Oww….die projecten van We Are Knitters zijn zoooooo gaaf om te maken. Eerder maakt ik al dit toffe vest en nu heb ik dus twee nieuwe kits :)


Waaronder meteen weer een vest haha maar ook en heel tof kussen. Ik vind hun producten echt helemaal de BOM. Als de doos met daarin je bestelling wordt bezorgd begin het feest al meteen. Het zit in een hele toffe door verpakt en dat ook nog in een hele mooi papieren zak.Hun garen is echt prachtig en in die kits zit ook altijd een duidelijke patroonuitleg in de vorm van een klein boekje en natuurlijk prachtige breinaalden en stopnaalden. Het is echt een compleet en goed verzorgde pakket vol met mooie spullen :)


Ik vind het zo knap hoe ze altijd van die modebewuste items ontwerpen. In combinatie met het stoere garen past het helemaal in het modebeeld. En dat vind ik zo gaaf! Want handwerken is wel HIP en van nu :) Op hen Instagram account vind je ontzettend veel inspiratie en de foto’s zijn echt om van te smullen.Dit kussen is ook weer zo tof om te breien, het is een eenvoudig patroon waarbij je wel moet blijven tellen haha. Je krijgt zo een heel tof ruitenpatroon in je werk. Ik koos ervoor om hem in de crème witte kleur te breien, dat blijft bij in huis altijd mooi en raak ik echt nooit op uitgekeken. Maar We are Knitters heeft zoveel mega toffe kleuren dat kiezen wel enorm moeilijk is.


Ik ben helemaal verliefd op het eindresultaat! Het materiaal bestaat uit 100% wol en dat zie je echt. Het voelt ook enorm zacht aan. Het is echt een aanwinst bij de andere kussens :) Wil jij meer weten over We are Knitters en over dit kussen? Klik HIER om naar de website te gaan, ook HIER op Instagram vind je enorm veel inspiratie.Ik wens je een heel fijne dag!

-X- Lisanne(dit bericht bevat gesponsorde materialen)

Eén reactie op “We are knitters kussen”

  1. Arja schreef:

    Ik volg ze al een hele poos, die breinaalden alleen al: kan er niks aan doen: te mooi
    Dit kussen is ook geweldig, en ja welke pakket nou niet :-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving