22 november 2019

Frame it, Love it, Live it!

JustFramed.be

Styling, het is me lust en me leven :) Ik geniet er zo van! Ik moet een thuis hebben waarin ik me fijn voel en helemaal tot rust kan komen. Iets wat in mijn interieur niet mag ontbreken zijn posters en foto’s. Het liefst met foto’s van dierbare momenten of afbeeldingen die me doen denken aan fijne vakanties. Die herinneren me eraan wat echt belangrijk is in het leven. 

Ze geven een ruimte persoonlijkheid en vertellen iets over de bewoners. Het is echt niet persé nodig dat we zelf op die foto’s staan. Als ik kijk een mooi shot van de natuur tijdens onze reis, of een zonsondergang dat voelt het soms alsof je weer even terug bent in dat moment. Dat doet voor mij veel meer dan een geposeerde foto van een persoon. 

Wat ik ook heel fijn vind, is het inlijsten van mooie quotes of posters. Teksten of prints die me inspireren aan wat ik belangrijk vind in het leven en waar ik op probeer te focussen. Het helpt me echt om die vaak te zien. Daarom heb ik in de slaapkamer extra veel van deze mooie afbeeldingen en quotes. Als je er mee gaat slapen en ermee opstaat dan gaat het in je systeem zitten. Daarnaast staat het natuurlijk ook superleuk en doet het enorm veel met de styling van een ruimte. Je kunt bijvoorbeeld een hele toffe collage maken met lijsten van verschillende formaten. Dat staat zo tof!

Omdat ik lekker druk was met een mini make-over in de slaapkamer, zodat deze weer helemaal winterklaar is. Wilde ik ook meteen de wanddecoratie nieuw leven inblazen. Wat nieuwe inspirerende quotes en foto’s boven het bed, da helpt me de winter wel door haha. Ik liet ze afdrukken en in lijsten bij Justframed.be. Ze hebben een ongelofelijk groot aanbod in lijsten, echt zoveel soorten en maten. Zo kun je gemakkelijk een muur omtoveren tot beleving. 

Ik koos voor de mooie natuurlijk houten omlijsting omdat ik die werkelijk overal bij vind passen. Zo kan ik ze ook af en toe beneden ophangen. Maar er is veel meer keus, zo zijn er bijvoorbeeld ook geweldige gouden lijsten te koop. Doordat er zoveel verschillende maten verkrijgbaar zijn, kun je gemakkelijk een toffe collage maken op de muur. Dat vind ik zo sjiek staan, alles mooi in elkaar gepast. Dat kan ik met deze vier lijsten ook doen maar ik vind het op onze houten ombouw ook zo mooi staan. Alsof het daar echt een onderdeel is. Ik ben helemaal weg van onze mini make-over, de slaapkamer is helemaal klaar voor de winter. Wil jij ook zulke toffe wanddecoratie? Bij Justframed.be kun je alles in laten lijsten wat je lief is, bijvoorbeeld een baby shirtje of je favo knuffel.

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren met dit bericht en dat jij wellicht ook een aantal quotes of mooie prints in huis ophangt. Je zult zien dat het werkt! Het heeft echt invloed op je humeur :)

Liefs Lies 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving