22 oktober 2019

Budget herfst make-over

Xenos

De herfst is nu echt begonnen, tijd om ons interieur helemaal klaar te maken voor de donkere dagen! Heerlijk vind ik het, om lekker veel sfeer aan ons interieur toe te voegen. Mooie kaarsen, waxinelichtjes, warme kussens en plaids, mooie gouden accessoires en ga zo maar door. 

Mocht jouw interieur er nog niet klaar voor zijn heb ik een aantal leuke herfst/winter essentials voor je op een rijtje gezet. Hiermee maak je van je huis een gezellig thuis waar je heerlijk kunt overwinteren. En nog leuker, ze zijn allemaal heel betaalbaar. 

Kaarsen mogen natuurlijk niet ontbreken. Ze geven heel veel sfeer af en dat is zo belangrijk in die donkere maanden. Deze kandelaars met prachtige groene marmeren voet en gouden details zijn toch helemaal geweldig! Ook de brick kleurige kaarsen scoorde ik bij Xenos.

Ook een warme deken kan ik niet missen. Vaak als ik s ’avonds op de bank zit vind ik het koud en dan heb ik al drie lagen over elkaar aan. Maar het wordt pas echt comfortabel als ik een lekkere warme deken en Kees op mijn schoot heb. Deze deken met een fleece voering is echt heerlijk!

Omdat we nu weer veel vaker binnen zijn dan in de zomer wil ik de bank weer lekker aankleden met fijne kussens. Dit kussen met blad motief is momenteel mijn favoriet.

Een favoriete mok voor je kop koffie om rustig wakker te worden op een herfstachtige dag wil je binnen handbereik hebben. Mocht je die nog niet in huis hebben, hebben ze bij Xenos een heleboel fijn mokken om uit te kiezen.

Heb je behoefte aan nog wat meer sfeer en fijne accessoires. Een fijne poef helpt ook enorm bij je zitcomfort en verlichting is in deze maanden helemaal belangrijk. Xenos heeft een geweldig nieuw assortiment waar je al deze accessoires voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Foto: Xenos

Zo creëer je met een beperkt budget wel een hele warme en gezellige sfeer in huis. Ik vind het zo belangrijk om thuis een behaaglijke sfeer te hebben. Daar kom je echt tot rust en zeker in de wintermaanden is dat hard nodig. We laden weer minder op, hebben minder energie door het ontbreken van het zonlicht. Ik hoop dat je met deze tips een heerlijke plek kunt creëren waar we lekker met een haakwerk en een goede serie kunnen genieten :)

Wil jij meteen even kijken of jouw favorieten nog op voorraad zijn? Hier in de webshop van Xenos kun je meteen shoppen.

Liefs Lies 

Sponsormelding

3 reacties op “Budget herfst make-over”

  1. Handmade By Liane schreef:

    Leuk bericht… zo jammer dat de Xenos hier Casa is geworden… die hebben niet van die leuke koopjes?

  2. Ilse schreef:

    Gezellige herfstplaatjes. Sfeervol!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving