25 januari 2019

Ons thuis in de Ariadne at Home

O ik ben zo happy! Januari is normaal niet echt mijn favoriete maand hahaha maar… Ons huis staat in de Ariadne at Home van deze maand :) Hoe cool is dat! Ik moet je zeggen dat ik het echt heel bijzonder vind. Als puber las ik het blad al elke maand en dan droomde ik weg bij alle mooie interieurs die erin stonden…

Hopend dat ik het ooit zelf voor elkaar zou krijgen om in zo’n fijn thuis te wonen. Dat is gelukt! Haha na heel hard werken, veel sparen en zelfmaken is het helemaal zoals wij het fijn vinden. Lekker licht en ruimtelijk, met vrolijke kleuren in de details maar verder vooral veel wit :) Het ideale huis voor ons. Geen paleis of kasteel, maar alles wat we nodig hebben en wat we ooit wilde.

Toen de fotografe van de Ariadne at Home vorig jaar november bij ons thuis foto’s kwam maken, vond ik dat best wel spannend hoor. Maar de reportages in dat blad zijn zo mooi, dat ik zeker wist dat het gaaf zou worden. En het heeft mijn verwachtingen zelfs overtroffen! Ik ben er echt helemaal happy mee.

Het is zo gek om je eigen thuis in een blad te zien, maar tegelijkertijd is het ook supergaaf! Dit is echt weer een droom die uitkomt. Een droom die 20 jaar geleden al gedroomd werd hihi. Ik vind de foto’s echt zo mooi geworden, dit is iets wat ik voor altijd zal bewaren om op terug te kijken.

Dit jaar is dus supergoed begonnen :) Op naar nog veel meer leuke dingen in 2019 hoop ik. Mocht je nieuwsgierig zijn naar de hele reportage…het januari nummer van Ariadne at Home ligt nu in de winkel. En is ook online verkrijgbaar bij Magazine.nl.

Fijn weekend alvast!

Liefs Lies

 

Foto’s: Marie Houttequiet – Ariadne at Home – © Sanoma Regional Belgium N.V.

5 reacties op “Ons thuis in de Ariadne at Home”

 1. Ilse (by-ik.blogspot.nl) schreef:

  Prachtige foto’s. Mooi huis hebben jullie.
  Ariadne is een geweldig leuk magazine om te lezen en in te bladeren.

 2. Ester schreef:

  Hey Lisanne,
  Ik zag je prachtige foto’s, toevallig vorige week, toen ik even bladerde in de Ariadne at Home tijdens het boodschappen doen. Echt iets om trots op te zijn!
  Liefs, Ester

 3. Janneke schreef:

  Echt superleuk Lisanne. Ik zag het in de Ariane! Mooie foto’s hoor!

 4. Truus schreef:

  Hoi heb ik het nu eindelijk ook gezien mooi hoor groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving