatar

  Margriet

  |

  Wat een leuke actie!
  Ik zou voor de roodborstjes gaan. Dan nadat ze gehaakt zijn delen met mijn zus die zo van vogeltjes houd.

  Reply

 • Avatar

  Ingrid

  |

  Oh ja..we gaan voor de roodborstjes!

  Reply

 • Avatar

  Hanneke

  |

  Woww wat een lief vogeltje..ik zou gaan voor het roodborstje..super

  Reply

 • Avatar

  Adriana

  |

  ooooo, wat zijn ze leuk! Ik snap dat je op slag verliefd was! Ik ook!!!
  Ik ben gek op de koolmeesjes, die komen jaarlijks bij mij in de tuin hun nestje maken en er zijn al heel wat vogeltjes uitgevlogen de laatste jaren. Om het hele jaar van deze prachtige vogeltjes te genieten kan ik ze natuurlijk ook zelf maken en in de boom zetten ;)

  Reply

 • Avatar

  Sas Groot

  |

  Zou graag de koolmees winnen , ben net verhuisd en waar ik nu woon zijn veel vogeltjes maar geen koolmeesjes. Ik mis ze dus dit kadootje zou een leuke herinnering zijn aan de vogeltjes van mn oude plek .

  Reply

 • Avatar

  Emanuelle Overeem

  |

  Wat een quety!! Had ze van de week al voorbij zien komen en even bewaard.
  Ik vind het roodborstje echt geweldig!! Daar wil ik wel een gooi naar doen! 😉

  Reply

 • Avatar

  esther

  |

  ohhh deze vogeltjes zijn leuk!! ik ben er nu al verliefd op ! lijkt me super om ze te maken. ik zou kiezen voor het roodborstje. fijne zonnige dag Lisanne! groetjes Esther

  Reply

 • Avatar

  Christa

  |

  Schattig!Mijn moeder en ik houden van haken én van vogeltjes,dus gecombineerd is dat helemaal leuk natuurlijk!Ik hou van alle vogels maar mijn moeder houdt vooral van roodborstjes,dus loten we daar graag voor mee!

  Reply

 • Avatar

  Ineke

  |

  wat een super schattige vogeltjes ,leuk om mee te doen met de give- away

  Reply

 • Avatar

  Barbara

  |

  Ik doe heel graag mee want wat zijn ze lief! En van een uitdaging hou ik wel. En als ik dan mag kiezen vind ik Betsy de Bluetit nog net iets leuker!

  Reply

 • Avatar

  Lieselot

  |

  Die roodborstjes zijn mega cute 😍😍😍 wat zou ik graag hun familie willen uitbreiden met een broertje of een zusje 😉

  Reply

 • Avatar

  Marleen

  |

  Als beginnende haakster is dit wel een superleuk project! Ik loot graag mee voor de roodborstjes!

  Reply

 • Avatar

  Vera

  |

  Liefde op het eerste gezicht! En ook nog een voor mij nieuwe techniek. Ik waag graag een kans voor zo’n schatje. En dan kiezen euhmmmmmm mag het ook een verrassing zijn? Ze zijn allebei te leuk!

  Reply

 • Avatar

  Benita

  |

  Super schattig zijn ze! Ik zou gaan voor de roodborstjes. Die kleur past erg mooi bij onze Kever. Waar ik graag in thema voor haak. Wie weet rijden ze dan een keer door het hele land!

  Reply

 • Avatar

  Francis Girrel

  |

  Ik zou gaan voor de koolmeesjes. Ze zijn zo schattig. Ieder jaar hebben we een nestje koolmeesjes in de tuin, ik geniet dan alleen al van het gepiep van de kleintjes.
  Groetjes Francis

  Reply

 • Avatar

  Marina

  |

  Wat een schatjess♡!! De rode vind ik persoonlijk het mooiste maar ze zijn allebei superleuk! (=

  Reply

 • Avatar

  Sjoukje

  |

  Te leuk deze giveaway van Craftyqueens. Zou super zijn om deze vrolijke vogeltjes te haken, ook voor iemand anders om weg te geven/blij te maken.

  Reply

 • Avatar

  Lianne De Lange

  |

  Hoi! Ik ben de kinderkamers van mijn kinderen aan het opknappen en zou het heel leuk vinden een paar van de koolmeesjes aan een mobiel/slinger op te hangen!

  Reply

 • Avatar

  Ester

  |

  Nou ik begrijp je helemaal! Toen ik de foto’s zag van die schattige leuke vogeltjes was ik ook in 1 klap verliefd! Wat zijn ze LEUK!!!! :D Ik hou van vogels!!! Ik vind ze allebei geweldig! Wat zal dit een feestje zijn om ze te haken!! I’m in love! <3

  Liefs, Ester

  Reply

 • Avatar

  Daniëlle

  |

  Mijn moeder is dol op koolmeesjes! Ik zou deze dus graag winnen en om voor haar te kunnen maken!

  Groetjes Daniëlle

  Reply

 • Avatar

  Angele

  |

  Ik wil graag meedoen voor mijn dochter, Jasmijn, van 15, ze haakt heel graag maar maakt haar projecten meestal niet af. Deze kleine vogeltjes zouden ideaal zijn. Schattig, mooi en snel klaar. Ze zou er super blij mee zijn😍

  Reply

 • Avatar

  Sandra van Dalen

  |

  😍😍 verliefd
  Ik wil wel graag de oranje versie winnen … voor mezelf en om iemand blij te maken 💛🐧💋

  San xx

  Reply

 • Avatar

  Linda

  |

  Wat een leuke geven away !!!
  En wat zijn ze klein maar zooooo leuk. Ik doe graag mee!

  Reply

 • Avatar

  Petra

  |

  Graag het koolmeesje, kan ik eindelijk een vriendje maken voor “Pietje”. Het koolmeesje dat elk jaar in mijn tuin komt kijken en eten, eerst alleen en later met zijn hele familie. Elk jaar weer spannend hoeveel baby’s hij heeft!

  Reply

 • Avatar

  Ingrid

  |

  Wat zijn ze schattig! Ik vind de roodborstjes het allerleukst. 😍

  Reply

 • Avatar

  Claessens

  |

  Voor mijn dochter Robin die dol is op Robin roodborstje

  Reply

 • Avatar

  Monique

  |

  Ik ben al enige tijd ooievaars aan het haken voor een goed doel, ALS. Ik ga 3 september zwemmen in Amsterdam en om mij te sponseren kan men een ooievaar kopen, het geld gaat ten goede voor ALS. Ik werk op verloskamers, dus deze ooievaars gaan als een trein, nu wil ik ook een andere doelgroep bereiken maar had geen idee wat voor leuks ik dan zou haken. Deze vogeltjes zijn echt super top! En minder intensief om te maken dan de ooievaars😉

  Reply

 • Avatar

  Sonja

  |

  Oooh wat een lieffies!! Ik doe graag mee voor de roodborstjes 😍😍

  Reply

 • Avatar

  Ingrid ten Hove

  |

  Oh wat zijn ze toch leuk, deze vogeltjes van Carmen! Je begrijpt natuurlijk wel dat ik niet kan kiezen…….Dus, mocht ik deze super give-away winnen, dan laat ik me graag verassen! Jullie zijn toppers, Carmen en Lisanne!

  Reply

 • Avatar

  Petra zijlstra

  |

  Het koolmees zou ik heel leuk vinden we hebben elk jaar een nestje zo leuk voelt bijna als of je een band met die mooie vogeltjes hebt

  Reply

 • Avatar

  Emily

  |

  Hey Lisanne,
  Wat een schattige vogeltjes. Ik doe graag mee want ik heb nog wel wat vogelliefhebbers hier. Mijn 87-jarige opa houdt vogels als hobby en is er dol op. Mijn oudste broer vind het geweldig om vogels te fotograferen en is dol op roodborstjes. Daarom doe ik graag mee voor het pakketje van het roodborstje.
  Fijne donderdag.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  Reply

 • Avatar

  Jessica

  |

  Oh wat leuk! Ze zijn inderdaad wel echt enorm schattig ^^ Aan dit haakprojectje wil ik me wel wagen :)
  En aangezien ik dan nog mag kiezen welke (wauwie!): dan graag de roodborstjes. Die zouden hier heel leuk passen in mijn herfsttinten huisje ^^ En zo hoef ik niet bang te zijn de de kat ze oppeuzelt ;-)

  Reply

 • Avatar

  Marielle

  |

  Leuk leuk leuk!
  Ik doe graag mee, ze zijn allebei mooi, dus welke maakt me echt niet uit.

  Reply

 • Avatar

  Marieke Borsch

  |

  Ben een echte vogel liefhebber dus het maakt me niet uit welke.. vind ze allemaal super leuk!
  Groetjes marieke

  Reply

 • Avatar

  Linda

  |

  Wat een ontzettend leuke vogeltjes! Er vliegen al diverse vogeltjes door ons huis, ik verzamel leuke interieurobjecten met vogeltjes. Deze zou ik aan mijn tas hangen zodat het gezellig met me mee vliegt. Moeilijk kiezen, ik zou denk ik voor het roodborstje gaan. Zit hier ook vaak in de tuin!

  Reply

 • Avatar

  José

  |

  Oh wat zijn ze leuk!!!!! Ik zou ontzettend blij worden van het pakketje met de roodborstjes!!

  Reply

 • Avatar

  Anja

  |

  Wat een leuke lieve kleine vogeltjes, die wil ik wel eens proberen … Ik ga dan voor het roodborstje

  Reply

 • Avatar

  Dini

  |

  Ik loot graag mee

  Reply

 • Avatar

  suzanne

  |

  Ohhh wat een lieve roodborstjes. Zijn ook leuk voor in de winter voor in de kerst boom hihi.
  Ik zou het heel leuk vinden om dit pakketje te winnen.
  Kan ik ze maken en aan mama cadeau geven
  Xxx

  Reply

 • Avatar

  Michella Schuijl

  |

  De roodborstjes zijn echt het einde 😍 Wat een leuke uitdaging om te maken!

  Reply

 • Avatar

  Roos

  |

  Wat een schatjes. Ik zou graag het roodborstje winnen om te maken voor de oppas van onze dochters. Zij doet examen en de stress is zo hoog. Ik zou haar graag een steuntje in de rug geven en laten weten dat wij aan haar denken 😘

  Reply

 • Avatar

  Monique

  |

  Ik haak op dit moment sleutelhangers ( ooievaars) voor het goede doel, ALS. Ik ga 3 september zwemmen in Amsterdam voor ALS. Men kan een sleutelhanger ooievaar kopen en het geld gaat ten goede aan de stichting. Ik werk op verloskamers, dus de ooievaars gaan heel hard. Ik wil ook voor een andere doelgroep iets leuks haken maar kon niets vinden wat me aanspreekt.
  Deze vogeltjes zijn echt super! Ik zou het roodborstje het leukst vinden.

  Reply

 • Avatar

  Margot

  |

  Wat super schattig!!! Het roodborstje vind ik zo leuk!

  Reply

 • Avatar

  Margaret

  |

  Is dit het vogeltje waar Carmen een prijs voor heeft gekregen? Ze zijn zo schattig. Ze lijken zo simpel, maar het is zo kanp bedacht dat je de vogeltjes echt in het driekhoekje herkent. Ik wist niet dat ze de vogeltjes nu in diy-doosjes verkoopt. Het roodborstje is mijn favoriet.

  Groetjes, Margaret

  Reply

 • Avatar

  Angeline van den Broek

  |

  Oohh de roodborstjes zijn TE schattig!Daar waag ik n gokje op!Een ideaal haakwerkje voor mee in de tas en ik zou er in elk geval al 3 gaan maken waarvan er 1 zou uitvliegen naar België en Ierland naar 2 lieve dames die dol zijn op roodborstjes en de 3de voor de moeder van mijn beste vriendin …beetje mijn surrogaatmoeder al sinds mijn 4de levensjaar…fingers crossed dan maar!😊

  Reply

 • Avatar

  Monika

  |

  Hoi

  Die zijn superleuk.
  Vogeltjes zijn mijn lievelingsdieren.

  Ik ga voor de schattige roodborstjes.

  Reply

 • Avatar

  Ingeborg

  |

  Zo leuk, die zou ik graag voor mijn moeder haken.
  Zij vraagt elk jaar met haar verjaardag spulletjes voor de vogeltjes in de tuin.
  Kan ze ook nog het hele jaar binnen genieten van deze prachtige diertjes.

  Reply

 • Avatar

  Hilde haakt

  |

  Zo leuk zijn ze! Ik zou graag de koolmees willen winnen. Zo’n leuk vrolijk vogeltje!

  Reply

 • Avatar

  Monique

  |

  Wat een superlieve vogeltjes. Ik maak graag kans op een pakketje. Voor een lief klein vogelprojectje.

  Reply

 • Avatar

  Aartje

  |

  Wat zijn deze leuk. En vast een enorme leuke uitdaging om ze te maken. Ze zijn allebei superschattig, maar het roodborstje heeft mijn voorkeur.
  Groeten, Aartje

  Reply

 • Avatar

  Truus

  |

  Wat een snoesjes zijn het. Ik doe graag mee voor de meesjes. Dat vind ik namelijk van die gezellige vogels, ze fleuren me altijd op.

  Reply

 • Avatar

  Caat

  |

  Superschattig en heel leuk van je! Mijn dochtertje van bijna 7 heet Robin (Engelse naam voor het vogeltje, Robin Redbreast) dus hebben we leuke roodborstje spulletjes in haar kamer, en deze vogeltjes kunnen daar een heel leuk plekje krijgen!

  Reply

 • Avatar

  Astrid Vervat

  |

  Super leuk. Mijn zus schilderd roodborstjes met olieverf en het zou heel leuk zijn als ik voor haar dit kan ontvangen. Zou een leuke verrassing voor haar zijn.

  Reply

 • Avatar

  Suzanne schouw

  |

  Hoe schattig zijn deze lieffies! Elk jaar probeer ik iets te freubelen voor secretaressedag. Voor mijn lieve hardwerkende collega’s. Deze zouden super zijn! En hen ik nog voldoende time om ze te maken. Beiden zijn leuk. Als ik toch moet kiezen…. koolmeesjes it is.

  Reply

  • Avatar

   Suzanne

   |

   Ohhh…. zou je mijn achternaam nog kunnen weghalen?

   Reply

 • Avatar

  Monique

  |

  Zou ik mee mogen doen voor de roodborstjes? Vind ze zo schattig :-)

  Reply

 • Avatar

  Heidi van Kuijen

  |

  Superleuke vogeltjes! Ik doe graag mee voor de roodborstjes! Speciaal voor mijn nichtje Robin!!

  Reply

 • Avatar

  Ina

  |

  dat roodborstje dat bij ons in de tuin zit ,zou blij zijn met een vriendje ..;
  ik haak van alles en nog wat maar tappistrie nog nooit gedaan …..

  Reply

 • Avatar

  Madhurya

  |

  Wat zou het leuk zijn om deze te winnen. Ik vind ze zo lief! Dan geef ik ze aan mijn ‘haak’ vriendin voor haar verjaardag. Zij is helemaal van de amigurumi’s.

  Reply

 • Avatar

  Jans

  |

  Oh wat een schatjes!! Die lijken me heel tof om te maken!

  Reply

 • Avatar

  Mirella Groeneveld

  |

  Ik vind de koolmeesjes zo mooi! Lekker kleurig. Als ik ze win kan ik me gelijk verdiepen in het tapestry haken, wat een mooie techniek is en ik graag zou willen leren.

  Reply

 • Avatar

  Helena Kampinga

  |

  Ik doe graag mee. ik ben verliefd op die heerlijke pimpelmezen. Bij mijn vorige woning had ik ze vaak in het nestkastje. Wat zou het leuk zijn om zo’n pakketje te ontvangen.

  Reply

 • Avatar

  Alice B.

  |

  Wat een schatjes! Het pimpelmeesje is ook super, maar het roodborstje is al jaren mijn favoriete tuinvogel. Dus ja ik doe graag mee. :-) Groetjes Alice B.

  Reply

 • Avatar

  astrid

  |

  wat lief !! ik vind de meesjes echt leuk :) kleedjes kan ik haken,maar of een meesje me gaat lukken?? leuke uitdaging om dát eens te proberen. doe mij maar een meesjes pakketje :)

  Reply

 • Avatar

  Ine

  |

  Heb hier in de tuin een schattig roodborstje zitten, graag wil ik kans maken op een pakketje, zodat ik er straks binnen ook heb zitten, 😉

  Reply

 • Avatar

  Jopie

  |

  Roodborstjes, pimpelmeesjes! Wat zijn ze beide schattig.
  Ik kan niet kiezen, vind ze beide geweldig leuk.

  Reply

 • Avatar

  Nicole

  |

  Zo wat een animo. Maar ik snap het wel. Ze zijn erg leuk!

  Reply

 • Avatar

  Gaby

  |

  Wat zijn ze leuk he!!!! Ik zou er graag een winnen om bij de zelf geschilderde vogelhuisjes van mijn meisjes te doen. Lijkt mr leuk staan op hun kamertjes! Omdat we midden in de stad wonen zien we bijna geen pimpelmeesjes en al helemaal geen roodborstjes. Dan moet je de natuur zelf maar binnen halen!

  Reply

 • Avatar

  Ruby

  |

  Mijn kleine kleindochter woont in Frankrijk en helaas zie ik haar niet zo vaak. Maar ik stuur haar regelmatig iets zelfgemaakt en deze vogeltjes zijn prachtig. Ik ben een (her-)beginnend haakster en vind haakpakketten heel handig omdat je dan al het juiste materiaal bij de hand hebt.
  Ik zou graag mee loten.

  Reply

 • Avatar

  Liza

  |

  Wat zijn ze geweldig!

  Reply

 • Avatar

  Marjolein

  |

  graag zou ik een kansje willen wagen voor Eugine ik ben gek op roodborstjes en deze is gewoon te schattig!

  Reply

 • Avatar

  Hanneke

  |

  Oh so in love met die blauw en gele vogeltjes!

  Reply

 • Avatar

  Jessica

  |

  Wat zijn ze leuk! Win graag de roodborstjes voor mijn moeder die naast een fervent haakster ook een vogelliefhebber is. Elke keer geniet ze weer als het roodborstje door de tuin heen “springt” en nu zou zij ze zelf kunnen haken.

  Reply

 • Avatar

  Barbara

  |

  Wat een ,euke actie! Zou de koolmees wel eens willen haken voor mijn vader. Die is keurmeester, eens kijken of hij de gehaakte van de echte kan onderscheiden!!😂😂

  Succes met al je bezigheden. Ik volg je graag! Groeten uit Zwolle

  Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Blauw geel zijn de kleuren van mijn zoons . Oudst is dol op vogeltjes

  Reply

 • Avatar

  Ria Grond-Ladeur

  |

  Super leuk de vogeltjes… De zwart gele vind ik super leuk… zou ze graag willen maken voor 2 echte Roda JC fans die vandaag erg treurig zijn om dat ze zich niet rechtstreeks geplaatst hebben. Misschien brengen deze super mooie vogeltjes ons geluk !!! 🍀🍀🍀🍀🍀

  Reply

 • Avatar

  Marlies

  |

  Ik heb vorige week de roodborstjes gekocht..
  Echt geweldig zijn ze geworden!!😀
  Ik wil dus heeeel graag meedoen voor de andere vogeltjes.. 😍

  Reply

 • Avatar

  Nicole

  |

  We hebben een nestje in de tuin. In een oude waterpomp hebben twee koolmeesjes hun nestje en ze vliegen af en aan met voedsel voor hun jongen. Zo super schattig. Met dit haakwerkpakket kan ik na het uitvliegen nog even nagenieten, met het haken en met het resultaat. I love little birds😍

  Reply

 • Avatar

  Sabine

  |

  Het zou leuk zijn als ik het Roodborstje win. Dan kan ik mijn vriendje blij maken tijdens ons jubileum volgende week! Zolang we met elkaar zijn komt er regelmatig een roodborstje in onze tuin even kijken of het nog goed met ons gaat. Zo is het een heel bijzonder geluksbeestje voor ons geworden!

  Reply

 • Avatar

  Amanda van der Ree

  |

  Ja doe graag mee. Ontzettend leuk om ook als achterlatertjes te maken. Een kleinigheidje voor iemand die hem vind. Vind de oranjebomen bruin het mooist. Liefs Amanda

  Reply

 • Avatar

  Carolien

  |

  Wat een leuke vogeltjes! Van de koolmeesjes word ik al blij als ik ze zie: ik maak graag kans op zo’n mooi pakketje😃

  Reply

 • Avatar

  Carla van Riet

  |

  Het roodborstje. Deze komt bij ons altijd in de tuin.

  Reply

 • Avatar

  Erna

  |

  Wat een leuke give-away.
  Ik doe graag mee en zou voor de koolmeesjes gaan.
  Groet, Erna

  Reply

 • Avatar

  Martine

  |

  Wij hebben onze boom in de tuin zover terug moeten snoeien zodat er nu geen vogeltje meer te zien is. Zo verschrikkelijk jammer, ik mis ze. De musjes, meesjes maar vooral mis ik de roodborstjes. Dan maar roodborstjes haken?

  Reply

 • Avatar

  Nelleke

  |

  Ze zijn geweldig! ik doe graag mee, en mocht ik winnen, dan maakt het me niet uit welke van de 2.

  Reply

 • Avatar

  Mascha

  |

  Wat een schatjes!!

  Reply

 • Avatar

  Petra

  |

  Wat een leukerds! Ik zou heel graag mee willen loten voor de roodborstjes. Dan kan die voor mijn mams maken, als verrassing omdat ik vandaag niet naar haar toe kon gaan voor moederdag omdat ik zelf ieder moment een kindje kan verwachten en een autorit van 2 x 1,5 uur me niet verstandig leek 😂

  Reply

 • Avatar

  Chantal

  |

  Deze vogeltjes zijn wel heel schattig. Ik haak nog maar sinds kort. Lijkt me een leuke uitdaging! En mijn dochters zijn vast heel blij met de vogeltjes! Mijn voorkeur gaat uit naar de koolmeesjes. 🐦🐦🐦

  Reply

 • Avatar

  Derkie

  |

  Wat een leuke vogeltjes. Ik vind ze allebei schattig en zou niet weten welke ik zou willen winnen. Dus laat me graag verrassen. 😉

  Reply

 • Avatar

  Vienne

  |

  Wat zijn ze ontzettend lieff! Beide vogeltjes en kleurtjes zijn erg leuk, maar het roodborstje zou mooier passen bij ons. Erg leuk om onder de overkapping te hangen ♡♡

  Reply

 • Avatar

  Lianne

  |

  Wat leuk deze vogeltjes 💝

  Ik vind een koolmeesje een erg mooi vogeltje. Dus ik doe graag mee voor dat pakketje. Dan kan hij mooi op mn welkom krans aan de deur met bloemen.

  Reply

 • Avatar

  Wendy

  |

  Wat zijn ze leuk! Als ik mag kiezen, dan kies ik voor de roodborstjes. Dan haak ik er 1 voor een buurvrouw die bij het vogelhopitasl vrijwilligerswerk doet.

  Reply

 • Avatar

  Goverdien

  |

  Oh die zijn echt heel schattig. Ik ben gek op pimpelmeesjes omdat die zo vrolijke kleurtjes hebben. Hoewel het roodborstje ook erg leuk is.

  Reply

Laat een reactie achter