fbpx


Kerstversiering trends 2019

Nog een paar weekjes en dan kunnen we weer helemaal los met onze kerstversiering. Blijft toch leuk! Ik heb al jaren hetzelfde in de boom, maar dit jaar zie ik zoveel toffe nieuwe trends die zo goed bij me passen dat ik denk ik toch wel een paar nieuwe kerstballen insla.

Kerst anno 2019 is meer dan een kerstboom in huis halen, véél meer. We laten de ratjetoe van kerstballen, tafellinnen en bontgekleurd kerstservies achter ons. Deze kerst gaan we all out. Nogal logisch denken de echte kerstfanaten nu, maar ook voor de rest van ons is het de hoogste tijd om onze kerstversiering naar een hoger niveau te tillen. Om alvast te kunnen dagdromen over jouw aankomende home make-over, presenteert Intratuin het kersttrendrapport 2019. Wat voor soort boom kies jij? En ga je voor een Golden glow, Shades of glamour, Mystic nature of Winter picnic sfeer?  Er is dit jaar voor iedere kerstaanbidder wat wils.  Mijn favoriet is de Golden Slow stijl.


Winterse styleguide

Kerstbomen en de bijkomende versiering komen in alle soorten, maten en kleuren. Een ratjetoe van kerstballen, tafellinnen en bontgekleurd kerstservies kan zo z’n charme hebben, maar een gefinetunede styling is natuurlijk het allerleukst.

Marjolein Koster, Category Manager van Intratuin zegt het volgende: ‘De trends zijn niet alleen van toepassing op de boom, maar kunnen worden doorgevoerd in de aankleding van alle ruimtes in huis en natuurlijk de tafelaankleding. We toveren dit jaar echt álles om in kerstsferen. We proberen hierin esthetiek en ethiek naast elkaar te laten bestaan. Je kunt bijvoorbeeld heel tof jouw favoriete items uit de oude doos combineren met accessoires van dit seizoen.” Nieuwgierig? Hier volgt een overzicht van de trends zodat je alvast he-le-maal in de winterse feestsferen kunt komen.

Kersttrend 1: Codewoord goud

Liefhebbers van een touch of gold zitten goed bij de eerste kersttrend: Golden glow. Deze trend combineert okergele of amberkleurige accessoires met opvallende, gouden en retro items als bijvoorbeeld gele, glazen flessen, gouden servetringen en een gouden varentak. Om de warmte van Golden glow goed tot zijn recht te doen komen kun je binnenshuis spelen met een mix van kunst- en kaarslicht. De Golden glow kerstboom wordt rijkelijk gevuld met gouden ballen en fonkelende dennenappeltjes afgewisseld met luxe velours ballen in okertinten en amber. Eén van de tips om een op goud geïnspireerde winterwoning helemaal af te maken, is het toevoegen van een boeket van Kornoelje takken en Spider chrysanten of wat warmoranje sierpompoenen. De ultieme kerstboom bij Golden glow? Een kokervormige Japanse ceder met zachte naalden. 

Kersttrend 2: Glamour galore

Niet vies van een vleugje glamour? Dan kun je deze winter los met Shades of glamour. Voor deze trend lieten de trendexperts zich inspireren door het Londense Sketch: chic met een toefje art deco. Zachte materialen, soft neon en ronde vormen in de tinten wolkenwit, donkerroze, ossenbloedrood en pioen roze staan centraal. Een uitbundige kerstballencombinatie tooit de de chique Kaukasische spar en voor de echte diva’s kan een roze, glitter notenkraker op de bijzettafel niet ontbreken. Ga op de feestelijk gedekte tafel voor krakend wit gecombineerd met roze tonen en een donkerrode tafelloper in velours. 

Kersttrend 3: Winters schoon

Het ongerepte, pure Scandinavië met haar noorderlicht en prachtige natuur, maar dan bij jou thuis. De Mystic nature trend is stoer en aards en wordt gekenmerkt door robuuste materialen zoals steen, hout, denim en kurk in combinatie met koele kleuren zoals sneeuwwit, blauw en turquoise. Om je deze kerst in een echt winters sneeuwlandschap te wanen gebruik je aardewerk met een erosie look, pinustakken in bolle glazen flessen met mat glas, fossielen in steen en zelfs (kunst)dierenhoorns als decoratie. In de boom – het liefst een lichtgrijze Libanonceder op stam – wisselen kerstballen van ‘frozen’ glas en effen blauw elkaar af met hertenfiguren en reuze sneeuwvlokken. Natuurliefhebbers, eat your heart out

Kersttrend 4: Rood, wit, groen

Denk jij bij kerst direct aan in je grof gebreide coltrui met warme chocolademelk bij het haardvuur kruipen? Dan is Winter picinic dé trend voor jou. Waan je in een winters bergchalet waar hout de boventoon voert en de versiering groen, rood afgewisseld met sneeuwwit en zilver is. De traditionele kerstkleuren worden binnen deze trend gecombineerd met glitters, kerstmannetjes, sterren en koekhuisjes. Uiteraard is er maar één boom die perfect past de Winter picnic trend en dat is de traditionele Nordmann. Ook het donkergroen van hulst en dennentakken vullen de Winter picnic sfeer mooi aan. Lang leve een traditionele kerst met een hedendaagse touch!

En weet je wat helemaal te gek is? Ik mag namens Intratuin een pakket met kerstversiering t.w.v. maar liefst 200 euro in de Golden Glow stijl weggeven aan één van jullie. Dat is toch helemaal te gek! Zo kun je deze kerst helemaal in stijl en volgens de laatste trends vieren. Wil jij kans maken op dit te gekke pakket? Laat een reactie achter onder dit bericht en wie weet hoor je maandag 25 november wel dat jij het gewonnen.

Veel liefs Lies

Fotocredits: Louis Lemaire

Sponsormelding

Labels:, , ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (120)

 • Avatar

  Carina

  |

  Te gekke winactie!!!!

  Reply

  • Avatar

   Mirjam

   |

   Wauw echt te gek! Deze trend past zo mooi n ons huis…ik doe heel graag mee ♥️

   Reply

  • Avatar

   Monique

   |

   Superleuke actie zou graag willen winnen lekker iets voor mezelf.

   Reply

 • Avatar

  Liane

  |

  Oh wauw wat een te gekke giveaway ! Ik doe heel graag mee voor de Golden Glow… Past helemaal bij mij… Heb ook zo’n zin om alles weer mooi aan te kleden🍀

  Reply

 • Avatar

  Mariska

  |

  Wat heb je een toffe blog gemaakt, boordevol inspiratie nu! Ik heb al mijn kerstspullen weggedaan en heb echt zin om opnieuw te beginnen! I’m up for a golden xmas!! X

  Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Oh, wat ontzettend leuk dat jij namens Intratuin een pakket in de Golden Glow stijl mag weg geven. Ik doe heel graag mee. Ik had voorheen altijd een combinatie van goud, zilver en rood, maar ben sinds vorig jaar helemaal op goud over gegaan. Ik heb iemand anders toen blij gemaakt met alle rode versiering, want dat vond ik toch te druk en het zilver heb ik nog achter de hand gehouden, want dat is ook mooi met goud.
  Voor nu dus fingers crossed…

  Liefs Shirley x

  Reply

 • Avatar

  Marije

  |

  Heel gaaf, ik doe mee!🎄💚😊

  Reply

 • Avatar

  Marjolein

  |

  Oh dat zou echt te gek zijn!

  Reply

 • Avatar

  Marloes

  |

  Wauw, ik doe graag mee! 🌲🎄✨

  Reply

 • Avatar

  Daphne

  |

  Oh wat gaaf! Traditiegetrouw komt de kerstboom bij ons in het weekend na Sinterklaas in huis. Zo gezellig, deze tijd van het jaar!

  Reply

 • Avatar

  Michaela Elting.

  |

  Graag zou ik mee willen doen met de winactie Golden Glow. Ik hou van goud, Warme kleuren zijn mijn favoriet. Zou er zeker de boom heel mooi mee versieren. Anderen noemen het kitsch , ik noem het perfect. Het hele jaar door heb ik een touch van goud in huis. Echt mijn ding. Love it.

  Reply

 • Avatar

  Rianne

  |

  Wauw helemaal te gek! Ik doe graag mee 🌲 🤩

  Reply

 • Avatar

  Danielle

  |

  Zo! Dat is pas een leuke prijs.ik wil graag meedoen.we zitten al maanden in de verbouwing en als het goed is,is het einde in zicht.zou geweldig zijn om dat met nieuwe kerstversiering te doen

  Reply

 • Avatar

  Yvonne

  |

  Te gek! Love gold en doe graag mee met de actie.

  Reply

 • Avatar

  Rixt

  |

  Super leuke blog en een mooie kans om helemaal los te gaan

  Reply

 • Avatar

  Silvia

  |

  Wauw wat leuk!! Mooie producten zeg! De blauwe en de goude passen t meeste bij mijn stijl!

  Reply

 • Avatar

  Doreen

  |

  Wat een toffe giveaway! Golden Glow past helemaal bij mij. En nu maar duimen!

  Reply

 • Avatar

  Chantal

  |

  Dat zou toch eens leuk zijn voor mijn kinderen! Die willen graag eens iets anders dan die “saaie” witte versiering die ik er al jaren inhang.

  Reply

 • Avatar

  Marjan

  |

  Graag doe ik mee aan deze fantastische win actie. Ik zou de prijs willen gebruiken om onze afdeling in het verzorgingstehuis mee aan te kleden. We zouden heel graag eens wat nieuws willen.

  Reply

 • Avatar

  Pascale

  |

  Wauw!! Supermooi! Is ook mijn favoriet! Ik kan komende maand wel wat glans in m’n leven gebruiken 😉 💋

  Reply

 • Avatar

  Jantine

  |

  Wat een leuke winactie!! En winnen zou natuurlijk helemaal top zijn ☺️!

  Reply

 • Avatar

  Femke van vossen

  |

  Dat zou super zijn, nieuw huis nieuwe kerstversiering. Ik kan bijna niet wachten om de kerstboom te zetten. Geeft altijd zo’n gezellige mooie sfeer

  Reply

 • Avatar

  Aline Bouma

  |

  Wauw! Heel graag. Ik heb een kerstboom en lichtjes. Verder nog niets. Dus..dit zou een mooie aanvulling zijn voor een prachtige kerst!

  Reply

 • Avatar

  Annemarie

  |

  Ik doe graag mee met de win actie!! Wat een geweldige kerstballen! Golden glow heeft mn voorkeur 😍

  Reply

 • Avatar

  Liza

  |

  Wat zou dit fantastisch zijn! 🎄
  Dat wordt duimen!! 🤞

  Reply

 • Avatar

  M boer

  |

  Super tof
  Doe graag mee

  Reply

 • Avatar

  Albertine

  |

  Wow! Zou echt te gek staan bij mijn Leopard kerstballen van Fredje van Leer😍

  Reply

 • Avatar

  Miranda Holtrop

  |

  Wat een toffe actie. En wat leuk om de verschillende stijlen te zien! Ik ga absoluut voor winter picnic. En die nordman 🎄 komt er zeker. Nu al zin in!!

  Reply

 • Avatar

  Gerda Froukje Hiemstra

  |

  Wat een leuke inspirerende blog. Fantastisch, al die mooie kleurencombinaties en stijlen. Doe graag mee met deze geweldige winactie

  Reply

 • Avatar

  Cindy

  |

  Ik doe graag mee! Vorig jaar hadden we een klein boompje in een mandje, maar dit jaar wil ik voor een grote boom met WAUW-factor gaan 🤩

  Reply

 • Avatar

  Angelique

  |

  Wauw dat is gaaf. Wat een leuke actie zeg en ik doe heel graag mee. 👍🙂🎄🎄

  Reply

 • Avatar

  Evelien

  |

  Dit zou echt te gek zijn! Wil heel graag nieuwe kerstboomversiering voor onze 1e kerst in ons nieuwe huis!

  Reply

 • Avatar

  Roelke

  |

  Dat zou super zijn. Ik wil namelijk dit jaar ook voor een andere stijl kiezen van mijn kerst versiering. Ben helemaal weg van de golden glow met een touch of glamour kunnen mijn kerstdagen niet meer stuk!!

  Reply

 • Avatar

  Diane

  |

  Wat een onwijs gave give away 😍 doe graag mee ben wel toe aan wat nieuws 😁🌲❤️🌲

  Reply

 • Avatar

  Gemma

  |

  Lijkt me heel leuk om mee te doen, toevallig net over gehad, dat het na vele jaren hetzelfde en dezelfde kunstboom, tijd werd voor echt wat anders. Dus wie weet!!

  Reply

 • Avatar

  Mascha

  |

  O wat hou ik toch van de kerstsfeer. Ben stiekem al begonnen… ik vind de touch of glod prachtig. Nu duimen dat ik mag winnen.

  Reply

 • Avatar

  Marinke

  |

  Ik doe heel graag mee voor mijn zussie Roelke kup ,zij wil heel graag de golden glow winnen om haar huis helemaal in een mooie kerst sfeer te maken ,dit verdient ze omdat ze het afgelopen jaar kei hard heeft gewerkt en geknokt en ik heel trots op haar ben.

  Reply

 • Avatar

  Marga

  |

  Wauw zo leuk! Ik wil graag mee doen voor dochterlief. Woont sinds de zomer samen, maar geld voor de kerstversiering zal minimaal zijn na al het verbouwen. Dus het Golden Glow pakket zou zeer welkom zijn.

  Reply

 • Avatar

  Marjoleine

  |

  Wat een leuke blog enne wwwhhhaaaa te gekke winactie!! Echt heel tof voor zo’n kerstbal als ik :-) uk waag graag een kans om mijn huis nog kerstiger te krijgen dan vorig jaar 😍

  Reply

 • Avatar

  Marga

  |

  Ik ga voor rood, wit, groen.
  Wat een fantastische actie. En zo leuk en inspirerend om je blog te lezen.
  Complimenten!!
  Groetjes
  Marga

  Reply

 • Avatar

  Marijke

  |

  Jaaaahhhh supergave winactie😍😍😍

  Reply

 • Avatar

  Wendy Jansen

  |

  Wat mooi dat je van intratuin zo’n gave kerstdevoratie golden glow mag weggeven. Al jaren is het hier een rattjetoe aan kleuren, ik wil deze wel eens mooi in een trend hebben, dus ik waag een gokje voor deze trend.
  Wat zullen de kids en familie opkijken als ik zoveel moois in huis zou hebben.

  Reply

 • Avatar

  Annelies

  |

  Wat leuk. Ik heb alle kleuren in de boom dus goud past hier perfect bij!

  Reply

 • Avatar

  Marlies

  |

  Toffe Aktie. Na alle bonte bomen van de laatste jaren, nu heel veel zin in een hele stijlvole boom. Zou zeker mooi passen bij onze woonkamervervandering die nog op de planning staat voor de kerst. Nu heel hard duimen.

  Reply

 • Avatar

  Marjan Scholten

  |

  Ik word helemaal blij van de Glamour Galore stijl! Doe graag mee met de winactie!

  Reply

 • Avatar

  Yvette

  |

  Waauw, zo’n golden glow pakket zie ik wel zitten!! Heb al vele jaren dezelfde boom en kerstballen. Hoogtijd voor iets nieuws ☺️.
  Ben trouwens helemaal weg van je geweldige tijdschrift 💕

  Reply

 • Avatar

  Carla Ceulemans

  |

  Wat leuk deze aktie. Deze prijs zou héél goed uitkomen. We hebben sinds een paar maanden 2 kittens, Sam en Moos. Je snapt, een kerstboom zou dit jaar niet zo slim zijn. Met het gold pakket zou ik volgend jaar EXTRA goed voor de dag kunnen komen ;-)

  Reply

 • Avatar

  Ingrid

  |

  Wat een super leuke winactie in samenwerking met Intratuin. De golden glow zal prachtig staan bij mijn zelf gerestylde meubels.

  Reply

 • Avatar

  Jacqueline van de Manakker

  |

  Wow wat een geweldige actie, dan is je huis helemaal kerstklaar en past alles bij elkaar in plaats van zo’n samen geraapt zooitje. Ik waag dolgraag een kansje

  Reply

 • Avatar

  adrienne

  |

  Wauw, wat leuk. Wij hebben al een paar jaar een “discoboom”, dit betekent alle knutsels en frutsels van de kinderen in de boom. Maar nu mijn meiden wat groter zijn zouden we heel graag weer een ander sfeertje willen. En dit verrassingspakket gaan ze heeeeeeel leuk vinden. Het versieren zelf wordt al een feestje op zich!

  Reply

 • Avatar

  Anita

  |

  Gaaf om alle trends zo bij elkaar te zien. Na dik 10 jaar dezelfde versiering mag er wel eens wat nieuws komen. Waag dus wel een gokje bij je winactie

  Reply

 • Avatar

  Marsha

  |

  Wat gaaf Lisanne. Ik ga in 2020 een “nieuwe” toekomst tegemoet en zou deze set heel graag winnen om de kerstboom dit jaar nog in ons gezamenlijke huis en volgend jaar in mijn eigen huis te versieren.🙏🎄

  Reply

  • Avatar

   Andrea

   |

   Wat een toffe actie! Da do ik graag me! 🎄🤩

   Reply

  • Avatar

   Andrea

   |

   Wat een toffe actie! Da do ik heel graag me! 🎄🤩

   Reply

 • Avatar

  Margareth

  |

  Geweldig! Wat een mooie trends. Ik krijg helemaal zin om alvast een grote kerstboom te kopen!! Ik doe graag mee aan de winactie 😍

  Reply

 • Avatar

  Elin

  |

  Hoe leuk is dit. Ik ben wel toe aan nieuwe kerstversiering dus fingers crossed🍀

  Reply

 • Avatar

  Cindy

  |

  Wat een te gekke actie, ik doe heel graag mee! Van kerstspullen kun je nooit genoegen hebben dus ik ga heel hard duimen 😁

  Reply

 • Avatar

  Ina

  |

  Prachtig. Wat mooi. Ik waag een gokje.

  Reply

 • Avatar

  Jose

  |

  Hoog tijd dat er een Golden Glow kerstvibe in ons huis komt, we vieren kerst al te lang zonder Glow Wow. Te gekke actie van Intratuin als je ‘t mij vraagt. Heb jij de boom al staan?

  Reply

 • Avatar

  Michele

  |

  Krijg helemaal de kerstkriebels 😊 Begin december krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis. Eindelijk plek voor een grote boom! Die zou ik dolgraag ‘winters schoon’ versieren 😍

  Reply

 • Avatar

  Amanda

  |

  Ooo zo dol op kerst ☆ , nog maar een paar nachtjes en dan mag die boom weer naar binnen! Kan niet wachten mijn huis in kerstsfeer te brengen. Ik heb eigenlijk altijd wel goud! Dus doe graag mee. Liefs Amanda
  @mijnhuisje_

  Reply

 • Avatar

  Romy

  |

  Hoi Lies!😄 Wat een super leuke samenwerking en actie heb je voor ons!🤗 Als het goed is ben ik in januari afgestudeerd en kan ik daarna opzoek gaan naar een eigen huisje. Tot die tijd ben druk bezig met het sparen van mooie kerstballen voor mijn uitzet!😅 Daarom waag ik graag een gokje om deze mooie ballen te winnen!🤩 En nu ik nog thuis woon, zal mijn moeder ook heel blij zijn met zo’n mooie versierde boom🎄✨ Ik ga duimen! Fijne avond. Groetjes, Romy😄

  Reply

 • Avatar

  Ank

  |

  Zo… te gek zeg, ik doe graag mee

  Reply

 • Avatar

  Hilde Alma

  |

  Oh wow! Deze kerst wordt de eerste in ons nieuwe huisje, dus wat extra leuke ballen en versieringen om het extra kerstig te maken, komen wel van pas! 😍😍

  Reply

 • Avatar

  Natasja

  |

  Wat een toffe actie! Graag doe ik mee 😍

  Reply

 • Avatar

  Janina

  |

  Was net toe aan alles nieuw, dat zou mooi zijn, prachtige actie

  Reply

 • Avatar

  Ellen

  |

  Wow, ik zag die giraffe.. wat gaaf. Ben net terug uit Oeganda, waar ik de giraffes in het wild heb gezien. Als ik hem in de boom zou kunnen hangen zou super zijn om dat gevoel van Afrika de feestdagen vast te kunnen houden ♡

  Reply

 • Avatar

  Cynthia

  |

  Leuke blog heb je geschreven, wij hebben thuis ook al zin in kerst en mijn dochter en ik hebben de traditie samen de boom te versieren. Ze is bijna 18 en met het mooie pakket van intratuin in onze boom wordt de boom vast zo mooi dat m’n dochter vaker in de huiskamer zal zitten dan in haar eigen kamer 😉

  Reply

 • Avatar

  Truus van der Benr

  |

  Zo mooi. Dan kan ik delen samen met onze dochters Suzanne en Simone. Mooie kerstgedachten toch.

  Reply

 • Avatar

  Marieke

  |

  Dit is toch helemaal té gek.!!! Ik doe mee..! Laat die ballen maar komen 😄✨

  Reply

 • Avatar

  Kristie

  |

  Oh, dat zou nou eens een fijne kerst zijn. Er zijn wat ballen gesneuveld het afgelopen jaar, bij het kerstkransje uit de boom halen, kantelde de boom iets om. Daarna zijn die maar veilig in een schaaltje gegaan.

  Reply

 • Avatar

  Eline

  |

  Geweldige actie zeg! Om bij weg te zwijmelen bij al die trends! Ik ben keihard toe aan een restyling van mijn boom… dacht ik…. maar ik heb gewoon de die-hard winter picnic trend op mijn vliering liggen!👌😄
  Maar waag wel een gokje!

  Groetjes Lien♧

  Reply

 • Avatar

  Kristie

  |

  Oh, dat zou fijn zijn. Het afgelopen jaar zijn er wat ballen gesneuveld met het kerstkransje uit de boom pakken.. de boom kantelde iets. De krasjes staan voortaan in een schaaltje gezellig op tafel

  Reply

 • Avatar

  Rinke

  |

  Oh wauw wat een tips! Ik denk dat ik dit jaar voor de glamour galoure wil gaan. Ik wil graag kans maken!

  Reply

 • Avatar

  Vivien

  |

  Super toffe actie voor ‘the most wonderful time of the year’ 🎶🌟🎄

  Reply

 • Avatar

  Yara

  |

  Ik doe heel graag mee, helaas nog geen “oude doos” om oud en nieuw mee te combineren maar met deze actie moet die boom toch vol komen!!

  Reply

 • Avatar

  Fem

  |

  Jaaa! Ik doe graag mee. Ik twijfelde nog of ik dit jaar al iets warmers wilde gaan doen (nu is alles wit) of dat ik daar nog even voor ging sparen. Volgens mij past golden globe helemaal bij wat ik wil.

  Reply

 • Avatar

  Joyce

  |

  Leuke winactie!
  Ik zou mijn ratjetoe aan ballen inderdaad eens moeten vervangen. Mijn dochters zouden daar ook blij mee zijn ;-)

  Reply

 • Avatar

  Claudia

  |

  Wauw, Wat tof! Die win ik graag. Dit jaar gaan we voor het eerst een kerstboom kopen, daar komt ook dus alle versiering bij.. met 2 kinderen jarig begin december en ikzelf wordt 30 zou dit geweldige pakket meer dan welkom zijn!!! En goud is na blauw mijn favorietje 🥰

  Reply

 • Avatar

  Femke

  |

  Oe wat een toffe actie. Onze kerstspullen kunnen wel een update gebruiken en zeker nu we met onze dochter haar eerste kerst gaan vieren 👶🏼🤶🏻

  Reply

 • Avatar

  Rinske

  |

  Nieuw huis, nieuwe kerstboomversiering! En goud zou perfect passen bij het groen van m’n thuisjungle! Super toffe actie, dus ik doe heel graag mee!

  Reply

 • Avatar

  Emily

  |

  Wat een gave give-away. Ik woon nog thuis dus ik zou dit pakket graag winnen voor mijn oudste broer. Ik ben erg benieuwd.
  Fijne woensdag.

  Lieve groetjes,
  Emily

  Reply

 • Avatar

  Alice

  |

  Heel graag! Met de kindjes die nu weer wat groter zijn, kan de boom weer mooi in goud aangekleed worden!!

  Reply

 • Avatar

  Marja

  |

  Wat prachtig! Graag zou ik voor Winter Schoon gaan ,mooie blauw/groene tinten waar ik wel heel blij van wordt ….

  Reply

 • Avatar

  Patricia

  |

  Leuke actie, hier doe ik graag aan mee. Na een aantal jaren is onze kerstversiering een beetje een bijeengeraapt geheel geworden, wat zou het gaaf zijn om dit jaar een supermooi aangeklede boom te hebben!

  Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Wowww…. dat is tof!! Wil zo graag mijn kerstspulletjes vervangen🌲 liefst in de kleur goud …. met maakt niet uit haha… ik ga duimen 🍀

  Reply

 • Avatar

  Maaike

  |

  Wow te gekke winactie!! Golden glow is ook mijn favoriet! Ga volgende week bij de Intratuin inspiratie op doen en kijken voor wat nieuws in de boom. Deze winactie zou natuurlijk super zijn om te winnen!! 💕

  Reply

 • Avatar

  Margot

  |

  Wat onwijs mooi, die libanonceder. Als ik ‘m vind gaat dié het worden deze kerst. Met goud. Alvast geweldige feestdagen gewenst!

  Reply

 • Avatar

  Anne

  |

  Wat een superleuke winactie! We hebben vorige week een nieuwe boom gekocht maar nieuwe versiering met de mooie golden glow trend voor in de boom zou helemaal te gek zijn.

  Reply

 • Avatar

  Esther

  |

  Oh leuk zou dat zijn om weer eens een andere trend te hebben met kerst!

  Reply

 • Avatar

  Clariska

  |

  Golden Glow 😍. Past helemaal bij ons verbouwde huis straks 🎉. Mooie blog met fijne info.

  Reply

 • Avatar

  Dianne

  |

  Wat een super leuke give away. Hoe leuk is het zom samen met mijn dochter de kerstboom 🎄 op te tuigen met dit prachtige pakket.

  Reply

 • Avatar

  Carla

  |

  Oh dat zou tof zijn als ik dit zou winnen maar ik vermoed dat het alleen voor Nederlandse volgers is…Maar indien ook Belgische volgers mogen mee doen waag ik graag een kansje op dit leuke pakket!Ik was dit jaar van plan om andere ballen en dergelijke aan te schaffen maar winnen is natuurlijk veel fijner ;-)

  Reply

 • Avatar

  Diny Gijsberts

  |

  Ik beb nét een ekster ,alles wat blinkt trekt mij enorm aan.Daarom zie je mij ook een eeuwigheid bij juwelierszaken,bruidsjurkenzaken staan.Al die lovertjes en strass ja dan ben ik écht in mijn sas, want elk ding met die aparte glinstering trekken me magisch naar hen heen alsof een mysterie eromheen hangt die me vangt !

  Reply

 • Avatar

  Simone

  |

  Elk jaar weer kwijl ik weg bij de Intratuin. Elke jaar overstijgt de ander. Maar dit jaar, wow! Ik vind het geweldig hoe je je hele huis een touch of X-mas kan geven. Love it love it love it

  Reply

 • Avatar

  Sandy

  |

  Wauw te gek zeg!! Wij halen altijd de mooiste Nordmannen in huis maar ik doe ze echt tekort aan versieringen. Als ik dit pakket win zal ik ze overwelmen met gouden liefde🎄💛🎄💛

  Reply

 • Avatar

  Sanne Verver

  |

  Ik ga voor goud!!! Andere jaren was de versiering in huis vrij traditioneel met rood en groen maar ik heb zo’n zin om dit jaar echt uit te pakken en alles te laten stralen 🌟. Ik ben al wezen kijken (en heb lekker al het een en ander meegenomen) maar daar kan nog veeeeeeel meer bij 😄. Wij gaan duimen.

  Reply

 • Avatar

  Ann

  |

  Wat een mooie actie!
  Voor in mijn nieuwe grote huis kan ik nog wel nieuwe kerstversiering gebruiken

  Reply

 • Avatar

  Truus

  |

  Wat een gezellige blog Lisanne en een geweldige actie van Intratuin om zo’n mooi pakket weg te geven! Met een iniminie poezebeest in huis die denkt dat een kerstboom een speeltuin is , hebben we vast mooie nieuwe kerstversiering nodig😉🌲😂. Fijne kerstdagen alvast!

  Reply

 • Avatar

  Chantal

  |

  Ohhh Golden Glow!!
  Let it snow, let it snow, let it ❄️ snow!

  Reply

 • Avatar

  Romy

  |

  Haha wat grappig, doe ik al sinds ik op mezelf woon de boom in Goud. Ben ik opeens trendy! 😅 dat ga ik mijn pubers vertellen!

  Reply

 • Avatar

  Chris

  |

  Ohhh wat een gave kans om eens iets anders te doen ik ben weg van deze golden glow
  Wie weet 😍

  Reply

 • Avatar

  Mieke

  |

  Ohhhh wat prachtig, ben dol op de glowstijl en dol op kerst! Het zou geweldig zijn dit pakket te winnen, niet voor onder de boo maar heerlijk erin😉

  Reply

 • Avatar

  Mieke

  |

  Ohhhh wat prachtig, ben dol op de glowstijl en dol op kerst! Het zou geweldig zijn dit pakket te winnen, niet voor onder de boom maar heerlijk erin😉

  Reply

 • Avatar

  Shivani

  |

  Jaaa ik doe ook mee! Superlejk. We hadden vorig jaar geen kerstboom omdat we gingen verhuizen maar een goud gestelde kerstboom gast er dit jaar wel in! Xxx

  Reply

 • Avatar

  Mathilda

  |

  Oh wat leuk!😍
  Ik doe graag mee, leuk na jaren dezelfde kerstversiering eens wat anders in huis!😀😊

  Reply

 • Avatar

  Mathilda

  |

  Oh wat leuk!😍
  Leuk na een aantal jaar dezelfde versiering eens wat anders!😀😊

  Reply

 • Avatar

  Vera

  |

  Wauw, wat gezellig! Al helemaal zin in december! Ik zou het gouden pakket graag willen winnen voor een vriendinnetje die net op haar zelf woont en een echte golden girl is ;-) #kerstuitzet #shine #goldengirl

  Reply

 • Avatar

  Marjanne Bruins

  |

  Oef ja, dit willen we wel winnen.
  Aangezien de kleuren bij ons in huis aan het veranderen zijn, passen de (mint) groene ballen niet meer zo goed…. heel erg welkom dus, die golden glow accessoires!!

  Reply

 • Avatar

  Liesbeth

  |

  Wauw te gekke win actie. Kersttrend 3 ziet
  er prachtig uit😍
  Ik wil wel eens wat anders ‼️‼️

  Reply

 • Avatar

  Miranda

  |

  Nog snel een bericht voor deze te gekke winactie, maar dit zou goed van pas komen om mijn nieuwe huisje want ik ben een beetje lost wat kerstversiering betreft en het is allemaal ook zo oud.
  Ben al wel bij de intratuin geweest en al over de kerstafdeling gelopen en vind de trends dit jaar super mooi.

  Reply

 • Avatar

  Lucy

  |

  Wow, allemaal tof!

  Reply

 • Avatar

  Kathelijne Hoogerwerf

  |

  Wat een leuke actie, ik doe heel graag mee! Eerlijk gezegd kan ik wel eens een keer goed nieuws gebruiken, dus🤞🤞🤞🤞🤞🤞😬

  Reply

 • Avatar

  Catinca

  |

  Wat een leuke winactie. Wij hebben al 20 jaar dezelfde kleur ballen in de 🎄. Ieder jaar weer wil ik wel iets anders, maar om nou alles in 1 keer te vervangen vind ik nogal wat. Mijn dochter van 12 begon er pas al over, waarom weer dezelfde saaie ballen? Ehhhhh, omdat het best prijzig is schat. Omdat dochter twee jarig is vlak voor kerst zou het fantastisch zijn om eens iets totaal anders te hebben dit jaar (en waarschijnlijk de komende 20 jaren 😉)

  Reply

 • Avatar

  Alette

  |

  Bij een nieuw interieur hoort misschien ook wel een nieuwe kerstlook…. En de golden look past daar wel heel goed bij! Ben alleen zo slecht in het wegdoen van de oude spulletjes…. dus wie weet kan ik er een mooie mix mee maken! 🤞

  Reply

 • Avatar

  Anouk

  |

  Wat tof! Aangezien wij nog geen enkele kerstbal oid hebben (onze oude miniboom is wel erg ielig in ons nieuwe huis) doe ik graag mee!

  Reply

 • Avatar

  Annemarie

  |

  Oh wat gaaf! Ik doe heel graag mee, love it! 😍

  Reply

 • Avatar

  Petra

  |

  Zou geweldig zijn!!

  Reply

 • Avatar

  Tanja

  |

  Wat een leuke actie. Dat zou nog eens geweldig zijn. Kan ik mijn boom opnieuw stylen

  Reply

 • Avatar

  Anita

  |

  Dit zou te gek zijn

  Reply

Laat een reactie achter