fbpx


Noppen deken breien

Warme dekens..heb je nooit genoeg! Naast dat ik ze heerlijk vind om onder te zitten. Vind ik het ook super tof om te maken :) Je kunt in zo’n deken heel veel haak- of brei-uren besteden. Dat is zo genieten!

Sommige garen zijn zo dik en mooi dat ik er liever mee brei. Omdat ik de textuur van het garen dan mooier vind uitkomen. Het liefst lekker op grove naalden zodat de deken mooi en soepel valt. Dat zijn namelijk ook de fijnst dekens om onder te zitten! Zoals je ziet op de foto’s…was het weer een behoorlijk uitdaging om de foto’s te maken haha. Want Keesje wilde meteen weer alles inpikken haha.

Het patroon van deze deken scoorde ik in de vorm van een DIY kit bij We Are Knitters. Het is The Bubble Blanket :) en ik was op slag verliefd toen ik hem zag. Op de site staat hij in het knalroze haha, ook supervet natuurlijk maar dat past totaal niet bij ons interieur. Daarom koos ik voor de kleur Khaki, die past zoals je ziet echt perfect bij de kleuren in ons huis :)

Wil jij ook aan de slag met deze fantastische Bubble deken van We Are Knitters? Je kunt hem hier in de webshop aanschaffen :) Owja en wil je weten waar ik die toffe tijgeraccessoires scoorde? Die zijn van Doing Goods en zag ik bij de Bijenkorf in Rotterdam. Je ziet, ik ben niet de enige die er blij mee is haha…

Ik wens je een hele fijne dag!

Liefs Lies

Labels:, , , , , , , , , ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (20)

 • Avatar

  Daphne

  |

  Een hele mooie deken heb je gebreid. De kleur is inderdaad prachtig, past mooi bij je kast.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja toffe combi he 🤩🤩🤩

   Reply

 • Avatar

  Ilse (by-ik.blogspot.nl)

  |

  Wauw … super gave deken. Zo stoer!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks, vind het ook zon tof plaatje geworden 😍

   Reply

 • Avatar

  Arja

  |

  Prachtige deken, die kits zijn zo al mooi.
  Lekker sfeertje zo :-)

  Reply

 • Avatar

  Natalie

  |

  Hoi! Vraagje: weet je toevallig nog welke kleur verf je op je kast hebt? Erg mooi!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi, nee het is een gemengde kleur (door de winkel) dus ik kan je helaas niet helpen aan een nummer.

   Reply

   • Avatar

    Annemie draaisma

    |

    hallo. Mag ik vragen welke kleur de kast is? Staat op het blik als je het hebt laten mengen, staat een nummer op de sticker. Groetjes

    Reply

    • Avatar

     Lisanne Multem

     |

     HI Annemarie, het is een gemengde kleur door de winkel waar ik hem kocht. Ik kan je dus helaas niet aan een nummer helpen. Groetjes Lisanne

     Reply

 • Avatar

  Kelly

  |

  Ik vraag me af waar dat tijgerkleed en tijgerkop vandaan komen, zo tof

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Kelly, die zijn beide van Doing Goods :)

   Reply

 • Avatar

  Jill

  |

  Wauw!! Leuk jou ontdekt te hebben.
  Mag ik vragen welk vloerkleed je hebt? Maat S of L van doing goods

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Dankjewel :) Ik heb de L Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Ilse

  |

  Wat zijn de afmetingen van de deken?

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Ilse, alle info over de deken vind je op de site van we are knitters (linkje zit in het bericht). Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Loes

  |

  Hallo, wat een gave site en prachtige foto’s!
  Is het vloerkleed wat ik zie op de foto de loony Leopard of de snoet leopard?

  Groetjes Loes

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   HI Loes. dit is de gewone.De loony idd :) Leuk zijn ze he,. groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Inge

  |

  Hi Lisanne, wat een mooie plaatjes. Ik ben erg benieuwd waar je de groene kast hebt gekocht 😇 Groetjes Inge

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Inge, die is van Pand96 in Schoonhoven. Zo’n toffe winkel :) Groetjes lisanne

   Reply

   • Avatar

    Inge

    |

    Bedankt voor je reactie, ik ga kijken! ☺️

    Reply

Laat een reactie achter