11 april 2019

Return to Sender…

Return to Sender

Sommige merken of concepten doen je meer dan anderen. Dat heb ik altijd al gehad met Return to Sender, vanaf dat het merk verkrijgbaar was bij de Hema winkels was ik fan :) Niet alleen omdat ze een prachtige collectie hebben. Maar omdat hun denkwijze en inzet om de wereld een stukje beter te maken kan ik ontzettend waarderen. 

Return to Sender

De handgemaakte producten zijn echt prachtig. De winst die Return to Sender maakt vloeit teug naar de producenten en educatieve projecten in de regio’s van herkomst. Dat is toch super vet! De creatieve mens achter het product krijgt zo ook echt wat hij of zij verdiend! Een eerlijke loon en een beter toekomst.

Return to Sender

Waar veel bedrijven wegkijken en puur met winst bezig zijn, is het bij Return to Sender voor iedereen leuk als je daar iets aanschaft. Ook voor de persoon die het met de hand heeft gemaakt (meestal aan de andere kant van de wereld). Dat vind ik echt ontzettend gaaf om te weten wanneer ik een product aanschaf. 

Return to Sender

Ik ben op een aantal items uit de nieuwe collectie echt verliefd. Het bobbeltjesservies in prachtige groentinten is natuurlijk te gek in ons interieur. Het klinkt misschien stom, maar als ik lekker thuis aan het werk ben en ik drink mijn thee uit een mooie mok, dan drinkt dat gewoon lekkerder hahaha. En dan een mooi bakje erbij met lekkere sappige druiven of een paar stukjes kaas. Of Paaskoekjes voor deze tijd van het jaar haha. Een prachtige gouden mand met mooie bollen wol voor inspiratie tijdens het schrijven van mijn blogs. Een muziekje op de achtergrond, ja zo kom je in die lekkere flow en gaat het werk ook veel sneller! 

Return to Sender

De items uit de collectie van Return to Sender zijn ook ideale cadeauartikelen. Zo geef je eigenlijk meteen 2 mensen een mooi cadeau! Bijvoorbeeld de handgemaakte kralen armbanden uit Mali zou ik wel willen geven of krijgen:) maar en zijn nog veel meer mooie schatten te vinden in de webshop. Dus neem gerust even een kijkje!

Return to Sender

Fijne dag! -X- Lies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving