25 februari 2024

Een groene eye-catcher van HKliving

Al een poosje zocht ik naar een vervanger voor ons webbing kastje in de woonkamer. Dat kasje kocht ik een keer in een goedkope winkel omdat ik niet precies vond wat ik zocht. Maar wel de opbergruimte nodig had. Maar toen ineens, zag ik bij Fundesign een groene eye-catcher van HKliving.

Fundesign heeft een prachtige HKliving collectie in hun assortiment. Zij hebben nog vele anderen designer merken ook, maar ik ben altijd onder de indruk van hun uitgebreide HKliving collectie. Ons interieur groeit echt met de jaren. Steeds weer denk ik, ja nu weet ik pas wat er goed past op deze plek. En dan is het wachten tot je het perfecte model, kleur en item tegenkomt.

Maar het zoeken daarnaar vind ik ook al herlijk om te doen. Niet dat ik allerlei winkels af ga hoor. Voor design kijk ik altijd in de webshop van Fundesign. Maar vele andere items uit ons interieur komen ook uit de kringloop, van vintage markten of het zijn zelf opgeknapte items. Die combinatie met die prachtige designer items vind ik het allermooist.

De groene kleur van deze HKliving Cupboard kast is toch echt wel heel bijzonder. Hij knalt er echt uit. De kleur verandert iets wanneer het zonnetje buiten schijnt en dat vind ik zo mooi om te zien. In deze Cupboard kast van HKliving is voor alles een plekje. De kast is gemaakt van MDF met een met een metalen frame in dezelfde kleur. Deze combinatie geeft de kast een strakke en moderne uitstraling.

Deze designer items zijn natuurlijk wel wat prijziger dan een vondst uit de kringloop. Je wilt er daarom helemaal zeker van zijn dat je dit item wilt hebben. Het moet een item zijn waarvan je zeker weet dat het voor een lange tijd deel uit zal maken van je interieur. Gezien groen al 20 jaar mijn favoriete kleur is durfde ik dit wel aan.

Ik ben helemaal blij met deze aanschaf! Het maakt ons interieur nog interessanter en speelser. Daarnaast past er ook nog verrassend veel in. Al mijn bakspullen en een deel van mijn servies collectie zitten erin verstopt. Doordat de kastdeurtjes nu helemaal dicht zijn oogt het geheel ook veel rustiger en opgeruimder. Een echt upgrade dus deze groene eye-catcher van HKliving!

Liefs Lies

Deze blogpost is in samenwerking opgesteld
Ook samenwerken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving