fbpx


Winnaar harige kussenhoes..!

Wat hebben er veel mensen meegedaan met de give-away in samenwerking met Lulu wonen!! Ik snap het ook wel want het is een mega toffe kussenhoes. Maar nu is het alweer tijd om de winnaar bekend te maken.

MELANIE CLAERHOUDT, van harte gefeliciteerd!! Jij wint een kussenhoes in een kleur naar keuze! Mail me even welke kleur je wilt hebben (waarschijnlijk okergeel :-)  dan zorg ik dat de hoes naar je toe komt!

Voor iedereen die niet gewonnen heeft, niet getreurd. Je kunt deze hoes gewoon ook zelf scoren in de Lulu wonen webshop. Klik HIER om daar naar toe te gaan.

Hou mijn website in de gaten voor nog veel meer toffe tips en weggeef acties!

X Lies

Labels:, , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Laat een reactie achter