fbpx


Warme Wanten breien..!!

Ik ben helemaal into het wanten breien. Ik vind het zo gaaf dat je gewoon de perfecte kleur kunt maken bij je winter garderobe. Ik stap vaak vroeg in de ochtend op de fiets en ik kan je vertellen…het is dan al behoorlijk koud. Dan heb ik al lekker mijn winterjas aan en merkte ik dat mijn handen toch al toe zijn aan een paar lekkere wanten. En door het maken van het magazine Handmade Living was ik al eerder in aanraking gekomen met het breien van wanten. Ik wilde het al heel lang proberen en schreef er maar meteen een patroontje van haha. Van dat patroontje kan ik nu geen genoeg krijgen. Ik heb de ideale mini rondbreinaaldjes van Hiya Hiya gevonden en ik ging meteen los. Maar nieuwe okergele paar is ook alweer klaar! Ik zou ze ook wel in huis willen dragen hahaha zo mooi vind ik ze geworden. Het is super leuk om de wanten steeds met ander garen te maken. Ze krijgen iedere keer weer een andere uitstaling. De duim maak ik met hele korte sokkennaaldjes van KnitPro (Symfonie), die zijn zo super fijn! Het patroon van deze toffe wanten vind je dus in mijn magazine Handmade Living :) Heb je het nog niet in bezit…je kunt het o.a. HIER aanschaffen. Mijn volgende paar staat alweer op de pennen. Ik ga ze ook nog eens met lekkere dikke wol maken voor een extra winters effect… Fijne (koude) dag, -X- Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Laat een reactie achter