16 november 2018

Brabantia Linn Collectie

Er zijn een aantal dingen die nou eenmaal moeten gebeuren in het huishouden, en die dingen komen steeds weer terug. Wassen en de was drogen en opruimen is daar een van. Ik heb er nooit zin in, maar als alles eenmaal weg aan kant is, voelt het altijd fijn.

En omdat we dit nu eenmaal elke week moeten doen, kunnen we er maar beter een feestje van maken toch? Dat was ook het idee van Brabantia die met een prachtige nieuwe Linn collectie komt. Een collectie met mooie strakke en moderne wasrekken, prachtige functionele kledinghangers en een fijne wasmand. Een feest om naar te kijken!

Style je wasgoed:

Het rek is op vele verschillende manieren te gebruiken. Je kunt het heel handig voor het drogen van kleding gebruiken. Zo blijven je natte jurken perfect in vorm. Want ook over de vorm van de kledinghangers is goed nagedacht. Ze zijn de ideale oplossing om je T-shirts, truien en zelfs dichtgeknoopte overhemden moeiteloos op te hangen zonder de stof op te rekken. De hangers zijn gemaakt van duurzaam aluminium. De slimme inkeping aan weerszijden van de hanger maken ‘m perfect voor jurken, shirts enz. met bandjes. Zo hoef je je kleding niet meer uit te rekken. Maar ook je zijde panterprint sjaaltjes blijven er heel goed op hangen ;)

Het Linn rek is verkrijgbaar in zowel zwart als wit en in twee verschillende maten. Op de foto’s zie je het grootste rek. Het rek wordt geleverd in een doos en dus in losse onderdelen. Gelukkig is het heel simpel en zonder extra gereedschap in elkaar te zetten. Binnen een mum van tijd staat je rek en is het klaar om in gebruik te nemen.

Organiseer je jas en schoenencollectie in de hal:

Ik vind het Linn rek ook echt perfect voor in de hal. En dan natuurlijk niet voor je wasgoed, maar meer als Mega luxe kapstop. Voor je jassen, sjaals en schoenen. Zo ziet de hal er meteen netjes en opgeruimd uit en het rek is tenslotte een echte eye-catcher! Ik ben er helemaal verliefd op haha, de mooie bamboe roede vind ik zo tof in combinatie met dat stoere zwarte staal. Je kunt de plateaus ook nog heel gemakkelijk in hoogte verstellen. Zo kun je er ook laarzen of een hoge wasmand in kwijt.

Ik ben helemaal fan van deze prachtige nieuwe collectie. En als we het leven makkelijker kunnen maken met mooie en functionele spullen, waarom niet toch :) Meer informatie vind je over de Linn collectie vind je HIER. De accessoires kun je eventueel los aanschaffen.Ik ga lekker verder met het inruimen van ons nieuwe rek :)

Liefs Lies

Deze blogpost is een samenwerking met Brabantia. Op mijn blog geef ik uitsluitend mijn persoonlijke en eerlijke mening.

2 reacties op “Brabantia Linn Collectie”

 1. Lisanne schreef:

  Hi Judith,

  Brabantia is bezig met een nieuwe website. Deze wordt in mei dit jaar ‘opgeleverd’. We zouden heel graag jouw blog hier ook op plaatsen. Het gaat om de blog van de Linn collectie.
  Uiteraard met link en naamsvermelding.

  Ben je akkoord?

  Hartelijke groet,
  Karlijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving