Of ik zin had om mee naar Ibiza te gaan…..nou daar hoef ik niet lang over na te denken haha. Mijn zusje wilde er dit voorjaar graag naar toe en had een prachtig huis gespot via huishurenibiza.nl. Dat was geschikt  voor maar liefst 8 personen met een eigen zwembad en een hele lap grond!! Whuaaahahaha maak me gek haha. Het huis heet Can Faritzeo en kun je HIER uitgebreid bekijken.

Zo’n mooie witte finca weet je wel, met een eigen oprijlaan waar je zo heerlijk relaxt kunt worden. Je hoeft je namelijk nergens druk om te maken haha. Alles is er! Meerdere plekken om lekker buiten te hangen, bij het zwembad, onder de overkapping of bij de keuken op het terras. Het was binnen een mum van tijd geboekt incl. de huurauto want die heb je echt nodig op Ibiza zei iedereen. En dat bleek ook wel :)

Ibiza had ik al heel veel over gehoord en ik was er best nieuwsgierig naar, maarja normaal gaan wij echt maximaal 1 keer per jaar op vakantie en dan moet je keuzes maken. Dus de laatste jaren gingen we naar Frankrijk en kwam het er gewoon niet van. Maar wat ik van iedereen hoorde, is dat het een super relaxt en creatief eiland en daardoor echt een plek voor mij :) Ik ben best nuchter en toen ik iedereen over die positieve vibe hoorde dacht ik…ja dat zal vast… haha. Maar ik ben helemaal om, vanaf het moment dat je op het eiland aankomt en het vliegveld uitloopt, waan je je al in een andere wereld. Het ruikt er heerlijk, naar een bloemig parfum, en dat komt door alle bloemen op het eiland die hun geur afgeven. Zo bijzonder! Je ziet ook overal palmbomen en cactussen (hele grote).

Bij het boeken kregen we een heel uitgebreide beschrijving naar onze huurauto en dat verliep zo soepel. We werden daar ontvangen door een Nederlandse meneer die ons de sleutel en uitleg gaf en weer 5 minuten laten gingen we op pad naar het huis. Het ging allemaal meteen zo relaxt en makkelijk. Het eiland is heel overzichtelijk en de wegen zijn er ook helemaal prima dus je rijdt zo overal naar toe. HIER vind je meer info over de huurauto. Dat is echt een aanrader, want zo ben je binnen een mum van tijd overal. Want er zijn zoveel toffe plekken verdeeld over het hele eiland.

Toen we de sleutel van onze villa (hi hi dit klinkt zo cool he!) gingen ophalen zaten de eigenaren van het huis op ons te wachten bij een plaatselijk restaurantje. Ze reden voor ons uit naar het huis toe om ons alles te laten zien en uit te leggen. Het was al best laat in de avond en toen we bij het huis aankwamen was ik meteen verkocht. Het hele terrein was mooi zo verlicht incl. het zwembad en vanaf de berg had je uitzicht over de hele stad. De eigenaren lieten ons alle kamers (met eigen badkamer)  zien, allemaal in stijl met het huis, kiezelvloeren, wit gestucte muren en prachtige oude houten balken in het plafond. Zo sfeervol! Echt overal was aan gedacht, alles is aanwezig van handdoeken tot de pomp voor je luchtbed.

De koelkast was gevuld met van alles en nog wat en de openhaard stond aan want ze dachten dat we het best wel koud zouden hebben nu we zo laat aankwamen haha. Wij uit dat koude kikkerland hadden het natuurlijk helemaal niet koud maar die vibe werd met de minuut meer voelbaar en ik wist niet eens wat ik moest zeggen haha zo gaaf was het allemaal. Dit is dus echt zo op en top verzorgt en echte luxe. Wat een heerlijk ontspannen sfeer. Het was een korte vakantie maar het voelde echt als een lange en ik kan me niet herinneren dat ik eerder zo relaxt terugkwam van vakantie. En bomvol inspiratie, want Ibiza is echt een heerlijk creatief eiland.

We hebben twee hippiemarkten bezocht en daar zie je bijna alleen maar mensen die hun zelfgemaakte spullen verkopen, de tofste sieraden, slippers, gehaakte kleding, wandhangers en heerlijke verse sappen. Ik keek mijn ogen uit en voelde me echt helemaal happy daar. Er is zoveel te zien en ook de mensen die er rondlopen zijn leuk om te bekijken haha, in prachtige outfits en sieraden. Alles is mooi verpakt en met aandacht zorg aan besteedt. Daar kan ik zo van genieten. Ik raad je aan om wel lekker vroeg te gaan want richting het middag uur wordt best wel heel druk :) Als je er meteen om 10.00 uur bent als het open gaat kunt je heerlijk op je gemak rondslenteren en kijken.

Ook het eten is er geweldig! Passion cafe is bijvoorbeeld echt een aanrader met heerlijk healthy food! Zoveel vegetarische keuze dat ik gewoon niet kon kiezen hahaha. In de restaurantjes bij de verschillende prachtige baaien kun je heerlijke verse paella eten en overal vind je tentjes met heerlijke fruitsalades en sappen. Het water is er prachtig blauw en het uitzicht is werkelijk geweldig. Ik vond Cala Llonga en Cala d’Hort echt zo mooi!

Maar als je geen zin hebt om op pad te gaan zit kun je ook prima bij de plaatselijke supermarkt een lekker stokbrood scoren en “thuis” eten. Bij het huis aan het zwembad zit je op een zonnige dag natuurlijk helemaal geweldig dus dan heb je verder niet veel nodig. Er was een hele kist vol waterspelletjes en een pingpongtafel aanwezig, echt zo leuk!

Ik kan niet wachten om terug te gaan naar het eiland want ik vond het zo gaaf! Heb echt een soort van heimwee gekregen, de sfeer, de mensen en de inspirerende winkels, markten en restaurants maken het voor mij de ultieme vakantie. Het huis maakte het echt helemaal te gek, want na de drukte van de hippiemarkt kom je dan weer terug bij je eigen relaxte plekje. Je rijdt er denk vanaf elk punt van het eiland in maximaal 40 minuten naar toe. Dat is zo fijn! Via deze link zie je waar we precies zaten en kun je als je net zo enthousiast ben ik als ik meteen boeken ;-)

Ik kan het iedereen aanraden die toe is aan een lekkere relaxte vakantie waarbij je heel veel inspiratie op doet. Echt voor creatievelingen  zoals wij is het werkelijk een eiland naar ons ♥. En ook mijn man vond het helemaal te gek! Wil je nog meer zien van onze vakantie, mijn zusje maakt van elke dag een vlog, zo leuk om het nog eens terug te kunnen zien. Je vindt ze HIER en HIER en er volgen er nog meer.

X Lisanne

Eén reactie op “IBIZA..!!!”

 1. Caroline schreef:

  Wat leuk voor je Lisanne!
  Blij dat je zo genoten hebt!
  Je enthousiasme werkt aanstekelijk☺.
  Ben een echte Francofiel-;)……maar wie weet??
  De foto’s lokten wel-;)
  Nu lekker teren op die mooie herinneringen!

  Door de moed van Claire, Saskia, jou en vele anderen….heb ik de stap durven zetten en ben ik 2,5 maand geleden voor mezelf begonnen als budget/opruimcoach.
  Nog volop in de opstartfase.
  Spannend….maar leuk!
  Mocht je het leuk vinden om mijn bedrijfje te helpen promoten, dat kan-;)
  Je kan mij volgen/liken op Facebook en Insta.
  Voel je niet verplicht, voel je vrij om te doen wat jij wilt.
  Je vindt de links bovenaan mijn site.
  Misschien vindt je het leuk om eens een kijkje te nemen-;)
  http://www.caroline-budget-opruimcoach.com

  Fijne week!

  Lieve groet, Caroline.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving