19 november 2019

Kerstversiering trends 2019

Nog een paar weekjes en dan kunnen we weer helemaal los met onze kerstversiering. Blijft toch leuk! Ik heb al jaren hetzelfde in de boom, maar dit jaar zie ik zoveel toffe nieuwe trends die zo goed bij me passen dat ik denk ik toch wel een paar nieuwe kerstballen insla.

Kerst anno 2019 is meer dan een kerstboom in huis halen, véél meer. We laten de ratjetoe van kerstballen, tafellinnen en bontgekleurd kerstservies achter ons. Deze kerst gaan we all out. Nogal logisch denken de echte kerstfanaten nu, maar ook voor de rest van ons is het de hoogste tijd om onze kerstversiering naar een hoger niveau te tillen. Om alvast te kunnen dagdromen over jouw aankomende home make-over, presenteert Intratuin het kersttrendrapport 2019. Wat voor soort boom kies jij? En ga je voor een Golden glow, Shades of glamour, Mystic nature of Winter picnic sfeer?  Er is dit jaar voor iedere kerstaanbidder wat wils.  Mijn favoriet is de Golden Slow stijl.


Winterse styleguide

Kerstbomen en de bijkomende versiering komen in alle soorten, maten en kleuren. Een ratjetoe van kerstballen, tafellinnen en bontgekleurd kerstservies kan zo z’n charme hebben, maar een gefinetunede styling is natuurlijk het allerleukst.

Marjolein Koster, Category Manager van Intratuin zegt het volgende: ‘De trends zijn niet alleen van toepassing op de boom, maar kunnen worden doorgevoerd in de aankleding van alle ruimtes in huis en natuurlijk de tafelaankleding. We toveren dit jaar echt álles om in kerstsferen. We proberen hierin esthetiek en ethiek naast elkaar te laten bestaan. Je kunt bijvoorbeeld heel tof jouw favoriete items uit de oude doos combineren met accessoires van dit seizoen.” Nieuwgierig? Hier volgt een overzicht van de trends zodat je alvast he-le-maal in de winterse feestsferen kunt komen.

Kersttrend 1: Codewoord goud

Liefhebbers van een touch of gold zitten goed bij de eerste kersttrend: Golden glow. Deze trend combineert okergele of amberkleurige accessoires met opvallende, gouden en retro items als bijvoorbeeld gele, glazen flessen, gouden servetringen en een gouden varentak. Om de warmte van Golden glow goed tot zijn recht te doen komen kun je binnenshuis spelen met een mix van kunst- en kaarslicht. De Golden glow kerstboom wordt rijkelijk gevuld met gouden ballen en fonkelende dennenappeltjes afgewisseld met luxe velours ballen in okertinten en amber. Eén van de tips om een op goud geïnspireerde winterwoning helemaal af te maken, is het toevoegen van een boeket van Kornoelje takken en Spider chrysanten of wat warmoranje sierpompoenen. De ultieme kerstboom bij Golden glow? Een kokervormige Japanse ceder met zachte naalden. 

Kersttrend 2: Glamour galore

Niet vies van een vleugje glamour? Dan kun je deze winter los met Shades of glamour. Voor deze trend lieten de trendexperts zich inspireren door het Londense Sketch: chic met een toefje art deco. Zachte materialen, soft neon en ronde vormen in de tinten wolkenwit, donkerroze, ossenbloedrood en pioen roze staan centraal. Een uitbundige kerstballencombinatie tooit de de chique Kaukasische spar en voor de echte diva’s kan een roze, glitter notenkraker op de bijzettafel niet ontbreken. Ga op de feestelijk gedekte tafel voor krakend wit gecombineerd met roze tonen en een donkerrode tafelloper in velours. 

Kersttrend 3: Winters schoon

Het ongerepte, pure Scandinavië met haar noorderlicht en prachtige natuur, maar dan bij jou thuis. De Mystic nature trend is stoer en aards en wordt gekenmerkt door robuuste materialen zoals steen, hout, denim en kurk in combinatie met koele kleuren zoals sneeuwwit, blauw en turquoise. Om je deze kerst in een echt winters sneeuwlandschap te wanen gebruik je aardewerk met een erosie look, pinustakken in bolle glazen flessen met mat glas, fossielen in steen en zelfs (kunst)dierenhoorns als decoratie. In de boom – het liefst een lichtgrijze Libanonceder op stam – wisselen kerstballen van ‘frozen’ glas en effen blauw elkaar af met hertenfiguren en reuze sneeuwvlokken. Natuurliefhebbers, eat your heart out

Kersttrend 4: Rood, wit, groen

Denk jij bij kerst direct aan in je grof gebreide coltrui met warme chocolademelk bij het haardvuur kruipen? Dan is Winter picinic dé trend voor jou. Waan je in een winters bergchalet waar hout de boventoon voert en de versiering groen, rood afgewisseld met sneeuwwit en zilver is. De traditionele kerstkleuren worden binnen deze trend gecombineerd met glitters, kerstmannetjes, sterren en koekhuisjes. Uiteraard is er maar één boom die perfect past de Winter picnic trend en dat is de traditionele Nordmann. Ook het donkergroen van hulst en dennentakken vullen de Winter picnic sfeer mooi aan. Lang leve een traditionele kerst met een hedendaagse touch!

En weet je wat helemaal te gek is? Ik mag namens Intratuin een pakket met kerstversiering t.w.v. maar liefst 200 euro in de Golden Glow stijl weggeven aan één van jullie. Dat is toch helemaal te gek! Zo kun je deze kerst helemaal in stijl en volgens de laatste trends vieren. Wil jij kans maken op dit te gekke pakket? Laat een reactie achter onder dit bericht en wie weet hoor je maandag 25 november wel dat jij het gewonnen.

Veel liefs Lies

Fotocredits: Louis Lemaire

Sponsormelding

120 reacties op “Kerstversiering trends 2019”

 1. Carina schreef:

  Te gekke winactie!!!!

 2. Liane schreef:

  Oh wauw wat een te gekke giveaway ! Ik doe heel graag mee voor de Golden Glow… Past helemaal bij mij… Heb ook zo’n zin om alles weer mooi aan te kleden?

 3. Mariska schreef:

  Wat heb je een toffe blog gemaakt, boordevol inspiratie nu! Ik heb al mijn kerstspullen weggedaan en heb echt zin om opnieuw te beginnen! I’m up for a golden xmas!! X

 4. Shirley schreef:

  Oh, wat ontzettend leuk dat jij namens Intratuin een pakket in de Golden Glow stijl mag weg geven. Ik doe heel graag mee. Ik had voorheen altijd een combinatie van goud, zilver en rood, maar ben sinds vorig jaar helemaal op goud over gegaan. Ik heb iemand anders toen blij gemaakt met alle rode versiering, want dat vond ik toch te druk en het zilver heb ik nog achter de hand gehouden, want dat is ook mooi met goud.
  Voor nu dus fingers crossed…

  Liefs Shirley x

 5. Marije schreef:

  Heel gaaf, ik doe mee!???

 6. Marjolein schreef:

  Oh dat zou echt te gek zijn!

 7. Marloes schreef:

  Wauw, ik doe graag mee! ??✨

 8. Daphne schreef:

  Oh wat gaaf! Traditiegetrouw komt de kerstboom bij ons in het weekend na Sinterklaas in huis. Zo gezellig, deze tijd van het jaar!

 9. Michaela Elting. schreef:

  Graag zou ik mee willen doen met de winactie Golden Glow. Ik hou van goud, Warme kleuren zijn mijn favoriet. Zou er zeker de boom heel mooi mee versieren. Anderen noemen het kitsch , ik noem het perfect. Het hele jaar door heb ik een touch van goud in huis. Echt mijn ding. Love it.

 10. Rianne schreef:

  Wauw helemaal te gek! Ik doe graag mee ? ?

 11. Danielle schreef:

  Zo! Dat is pas een leuke prijs.ik wil graag meedoen.we zitten al maanden in de verbouwing en als het goed is,is het einde in zicht.zou geweldig zijn om dat met nieuwe kerstversiering te doen

 12. Yvonne schreef:

  Te gek! Love gold en doe graag mee met de actie.

 13. Rixt schreef:

  Super leuke blog en een mooie kans om helemaal los te gaan

 14. Silvia schreef:

  Wauw wat leuk!! Mooie producten zeg! De blauwe en de goude passen t meeste bij mijn stijl!

 15. Doreen schreef:

  Wat een toffe giveaway! Golden Glow past helemaal bij mij. En nu maar duimen!

 16. Chantal schreef:

  Dat zou toch eens leuk zijn voor mijn kinderen! Die willen graag eens iets anders dan die “saaie” witte versiering die ik er al jaren inhang.

 17. Marjan schreef:

  Graag doe ik mee aan deze fantastische win actie. Ik zou de prijs willen gebruiken om onze afdeling in het verzorgingstehuis mee aan te kleden. We zouden heel graag eens wat nieuws willen.

 18. Pascale schreef:

  Wauw!! Supermooi! Is ook mijn favoriet! Ik kan komende maand wel wat glans in m’n leven gebruiken ? ?

 19. Jantine schreef:

  Wat een leuke winactie!! En winnen zou natuurlijk helemaal top zijn ☺️!

 20. Femke van vossen schreef:

  Dat zou super zijn, nieuw huis nieuwe kerstversiering. Ik kan bijna niet wachten om de kerstboom te zetten. Geeft altijd zo’n gezellige mooie sfeer

 21. Aline Bouma schreef:

  Wauw! Heel graag. Ik heb een kerstboom en lichtjes. Verder nog niets. Dus..dit zou een mooie aanvulling zijn voor een prachtige kerst!

 22. Annemarie schreef:

  Ik doe graag mee met de win actie!! Wat een geweldige kerstballen! Golden glow heeft mn voorkeur ?

 23. Liza schreef:

  Wat zou dit fantastisch zijn! ?
  Dat wordt duimen!! ?

 24. M boer schreef:

  Super tof
  Doe graag mee

 25. Albertine schreef:

  Wow! Zou echt te gek staan bij mijn Leopard kerstballen van Fredje van Leer?

 26. Miranda Holtrop schreef:

  Wat een toffe actie. En wat leuk om de verschillende stijlen te zien! Ik ga absoluut voor winter picnic. En die nordman ? komt er zeker. Nu al zin in!!

 27. Gerda Froukje Hiemstra schreef:

  Wat een leuke inspirerende blog. Fantastisch, al die mooie kleurencombinaties en stijlen. Doe graag mee met deze geweldige winactie

 28. Cindy schreef:

  Ik doe graag mee! Vorig jaar hadden we een klein boompje in een mandje, maar dit jaar wil ik voor een grote boom met WAUW-factor gaan ?

 29. Angelique schreef:

  Wauw dat is gaaf. Wat een leuke actie zeg en ik doe heel graag mee. ????

 30. Evelien schreef:

  Dit zou echt te gek zijn! Wil heel graag nieuwe kerstboomversiering voor onze 1e kerst in ons nieuwe huis!

 31. Roelke schreef:

  Dat zou super zijn. Ik wil namelijk dit jaar ook voor een andere stijl kiezen van mijn kerst versiering. Ben helemaal weg van de golden glow met een touch of glamour kunnen mijn kerstdagen niet meer stuk!!

 32. Diane schreef:

  Wat een onwijs gave give away ? doe graag mee ben wel toe aan wat nieuws ??❤️?

 33. Gemma schreef:

  Lijkt me heel leuk om mee te doen, toevallig net over gehad, dat het na vele jaren hetzelfde en dezelfde kunstboom, tijd werd voor echt wat anders. Dus wie weet!!

 34. Mascha schreef:

  O wat hou ik toch van de kerstsfeer. Ben stiekem al begonnen… ik vind de touch of glod prachtig. Nu duimen dat ik mag winnen.

 35. Marinke schreef:

  Ik doe heel graag mee voor mijn zussie Roelke kup ,zij wil heel graag de golden glow winnen om haar huis helemaal in een mooie kerst sfeer te maken ,dit verdient ze omdat ze het afgelopen jaar kei hard heeft gewerkt en geknokt en ik heel trots op haar ben.

 36. Marga schreef:

  Wauw zo leuk! Ik wil graag mee doen voor dochterlief. Woont sinds de zomer samen, maar geld voor de kerstversiering zal minimaal zijn na al het verbouwen. Dus het Golden Glow pakket zou zeer welkom zijn.

 37. Marjoleine schreef:

  Wat een leuke blog enne wwwhhhaaaa te gekke winactie!! Echt heel tof voor zo’n kerstbal als ik :-) uk waag graag een kans om mijn huis nog kerstiger te krijgen dan vorig jaar ?

 38. Marga schreef:

  Ik ga voor rood, wit, groen.
  Wat een fantastische actie. En zo leuk en inspirerend om je blog te lezen.
  Complimenten!!
  Groetjes
  Marga

 39. Marijke schreef:

  Jaaaahhhh supergave winactie???

 40. Wendy Jansen schreef:

  Wat mooi dat je van intratuin zo’n gave kerstdevoratie golden glow mag weggeven. Al jaren is het hier een rattjetoe aan kleuren, ik wil deze wel eens mooi in een trend hebben, dus ik waag een gokje voor deze trend.
  Wat zullen de kids en familie opkijken als ik zoveel moois in huis zou hebben.

 41. Annelies schreef:

  Wat leuk. Ik heb alle kleuren in de boom dus goud past hier perfect bij!

 42. Marlies schreef:

  Toffe Aktie. Na alle bonte bomen van de laatste jaren, nu heel veel zin in een hele stijlvole boom. Zou zeker mooi passen bij onze woonkamervervandering die nog op de planning staat voor de kerst. Nu heel hard duimen.

 43. Marjan Scholten schreef:

  Ik word helemaal blij van de Glamour Galore stijl! Doe graag mee met de winactie!

 44. Yvette schreef:

  Waauw, zo’n golden glow pakket zie ik wel zitten!! Heb al vele jaren dezelfde boom en kerstballen. Hoogtijd voor iets nieuws ☺️.
  Ben trouwens helemaal weg van je geweldige tijdschrift ?

 45. Carla Ceulemans schreef:

  Wat leuk deze aktie. Deze prijs zou héél goed uitkomen. We hebben sinds een paar maanden 2 kittens, Sam en Moos. Je snapt, een kerstboom zou dit jaar niet zo slim zijn. Met het gold pakket zou ik volgend jaar EXTRA goed voor de dag kunnen komen ;-)

 46. Ingrid schreef:

  Wat een super leuke winactie in samenwerking met Intratuin. De golden glow zal prachtig staan bij mijn zelf gerestylde meubels.

 47. Jacqueline van de Manakker schreef:

  Wow wat een geweldige actie, dan is je huis helemaal kerstklaar en past alles bij elkaar in plaats van zo’n samen geraapt zooitje. Ik waag dolgraag een kansje

 48. adrienne schreef:

  Wauw, wat leuk. Wij hebben al een paar jaar een “discoboom”, dit betekent alle knutsels en frutsels van de kinderen in de boom. Maar nu mijn meiden wat groter zijn zouden we heel graag weer een ander sfeertje willen. En dit verrassingspakket gaan ze heeeeeeel leuk vinden. Het versieren zelf wordt al een feestje op zich!

 49. Anita schreef:

  Gaaf om alle trends zo bij elkaar te zien. Na dik 10 jaar dezelfde versiering mag er wel eens wat nieuws komen. Waag dus wel een gokje bij je winactie

 50. Marsha schreef:

  Wat gaaf Lisanne. Ik ga in 2020 een “nieuwe” toekomst tegemoet en zou deze set heel graag winnen om de kerstboom dit jaar nog in ons gezamenlijke huis en volgend jaar in mijn eigen huis te versieren.??

 51. Margareth schreef:

  Geweldig! Wat een mooie trends. Ik krijg helemaal zin om alvast een grote kerstboom te kopen!! Ik doe graag mee aan de winactie ?

 52. Elin schreef:

  Hoe leuk is dit. Ik ben wel toe aan nieuwe kerstversiering dus fingers crossed?

 53. Cindy schreef:

  Wat een te gekke actie, ik doe heel graag mee! Van kerstspullen kun je nooit genoegen hebben dus ik ga heel hard duimen ?

 54. Ina schreef:

  Prachtig. Wat mooi. Ik waag een gokje.

 55. Jose schreef:

  Hoog tijd dat er een Golden Glow kerstvibe in ons huis komt, we vieren kerst al te lang zonder Glow Wow. Te gekke actie van Intratuin als je ‘t mij vraagt. Heb jij de boom al staan?

 56. Michele schreef:

  Krijg helemaal de kerstkriebels ? Begin december krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis. Eindelijk plek voor een grote boom! Die zou ik dolgraag ‘winters schoon’ versieren ?

 57. Amanda schreef:

  Ooo zo dol op kerst ☆ , nog maar een paar nachtjes en dan mag die boom weer naar binnen! Kan niet wachten mijn huis in kerstsfeer te brengen. Ik heb eigenlijk altijd wel goud! Dus doe graag mee. Liefs Amanda
  @mijnhuisje_

 58. Romy schreef:

  Hoi Lies!? Wat een super leuke samenwerking en actie heb je voor ons!? Als het goed is ben ik in januari afgestudeerd en kan ik daarna opzoek gaan naar een eigen huisje. Tot die tijd ben druk bezig met het sparen van mooie kerstballen voor mijn uitzet!? Daarom waag ik graag een gokje om deze mooie ballen te winnen!? En nu ik nog thuis woon, zal mijn moeder ook heel blij zijn met zo’n mooie versierde boom?✨ Ik ga duimen! Fijne avond. Groetjes, Romy?

 59. Ank schreef:

  Zo… te gek zeg, ik doe graag mee

 60. Hilde Alma schreef:

  Oh wow! Deze kerst wordt de eerste in ons nieuwe huisje, dus wat extra leuke ballen en versieringen om het extra kerstig te maken, komen wel van pas! ??

 61. Natasja schreef:

  Wat een toffe actie! Graag doe ik mee ?

 62. Janina schreef:

  Was net toe aan alles nieuw, dat zou mooi zijn, prachtige actie

 63. Ellen schreef:

  Wow, ik zag die giraffe.. wat gaaf. Ben net terug uit Oeganda, waar ik de giraffes in het wild heb gezien. Als ik hem in de boom zou kunnen hangen zou super zijn om dat gevoel van Afrika de feestdagen vast te kunnen houden ♡

 64. Cynthia schreef:

  Leuke blog heb je geschreven, wij hebben thuis ook al zin in kerst en mijn dochter en ik hebben de traditie samen de boom te versieren. Ze is bijna 18 en met het mooie pakket van intratuin in onze boom wordt de boom vast zo mooi dat m’n dochter vaker in de huiskamer zal zitten dan in haar eigen kamer ?

 65. Zo mooi. Dan kan ik delen samen met onze dochters Suzanne en Simone. Mooie kerstgedachten toch.

 66. Marieke schreef:

  Dit is toch helemaal té gek.!!! Ik doe mee..! Laat die ballen maar komen ?✨

 67. Kristie schreef:

  Oh, dat zou nou eens een fijne kerst zijn. Er zijn wat ballen gesneuveld het afgelopen jaar, bij het kerstkransje uit de boom halen, kantelde de boom iets om. Daarna zijn die maar veilig in een schaaltje gegaan.

 68. Eline schreef:

  Geweldige actie zeg! Om bij weg te zwijmelen bij al die trends! Ik ben keihard toe aan een restyling van mijn boom… dacht ik…. maar ik heb gewoon de die-hard winter picnic trend op mijn vliering liggen!??
  Maar waag wel een gokje!

  Groetjes Lien♧

 69. Kristie schreef:

  Oh, dat zou fijn zijn. Het afgelopen jaar zijn er wat ballen gesneuveld met het kerstkransje uit de boom pakken.. de boom kantelde iets. De krasjes staan voortaan in een schaaltje gezellig op tafel

 70. Rinke schreef:

  Oh wauw wat een tips! Ik denk dat ik dit jaar voor de glamour galoure wil gaan. Ik wil graag kans maken!

 71. Vivien schreef:

  Super toffe actie voor ‘the most wonderful time of the year’ ???

 72. Yara schreef:

  Ik doe heel graag mee, helaas nog geen “oude doos” om oud en nieuw mee te combineren maar met deze actie moet die boom toch vol komen!!

 73. Fem schreef:

  Jaaa! Ik doe graag mee. Ik twijfelde nog of ik dit jaar al iets warmers wilde gaan doen (nu is alles wit) of dat ik daar nog even voor ging sparen. Volgens mij past golden globe helemaal bij wat ik wil.

 74. Joyce schreef:

  Leuke winactie!
  Ik zou mijn ratjetoe aan ballen inderdaad eens moeten vervangen. Mijn dochters zouden daar ook blij mee zijn ;-)

 75. Claudia schreef:

  Wauw, Wat tof! Die win ik graag. Dit jaar gaan we voor het eerst een kerstboom kopen, daar komt ook dus alle versiering bij.. met 2 kinderen jarig begin december en ikzelf wordt 30 zou dit geweldige pakket meer dan welkom zijn!!! En goud is na blauw mijn favorietje ?

 76. Femke schreef:

  Oe wat een toffe actie. Onze kerstspullen kunnen wel een update gebruiken en zeker nu we met onze dochter haar eerste kerst gaan vieren ????

 77. Rinske schreef:

  Nieuw huis, nieuwe kerstboomversiering! En goud zou perfect passen bij het groen van m’n thuisjungle! Super toffe actie, dus ik doe heel graag mee!

 78. Emily schreef:

  Wat een gave give-away. Ik woon nog thuis dus ik zou dit pakket graag winnen voor mijn oudste broer. Ik ben erg benieuwd.
  Fijne woensdag.

  Lieve groetjes,
  Emily

 79. Alice schreef:

  Heel graag! Met de kindjes die nu weer wat groter zijn, kan de boom weer mooi in goud aangekleed worden!!

 80. Marja schreef:

  Wat prachtig! Graag zou ik voor Winter Schoon gaan ,mooie blauw/groene tinten waar ik wel heel blij van wordt ….

 81. Patricia schreef:

  Leuke actie, hier doe ik graag aan mee. Na een aantal jaren is onze kerstversiering een beetje een bijeengeraapt geheel geworden, wat zou het gaaf zijn om dit jaar een supermooi aangeklede boom te hebben!

 82. Sandra schreef:

  Wowww…. dat is tof!! Wil zo graag mijn kerstspulletjes vervangen? liefst in de kleur goud …. met maakt niet uit haha… ik ga duimen ?

 83. Maaike schreef:

  Wow te gekke winactie!! Golden glow is ook mijn favoriet! Ga volgende week bij de Intratuin inspiratie op doen en kijken voor wat nieuws in de boom. Deze winactie zou natuurlijk super zijn om te winnen!! ?

 84. Margot schreef:

  Wat onwijs mooi, die libanonceder. Als ik ‘m vind gaat dié het worden deze kerst. Met goud. Alvast geweldige feestdagen gewenst!

 85. Anne schreef:

  Wat een superleuke winactie! We hebben vorige week een nieuwe boom gekocht maar nieuwe versiering met de mooie golden glow trend voor in de boom zou helemaal te gek zijn.

 86. Esther schreef:

  Oh leuk zou dat zijn om weer eens een andere trend te hebben met kerst!

 87. Clariska schreef:

  Golden Glow ?. Past helemaal bij ons verbouwde huis straks ?. Mooie blog met fijne info.

 88. Dianne schreef:

  Wat een super leuke give away. Hoe leuk is het zom samen met mijn dochter de kerstboom ? op te tuigen met dit prachtige pakket.

 89. Carla schreef:

  Oh dat zou tof zijn als ik dit zou winnen maar ik vermoed dat het alleen voor Nederlandse volgers is…Maar indien ook Belgische volgers mogen mee doen waag ik graag een kansje op dit leuke pakket!Ik was dit jaar van plan om andere ballen en dergelijke aan te schaffen maar winnen is natuurlijk veel fijner ;-)

 90. Diny Gijsberts schreef:

  Ik beb nét een ekster ,alles wat blinkt trekt mij enorm aan.Daarom zie je mij ook een eeuwigheid bij juwelierszaken,bruidsjurkenzaken staan.Al die lovertjes en strass ja dan ben ik écht in mijn sas, want elk ding met die aparte glinstering trekken me magisch naar hen heen alsof een mysterie eromheen hangt die me vangt !

 91. Simone schreef:

  Elk jaar weer kwijl ik weg bij de Intratuin. Elke jaar overstijgt de ander. Maar dit jaar, wow! Ik vind het geweldig hoe je je hele huis een touch of X-mas kan geven. Love it love it love it

 92. Sandy schreef:

  Wauw te gek zeg!! Wij halen altijd de mooiste Nordmannen in huis maar ik doe ze echt tekort aan versieringen. Als ik dit pakket win zal ik ze overwelmen met gouden liefde????

 93. Sanne Verver schreef:

  Ik ga voor goud!!! Andere jaren was de versiering in huis vrij traditioneel met rood en groen maar ik heb zo’n zin om dit jaar echt uit te pakken en alles te laten stralen ?. Ik ben al wezen kijken (en heb lekker al het een en ander meegenomen) maar daar kan nog veeeeeeel meer bij ?. Wij gaan duimen.

 94. Ann schreef:

  Wat een mooie actie!
  Voor in mijn nieuwe grote huis kan ik nog wel nieuwe kerstversiering gebruiken

 95. Truus schreef:

  Wat een gezellige blog Lisanne en een geweldige actie van Intratuin om zo’n mooi pakket weg te geven! Met een iniminie poezebeest in huis die denkt dat een kerstboom een speeltuin is , hebben we vast mooie nieuwe kerstversiering nodig???. Fijne kerstdagen alvast!

 96. Chantal schreef:

  Ohhh Golden Glow!!
  Let it snow, let it snow, let it ❄️ snow!

 97. Romy schreef:

  Haha wat grappig, doe ik al sinds ik op mezelf woon de boom in Goud. Ben ik opeens trendy! ? dat ga ik mijn pubers vertellen!

 98. Chris schreef:

  Ohhh wat een gave kans om eens iets anders te doen ik ben weg van deze golden glow
  Wie weet ?

 99. Mieke schreef:

  Ohhhh wat prachtig, ben dol op de glowstijl en dol op kerst! Het zou geweldig zijn dit pakket te winnen, niet voor onder de boo maar heerlijk erin?

 100. Mieke schreef:

  Ohhhh wat prachtig, ben dol op de glowstijl en dol op kerst! Het zou geweldig zijn dit pakket te winnen, niet voor onder de boom maar heerlijk erin?

 101. Shivani schreef:

  Jaaa ik doe ook mee! Superlejk. We hadden vorig jaar geen kerstboom omdat we gingen verhuizen maar een goud gestelde kerstboom gast er dit jaar wel in! Xxx

 102. Mathilda schreef:

  Oh wat leuk!?
  Ik doe graag mee, leuk na jaren dezelfde kerstversiering eens wat anders in huis!??

 103. Mathilda schreef:

  Oh wat leuk!?
  Leuk na een aantal jaar dezelfde versiering eens wat anders!??

 104. Vera schreef:

  Wauw, wat gezellig! Al helemaal zin in december! Ik zou het gouden pakket graag willen winnen voor een vriendinnetje die net op haar zelf woont en een echte golden girl is ;-) #kerstuitzet #shine #goldengirl

 105. Marjanne Bruins schreef:

  Oef ja, dit willen we wel winnen.
  Aangezien de kleuren bij ons in huis aan het veranderen zijn, passen de (mint) groene ballen niet meer zo goed…. heel erg welkom dus, die golden glow accessoires!!

 106. Liesbeth schreef:

  Wauw te gekke win actie. Kersttrend 3 ziet
  er prachtig uit?
  Ik wil wel eens wat anders ‼️‼️

 107. Miranda schreef:

  Nog snel een bericht voor deze te gekke winactie, maar dit zou goed van pas komen om mijn nieuwe huisje want ik ben een beetje lost wat kerstversiering betreft en het is allemaal ook zo oud.
  Ben al wel bij de intratuin geweest en al over de kerstafdeling gelopen en vind de trends dit jaar super mooi.

 108. Lucy schreef:

  Wow, allemaal tof!

 109. Kathelijne Hoogerwerf schreef:

  Wat een leuke actie, ik doe heel graag mee! Eerlijk gezegd kan ik wel eens een keer goed nieuws gebruiken, dus???????

 110. Catinca schreef:

  Wat een leuke winactie. Wij hebben al 20 jaar dezelfde kleur ballen in de ?. Ieder jaar weer wil ik wel iets anders, maar om nou alles in 1 keer te vervangen vind ik nogal wat. Mijn dochter van 12 begon er pas al over, waarom weer dezelfde saaie ballen? Ehhhhh, omdat het best prijzig is schat. Omdat dochter twee jarig is vlak voor kerst zou het fantastisch zijn om eens iets totaal anders te hebben dit jaar (en waarschijnlijk de komende 20 jaren ?)

 111. Alette schreef:

  Bij een nieuw interieur hoort misschien ook wel een nieuwe kerstlook…. En de golden look past daar wel heel goed bij! Ben alleen zo slecht in het wegdoen van de oude spulletjes…. dus wie weet kan ik er een mooie mix mee maken! ?

 112. Anouk schreef:

  Wat tof! Aangezien wij nog geen enkele kerstbal oid hebben (onze oude miniboom is wel erg ielig in ons nieuwe huis) doe ik graag mee!

 113. Annemarie schreef:

  Oh wat gaaf! Ik doe heel graag mee, love it! ?

 114. Petra schreef:

  Zou geweldig zijn!!

 115. Tanja schreef:

  Wat een leuke actie. Dat zou nog eens geweldig zijn. Kan ik mijn boom opnieuw stylen

 116. Anita schreef:

  Dit zou te gek zijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving