fbpx


Punchen als een pro

Afgelopen zaterdag lanceerde mijn craft vriendin Marianne van haar blog Marrose CCC haar nieuwe boek Workshop Punch als een Pro. Een boek dat vol staat met de te gekke punch projecten. Echte mooie en hippe projecten, die je wilt maken omdat je er toffe dingen mee kunt doen.

Ik had het nog niet eerder gedaan en was inmiddels wel enorm nieuwsgierig naar deze techniek. Ik was uitnodigt om niet alleen het nieuwe boek te ontvangen maar ook meteen deel te nemen aan een workshop punchen. Dat leek me de perfecte besteding voor de zaterdagochtend :)

Het was bij Wolplein in Zaltbommel, supertof om te zien dat ook daar Happy Handmade Living magazine staat. Daar was ik samen een heleboel andere bloggers/ Instagrammers om deze voor mij “nieuwe” techniek uit te proberen. De tafel was super gezellig gedekt en en lagen prachtige materialen klaar om mee aan de slag te gaan.

Echt een feestje om aan deel te nemen zoals je kan zien. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het altijd wat lastig vind om echt te handwerken in zo’n drukke omgeving maar nu kreeg ik les van een pro dus om de techniek onder de knie te krijgen ging ik aan de slag. Op onderstaande foto zie je dat ik en Annemarie les krijgen van Janneke en we vonden het best wel ingewikkeld hahaha.

Punchen

Maar we deden ons best en met een beetje hulp begon er al snel een heel tof projectje ontstaan. Ik ben zeker nog geen pro en het is daarom ook echt nog niet zo gelijkmatig als het er uit zou moeten zien. Maar zoals met alle technieken is het, hoe vaker je oefent hoe beter je wordt. En ik had er wel echt meteen lol in.

Je kunt er echt ontzettend veel toffe projecten mee maken. Ik heb dan ook meteen een grotere naald besteld :) De kussens die op de cover staan van het boek vind ik ook zo de BOM! Ik hou jullie uiteraard op de hoogte van mijn punch avonturen hier op mijn blog.

Punchen

Zoals je ziet is Kees nog niet echt onder de indruk van mijn eerste punch probeersel. Maar ik wel, ik vind het echt superleuk om te doen en heb meteen allemaal ideeën voor toekomstige projecten. Ben jij ook meteen enthousiast? Je kunt het Workshop Punch als een Pro boek HIER kopen.

Fijne dag!

Liefs Lies

Labels:, ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (9)

 • Avatar

  Carla

  |

  Hoe tof gemaakt zeg!Ik heb het nog niet geprobeerd om dit te doen.Je kan er toffe dingen mee maken,hé! En zo’n workshop van een pro krijgen in goed gezelschap is altijd super!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja leuk he! Was echt tof :) Mijn grote naald is inmiddels ook binnen haha

   Reply

 • Avatar

  Sabine

  |

  Ik had nog nooit van punchen gehoord tot ik het bij jou zag maar het ziet er echt onwijs leuk uit!! Ben benieuwd naar meer projecten!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja het is echt heel leuk om te doen ook! Keep you posted :)

   Reply

 • Avatar

  Arja

  |

  Ziet er tof uit allemaal, en veel foto’s gezien van die gezellige dag.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja was heel gezellig!

   Reply

 • Avatar

  Margaret

  |

  Doe je zo je best met het punch needlen (hmmm, is dat een goed woord?), is jouw Kees helemaal niet onder de indruk. Nou, ik wel hoor. Leuk om bij jou te zien hoe gezellig de boeklancering was. En dan ook jouw eigen tijdschrift in de winkel zo mooi te zien staan.
  Jij hebt er weer een nieuwe hobby bij.

  Groetjes, Margaret

  Reply

 • Avatar

  silvia

  |

  Hallo, wat ik me bij dit punchen steeds afvraag: laat de draad niet los? Hij zit niet vast toch, dus ik ben bang dat wanneer er iets achter zo’n draad blijft haken je hele werkje naar de mallemoer gaat??
  Ik hoor graag of dit zo is( zou ik jammer vinden)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   wel als je niet de juiste verhoudingen hebt in je materiaal inderdaad. Dat is dus heel belangrijk! De winkel kan je hier in adviseren en het boek van Marianne legt dit ook allemaal goed uit. Groetjes Lisanne

   Reply

Laat een reactie achter