fbpx


Hood & Wood (incl. kortingscode)

Soms kom je een accessoire tegen en dan denk je….wow waarom wist ik niet eerder dat dit bestaat! Dat had ik toen ik het product van Hood & Wood tegenkwam, nog nooit eerder zag ik zo’n persoonlijk product. En meteen wist ik het, dat wil ik in huis!

Hood & Wood
Bij Hood & Wood kun je elke plek ter wereld laten graveren in hout. Je maakt zo een te gekke houten wanddecoratie. Het maakt niet uit hoe groot of klein. Van ‘t Woudt tot aan Amsterdam of Tokyo. Zelfs individuele huizen, straten of wijken kun je in beeld krijgen. Je bent zelf de ontwerper en zij doen de rest. Ik was heel benieuwd naar de website en hoopte dat het niet ingewikkeld zou zijn om er een te maken. Nou gelukkig, eenvoudiger kan het eigenlijk niet. De website werkt als een trein en voor je het weet heb jij je eigen unieke wanddecoratie gemaakt, of een je maakt een super tof gepersonaliseerd cadeau voor iemand anders.

Uniek
Wat ik zo ontzettend tof vind, is dat je op de kaart ook hotspots kunt aangeven. Zoals je ouderlijk huis, waar je bent geboren, je trouwlocatie, je favo restaurant of vakantieplek…en ga zo maar door. Dat maakt het nog toffer he! Ik woon niet in de stad en vind de kaarten op hun website van Rotterdam en Amsterdam er mega tof uitzien. Ik was heel benieuwd of mijn dorp er ook een beetje leuk uit zou zien op hout haha. En gelukkig, het kan eigenlijk niet niet tof zijn :) Want je gaat meteen op zoek naar herkenbare punten, en die herkenning is Zo leuk! Het is daardoor ook uitermate origineel cadeau. Hoe tof is het om zoiets persoonlijks te kunnen geven, bijvoorbeeld bij een bruiloft of bij een verhuizing of housewarming.

Super easy
Het is super simpel, met behulp van de website graveer je heel eenvoudig en stijlvol jouw speciale plekje in hout. Ik heb hem al een paar weken in huis staan en ik ben er zo happy mee. Iedere keer als ik hem zie moet ik weer even kijken. En steeds zie je weer nieuwe stukjes op de kaart. Ik vind het zo gaaf wanneer mensen met een nieuw en origineel idee komen dat ik dit idee heel graag met jullie wilde delen :) En extra leuk! Ik mag jullie ook nog een hele leuke kortingscode aanbieden van maar liefst 20%. Met de code: HAPPYHOODANDWOOD scoor jij deze houten kaart dus extra voordelig.Ik ben heeeel benieuwd met welke plaats of hotspot jullie hem zouden aanschaffen, dus voel je vrij om een reactie achter te laten onder bericht. HIER kun je direct aan de slag met het maken van jouw kaart. Ik wens je een hele fijne dag en een heerlijk weekend!

-X- Lies

Labels:, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (3)

 • Avatar

  Verie

  |

  Super leuk! Echt heel origineel! Ik ga een kijkje nemen! Fijne zaterdag nog! Liefs, Verie

  Reply

 • Avatar

  Ilse

  |

  Ga zo even een kijkje nemen. Ik houd enorm van persoonlijke details in mijn huis en houd ook erg van hout. Een perfecte combi dus. Fijn dat je ‘t deelde!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja gaaf he! ik vind het echt zo’n Cool product :)

   Reply

Laat een reactie achter