28 juni 2019

Shop inspiratie! Magazijnshopper

rotan stoel

Ken je dat gevoel, dat je al een poosje op zoek bent naar dat perfecte accessoire voor in een bepaalde ruimte in je huis? Het duurt echt al een paar maanden en je kunt wel een soortgelijk product vinden maar toch niet helemaal wat je zoekt. Dat heb ik heel vaak haha omdat ik altijd precies weet wat ik wil…in mijn hoofd…is het soms des te moeilijker om eraan te komen haha.

Ik zocht een hele toffe rotanstoel voor op de slaapkamer (ja zo één waar je dan elke dag je kleding overheen gooit haha, nee hoor ik doe dat niet ;). Niet zo’n ouderwetse rotanstoel, maar echt een tof en hip model. Nu ontdekte ik laatst een hele toffe webshop Magazijnshopper.nl met enorm veel verschillende items, waaronder die perfecte stoel. Ik kon wel een vreugdedansje doen!

Die stoel bestelde ik meteen maar toen ik verder ging kijken zag ik meteen nog een heleboel toffe meubels en accessoires voor op mijn verlanglijstje. Zie hierboven mijn favorieten uit deze shop. Ik bedoel die jute poef..die moet ik toch ook hebben :) Of deze witte stoelen. Altijd handig zo’n lijstje voor als je jarig bent of iets anders te vieren hebt. Geeft niks als er door de jaren heen verandert wat erop staat, maar het geeft mij altijd een bepaalde houvast bij aankopen.

rotan stoel

Twee dagen later had ik de stoel al in huis! De levering was echt supersnel en wat ik ook heel fijn vond was dat er geen grote doos omheen zat maar dat hij enkel in papier verpakt was. De stoel past echt perfect bij onze slaapkamer en de stijl van ons interieur. Ook in de woonkamer haha dus het wordt nog moeilijk om hem naar boven te verplaatsen. Ik ben er echt zo blij mee.

Weet je wat helemaal gaaf is! Ik ben een toffe samenwerking aangegaan met deze fijne shop. Op Instagram mag ik een stoptegoed t.w.v. maar liefst 100 euro weggeven. Gaaf he! Dus ben jij ook op zoek naar zo’n tof item in huis doe dan zeker even mee daar!

Ik wens je een heel fijne dag!

Liefs Lies

3 reacties op “Shop inspiratie! Magazijnshopper”

 1. Willy Nijssen schreef:

  Ik loot echt heeel graag mee!!

 2. Maria schreef:

  Hey prachtige stoel, maar volgens mij is dit een gesponsord bericht, het is denk ik belangrijk om dat er duidelijk bij te vermelden, op insta kan dat bijv door #spon te gebruiken. Belangrijk want zo houden we ook voor jonge kinderen inzichtelijk, wat reclame is en wat niet . Verder prachtig blog is dit.

  • Lisanne Multem schreef:

   Ha Maria, Ja gaaf he! Helemaal eens, daarom staat er ook onder mijn berichten heel groot dat het in samenwerking is opgesteld. Thanks voor je zorgen! Groetjes Lisanne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving