14 september 2018

Chunky Yarn is my favorite Yarn (Incl. give-away)

Chunky yarn

Dol op wol, ja zo kun je me inderdaad wel omschrijven. Ik kan echt helemaal happy worden van een mooie bol garen. En ik hou heel erg van chunky garens, want die zijn uitermate goed geschikt voor het maken van woonaccessoires!



Craft

Breien, haken, knopen je kunt het er allemaal mee en dat maakt me nou eenmaal intens gelukkig haha. Het maken en ontwerpen van simpele, stoere interieuraccessoires! Dit mooie Durable Chunky garen bestaat voor 100% uit wol en ik ben helemaal verliefd op de kleur Ivory.



Durable

Het garen is geschikt voor naald 9 mm tot 15 mm, zelf vind ik hem ook heel mooi te gebruiken vanaf naald 7 mm, voor als je net een wat strakker (opvulbaar) project gaat. Het garen is verkrijgbaar in 5 natuurlijke tinten. Ook de kleuren Pebble en Taupe zijn werkelijk prachtig en passen in bijna elk interieur. Mijn nieuwe Craft Kitchen project maakte ik met de Ivory kleur en het komt binnenkort online :) Ik kan alvast verklappen dat het een perfect en heel gezellig accessoire is voor de herfst.






Give-away

Oké nu door naar het allerleukste gedeelte van deze blog. Ik mag namelijk maar liefst 5 pakketten van dit mega stoere garen weggeven! Ja, dat is goed nieuws he! Zeker nu we weer naar de koudere helft van het jaar gaan ;-) Ik weet het. Daar word je mega happy van! Wil je meedoen en kans maken op een garen pakket dat bestaat uit maar liefst 5 bollen.






Ik geef van elke kleur een pakket weg. Laat een reactie achter onder dit bericht en laat me daarin weten wat jij denkt te gaan maken met dit Chunky garen. Wie weet hoor jij volgende week dinsdag wel dat je een van de winnaars bent en dat je met dit heerlijke garen aan de slag kunt!



Veel succes!


Liefs Lisanne

174 reacties op “Chunky Yarn is my favorite Yarn (Incl. give-away)”

  1. Ilse (by-ik.blogspot.nl) schreef:

    Wauw … wat een mooi garen! Lekker stoer en zo mooi in deze natuurlijke kleuren.
    Ik ben heel benieuwd wat jij gemaakt hebt.
    Onze planten groeien uit hun jasje. Ik zou graag in de kleur pepple of taupe “bloempotten” breien. (Die kleuren staan mooi in ons interieur.) Staan onze planten er de komende herfst en winter mooi warmpjes bij ;-).
    Groetjes, Ilse

  2. sukha.knit schreef:

    Ohh ik zou er een mooie omslagdoek of poncho voor mijn dochter van maken. Een natuurlijke kleur is wel zo’n fijne tegenhanger van al het roze. Doe graag mee!

  3. Mirella Groeneveld schreef:

    Hoi Lisanne.
    Wat een leuke weggever weer. De ivory is inderdaad supermooi! Wij zijn bezig om een nieuw huis te kopen en het zou geweldig zijn om met dit garen iets moois te maken voor in de woonkamer zodat iedereen ervan kan genieten.
    Groeten Mirella.

  4. Marianne schreef:

    Hoi Lisanne, ik zou er graag iets voor aan de muur van willen maken, een macrame project. Groetjes Marianne

  5. Inez de Goede schreef:

    Hi Lisanne,
    Ik heb deze zomer geleerd om een Ojo de Dios mandala te maken en dat werkt het mooist met echte wol. Ik zou er heel graag een voor in ons huis willen maken met mooie natuurlijke tinten. Ik denk dat de Durable Chunky er heel geschikt voor zou zijn :-) Dus ik doe graag mee aan je give-away.
    Lieve groet,
    Inez
    @goed.id.handwerk

  6. Adriana schreef:

    Wat een toffe give-away heb je weer! Ik doe weer mee hoor! Met dit garen zou ik graag een kussen willen haken, met de ‘swirlsteek’ van je windlichten. De kleur Ivory zou t beste bij mijn interieur passen. Laat te herfst maar komen! Lekker op de bank haken!

  7. Saskia Vermaas schreef:

    Wat zien deze bollen wol er gaaf uit. Zou ze graag uitproberen. Ik heb al lang het haken van een mandje op mijn lijstje staan wat er nog niet van gekomen is, dus ik denk dat ik dat ervan zou haken.

  8. moois van mie schreef:

    een rond kussen! Dat zou ik graag eens maken!

  9. marleen schreef:

    Heel mooi voor lekkere grove sjaal. prachtig!!

  10. Jo-Lynn schreef:

    Oooh die zien er heerlijk uit! Ik zou er zeker een kussen mee haken of een handtas. De kleuren zijn allemaal om ter mooist … *droomdroom*

  11. Margot De Boks schreef:

    Dit zou heel mooi garen zijn voor een nieuw kattenmandje, de kleur maakt niet eens uit, zou alledrie prachtig kleuren bij onze poezels! Bedankt voor deze give-away, heel leuk!

  12. Ellen schreef:

    Afgelopen weekend heb ik mijn woonkamer ‘herfstklaar’ gemaakt. De bank weer bij de open haard en qua kleur alles heel natuurlijk. Een kussen is nog blauw en die zou ik graag Ivory willen breien . Ik doe mee met je give away !

  13. Anita schreef:

    Hé Lisanne, allereerst mijn complimenten voor je nieuwe huisstijl en website. Het chunky garen in een grijstint zou prima van pas komen. Mijn 15-jarige zoon heeft mij nml. “de opdracht” gegeven om een stoere kussenhoes te haken voor zijn nieuwe kamer. En geloof me: het is echt een hele eer dat pubermans een gehaakt item op zijn kamer wenst ;). Ik doe dan ook graag mee met je give away!

  14. Petra schreef:

    Prachtige give away! Een warme omslagdoek zou ik ervan haken. Een gehaakte poef staat ook nog op mijn wensenlijstje, dan zijn die 5 bollen alvast een mooi begin. Keus genoeg… :-)

  15. Petra schreef:

    O ja, in mijn enthousiasme vergeet ik de kleur… pebble mag het dan worden. :-)

  16. Janneke schreef:

    Hoi Lisanne, dat is een heeeeuuuule toffe give-away!! Ik zou zo graag leren breien, dat lijkt me met dit garen fantastisch, en dan maar beginnen met een simpele deken (eenvoud is toch het mooist)….Ik koop er dan zelf nog een paar bollen bij, anders wordt de deken zo klein ?

  17. Bar schreef:

    Wat een prachtig garen, ik wil nog zo graag een gezellige poef haken voor de herfst. In pebble lijkt me dat prachtig in ons interieur. Ik doe dus graag mee aan jouw mooie give-away!

  18. mamadammeke schreef:

    Woooow, wat een leuke give away!!! Ik zou er graag een klein vloerkleedje mee maken, voor naast mijn “kouscheter” (koukleum wsl in NL ;) ) zijn bed.

  19. Geke schreef:

    Prachtig die natuurlijke kleuren! Ik zou heel graag een mand willen haken om al mijn haakspullen in te bewaren. Nu zitten die nog in een saaie tas.

  20. Astrid van der Starre schreef:

    Wat we gaaf garen, heel erg mooi. Ik zou er een mooie sjaal of omslagdoek van haken…om heerlijk gedragen in de winter of frisse nazomer avonden.

  21. Loes schreef:

    Hi Lisanne, ik gebruik de Chunky voor windlichten. Lijkt me super om jouw ontwerp te gebruiken voor een cadeautje voor mijn yogavriendinnen. Liefs, Loes

  22. Jolien schreef:

    Wat een tof garen!
    Er ploppen een aantal ideeën in me op om te maken zoals ‘potten voor mijn 2 bananenplanten’, een ‘muziekmobiel’ voor de kleine man die mijn vriend en ik verwachten in november óf een ‘leeuwenhoofd’ omringd met stro’ voor aan de muur op de babykamer! Opties genoeg!
    Groetjes, Jolien

  23. Cecilia schreef:

    Oo die zijn prachtig….
    Ik zou er bv een mand(en) of een mooi bankkleed mee willen haken,lekker stoer en neutraal tegelijk…ik ga duimen .
    Liefs Cecilia

  24. yvonne schreef:

    Wauw, hier wordt ik blij van!! Ik zou er een stoer kussen van maken voor op de bank. Spannend!!!

  25. Linda Kuppers schreef:

    Wat een lieve give-away weer ?? Ik zou van deze prachtige bollen een paar stoere manden maken om mijn haakprojectjes in te bewaren ? Alhoewel een kattenmandje ook nog hoog op de lijst staat van de kids en onze bijna-af kitten, dus waarschijnlijk dat dat het eerst gaat worden ??

  26. Hanneke schreef:

    Met dit prachtige garen zou ik graag een dekentje maken om me onder te verstoppen tijdens de donkere winteravonden, die er weer aankomen. Deze bollen helpen mij in ieder geval al een stukje opweg. Mok homemade chocomelk, haaknaald, draad en kaarsjes. Perfecte avond. En als de deken af is, wissel ik de haaknaald in voor een goed boek. ?

  27. Emily schreef:

    Hey Lisanne,
    Wat een gave give-away. Ik zou er graag een sjaal en eventueel muts mee willen maken voor een vriendin van mijn broers. Zij heeft ons de afgelopen weken zo ontzettend gesteund dat ik haar hiermee zou willen bedanken. Ze moet elke dag, voor haar werk, een half uur met de scooter. En dat 2 keer per werkdag. En zeker met het koude weer dat eraan komt, wil ik haar graag een warme set geven. Zo heeft ze altijd een warme ‘knuffel’ van mij bij zich.
    Fijne avond en weekend.

    Lieve groetjes,
    Emily
    (casacreaemilia.blogspot.nl)

  28. Mar schreef:

    Wat prachtig! Tof dat je die weg mag geven. De Ivory vind ik echt een prachtige kleur. Wat ik ervan zou maken? Lastig hoor, ik ga denk ik voor een kussentje.

  29. Emily schreef:

    en dan vergeet ik de kleur erbij te zetten. Het liefst ivory. Maar een andere kleur is ook mooi. vind ze allemaal mooi

    groetjes,
    Emily
    (casacreaemilia.blogspot.nl)

  30. Tineke Freeke schreef:

    Wat een prachtig garen! Ik zou er graag een groot zitkussen voor mijn kleinkinderen van haken en een bijpassende mand voor al het rondslingerend speelgoed! ?

  31. Karin schreef:

    Het zijn inderdaad echt prachtige garen! Ik zou er een stoere mand van maken, leuk voor in de woonkamer.

  32. Linda schreef:

    Ooooo wat weer een gave give away zeg ? het garen ziet er prachtig uit ! Voor òf een aaibaar kussen knuffel ding voor onze twee jarige kerel òf chunky hoesjes om glazen vazen #kanniekiezeuh ?

  33. Astrid Lemmens schreef:

    Ik ben echt een herfst en winterweer, als dat al bestaat. Dol op alles wat gebreid is. Ik ga van deze prachtige wol een heerlijke poncho breien. Ik kan niet wachten!!!!

  34. Rixt Fortuin schreef:

    Taupe is een prachtige kleur om een mega grote sjaal waar je in weg kan kruipen van te maken

  35. Simone schreef:

    Super garen om een groot zacht konijn mee te haken!!!

  36. Jannie schreef:

    Wauw!

    Wat lijkt me dat een heerlijk garen :)
    Ziet er echt super zacht uit.

    Ik denk dat ik er een sjaal/col van zou breien en anders een hoes voor om mijn vaas

  37. Kim vd Boogaart schreef:

    Wat een mooi garen?. Ben erg benieuwd wat jij ervan gemaakt hebt. Ik zou erg graag kans maken op de kleur pebbles en ga er dan een stoer kussen van maken. Gezellig voor de herfst!

  38. Christina schreef:

    Een mooie poef of een stoere kussen voor in de woonkamer

  39. Daisy schreef:

    Deze wol lijkt mij helemaal super voor een mooie mand/bloempot of een stoer kussen! Dat zal nog lastig kiezen worden…. prachtig garen! ?

  40. Janine Aalbers schreef:

    O wat een mooi garen,super ik zou een mooie mand haken of een vloerkleedje voor mijn nieuwe slaapkamer!!

  41. Reinette schreef:

    Ik vind alle kleuren mooi dus het zou me niet uitmaken. Ik zou er een prachtig vloerkleedje van haken! Dat staat nog op mijn verlanglijstje ?

  42. Sandrina schreef:

    Die ivory kleur is echt mooi! Ik zou er een warme snood van maken, lekker warm voor in de winter!

  43. sanne de man schreef:

    Wat een mooi garen!!!
    Ik weet wel raad met deze bollen.
    De witte zou perfect zijn om ronde mandjes te haken voor in mijn vitrine kast in de badkamer…. ?

  44. Verie schreef:

    Wat een leuk blogbericht en gave give-away. Ik doe graag mee en zou er van alles mee willen maken, zoals een plaid of sjaal of kussen! Ideeën genoeg! Fijne avond! Liefs, Verie

  45. Minke schreef:

    Prachtige bollen! Ik zou er een stoer kussen van maken of de vakjes voor de adventskalender die ik weer wil maken voor de kerst!!?

  46. Marjolein Horsten schreef:

    Helemaal verliefd op deze garens. Ik heb het patroon al klaarliggen voor een wandhanger. Soort macramé maar dan gehaakt. Uitdaging voor mij, maar moet goed komen met deze wol. Ga duimen

  47. Heidi (simplicious) schreef:

    Oef Lisanne, bollen waar je verliefd op wordt. Ik dacht meteen daar wil ik een heerlijk slaapkussen voor mijn katje Kira voor maken. Ik zie haar al lekker liggen en hoor haar al snurken :-)

  48. Kimberly R schreef:

    Wauw, dit lijkt me super mooi garen om kussens voor op de bank mee te haken !! Die wil ik binnenkort gaan maken aangezien we net verhuist zijn en er wat nieuws in ons interieur mag komen !

  49. Jacqueline schreef:

    Hoi Lisanne,
    Wat een mooie give away. Ik ben dol op chunky garens, mooi voor een stoere uitstraling. Ik zou van de kleur chocolat een mooie brede lange sjaal breien in ribbelsteek. Ik heb een nieuwe okerkleurige winterjas en denk dat dit een mooie combi zou zijn.

  50. Rebecca schreef:

    Voor mijn puber dochter een heerlijk chunky vest in de kleur taupe of pebbles. En als we dan toch bezig zijn een mini versie met mini boots voor mijn kleine nichtje ?

  51. Tineke schreef:

    Gaaf! Ik zou er een grote kussenhoes van maken voor over een houten bak voor het speelgoed van mijn kindje. Leuk dat enthousiasme van je! Succes met het loten. Groetjes!!

  52. Linda schreef:

    Wat leuk ( alle kleuren) ik ben gek op bolletjes. Wat ik ervan zou maken is niet zo heel moeilijk, ben nog lang niet klaar na 3 kussens uit jou nieuwste boek. Ik wil nog graag….. teveel om op te noemen, maar ik denk windlichthouder of toch nog een xxl kussen.

  53. Truus schreef:

    Een prachtig, stoer kussen zou ik ervan maken. Ivor is prachtig, maar ook de andere kleuren zullen het goed doen in mijn huis. Dus dat wordt duimen!!

  54. Daphne schreef:

    Wat een te gekke giveaway! Ook ik ben helemaal dol op chunky garen, zo fijn voor een heerlijke, stoere wintersjaal!

  55. Heleen schreef:

    Wat heerlijk die dikke wol! Ik heb een workshop bij je gevolgd om een kussen te haken van ook dikke wol. Met de olijfkleuruge wol wil ik er graag nog een kussen bij amken.

  56. Ellen schreef:

    Ik zou er graag een col of sjaal van willen maken. Die lekkere zachte wol tegen je nek en gezicht aan.

  57. Chantal schreef:

    Oh zou dit chunky garen fijn zijn om te knopen. Dat zou ik wel willen proberen. Ik wil mijn trekkoorden al langer vervangen door een koord gemaakt van macramé. Wat ik nog over heb daar maak ik dan leuke plantenhangers van! De kleur taupe past dan prima hiervoor!

  58. Diana schreef:

    Wow Lisanne, wat een prachtige bollen! Ik zou er heel graag jouw windlichten van willen haken voor op tafel. Lekker knus voor de donkere winteravonden! Ik doe daarom heel graag mee met deze fantastische winactie!

  59. Nicole Vriends schreef:

    Oh wat super leuk! Ik heb niet zoveel ervaring met chunky garen, het is toch vaak net wat prijziger.. maar ben wel enorm fan van Durable garens. Ik denk dat ik iets van een plantenmand (er mag wel weer eens een plant in huis komen ook) of kleed zou maken. Maar ben ook heel benieuwd naar wat jij gemaakt hebt!
    Groetjes Nicole

  60. Carla schreef:

    Ik heb net een fantastisch patroon voor een trui gevonden op nld 9. Dit pakket is een toffe aanloop en de rest kan ik dan mooi zelf aanvullen? En als ik dan mag kiezen? Pebble is toch wel favoriet ?

  61. Diane schreef:

    Wat een gave give away! Zou er kussens van maken als verassing voor mijn dochter die over 5 weken het ouderlijk huis gaat verlaten om op zichzelf te gaan wonen.

  62. Ellis schreef:

    O dit is echt een super mooie winactie. Ik zou er een mooi woondeken van maken of kussenhoezen voor in mijn nieuwe huusje wat ik hopelijk snel toegewezen krijg na mijn schriding ben ik wel tie aan uets nieuws en moois voor mezelf

  63. Astrid schreef:

    Oe oe oeh, dat is te mooie wol! Hoe chunky wil je ‘t hebben? Nou, ik zou ‘t wel weten met de ivory! Ik zou er heerlijke kussens in gerstekorrel van breien!

  64. Rinske schreef:

    Wat een leuke actie! Natuurlijk doe ik ook mee. Ik ben een echte chocolade liefhebber en ook bij de durable chunky zou ik qua kleur voor de chocolat gaan. Het zou een kussen worden of een stuk van een comfortabele deken.

  65. Esther schreef:

    Ik heb een mooi patroon gezien voor lampenkappen … wat zou dat mooi staan in de woonkamer in ons nieuwe huis.

  66. Ine schreef:

    Een lekkere speel en knuffel deken / kussen voor onze kleinzoon van 15 maanden

  67. Jeanette Renting schreef:

    De kleur maakt niet uit, ze zijn alle 5 mooi. En daarvan eentje winnen zou te leuk zijn. Wat ervan te maken, eens kijken, een kussen denk ik.

  68. Priscilla schreef:

    Ik zou hier graag mooie accesoires voor in huis mee willen haken/breien. Ik woon nog niet zo lang in m’n appartement en zou graag van m’n huis een thuis willen maken ?

  69. InA schreef:

    Wat een prachtige kleur, en materiaal…super mooi voor in mijn huisje….denk aan een mooie grote mand..?….wie weet??

  70. Gidy schreef:

    Super gave give away. Wat een mooie natuur tinten . Ik zou een stoere poef en kussen voor in de kamer maken .

  71. Sandra schreef:

    Wat tof Lisanne ?

    Onze stoere rooie kater verdiend al een paar jaar een heerlijke mand in de veranda dus die zou ik willen maken van dit fantastische garen ?
    alvast een koppie van Bikkie ??
    Liefs San Xx

  72. Monique ten Heggeler schreef:

    Wat een mooi garen. Ik zou er een kussen of een leuke mand van maken. Ik waag een kansje.

  73. Elin van der Hoorn schreef:

    Wat een prachtig garen. Van de ivory zou ik een woonkussen maken voor op mijn nieuwe bank

  74. Jojanneke schreef:

    Super leuke give-away! 100% scheerwol in heerlijk stevig draadje, ik ga er graag mee aan de slag!! Mijn favoriet is de kleur darkbrown. Heb nu al zin om Pinterest af te struinen naar een leuk patroon van een stoere colsjaal of chunky muts voor mijn lieve dochter die nu verder moet fietsen nu ze in de brugklas zit… duimduimduim

  75. Petra Neet-Simons schreef:

    Prachtig! Onze nieuwe bank komt eind deze maand. Ik zou kiezen voor een grijs tint om een heerlijk deken mee te haken zodat we er lekker bij zitten tijdens de winter ?.
    Groetjes Petra

  76. Madhurya schreef:

    Supergaaf garen. Daar zou ik graag een stoer groot kussen van willen breien. En daar lijken alledrie de kleuren me mooi voor. Ik ben ook benieuwd wat jij er mee gemaakt hebt.

  77. Sandra schreef:

    Hele leuke winactie met super mooi garen waar ik graag een warm dekentje van haak in de chocolate kleur ?.

  78. Arja schreef:

    Mijn hart gaat sneller kloppen als ik haak vanaf 6 t/m 25 – 30 ? Ik hou er gewoon van, dus ik moet hier gewoon aan meedoen. Benieuwd wat jij gaat laten zien, en wellicht dat ik dat ga maken en dan in de kleur: Durable Chunky Pebble ?

    Ik wens je nog een mooi weekend toe, liefs Arja

  79. Astrid de wind schreef:

    Woei dit lijkt me prachtig garen ?♥️
    Ik vind de kleur choclat heel mooi!
    Dan weet ik zeker dat de poezenbeesten hier een nieuw mandje wel heel fijn vinden. En ik stiekem ook want stylisch verantwoord moet t nog altijd zijn ?
    Heb ik garen over maak ik ook nog een mooie sjaal!
    Duimen maar ??

    Enne: je website is echt mooi geworden!

  80. Jen-pen-ne schreef:

    Wat een toffe actie,de wol is prachtig, ik denk dat ik daar een kussen van zou haken,zo,n lekkere stoere,ik hou ervan??

  81. Marijke schreef:

    Super gave actie! Ik zou het gebruiken voor een stoere mand of bloempot/mand.

  82. Eveline schreef:

    Zo! Wat een leuke winactie! Ik zou er een heerlijke Chunky Colsjaal van willen maken! Lijkt me echt heerlijk warm voor een lekker koude winter!

  83. Dorien schreef:

    Gave winactie! Ik zou er een stoer kussen van willen haken, lekker chunky ?

  84. Christianne Boef schreef:

    Geweldig mooi! Ik denk hard aan kattenmandjes. Mijn twee katten Lotje en Ralf hebben voor de zomer van die heerlijke kartonnen krab/slaapmandjes, maar voor de winter wil ik ze een warmer plekje geven, gehaakt mandje bv in de kleur Pebble. Dit zou geweldig zijn ?.

  85. Mendy schreef:

    ✨ Zó mooi! Sinds kort fan van Durable nadat ik er de sjaal uit Craftdates van maakte. Met dit garen zou ik het hertjeskussen ?haken, naturel van kleur, passend bij de winter én lekker chunky zoals een kussen hoort te zijn! ? Op naar de warme choco en spekjes!

  86. Det van Bavel schreef:

    Wat een leuke ideeën komen er voorbij, een dikke knuffelbeer voor mijn kleinzoons zou leuk zijn.

  87. Winnifred schreef:

    Moeilijk om te kiezen wat ik ga maken, maar kussens lijkt me leuk of misschien een vloerkleed voor in het kamertje van de baby die mijn schoondochter verwacht

  88. Jose schreef:

    Wat een toffe give away!
    Zelf ben ik ook gek op chunky garen en ik zou er een mooi woonkussen mee haken!

  89. Mirjam S schreef:

    Garen lijkt me super, om nog wat ontbrekende stoerheid toe te voegen aan onze woonkamer! Mooie windlichten of een stevige mand.

  90. Ilona Vrauwdeunt schreef:

    Wat een prachtig garen en een super give-away!
    Met deze heerlijke bolletjes zou ik graag een kussen haken. Dus ik doe mee!

  91. Christianne schreef:

    Geweldig! Ik zit hard te denken aan kattenmandjes voor mijn senior-tje Lotje en kitten Ralf. Voor de zomer hebben zij van die heerlijke kartonnen krabmandjes, maar voor de winter wil ik ze een warmer plekje geven, een gehaakt mandje bv in de kleur Pebble. Zou Top zijn zeg ?

  92. Kathelijne schreef:

    ??Stoere wol!ik zou er een heerlijke plaid van breien, of een omslagdoek❤❤

  93. Tineke schreef:

    Ik was van plan een dekentje voor mijn schoondochter te breien , evt van dubbele draad. Maar dit zou ik wel met enkele draad kunnen gebruiken denk ik. Als t zo zacht en wollig is. En als het niet genoeg is koop ik er gewoon wat bij. Pebble lijkt me prachtig !

  94. Kelly schreef:

    Ik sta op het punt een nieuw huisje te kopen! Mijn ideale inrichting: wit, taupe en een vleugje groen. Taupe zou perfect passen voor een mooi kussen op de bank!

  95. Derkie schreef:

    Ik win nooit iets maar als ik ze zou winnen zou ik er een mooi kussen van maken, of een mooie tas.

  96. Irene schreef:

    Hoi Lisanne wat een leuke actie, ik doe graag mee. Alle kleuren passen bij mij dus het maakt niet uit. Ik maak een soort van mand om een van mijn lievelings planten( ik als bloemiste heb er nog al wat ?)

  97. jannus82 schreef:

    Wat een stoere wol!! De Ivory en Pebble zijn mijn favoriet! Prachtig! Ik zou er een mooi warm kussen van maken, heerlijk voor de herfst!

  98. Marjolein Kieviet schreef:

    Prachtig ?wat een mooie wol! Over twee weken hopen we te gaan verhuizen naar ons nieuwe huis en daar passen nog wel wat nieuwe woonassesoires in. Lijkt me gaaf om deze wol te winnen en er mee aan de slag te gaan.
    Iedereen die meedoet veel succes hoor ??

  99. Pauline schreef:

    Ik zou met de kleuren pebble of taupe een heerlijk stoer kussen haken. Fijn voor in de wintermaanden.

  100. Sylvia schreef:

    Wat een leuke giveaway! En wat een prachtig materiaal. Ik zou er een kussen of een deken of een omslagdoek of een mand ( ook leuk?) van maken. En de kleur maakt niet uit, ze zijn allemaal mooi.

  101. Marie-Thérèse schreef:

    Ik ben de grootste koukleum die er bestaat. Van dit garen zou ik een heerlijke warme shawl of omslagdoek maken. Help Marie de winter door.

  102. Marleen schreef:

    Oh, hartstikke mooi. Ik zit te denken aan een mooi plaid voor op de bank, of een grof gehaakt kussen?, in ieder geval iets voor in mijn interieur, heel mooi!
    Gr Marleen

  103. Judith schreef:

    O wat leuk! Ik heb alweer de breikriebels met de paar herfstblaadjes die zijn gevallen. Ik ga voor dark brown. Mooi bij de gele jas van mijn dochtertje. Ps: veel plezier in Zeeland!! Gr Judith

  104. Lianne schreef:

    Hoi Lisanne! Ik doe normaal gesproken nooit mee met give-aways, maar kon deze niet laten lopen! Ik zou er een stoere lampenkap of kroonluchter van haken of breien voor ons nieuwe huis!

  105. Froukje schreef:

    Prachtige bolletjes! Ik zou voor taupe gaan en dan voor iets aan de muur maken.

  106. Carolien Schenk schreef:

    Hai Lisanne,

    Bedankt voor je leuke blogs, ik lees ze altijd trouw en geniet van je stoere verhalen en mooie haaksels en breisels. Je bent een fijne inspiratie bron! Wat een super gaaf garen. Daar heb je geen ingewikkeld patroon voor nodig. Een mooie simpel sjaal of omslagdoek in een stoere steek voldoet al denk ik! Groetjes Carolien

  107. Marieke schreef:

    Hai lisanne,
    Super mooie wol en de kleuren zijn alle 3 prachtig. Ik zou voor taupe of ivory gaan om n mooie kussenhoes van te maken!

  108. Martine schreef:

    Wat een geweldige bollen!! Ik zou er een wandkleed van macramé van maken, of een stoere poef. Maar een mooi kussen kan natuurlijk ook. Zo veel ideeën!!

  109. Ingrid schreef:

    Graag doe ik mee met deze leuke actie. Ik zou er een mooie colsjaal mee willen maken.

  110. Visser schreef:

    Wat prachtig! Ik denk dat ik jou nieuwe craft er van zou maken. Ik vindt alles leuk! Denk dat ik iets maak voor op mijn werk. De huiskamer waar mensen met een verst. Beperking komen voor de gezelligheid een spel en een haak werkje!

  111. Annet schreef:

    Wauw ik ben verliefd❤❤ wat ik ermee zou maken ideeën genoeg? maar denk dat ik voor een stoere mand voor in de speelhoek van mijn kleindochter ga. Voor al haar gehaakte knuffels ? kleur maakt niet zoveel uit past allemaal perfect bij haar oude lessenaar die ik laatst gescoord heb.
    Groetjes Annet

  112. Niene schreef:

    Oh wat lief gaaf en LEUK!!!!
    Ik zou graag weer een nieuwe wol willen testen ;)
    Fijn om mijn huisje winterklaar te maken met een leuk stoer kussen of windlicht.

  113. Ingrid Terpstra schreef:

    Hej Lisanne wat een wollige give away..en dan vraag je wat zou jij willen maken van deze prachtige wol? ..mmmm jaaaaa… hééél vééél dingen! Ik zou de bollen eerst willen voelen/vasthouden en in een mooie mand leggen en er fijn naar kijken en dan komen de ideeën;vast en zeker! Iets moois voor de winter ;-)

  114. Gea schreef:

    Ik zou er een grote deken van maken voor over het bed, heeeeerlijk, we gaan richting herfst, je zou het niet zeggen met al die temperaturen, maar goed, een deken is nooit weg

  115. Anneke Kortenoeven schreef:

    Hallo Happy hand made living Lisanne.
    Ik heb nog nooit mee gedaan voor zo iets,ik denk altijd dat is voor een ander en niet voor mij.Maar nu waag ik het er een keer op,heel leuk om me,n footstool er mee om te haken,Dikke pret lijkt me dat.Nou Ik hoor het wel,en wie weet tot plotseling.veel gr Anneke

  116. Wilma schreef:

    Wat een prachtig garen. Ik zou mijn kleindochter Nieve heel blij maken met een muts en sjaal van dit wollige, winterse materiaal.

  117. Simone schreef:

    Ik zou van de kleur Ivory een heerlijk bedje maken voor mijn kat Sjakie. Deze heeft sinds kort een hart probleem en dat bedje zou heel mooi staan naast de houtkachel zodat hij deze winter lekker warm en zacht zijn nieuwe hobby ‘slapen’ kan uitoefenen.

  118. Stefanie Schellekens schreef:

    Super mooi garen zeg :-) ik zou een colsjaal voor mijzelf haken en een zelfde exemplaar voor mijn dochtertje. Laat de koude dagen maar komen!

  119. Patricia van Uden schreef:

    Jaaaaa deze heerlijke bolleke ‘s lijken me helemaal geschikt voor mijn chunky blanket die ik op mijn to do lijstje heb staan!! Duimen maar!!

  120. Moniek boer schreef:

    Super mooi garen
    Ik weet genoeg dingen om er mee te maken
    Vloerkleed.macrame .hoes om een windlicht

  121. Linda schreef:

    Oooeeee gaaaaaaaf! Ik zou gaan voor de kleur pebble… en dan zou ik… of toch… of misschien… jeetje gaat zoveel door m’n hoofd wat ik er mee zou kunnen en willen maken! Maar ik ga voor een stoere krukhoes denk ik! Fingers crossed!

  122. Aartje schreef:

    Oh wat een gaaf garen. Vooral die taupe kleur is echt prachtig. Ik denk dat ik iets voor mijn dochter zou maken, die wil binnenkort op kamers gaan wonen. Bijv. Een mooi stoer (woon)kussen.
    Groeten, Aartje

  123. Linda Kivits schreef:

    Wow? ben dol op Chunky garen, het geeft zo’n gaaf effect! Wat ik ermee zou maken?? Zou ik er een mega sjaal me kunnen maken? Of toch een lekkere woonden en? Een gave muts en col? Weet het gewoon nog niet… Eerst maar eens zien of ik het kan winnen en dan komt hét idee vast wel als ik in mijn handen heb… Kanniewachten!!!

  124. Linda Kivits schreef:

    Wow? ben dol op Chunky garen, het geeft zo’n gaaf effect! Wat ik ermee zou maken?? Zou ik er een mega sjaal mee kunnen maken? Of toch een lekkere woondeken? Een gave muts en col? Weet het gewoon nog niet… Eerst maar eens zien of ik het kan wínnen en dan komt hét idee vast wel als ik in mijn handen heb… Kanniewachten!!!

  125. Heleen schreef:

    Prachtig, stoer garen! Bij ons nieuwe klepbankje van gerecycled hout zou ik graag een rond vloerkleed willen, zodat de kids lekker warm hun laarsjes of schoenen aan kunnen trekken! En dat zou ik dan in de kleur Taupe willen haken! Zacht en gezellig, maar ook stoer! Plaatje compleet! ?

  126. Janneke schreef:

    Hi Lisanne,
    Wat super tof dat je 5 pakketten weg mag geven! Ik haak meestal met bolletjes die gehaakt worden met naalden t/m 5 mm. Zou heel graag eens willen haken met chunky garen. En dan een heerlijke poef voor in de woonkamer. Wat een prachtige kleuren ook! Ik doe mee! ?

  127. M.akerboom schreef:

    Wat een leuke actie. Mijn eerste reactie is om te kiezen voor de kleur Ivory voor een nieuwe muts en da’s. Maar ik vind de andere kleuren ook zo mooi en dan maak ik er een mand van.

  128. Eveline schreef:

    Wat een toffe actie! Daar doe ik graag aan mee!
    Ik vind alle kleuren prachtig, maar ivory, taupe of pebble passen het mooist bij mijn interieur. Ik zou er een mooie mand voor mijn haakprojecten van maken en een stoere poefhoes!

  129. Dora schreef:

    Wat een mooie bollen. Ik zou er een stoer kussen van haken.

  130. Mieke schreef:

    Wat een prachtige bollen! Ik zou er iets voor aan de muur van maken, wandkleed weven of macramé project.

  131. Esther schreef:

    Wauw, voor de nieuwe badmat?

  132. José schreef:

    Hoi Lisanne,

    Een ontzettende gave actie is dit zeg!
    Prachtige bollen zijn dit in schitterende kleuren ?
    Ik zou er een groot stoer woonkussen van haken in de kleur chocolate, perfect in ons interieur !

    Liefs, José

  133. Silvia Postma schreef:

    Hoi Lisanne,
    Op dit moment heb ik bijna een tweede sterkussen uit je boek af. Het eerste kussen haakte ik voor onze zoon, het tweede kussen haak ik nu voor een vriendin. En daarna zou ik heel graag de ster voor mezelf haken. Hoe mooi zou dat zijn met deze chunky wol! Ik zou gaan voor de kleur taupe.
    Groetjes Silvia

  134. Ingeborg schreef:

    Ik heb een krukje waar ik wel een mooi stoer overtrek voor wil maken en als er dan nog genoeg over is een lekker kussen voor op de bank.
    Nu maar duimen.

  135. Ingrid Terpstra schreef:

    Wow wat een coole give away! Daar doen we graag aan mee. Nog nooit echt met chunky garen gewerkt,dus…een uitdaging. En die willen we graag aan gaan..waarschijnlijk voor een wandkleed of kussen. Maar wie weet wordt het heel iets anders ;-)

  136. Margot Bakker schreef:

    Wat een prachtige wol! Ik denk dat ik er een dekje voor een krukje voor wil haken of een poefje. De kleur maakt mij niet uit!! Heel veel zin in!

  137. jeff schreef:

    ik zou dit graag winnen dan kan ik leuke kussens breien voor in men atelier

  138. Mariska Suijkerbuijk schreef:

    Ik heb een half jaar geleden je boek “happy living” gekocht maar er nog niets uit gemaakt door allerlei omstandigheden. Ik heb bijna vakantie en wil dan de draad weer oppakken maar moet eerst een keuze maken want er staat zoveel leuks in. Met een beetje mazzel win ik zo’n fantastisch pakket (liefst grijs?),dan is het feestje helemaal compleet.
    Groetjes Mariska

  139. Miranda schreef:

    Oh heel graag….
    Mijn favoriete kleuren zijn ivory of pebbles!
    Ik heb toevallig mijn breipennen weer tevoorschijn gehaald en m’n 1e sjaal is bijna af, maar van deze mooie wol zie ik een mooi kussen op de bank wel zitten….
    Ik droom even verder.
    Liefs, Miranda

  140. Jolanda schreef:

    Wat een enorm gaaf garen en geweldige kleuren. Ik zoukuezen voor de kleur pebble en er een mooi groot kussen van maken denk ik. Maar wie weet als ik win en ik het garen in mijn handen voel ik wel op andere gedachten kom

  141. Nicole schreef:

    Wauw….toffe giveaway. Ik zou er een mooi kussen van maken en ik denk ik de tunische basissteek….simpel en puur

  142. Tamara schreef:

    Ik ben voor een vriendin een oud bidstoeltje aan het pimpen voor in haar huis ze wil er een mooie plant opzetten. Dus ik zou er een mooie mand van maken voor op de stoel!

  143. Monique schreef:

    Wat een mooie stoere bollen, dus ik doe graag mee.
    Het lijkt me leuk om er een mooie mand of kussen van de te maken.
    Of een stoere sjaal of omslagdoek.

    Groetjes Monique

  144. Anita schreef:

    Ik denk dat ik pas weet wat ik ga maken als ik de wol kan voelen!

  145. Neelie Hut schreef:

    Wat een prachtig garen lijkt me geweldig om te winnen. Ik weet alleen nog niet wat ik er dan van ga maken dat moet ik nog even bedenken

  146. Andre schreef:

    O wat een heerlijke zachte bollen lijken mij dat. Voor een mooie sjaal of woonkussen. Dit zou mij ontzettend opvrolijken mocht ik dit winnen!

  147. Simone Kooistra schreef:

    Onze zoon heeft een klapstoel gemaakt als examenproject en daar zou ik een zitting op willen breien van dit garen. Of voor zijn nieuwste project, een houten voetenbank, een kussen voor erop.

  148. Marcha A schreef:

    Wauw dit is echt een geweldige give away! Kleur pebble is geweldig! Ik zou er een stoer woonkosten van maken…. ik ga alvast op zoek naar een geschikt patroon ??

    Groetjes Marcha

  149. Sanne schreef:

    Ik zou hier een mooie tas van maken, staat vast mooi bij de mooie omslagdoek die ik gehaakt hebt van jouw website!

  150. Romy schreef:

    WoW wat mooi garen ik zou er iets moois van maken voor mijn lieve schoondochter…

  151. Sandra schreef:

    Een mega chunky sjaal om in weg te kruipen!

  152. Joelle schreef:

    Wauw! Ontzettend gaaf!

    Ik zou voor Ivory gaan om een heel mooi basic dekentje voor mijn dochter te haken die binnen nu en een paar weken geboren gaat worden! Heerlijk voor in de winter in de box en kinderwagen!

  153. Christa schreef:

    Wat een leuke blogs staan er op deze site! Ik heb voor het eerst hier een kijkje genomen, nav berichtjes op Insta!
    Het lijkt mij heerlijke wol voor een mooie sjaal!

  154. Machteld schreef:

    Wauw wat een mooie wol! Ik zou er een heerlijke colsjaal van maken!

  155. Ilja schreef:

    Super mooie kleuren? ik zou er een mooie winter sjaal van maken

  156. Wilma de Gelder schreef:

    Wat een mooie deken voor op de bank kun je daarmee maken. Dat wil ik wel.

  157. Shirley schreef:

    Wat een ontzettend leuke give-away Lisanne. Ik zou er een stoer en zacht woonkussen van haken voor in ons nieuwe huisje. Lijkt me een heerlijk project, nu de dagen weer korter worden. En ook heerlijk om weer te haken, want daar heb ik sinds onze vakantie geen tijd meer voor gehad..

    Liefs Shirley :)

  158. Miranda schreef:

    Wat een toffe give-away! Ik ga voor de kleur ivory en zou er dan een mooie mand of kussen van halen.

  159. Cecile schreef:

    WoW, lees net je post op FB en wil, op de valreep, nog graag meedoen! Had de kleuren van Durable op hun site gezien en de ideeen vlogen al door mijn hoofd! Vooral de Ivory en Pebble zouden fantastisch staan voor nieuwe kussens op de bank☺️ Ik ga duimen!!

  160. Lianne schreef:

    Oh wat gaaf! Ik heb sinds vorige week een nieuwe bank! Maar die verdient wel een nieuw kussen ☺️

  161. Renee schreef:

    Wauw wauw wauw!
    Ik zou hier een hele toffe colsjawl van maken! En dan wat bij bestellen om er ook 2 te maken voor onze dochtertjes!

  162. Heniette schreef:

    Ik heb een heel mooi patroon voor een vest. Hiervoor zou ik dan de kleur taupe gebruiken. Een hele mooie kleur, zeker voor de wintertijd.

  163. Willemieke schreef:

    Wat tof, zeg! Wat een fijne plaatjes weer. Ik hou van gehaakte mandjes, maar het zou ook zomaar een kussen kunnen worden voor het koudere weer. Ik duim!

  164. Teichmann schreef:

    Oh wat zou ik er mee maken? Mmm net als elke creatieveling 1000 ideetjes en projectjes om te maken..Miss. een sjaal en haarband..Of warme poncho. Moeilijk te kiezen, maar 1 ding weet ik zeker. Eens ik die prachtige wol in handen heb..Hrt echt kan voelen, Komt het wel vanzelf wat het word.

  165. Petra schreef:

    Woh ?
    Lekkere warme muts en wanten in chocolade bruin voor op de fiets. Ik zie het al voor me, eigenlijk ik voel het al. Warme oren en handen onderweg neer mijn werk ?

  166. Eva schreef:

    Oh wat een super leuk garen! Ik zou hier een sjaal van maken die bij mijn teddy coat past! Ik heb geen maatje 36 en heb dit altijd moeilijk gevonden, ook het vinden van leuke kleding. Nu heb ik mijn lichaam omarmt en ben ik eindelijk tegen een super leuks herstjas aangelopen; mijn super zachte teddy coat!! Daar moet natuurlijk een super zachte sjaal bij, die ik héél graag met dit garen wil maken!

  167. Diana schreef:

    Wat gaaf! Inderdaad iets voor het interieur. Ik denk een mooi mooi kussen.

  168. Nellianne schreef:

    Dat zou leuk zijn om te winnen! Ik ga voor de kleur pebble.

  169. Marielle schreef:

    Prachtig garen!
    Ik zou er een mooi kussen mee willen maken!
    Lekker voor op de bank!

  170. Caroline schreef:

    Ya! Dat is prachtig garen! Ik wil heel graag de babydeken van jouw website haken, en het allerliefst met deze wol! Soieso super leuk dat ik je site heb ontdekt, erg inspirerend!

  171. Daphne schreef:

    Wat een prachtig garen. Heel mooi voor een woonmand. Al lijkt een lekker chunky col me ook wel wat!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving