fbpx


DRAADKRACHT..!

WOWW..!! Nooit geweten dat het zo tof kan zijn om je garen zelf te verven. Tijdens de Knit & Knot kreeg ik de kans om in de prachtige stand van DraadKracht voor het eerst garen te verven. En ik ben meteen verkocht! Het is zo ontzettend gaaf om te doen. Je kunt dus je eigen unieke en perfecte kleurencombi maken in verloopgaren. Ik vind het echt super tof (dat was al duidelijk he). Geja van draadkracht is natuurlijk een expert en leerde me meteen hoe ik aan de slag kon gaan. Ik hou niet van al te felle combi’s en ik vind een subtiel keurverloop vaak mooier dan felle kleuren :). Maar dat kun je dus ook heel goed zelf verven! Zo gaaf om te zien hoe je garen wordt. Ik koos voor een garen waar al een heel mooi subtiel gouddraadje in zit, toen ik die zag was ik op slag verliefd, maar er zijn nog veeeeeel meer mooie opties. Toen ik het garen had uitgezocht kon het verder beginnen. Geja geeft regelmatig workshops en is echt een ster in het verven. Van haar word je zo enthousiast dat je meteen niet meer kunt stoppen haha. Dit is het eindresultaat van mijn eerste verf project en ik weet zeker dat er nog vele volgen. Alle info over Draadkracht vind je HIER, ook vind je in de shop prachtige garens. Geja verft het graag voor je in je favoriete kleur als je zelf geen workshop kunt bijwonen. Er staat al zoveel mooie strengen in de shop dat ook daar zeker iets voor je bij zit haha. Ik raad je aan om er even heerlijk rond te struinen en te genieten van al het moois dat er te zien is. Ik ga alvast nadenken over mijn volgende verfproject :) Fijne vrijdag en alvast een heel fijn weekend! Misschien zie ik je morgen nog op de Kreadoe. Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (1)

 • Avatar

  de DIY Diva

  |

  Wat een prachtig resultaat. Ik werk voornamelijk met merinowol, dat kriebelt tenminste niet, dus ik dacht dat Draadkracht dan wel niets voor mij zou hebben. De site had echter zelfs 2 pagina’s vol ermee! Dank voor deze hint. Maar eerst mijn huidige projectje afmaken…
  Groetjes
  Mar10

  Reply

Laat een reactie achter