Ik ben natuurlijk helemaal gek van XXL wol, wat maakte ik daar al super veel toffe woonaccessoires van. Ik blijf een deken het allermooiste vinden…de warmte en zachtheid die het uitstraalt vind ik zo bijzonder!


Maar ook prachtige kussens, wandhangers en ga zo maar door kun je ermee maken! September 18 is ook begonnen vanuit een liefde voor wol en het maken van mooie producten daarmee.
In hun collectie vind je de mooiste wolsoorten in verschillende kleuren, accessoires voor leuke DIY projecten én kant-en-klare producten om jouw huis de finishing touch te geven. Ze zijn allemaal gemaakt met die prachtige XXL wol. 

Ik kon niet wachten om met een DIY kit van hen aan de slag te gaan. Wat namelijk extra leuk is, is dat hen pakketten het heel betaalbaar maken om zo’n eigen XXL deken te maken. Je koopt zo’n kit al voor 49 euro. En dat is echt niet duur! Hierboven zie hoe ik mijn deken maakte met behulp van armbreien. In dat geval heb je geen naalden nodig en ben je dus ook voordelig uit. 

In de kit vind je een mooie en duidelijke beschrijving van hoe je zo’n deken maakt. Ook vind je op hun website een filmpje met daarin de uitleg van armbreien. Weet je wat extra leuk is! Ik mag van September 18 op mijn Instagram pagina een DIY kit weggeven! Gaaf he, wil je meedoen? Neem HIER dan snel een kijkje. Ik wens je alvast een heel fijn weekend! 

Liefs Lies

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met September18, op mijn blog geef ik uitsluitend mijn eerlijke en persoonlijke mening.

4 reacties op “XXL give-away!!”

  1. Nell schreef:

    Heel mooi Lisanne,
    Echt leuk je gebreide sprei/ deken.
    En je give a way geld die alleen voor Instagram, of ook Faceboek?
    Groet Nell.

  2. Ilse (by-ik.blogspot.nl) schreef:

    Prachtige wol.
    Leuk hoe je met armbreien zoiets moois kan creëren.
    Groet, Ilse

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving