4 oktober 2019

Top 8 wishlist items voor het najaar

Flinders

Ken je dat, dat je sommige design items echt prachtig vindt en ze het liefst meteen zou willen kopen voor je interieur? Natuurlijk gaat dat niet en is dat ook niet goed want dan zou mijn huis uitpuilen hahaha. En als je ergens lang naar uitkijkt of voor spaart wordt het voor mij altijd meteen bijzonderder. Wat ik wel superleuk vind, is om een lijstje te maken van mijn favoriete items. Een wishlist, handig voor de feestdagen en mijn verjaardag die er weer aankomt in november. Weet ik meteen weer waarvoor ik mijn verjaardagsgeld apart leg :). Niet alle items halen het tot in mijn huis hoor, maar door zo’n lijstje te hebben wordt ook steeds duidelijker welke items je nou echt graag wilt hebben en niet mogen ontbreken in je interieur. 

Het leek me leuk om mijn wensenlijstje van dit jaar met jullie te delen. Ik vind die inspiratieshoppagina’s ook altijd zo heerlijk in een tijdschrift. En ik ben namelijk super benieuwd of jullie ook zo’n lijstje hebben. Misschien heb je nog wel een tip voor op mijn lijstje. Een item wat je helemaal te gek vindt en wat niet mag ontbreken in mijn interieur. Natuurlijk is smaak heel persoonlijk maar zo kunnen we elkaar wel inspireren. 

Nr 1:

Iets waar ik al jaren fan van ben zijn de wandplanken van Hay, dat merk is sowieso één van mijn favorieten en de strakke wandplanken met Scandinavisch design vind ik echt super mooi. Bijvoorbeeld voor in de keuken, in de hal of in de badkamer. Die blijft dus op mijn lijstje, want ooit vind ik de perfecte plek in ons interieur voor zo’n kekke plank. 

Nr 2:

Kussens, die heb ik echt nooit genoeg, dan verdwijnen ze weer naar buiten of naar mijn moeder of mijn zus. Regelmatig maak ik zelf een tof exemplaar van garen of stof. Maar in combinatie met mooie kussens van toffe merken vind ik het een perfect plaatje worden. Deze van Ferm Living vind ik prachtig. Een combinatie van strakke designs en Oosterse invloeden. Ik ben gek op die kelim kleden en kussens.

Nr 3:

De urban jungle trend is still going strong, and I love it! Ik ben dol op groen in huis. Eerder schreef ik al een blog over planten in ons huis. Nieuwe trends en technieken op dat gebied vind ik altijd super interessant. Deze transparante vaas van Design House Stockholm is echt te gek. Je kunt er een soort stilleven in maken, zo’n ecosysteem maar dan anders. Love it!

Nr 4:

Muuto heeft van die te gekke wandhaken. The Dots, ik vind ze super mooi en door het design raak ik er nooit op uitgekeken. Ik heb er één in mijn bezit en ben er nog steeds super blij mee. De kleur van de Dot die ik nu heb is groenig en toen ik deze naturel variant zag was ik op slag verliefd. Dus wie ooit een extra Dot erbij. 

Nr 5:

Een van de grotere items op mijn wishlist is deze te gekke kast van BePureHome. Ik vind hem echt te gek! Ik heb nu en vakkenkast van IKEA in mijn hobbykamer maar als het ooit kan wil ik deze er neer zetten. Met al mijn garen en materiaal er netjes in, deurtje dicht en hoppa! Niemand die het ziet. Dat is even andere koek dan wat opbergbakken bij elkaar hè! 

Nr 6:

Dat ik gek ben op gouden accessoires in huis kan niemand ontgaan zijn. Sowieso loopt er een gouden draad door mijn leven haha, want ik ben ook dol op gouden sieraden en inmiddels ben ik ook al in het bezit van een goudkleurige jurk en broek. En laat ik mijn gouden sneakers ook niet vergeten. Deze gouden trolley, van hetzelfde merk als de kast hierboven, BePureHome is echt fantastisch mooi. In combinatie met groene planten of rieten accessoires vind ik dat echt prachtig. Deze gouden trolley zie ik dan ook al staan naast de bank. 

Nr 7:

De lampen van Fatboy, ook zoiets wat al jaren op mijn lijstje staat. Ik vind ze te gek voor in de tuin! Je kunt zo heel gemakkelijk bepaalde hoeken van je tuin verlichten, zonder dat je er snoeren en kabels voor nodig hebt. Deze nieuwe lamp, de Bolleke hanglamp is echt superleuk en handig. Je kunt hem ophangen door hem ergens aan te knopen. 

Nr 8:

Deze lamp van HK Living gaat er zeker een keer komen. Al twee jaar ben ik er weg van en nog steeds nu. Het is een behoorlijke uitgave dus voordat ik zoiets aanschaf wil ik zeker weten dat ik hem altijd leuk blijf vinden. Nu lijkt het er echt op dat ik niet zonder hem kan. Het fijne gevlochten werk vind ik echt prachtig, hij is enorm groot en een echte eye-catcher. HK Living is als merk ook zo gaaf, het is al jaren één van mijn favorieten en echt een aanrader als je van bijzondere stukken houdt die wel jaren meegaan. 

Wil jij ook één van deze items op je wishlist? Al deze producten vind je in de Flinders webshop. En heb je nog gave webshops of producten voor mij, let me know! Altijd leuk om even lekker te neuzen. 

-X- Lies 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving