9 oktober 2018

Wit Licht..!! Raamdecoratie

Bij een nieuw interieur hoorde in ons geval ook nieuwe raambekleding. Het oude gordijn was niet fris mee en ook erg verkleurd door de zon. Het was daarnaast ook niet helemaal meer naar mijn smaak, want de beige kleur zou ik nu niet meer uitkiezen.

Dus op zoek naar een nieuwe versie die goed bij ons nieuwe thuis past! Al snel kwam ik op de site van Raamdecoratie.com terecht. Wat een assortiment aan gordijnen zeg! Zoooooooveel keus haha. Ik zocht een vouwgordijn, ik hou van die luxe uitstraling en wilde wel een soort zelfde model als ons oude gordijn.

Maar dit x wilde ik wel een witte. Een wit gordijn….moeten we nou wel doen zei mijn man. Wordt dat niet heel snel vies? En zit je s’ avonds dan wel een beetje privé? Ik zag het meteen wel zitten maar ging voor hem nog wel even op zoek naar de antwoorden op bovenstaande vragen. Natuurlijk worden ze uiteindelijk vies, maar dat was met onze donkerdere versie niet anders. Dus ja…dat was geen reden om het niet te doen.

Ik ging op zoek naar de perfecte stof op de site en kwam al snel bij Woven uit. Het Woven vouwgordijn is gemaakt van een soepel vallende, lichtdoorlatende stof. De stof is sterk en grof geweven en dat geeft een stoer effect waar ik naar op zoek was. De stof is dicht van structuur maar laat wel licht door. Daarnaast biedt deze stof privacy, hij is namelijk zichtdicht. Nou daar had ik dus meteen het antwoord op zijn tweede vraag.

En toen konden we niks anders dan hem gewoon bestellen :) Via de site ging dat gelukkig heel erg gemakkelijk en binnen een paar minuten was de bestelling geplaatst. Binnen twee weken hadden we ons nieuwe gordijn al in huis en toen moesten we het enkel nog ophangen. Dat vind ik altijd even een uitdaging, samen op een trap en half in de vensterbank. Maar gelukkig klik je het gordijn heel gemakkelijk aan de rails.

Ik ben zo ontzettend blij met onze keus, wat een licht hebben we nu in onze woonkamer. Alle meubels lijken wel mooier uit te komen en elke ochtend als ik beneden kom is het zo fijn wakker worden. Ik zou niet anders meer willen! Ook erg fijn, de collectie vouwgordijnen zijn goed te betalen en worden snel geleverd. Want als ik eenmaal iets in mijn hoofd heb….hihi.

Wil jij ook meer informatie over de collectie en de verschillende kleuren en stoffen? Je vindt alle info hier vouwgordijnen op de website.

-X- Lies

3 reacties op “Wit Licht..!! Raamdecoratie”

  1. Arja schreef:

    Heerlijk licht, wij hadden eerst zilver (bleek meer grijs te zijn) en dat maakte gewoon zo donker.Nu bij de keuken wit en heerlijk licht, nou bij de tuinkant nog.

  2. Henk schreef:

    Blijft licht. En het scheelt ruimte ook nog eens.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving