fbpx


Marrakech wandhanger knopen

Oww…..ik ben zo verliefd op mijn nieuwe DIY project. Eerder was ik natuurlijk al druk aan het knopen geweest voor het toffe project in mijn boek Happy Living! Maar door alle veranderingen in mijn nieuwe interieur had ik behoefte aan een nieuwe wandhanger. En dit x een lekkere wollige variant.


Ik vind die stoere Marokkaanse vloerkleden en kussens zo mooi. Ik droom ervan dat ik ooit nog eens zo’n tapijt kan aanschaffen maar helaas ligt het nu buiten mijn budget. Maar je moet ook altijd iets houden om over te dromen he :) Tot die tijd heb ik een prachtige look a like van Jysk, die is ook echt heel mooi en comfortabel. En heel goed te betalen en dat is natuurlijk ook erg belangrijk.


En ik dacht ik kan in ieder geval zelf al een toffe wandhanger erbij knopen. Dus ging ik aan de slag met mijn restjes wol in zwart en wit en zocht ik een grote borduurring met stramien. Het is echt wel even een werkje hoor om zoiets te knopen. Maar van het knopen zelf word je zo heerlijk zen. En het resultaat is echt nog mooier dan gehoopt. De werkbeschrijving van deze wandhanger vind je, met nog heel veel anderen projecten, in mijn Happy Living boek. Het boek kun je HIER aanschaffen in mijn webshop. Hebben jullie al eerder geknoopt? En zoja, wat maakte je ermee?


Natuurlijk is het vandaag ook tijd om de winnaar van de prachtige opvouwbare windlichten van Pastel Naturel bekend te maken. Wat zijn er onvoorstelbaar veel toffe reacties binnengekomen!
HÉLÈNE SCHIPPER, van harte gefeliciteerd! Jij hebt de set van 3 windlichten gewonnen. Stuur me een mailtje, dan zorg ik dat ze jouw kant op komen :)
Niet gewonnen? Niet getreurd, je kunt de toffe lichten HIER aanschaffen. Er komen nog meer toffe win-acties aan, dus hou mijn blog goed in de gaten.

Ik wens je een hele fijn dag!
Liefs Lies

Labels:, , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (2)

 • Avatar

  Hélène Schipper

  |

  Jeetje, echt zo leuk!
  Ik heb je een mailbericht gestuurd.
  Bedankt!

  Reply

 • Avatar

  Arja

  |

  Gefeliciteerd voor de gelukkige winnares.
  Knopen heb ik wel eens gedaan, tof project 😍

  Reply

Laat een reactie achter