2 februari 2024

Een nieuw jaar een nieuw interieur?

een nieuw jaar een nieuw interieur

In het nieuwe jaar wil ik altijd weer beginnen met een frisse start! Dat werkt door in allerlei dingen, zoals het schoonmaken van de keukenlades, het opruimen van de kasten, lekker naar de kapper maar ook het vernieuwen van mijn interieur. Want een nieuw jaar een nieuw interieur.

En dan bedoel ik niet dat ik allemaal nieuwe meubels ga inslaan hoor. Het kan nieuw zijn op vele manieren. Bijvoorbeeld het verven van een accessoire dat ik al heb. Het wisselen van plek van onze huidige meubels kan ook al een groot verschil maken en als nieuw voelen. Of iets leuks bij de kringloop scoren. Soms droom ik wel weg hoor, bij het rigoureus veranderen van ons interieur.

Dan denk ik, ik ga weer terug naar minder kleur. Alles weer wit, beige en hout. Owja en een toefje goud natuurlijk. Dan denk ik eraan om onze eetkamerstoelen te vervangen voor een beige stoel. Nog meer licht en rust in huis. Maar het andere moment kan ik weer denken ik moet veel meer prints en kleur moet toevoegen. Wat print op print kan ik ook prachtig vinden.

En als ik heel eerlijk ben, ben ik ook helemaal niet uitgekeken op mijn huidige meubels en kleuren. Ik heb veel groen in huis en dat vind ik nog steeds prachtig. Maar de eetkamerhoek zou ik soms wel willen veranderen. Voor een andere look heb ik nu eerst een tafelkleed over onze eettafel liggen. Dat geeft al een hele andere sfeer. Zo kun je met weinig effect toch een nieuw interieur creëren.

Herken jij dit? Dat jouw interieur ook eigenlijk altijd in beweging is? Met kleine dingen, maar toch altijd weer net even anders. Ik geniet daar intens van, want dat is gewoon wie ik ben. Maar toch ga ik voorlopig eerst maar eens door met mijn opruimwoede. Heerlijk ruimte maken voor die “nieuwe” dingen. Want wie graag verzameld en wisselt in huis, zal ook regelmatig moeten opruimen!

Over die beige stoelen blijf ik nog even doordromen, wie weet ontstaat er na het opruimen wel ruimte voor. En een opgeruimd huis voelt eigenlijk ook al als een nieuw interieur :)

Liefs Lies

Deze blogpost is in samenwerking opgesteld
Ook samenwerken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving