23 oktober 2018

Winterse vazen..!

Ik vind het zo heerlijk als het wat kouder wordt, want dan mogen we weer met die warme wol aan de slag :) Eindelijk haha!!

Begrijp me niet verkeerd, ik ben gek op de zomer. Dol op zon en de lange lichte dagen! Maar als het zo warm is, dan is het gewoon niet lekker om met XXL wol te werken haha. En nu kan ik dus weer helemaal los :)

Het is weer tijd voor warme dekens, stoere poefs en winterse accessoires. Ik vind het ontzettend leuk om mooie woonaccessoires die ik al heb een winterse look te geven. Zo ook deze prachtige vazen van Van Wini. Ze zijn van zichzelf al prachtig genoeg. Het mooie dikke onregelmatige glas maakt hem echt bijzonder. De vaas is met de hand gemaakt van gerecycled glas, zodat geen enkele vaas gelijk is.

In het voorjaar en de zomer heb ik er wilde veldboeketten in. Maar nu had ik zin in iets anders! Dus breide ik er met Durable Chunky een stoere hoes omheen! Ik gebruikte ongeveer anderhalf a twee bollen wol per hoes, deze kleur is de Ivory.

De vazen hebben meteen een warme uitstraling gekregen. En het staat zo lekker stoer. Zeker met een bos eucalyptus of zon grote bessentak erin. Het contrast van de warme en zachte wol met de stoere tak maakt het een mooi geheel om naar te kijken.

Wil jij ook een hoes breien voor je vaas. Zorg dat je hem net iets te klein maakt. Want als hij te groot is zakt hij af. Het is de bedoeling dat hij er echt strak om heen gaat. Wil je de vaas afwassen? dan haal je de hoes er toch gewoon even af :) En natuurlijk kan je de hoes volgend jaar gewoon weer gebruiken in de herfst/winter. En zet je er in het voorjaar gewoon weer je veldboeket in.

Owja en wil je graag precies dezelfde mooie vazen in huis als deze?!? Dat kan! Je vindt ze HIER in de webshop van Van Wini. Pas wel op…want in die shop vind je nog vele andere toffe accessoires :)

Ik wens je een hele fijne dag!

X Lies

Natuurlijk maak ik ook hier de winnaars bekend van de te gekke Landleven haakpakketten. Wat zijn er ontzettend veek toffe reacties binnengekomen!!! Sylvia, jij wint het haakpakket Korenbloem, Tanja Vredeveld-Groen jij wint het groene haakpakket :) en Agnes jij wint het haakpakket klaproos. Van harte gefeliciteerd! Mail me je adres en ik zorg dat het heerlijke haakpakket naar jullie toe komt :) Niet gewonnen? Maar lijkt je het wel leuk om deze kleurrijke haakpakketten te hebben? Klik dan HIER!

3 reacties op “Winterse vazen..!”

 1. Kim schreef:

  Gefeliciteerd winnaars! En wat een leuke vaashoezen, jammer dat breien mij echt niet lukt. Misschien toch nog eens oefenen.

 2. Arja schreef:

  Erg leuk weer, en staat zeker gezellig.

 3. Ilse (by-ik.blogspot.nl) schreef:

  Wat een geweldige mooie hoezen. Zo eenvoudig om op deze manier je vaas een winters uiterlijk te geven. Ik brei of haak ook graag zulke hoezen.
  Een prachtige combi met de takken die je erin geplaatst hebt.!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving