fbpx


Handmade Living magazine AANBIEDING!!

Ik heb een hele leuke actie deze feestelijke decembermaand. Bij aankoop van een Handmade Living magazine (of een haak je happy boek) krijg je nu een hele leuke poster (t.w.v. € 3,95) naar keuze cadeau. In december is het altijd leuk om iets extra’s te doen of iets weg te geven toch! Ik word zelf altijd heel blij van een leuke creatieve kreet aan de muur en ik kan geen genoeg krijgen van mooie posters. Ik hoop dat jullie er ook erg blij van worden en daarom geef ik ze in december weg! Je kunt kiezen uit de haakposter of de breiposter, geef je keuze aan in het opmerkingsvakje tijdens het bestellen. Kies je niet, dan kies ik een leuke voor je uit :) Wees er snel bij, want de actie geldt zolang de voorraad strekt. Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (1)

 • Avatar

  Margaret

  |

  Wat een leuke posters en wat een leuke actie. Ik heb jouw boek en het magazine al gekocht en ook al cadeau gegeven aan anderen, dus deze keer laat ik de actie even voorbij gaan.

  Groetjes, Margaret

  Reply

Laat een reactie achter