22 maart 2024

Het voordeel van barkrukken

Heb jij een wat kleiner woonoppervlak? Maar wil je wel een aparte ruimte in huis hebben om te eten en te relaxen? Dan zijn leren barkrukken de ideale uitkomst. Barkrukken nemen weinig ruimte in en zorgen voor een luxe uitstraling in je interieur. Ik vertel je in dit bericht wat het voordeel van barkrukken is.

Barkrukken zijn echt niet alleen geschikt voor in een bar. Natuurlijk is het ook tof om een bar aan huis te hebben, maar barkrukken zijn ook een hele fijne toevoeging aan de keuken. Waneer je een kookeiland maakt en geen ruimte meer over hebt voor een grote eettafel. Dan kun je er ook voor kiezen om het blad van het keukeneiland iets door te trekken en daar een aantal mooie bruine leren barkrukken aan te plaatsen. Zo creëer je met weinig ruimte toch een mooie en aparte eethoek.

Het voordeel van barkrukken

Wat daar ook nog een erg fijne bijkomstigheid aan is, is dat je direct contact hebt met je gezinsleden vanuit de keuken. Dus wanneer je in de keuken staat, kunnen je kids gewoon hun huiswerk maken aan het eiland. Of je praat vast bij met je partner die alvast een wijntje openmaakt. En ook voor een gezellige borrel met vrienden is het de ideale plek.

Ook wanneer je geen ruimte hebt voor een keukeneiland kan een mooie leren barkruk de perfecte uitkomst bieden. Je hebt al snel plek voor een kleine vierkanten hoge tafel. Of maak een plank aan de muur die je bijvoorbeeld kunt opklappen waar je twee barkrukken aan zet. Dan heb je toch een aparte ruimte om rustig te eten en neemt het geheel minimale plek in. Zo kun je een verloren plekje in huis ineens heel goed gebruiken.

Het voordeel van barkrukken

Je hebt tegenwoordig barkrukken in elke woonstijl, dat maakt het extra leuk om op zoek te gaan naar de perfecte barkruk in jouw stijl. Je hebt mooie stoeren leren barkrukken, maar bijvoorbeeld ook strakke barkrukken met een gouden frame. Zoals je op de foto’s bij dit artikel ziet, kun je echt alle kanten uit. Ben jij geïnspireerd geraakt door het voordeel van barkrukken in je interieur? Ik ben benieuwd.

Liefs Lies

Foto’s van Shutterstock

Deze blogpost is in samenwerking opgesteld
Ook samenwerken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving