1 maart 2019

Noppen deken breien

Warme dekens..heb je nooit genoeg! Naast dat ik ze heerlijk vind om onder te zitten. Vind ik het ook super tof om te maken :) Je kunt in zo’n deken heel veel haak- of brei-uren besteden. Dat is zo genieten!

Sommige garen zijn zo dik en mooi dat ik er liever mee brei. Omdat ik de textuur van het garen dan mooier vind uitkomen. Het liefst lekker op grove naalden zodat de deken mooi en soepel valt. Dat zijn namelijk ook de fijnst dekens om onder te zitten! Zoals je ziet op de foto’s…was het weer een behoorlijk uitdaging om de foto’s te maken haha. Want Keesje wilde meteen weer alles inpikken haha.

Het patroon van deze deken scoorde ik in de vorm van een DIY kit bij We Are Knitters. Het is The Bubble Blanket :) en ik was op slag verliefd toen ik hem zag. Op de site staat hij in het knalroze haha, ook supervet natuurlijk maar dat past totaal niet bij ons interieur. Daarom koos ik voor de kleur Khaki, die past zoals je ziet echt perfect bij de kleuren in ons huis :)

Wil jij ook aan de slag met deze fantastische Bubble deken van We Are Knitters? Je kunt hem hier in de webshop aanschaffen :) Owja en wil je weten waar ik die toffe tijgeraccessoires scoorde? Die zijn van Doing Goods en zag ik bij de Bijenkorf in Rotterdam. Je ziet, ik ben niet de enige die er blij mee is haha…

Ik wens je een hele fijne dag!

Liefs Lies

22 reacties op “Noppen deken breien”

 1. Daphne schreef:

  Een hele mooie deken heb je gebreid. De kleur is inderdaad prachtig, past mooi bij je kast.

 2. Ilse (by-ik.blogspot.nl) schreef:

  Wauw … super gave deken. Zo stoer!

 3. Arja schreef:

  Prachtige deken, die kits zijn zo al mooi.
  Lekker sfeertje zo :-)

 4. Natalie schreef:

  Hoi! Vraagje: weet je toevallig nog welke kleur verf je op je kast hebt? Erg mooi!

 5. Kelly schreef:

  Ik vraag me af waar dat tijgerkleed en tijgerkop vandaan komen, zo tof

 6. Jill schreef:

  Wauw!! Leuk jou ontdekt te hebben.
  Mag ik vragen welk vloerkleed je hebt? Maat S of L van doing goods

 7. Ilse schreef:

  Wat zijn de afmetingen van de deken?

 8. Loes schreef:

  Hallo, wat een gave site en prachtige foto’s!
  Is het vloerkleed wat ik zie op de foto de loony Leopard of de snoet leopard?

  Groetjes Loes

 9. Inge schreef:

  Hi Lisanne, wat een mooie plaatjes. Ik ben erg benieuwd waar je de groene kast hebt gekocht ? Groetjes Inge

 10. Charelle schreef:

  Hoi, super mooie kleur op de kast. Heb je de verf in een bekende bouwmarkt gekocht of een speciale verfwinkel? wij zoeken ook deze kleur verf hadden het geprobeerd maar helaas was het een hele andere kleur als we hoopten. Ik hoop dat je wel kan vertellen waar het is gekocht l.

  • Lisanne Multem schreef:

   Hi, nee de kast is zo geverfd in de winkel, met restjes verf dus ik kan je helaas niet aan de goede kleur helpen. Ik heb nu de Calke Green van Farrow and Ball in de slaapkamer en die lijkt er wel echt heel erg op :)
   Groetjes Lisanne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving