11 juni 2019

Gouden lampen in huis

gouden lampen in huis

Ik ben dol op goud! ? Dat wisten jullie natuurlijk al want het liefst heb ik gouden tassen, sieraden en ook een heleboel gouden accessoires in huis. Het liefst heb ik overal gouden kranen en deurknoppen haha. In combinatie met warme wollen stoffen en witte meubels en muren vind ik het zo sjiek staan.

Dat zijn behoorlijk grote aanpassingen en dus begin ik eerst maar eens bij wat gemakkelijkere aanpassingen in huis. Hier bij Directlampen.nl vond ik twee te gekke gouden lampen voor in de woonkamer. Ik was op slag verliefd en dit was mijn kans om de goudkoorts verder in ons interieur door te voeren.

Ik koos voor deze twee prachtige moderne lampen in goud. Door de grote bollampen worden het echte Eye-catchers in huis.

De tafellamp met glazen bol is van het merk Light & Living. De combinatie van glas met het gouden detail geeft deze lamp iets sjieks. Deze tafellamp verspreidt heel mooi warm en gezellig licht. Ik vind hem helemaal gaaf staan op mijn toffe witte salontafel van Fundesign die ik gebruik als sidetable. De combi van de witte tegeltjes doet het zo mooi met het goud en het glas van de lamp!

gouden lampen in huis

De gouden staande lamp is ook van het merk Light & Living. Deze lamp geeft prachtig licht naar onder en is dus ideaal voor bij je fauteuil. Zo kun je er heel goed onder lezen, of zoals wij het liefst doen haken en breien :). Deze lamp kun je door het minimalistische én toch hippe design op vele plekken in huis te plaatsen. Naast een mooie kast of in de hal, hij neemt maar heel weinig plek in en past daardoor in ieder interieur. Wat dacht je bijvoorbeeld van naast je bed. De mogelijkheden hiermee zijn echt oneindig.

Ik ben echt super happy met deze nieuwe prachtige accessoires. Door dit soort kleinere aanpassingen wordt ons interieur iedere maand meer af en naar wens. Het wordt steeds meer uniek en eigen en dat is zo’n fijn gevoel. thuiskomen na een lange werkdag op een plek die 100% jezelf is!

Ook deze mooie strakke witte lamp scoorde ik vorig jaar bij directlampen in de shop. Het assortiment is bizar groot, dus mocht je op zoek zijn naar een lamp. Bekijk hier het assortiment. Ik weet zeker dat je hem daar zult vinden.

Ben jij ook een goud liefhebber? Of ben jij juist van het zilver? Ik ben momenteel ook nog bezig met heel tof goud garen :) Maar daarover vertel ik later meer!

Ik wens je weer een heerlijk dag vandaag!

-X- Lies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving