26 februari 2019

Plant lady is the new cat lady

Groen! Ik kan niet meer zonder in huis :) En dat is niet altijd zo geweest want planten in huis…was vooral lastig toentertijd. Maar als je er eenmaal gevoel bij hebt en natuurlijk wel ook een beetje je best doet, blijkt het helemaal niet zo lastig!

Hoe meer groen, hoe beter! Ik merk dat het me echt goed doet om planten in huis te hebben. Niet alleen omdat het goed is voor de zuivering van de lucht, of omdat ze er mooi uitzien. Maar vooral ook, omdat het ontzettend tof is om ze te zien groeien en ze me aan het voorjaar doen denken. Ze veranderen elke week wel en in de zomer hebben ze weer andere verzorging nodig dan in de winter. Ik vind het grappig om te zien dat sommige planten net zoveel van zonlicht genieten als ik zelf.

Omdat ik het wel een beetje makkelijk wil houden om ze te verzorgen (want ja…ik heb ook niet heel veel tijd over doordeweeks) zet ik ze bij elkaar in groepen. Dat is super makkelijk met water geven en staat nog super tof in huis ook. Een paar weken terug vond ik het perfecte accessoire voor bij mij thuis. Namelijk deze prachtige stoere witte PIB plantentafel.

PIB is opgericht omdat zij online geen meubels konden vinden die stijl en kwaliteit combineren. Ze bieden producten aan die zijn ontworpen om een unieke stijl te creëren. Hun collectie verandert heel vaak en er zijn geen eindeloze voorraden van. Zo blijft het bijzonder en exclusief. Ook de gaven marmeren pot vond ik bij Henin de webshop.

Zo ook deze toffe plantentafel. Hij is stoer omdat hij van metaal gemaakt is en je ziet dat hij niet uit de fabriek komt. Hij is niet helemaal perfect en dat maakt hem nou juist zo interessant. Ik ben zo blij met hoe het staat. Door de extra verdieping kan je ook onderop nog wat toffe accessoires kwijt. Bijvoorbeeld je handmade kussens of een mooie deken :) Wil je ook deze of een soortgelijk plantentafel in huis of in de tuin. Kijk dan even op de PIB home website.

Maak er een mooie dag van!

-X- Lies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving