12 oktober 2018

Pand 96

Nog niet zo lang geleden ontdekte ik een supertoffe winkel in Schoonhoven. Het is zo’n winkel waar je uren kan snuffelen. Je ziet er steeds weer anderen dingen ook al is er niets verandert. Het is een winkel waar je nog schatten kunt zoeken. Naast kleinere schatten verkopen ze er prachtige meubels.

Ik heb het over Pand 96, wat een mooie opgeknapte meubels vind je daar. De meeste zijn oudjes, van die echte degelijke kasten en tafels. Die nog net zo sterk zijn als toen ze gemaakt werden. Maar niet altijd meer even hip. Nou daar weten ze bij Pand 96 dus wel raad mee.

Ze schilderen ze gewoon in de tofste modekleuren en bam, je hebt weer een pronkstuk voor in huis. Het is echt zo gaaf om te zien hoe al die prachtige kasten opknappen. Iedere keer als ik daar kom moet ik plekken verzinnen in huis waar ik nog een kast zou kwijt kunnen haha. Want ze zijn allemaal zo tof! Gelukkig had ik laatst door de make-over echt eens ruimte!

Mijn oude kast verkocht ik via marktplaats en daarom mocht ik een nieuwe uitkiezen. Nou, ik hoefde natuurlijk niet lang na te denken over waar ik dat zou gaan doen. Meteen stapte ik in de auto om te kijken wat de mogelijkheden waren. Want ik wist welk type kast ik wilde een ook en welke kleur haha. Maarja dan moet die er natuurlijk wel net zijn. En hij was er gewoon!!! Ik vond mijn nieuwe droomkast daar meteen in de winkel. In die perfecte grijsgroene kleur!

Wat deze winkel extra tof maakt, zijn de mensen! Ze kunnen DIYen als een pro en zijn daarnaast echt super vriendelijk. Want wanneer je dus heel gericht iets zoekt, gaan zij gewoon met je mee zoeken. Ook is het mogelijk om je eigen bestaande kast door hen op te laten knappen. Dan heb je dus zonder dat je echt een nieuwe kast koopt een heel nieuw item in huis. Zoals je hierboven ziet bij mijn oude ladekast. Dat is toch te gaaf!

Ben jij een keer in de buurt van Schoonhoven, dan moet je zeker even langs op de Koestraat 96. Ik beloof je dat je er geen spijt van krijgt :) Hier op Instagram zie je hun prachtige maaksels voorbij komen.

Liefs Lies

4 reacties op “Pand 96”

 1. Ilse schreef:

  Als ik in de buurt ben, ga ik zeker een kijkje nemen. Gaaf! Bedankt voor de tip.
  De kast staat geweldig mooi in jouw kamer!
  Groet, Ilse

 2. Harriët schreef:

  Hi Lisanne,

  Misschien een gekke vraag, maar heb jij een idee welke kleur verf er precies op jouw kast zit? Ik vind ‘m geweldig en hij staat prachtig in je interieur!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving