fbpx
HHL magazine
Yes, er is weer een nieuwe Happy Handmade Living uit! Bestel hem hier
25 juni 2019

Sterkussen in raffia

Raffia sterkussen

Ik vond laatst mega tof nieuw materiaal in de shop van Hobbygigant.nl. Ik was op slag verliefd en wilde ook deze Raffia persé uitproberen. Meteen wist ik wat het moest worden :)

Raffia sterkussen

Deze raffia is mega zacht en licht, het werkt daardoor heerlijk. Je moet de strengen wel eerst even opwinden tot bol, want anders heb je kans dat het één grote klittenbos wordt. En dan ben je al snel echt niet happy meer haha

Raffia sterkussen

Ik maakte er het sterkussen van! Ik ben verliefd op het eindresultaat, het mooie natuurlijke materiaal geeft het sterkussen weer een totaal andere look dan de vorige die ik haakte. Hij heeft iets oosters, past perfect bij de inrichting van ons huis en straalt een bepaalde rust uit.

Raffia sterkussen

Het prachtige raffia garen is in meerdere kleuren verkrijgbaar hier in de webshop van Hobbygigant. Ik gebruikte haaknaald 5 mm en in totaal 7 strengen Rafia van Adriafil. Het garen is echt een aanrader, de meeste raffia is stug of bestaat uit losse slierten maar deze streng is één geheel en heel zacht, dat haakt zoveel fijner!

Raffia sterkussen

Het haakpatroon van dit toffe sterkussen vind je in mijn webshop en in mijn haakboek Haak Je Happy! Hieronder vind je meteen linkje naar de webshop.

Vind jij hem ook zo leuk geworden? En haakte jij al eens eerder een sterkussen? Ik zie nog steeds dagelijks foto’s van sterkussens voorbij komen op social media. Zo tof om te zien!! Dan komt er altijd weer een glimlach op mijn gezicht!

Ik wens je een hele fijne dag,

-X- Lies

Eén reactie op “Sterkussen in raffia”

  1. Ilse (by-ik.blogspot.nl) schreef:

    Heel tof kussen!
    Mooie uitstraling. En wat kleurt hij mooi bij de groene kast!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving