5 februari 2019

IXXI liefde..!

Ik wilde al jaren een IXXI in huis. Ik denk dat ik wel anderhalf jaar heb zitten zoeken op de site omdat ik zoveel leuke zag. En dan heb je ook nog de kans om met eigen foto’s een mooie collage te maken. Met mini kaartjes of normale.

Ik wist gewoon niet wat ik moest kiezen haha! Maar nadat ik de eerste keer een IXXI aanschafte ben ik helemaal los. Ik vind ze zo gaaf in huis en ze zijn zooo mooi en persoonlijk. In de zomer gebruik ik een andere dan in de winter en ook al mijn gevoel verandert ben ik toe aan een nieuwe IXXI haha. Ze hangen in de woonkamer, mijn werkkamer en zelfs op het toilet. Want zo’n klein donker kamertje kan wel iets vrolijks gebruiken haha.

Via de site maak je echt binnen een mum van tijd een te gekke collage. Vooral omdat ze ook een hele toffe beeldbank heb bij IXXI zelf. Je kiest daar heel gemakkelijk toffe quotes, patronen en mooie foto’s. Ik ging dit x aan de slag voor Valentijnsdag en maakte een collage van onze mooiste momenten die ik combineerde met toffe afbeeldingen van IXXI zelf. Wat ook zo tof is, is dat je achterop de kaartjes een datum en info over de foto kunt schrijven. Zo zijn je herinneringen meteen vastgelegd.

Wil jij ook zo’n toffe persoonlijke collage aan de muur? Of juist een hele mooie bestaande afbeelding? Check dat de IXXIyourworld website! Maar je bent gewaarschuwd haha…het is verslavend! Voor je het weet hangen ze overal haha.

Ik wens je een hele fijne dag!

Liefs Lies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving