fbpx


Mei 2017..!

Mei..! Stond volop in het teken van GROEN. Groen in huis, groen in de tuin en groen in mijn haakwerk een breiwerk :) Het was een maand om volop van te genieten en naast hard werken ook heerlijk te relaxen in het zonnetje! En dat heb ik gedaan hahaha zo erg dat ik me er af en toe best schuldig over voelde, omdat er altijd een berg werk op me ligt te wachten. Zo waren er dagen dat ik niks anders deed dan haken in de tuin met een luisterboek op mijn oren (Echt ideaal als je wilt haken en lezen tegelijk ;-) Die dagen lag Jack languit op de tuintafel en Kees naast op het vlonder. Ook zij genoten volop van die heerlijke zomerse dagen. Omdat in dit soort dagen in Nederland (zeker in mei) best wel uniek zijn, wilde ik ze niet zomaar voorbij laten gaan. En daarom heb ik elke zonnestraal die ik kon benutten, optimaal benut! Daardoor heb ik ook heel veel gemaakt deze maand :) Zo begin ik meteen met een project uit mijn nieuwe haakboek “eindeloos haken” van Marianne Dekkers-Roos. Ik was meteen weg van het patroon en kon het niet laten om te kijken hoe mooi het zou zijn in mijn eigen favoriete kleuren! Dit x geen groen, maar dat was denk ik ook de enige keer deze maand hahaha. Hieronder zie je mijn maand in foto’s, voor het eerst in mijn leven heb ik een zonnescherm in de tuin :) Dat is me een luxe zeg. Ik zat al heel graag buiten, maar nu nog meer! Daarnaast was ik volop bezig met mijn moestuintjes van de AH. En ze doen het goed joh! Ik heb de eerste radijsjes uit eigen tuin al op. En LEKKER dat ze waren. Ik vind het heerlijk om naast het handwerken, bezig te zijn met al dat groen. Daarnaast ben ik ook heel graag buiten, omringt door groen, en maakte ik samen met D. vele ritjes naar een bosrijke omgeving bij ons in de buurt. Met het zonnetje erbij waan ik me altijd in een soort paradijs en in deze tijd zie je overal baby beestjes :) Nog leuker dus! Ik hoop dat juni nog meer an hetzelfde wordt en dat we ook die maand weer veel kunnen genieten van al dat moois en heerlijk zonnig weer. Daarnaast scoorde ik in mei, veel te veel mooie nieuwe garen en begon ik met nieuwe samenwerkingen! Ik kan niet wachten om daar mee aan te slag te gaan en al dat moois met jullie te delen. Dus juni KOM MAAR OP!

Labels:, , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (2)

 • Avatar

  Ilse (by-ik.blogspot.nl)

  |

  Wat een prachtige plaatjes vol sfeer!
  Heerlijk om te bekijken.

  Reply

 • Avatar

  esther

  |

  wat een mooie creatieve en fijne maand was mei! heel veel plezier in juni! liefs esther

  Reply

Laat een reactie achter