15 januari 2019

VT wonen wolkast

JIPPIE…ik heb een nieuwe kast..! En het is een hele toffe VT wonen vitrinekast :) Ik zocht al een hele poos een mooi, niet te groot vitrine kastje om mijn mooiste spullen in te showen. Wel een kast die strak en stoer is zodat hij perfect bij ons interieur past. Die zijn niet heel gemakkelijk te vinden en als je er dan één ziet is hij meestal onbetaalbaar, maar…

Ikwillem.nu

Door iemand die ik al heel lang volg op Instagram kwam ik terecht bij een IkWillem.nu. Een hele uitgebreide (online)shop met een heleboel mooie interieur spullen en nog veel meer! En wat zo tof is, daar verkopen ze dus hele mooie items met korting. En daar vond ik dus deze perfecte kast. Het is een VT wonen kast in de kleur Jade groen, ja hallo! Beter wordt het natuurlijk niet. Ik vind het design echt supertof, strak en industrieel.

Verpakkingsschade?

Ik wilde deze tip graag met jullie delen omdat ik het zo gaaf vind, dat op deze manier sommige items veel betaalbaarder zijn dan anders. Ik vroeg me natuurlijk wel af hoe dat mogelijk is, nou het zit zo. Alle producten die Willem verkoopt zijn nieuw of zo goed als nieuw. Ze hebben soms verpakkingsschade, soms lichte beschadigingen en als ze zicht schade hebben wordt dat altijd netjes aangegeven. Je moet dus altijd heel goed de beschrijving bij de artikelen lezen en de foto’s bekijken. Want er zijn items die aan de achterkant op onderop schade hebben opgelopen. De kast die ik heb is helemaal nieuw en had ook geen verpakkingsschade. Dus ook dit soort items kun je goedkoper scoren!

Top concept

Vind je het moeilijk om op de foto’s te zien en online te kopen, kun je product ook nog in hun magazijn gaan bekijken. Ideaal toch?Ik vind het een supertof concept want anders worden deze spullen misschien wel weggegooid. Ben je ook op zoek naar deze VT wonen kast? Je vindt hem hier in de Ikwillem.nu webshop. Hij is ook nog verkrijgbaar in het grijs. Ik ben er helemaal verliefd op en weet ook zeker dat, mocht ik in de toekomst nog iets nodig hebben. Ik eerst deze webshop even doorga om te kijken of ik het perfecte item daar kan scoren voor een hele fijne prijs!

Ik wens je een hele fijne dag!

Liefs Lies

Eén reactie op “VT wonen wolkast”

  1. Arja schreef:

    Wauw wat een leuke blog en dat kastje past perfect bij jullie, heel gaaf.
    Ikwillem.nu is te gek…elke week nieuwe dingen ik hem zijn webshop standaard op mijn beginscherm staan haha.
    Leuke dag nog Lisanne.

    Lieve groet Arja

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving