fbpx


Maak je interieur herfstklaar met Hema.nl..!!

De herfst is volop aan de gang! Ondanks dat ik dol ben op de zomer en het mooie weer dat daar bij hoort, vind ik het ook heerlijk om in de herfst weer lekker aan de slag te gaan met mijn interieur. Het is weer tijd voor warme en zachte materialen. Voor warme kleuren en een aantal nieuwe accessoires :)


Ik ben dol op Hema en zodra ik de folder binnen krijg met alle nieuwe woonaccessoires, lees ik hem van voor tot achter door :) Ik moet mezelf altijd inhouden want eigenlijk wil ik alles in die folder wel aanschaffen haha. Maar dat is natuurlijk een beetje overdreven. Dus ik kies altijd een stuk of 3 favoriete items uit.


In dit blogbericht deel ik mijn favo items van dit seizoen mt jullie. Ik ben heel benieuwd wat jullie van die items vinden. Ik begin meteen met de vazen. Ik ben helemaal verliefd op de okergele, grijsgroene en gouden glazen vazen. Ze passen zo goed bij de trends van nu, maar nog veel belangrijker, ze passen perfect in ons nieuwe interieur! Ik kon niet kiezen en heb daarom. maar meteen de okergele en de grijsgroene allebei ingeslagen haha (OEPS). Ik gebruik ze niet alleen voor bloemen maar ook voor mooi herfsttakken :)


Dan het textiel! Om te smullen toch die prachtige okergele kussens en plaids. Ik heb de gele met fleece gevoerde deken meteen aangeschaft voor de koudere avonden! Ik weet nu al dat ik niet alleen mezelf maar ook Kees daar een groot plezier mee doe :) Hij is zooo superzacht en warm! Maar naast het plaid heb ik ook een heleboel kussenhoezen in mijn handen gehad. ik kon gewoon niet kiezen, zoveel mooie hoezen zijn er.


Dan natuurlijk iets wat voor mij niet mag ontbreken tijdens de herfst, namelijk kaarsen! En dan het liefst in alle vormen en maten haha. Ik zet ze overal en nergens neer, het geeft zoveel sfeer in huis. Ik heb een aantal kandelaars voor dinarkaarsen, maar ik kan zeker niet zonder stompe kaarsen en dan in van die stoeren grote glazen vazen. Tijdloos en zoooo mooi! Daarnaast heb ik ook nog een aantal kleine houders voor waxinelichtjes her en der verspreid staan. Ik heb dus nooit kaarsen genoeg, gelukkig heeft Hema nu een leuke actie, namelijk op alle kaarsen 3+1 gratis, ook in de webshop. Dat wordt inslaan! hihi.


Blijft jullie interieur hetzelfde tijdens de seizoenen? Of wissel jij ook vaak? En ik ben benieuwd, zijn jullie ook zo’n Hema fan? En wat zijn jou favo herfst items voor in huis? Ik hoor het heel graag in een reactie onder dit bericht en wens je een hele fijne dag!

-X- Lies


Dit bericht is een betaalde samenwerking. 

Labels:, , , , , , , , , , , ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (5)

 • Avatar

  Ginger Lifestyle

  |

  Ik ben ook helemaal gek op Hema! Ga binnenkort weer is langs om te kijken wat ik op de kop kan tikken.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Heerlijk he :)
   Dat is toch genieten!

   Reply

 • Avatar

  Arja

  |

  Kreeg ik maar een hema folder, serieus ik kom er nooit.
  En nu wil ik er meteen heen, maar moet tot morgen wachten.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Haha ja die folder is gevaarlijk :)
   Zulke toffe spullen!

   Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Ook ik ben dol op HEMA Lisanne. De vazen zijn helemaal het einde, maar ik kom er ook graag voor de leuke kleine cadeautjes…

  Liefs, Shirley:)

  Reply

Laat een reactie achter