2 juli 2019

Badkamer dromen

Badkamer

Toen we ons kochten zat er nog de oorspronkelijke 40 jaar oude badkamer in. Zo grappig vond ik dat, met van die prachtige dikke groene tegels haha, helemaal niet meer van deze tijd en ook hadden de meeste hun beste tijd wel gehad. Toch zou ik nu meteen weer voor mooie groene tegels gaan :)

Op zoek naar een andere badkamer dus. We kochten er toen één van de Ariadne at Home lijn toentertijd. Supermooie grote witjes (in een gebroken witte kleur) voor aan de muur, grote betonlooktegels voor op de vloer en voor in de douche van die stoere echte kiezels. Ons badkamermeubel kocht ik bij Het Kabinet in Bunnik en het is een houten kast met twee grote stenen wasbakken erop. Die hadden we ook in onze vorige woning en vond ik nog steeds de mooiste ever. 

Helemaal weg was ik ervan, nog steeds wel. Maar door een vervelende lekkage onder de kiezelvloer ziet alles er helaas niet meer zo top uit. Blijkt dat die kiezels toch niet zo lang meegaan (nu in de winkels ook veel minder te verkrijgen) als gehoopt en omdat we een speciale afvoer daar ligt kunnen we ook niet alleen daar gewone tegels nemen. Lastig…maar komt erop neer dat we dat alleen kunnen veranderen als de hele badkamer op de schop gaat. En dat wil ik gezien de kosten nog wel even uitstellen want deze zit er pas een jaar of 9 in. 

Om ons huidige woonplezier in de badkamer te verhogen ging ik daarom aan de slag met mooie badkamer accessoires. Want ja, daar ben ik goed in haha. Als het niet op ene manier lukt, zoek ik wel een andere. En het hebben van heerlijke zachte handdoeken en washandjes, een gouden toiletborstel en een warme ochtendjas verhoogt echt wel je badder plezier toch! Ik vind het heerlijk om op een echte vrije dag, in de tuin te ontbijten in die ochtendjas. Ik ben altijd vroeg wakker omdat ik doordeweeks om 05.30 uur opsta, dat is nu eenmaal mijn ritme geworden. Op mijn vrije dag als het heerlijk weer is, ga ik dan lekker onder de overkapping zitten met de katten. En dan zit je daar zo lekker in de tuin en ligt iedereen nog te slapen. Alleen de vogels hoor je en verder niets…ultiem genieten!

Ik geniet zo van die mooie accessoires die een ruimte echt een fijne sfeer geven. Ik heb helaas veel te weinig tijd om uren in de badkamer te hangen. Heel soms lukt het om tegelijkertijd met het opvouwen van de was een gezichtsmaskertje op te smeren hihi. En mijn bruin zonder zon heb ik speciaal gekocht omdat hij onder de douche te gebruiken is, scheelt weer een paar minuten haha. Maar ook in die korte tijd is het gewoon heel fijn als de ruimte om je heen fijn aanvoelt. Ons huis wordt steeds meer af en dat geeft rust. Oké die badkamer moet ooit nog op de schop, maar dat zien we hopelijk over een aantal jaar wel weer.

Wil jij van die mooie accessoires voor bij jou in de badkamer? Ik vond ze in de webshop bij Badkamerstore.nl. Ik spring nu even onder de douche :) Ik wens je een hele fijne dag!

Liefs Lies 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving