12 november 2019

Bosch DIY challenge

DIY Toolbox

Een poosje terug werd ik door Bosch uitgenodigd om deel te nemen aan een te gekke workshop. Het was een geheel verzorgde dag waarbij je aan de slag mocht met de gereedschappen van de Youseries en daarbij maakte je meteen een heel tof DIY project. Natuurlijk wilde ik dat niet missen.

Ik was ontzettend benieuwd naar deze gereedschappen omdat ik er al over gehoord had dat ze heel handig en handzaam zijn. Deze dag was georganiseerd door bloggers Marij van Enter My Ettic en Tanja van Hoogdalem. En dat kon je aan alles zien. Het was werkelijk tot in de puntjes verzorgd en overal was aan gedacht en vond plaats op een geweldige locatie aan een groot meer. Bij aankomst stond er al een prachtig ontbijt klaar.

Daarna konden we natuurlijk vol goede moet aan de slag! In een aparte ruimte waar voor iedereen een werktafel en een doos vol met spullen klaar stond zochten we een plekje uit. Maar wat gaan we nu eigenlijk maken? Nou een hele toffe Toolbox, voor je gereedschap, je schrijfspullen of in mijn geval, haak en breispullen :)

Het was echt ontzettend tof om stap voor stap zo’n stoere DIY in elkaar te zetten. Het gereedschap dat ik van Bosch kreeg, een boormachine en een schuurmachine van de Youseries werken echt enorm fijn. Ze zijn namelijk heel licht in de hand en dat werkt superfijn. Het oog wil ook wat en dit zijn werkelijk de eerste gereedschappen die ik echt mooi vindt. Ze zijn zwart met taupe en zien er echt uit alsof het design is. Gaaf hè!

Deze Youseries lijn bestaat in totaal uit drie gereedschappen. Een boormachine, een schuurmachine en een stofzuiger. Alle gereedschappen laad je op via een usb aansluiting en ze werken ook allemaal met dezelfde accu waardoor je gemakkelijk onderling kunt wisselen. Ik voel me no0g nog zekerder als ik een DIY project wil starten omdat ik weet dat ik deze tools met gemak kan handelen. Het werkt allemaal zo makkelijk en heeft voldoende power om klussen te klaren.

Wil jij ook graag zelf aan de slag met deze te gekke DIY toolbox? Dat kan! Want van Bosch mag ik de werkbeschrijving met jullie delen! Klik hier om het stappenplan en de bouwtekening te downloaden. Zo kun je zelf aan de slap met het maken van jouw versie. Ik schilderde mijn box niet maar maakte er een klein stukje panterprint op. 100% mij toch!

Wil jij weten welke toffe DIY projecten je allemaal nog meer kunt maken met dit gereedschap. Kijk dan eens op de Bosch All About DIY pagina, want daar vind je nog veel meer inspiratie.

Owja en nog een leuke actie ook. Als je nu bij Bol.com een product uit de Bosch Youseries besteld krijg je de hele maand november een gratis accu (t.w.v. 34,95) extra opgestuurd. Je hebt hier geen kortingscode voor nodig maar krijgt hem er automatisch bij.

Veel liefs Lies

Sponsormelding

4 reacties op “Bosch DIY challenge”

  1. Ilse schreef:

    Wat heb je dat leuk gedaan met die tijgerprint! Al diverse kistjes voorbij zien komen, maar vind deze wel erg origineel!

  2. Mirjam Hart schreef:

    Ooh Lis, dat printje!
    Waarom heb ik dit niet bedacht… Ik ga je na-apen ?
    Was echt een leuke middag hè?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving