6 december 2019

Hoe dek je tafel sfeervol voor de feestdagen?

Xenos kersttafel

Al zin in de feestdagen? Ik laat je in dit bericht zien hoe je een sfeervolle feesttafel dekt. Ik vind het altijd zo gezellig om dan lekker lang met elkaar te tafelen. En nog leuker vind ik het om die tafel feestelijk te dekken voordat de gasten komen. Ik laat je zien met welke items uit de Xenos.nl shop je in een mum van tijd een sfeervolle styling kunt geven aan je eettafel.

Om te beginnen kies je een aantal accent-kleuren en/of een bepaald thema. Dat zorgt ervoor dat alles straks een mooi geheel wordt. Kies voor maximaal 4 kleuren, waarvan één accentkleur of print. 

Begin met een mooi tafelkleed. Dat is eigenlijk de basis van alles, het geeft meteen veel sfeer af en het beschermt de tafel natuurlijk ook nog eens tegen vlekken. Ik koos voor een groen stoffen kleed dat ik al een aantal jaar heb. Maar je kunt ook prima voor een simpel papieren wit kleed gaan. Je kunt voor een strak gestreken tafelkleed gaan als je echt een sjieke tafel wilt dekken. Maar zelf vind ik het vaak mooier als het tafelkleed iets meer leeft. Dus er mag dan best een kreukeltje inzitten. Hier ging het me ook echt om een natuurlijke styling met veel aarde tinten en boompjes op tafel.

Natuurlijk is ook het servies super bepalend voor de look van de feest tafel. Ik koos voor het Toscane servies in bruin met een prachtige natuurlijke look. Omdat we met de feestdagen meestal meerdere gangen serveren vind ik het leuk om het servies te stapelen. Daar gebruikte ik ook een aantal bamboe borden voor. Het liefst mix en match ik van alles met elkaar. Dan wordt het echt een unieke en persoonlijke tafel. 

Goud! Ik ben er dol op! Toen ik het goudkleurige bestek zag, was ik dan ook meteen verkocht. Dat geeft de tafel echt een glamour uitstraling. Past natuurlijk perfect bij de feestdagen, maar ik gebruik het gouden bestek het hele jaar door. 

Het goud trok ik door in het thema en komt daarom vaker terug in de aankleding van de tafel. Denk bijvoorbeeld aan gouden confetti, kaarsen of wat kerstballen op tafel. Wat ik ook echt te gek vind zijn de kleine gouden frietmandjes. Daarin krijgt iedereen dan zijn eigen portie aardappeltjes of friet geserveerd. Nog wat tips voor het bestek: Rechts van het bord leg je de lepel en het mes met de zijkant naar het bord toe. Aan de linkerkant van het bord leg je de vork. Wil je ook meteen het bestek voor het dessert neerleggen? Doe dit dan boven het bord. Ja dit had ik idd voor het maken van de foto’s even moeten googelen haha, maar gelukkig smaakt het eten er niet minder lekker door!

Ik koos voor stoere wijnglazen. Deze wijnglazen worden van gerecycled materiaal gemaakt. Tof he! Dat maakt een mooi product nog veel leuker! Ook een leuke toevoeging zijn een karaf of kan. Vul de kan met water en wat fruit of kruiden, Ziet er super leuk uit en smaakt ook nog eens lekkerder. Daarnaast is het ideaal dat de gasten gewoon zelf hun drankje kunnen bijschenken. Scheelt de gastheer of -vrouw een hoop heen en weer lopen. 

In de aankleding van de tafel probeer ik altijd hoogte te creëren. Dat geeft de tafel diepte en is leuk om naar te kijken. Denk hierbij aan kandelaars, kaarsen of vazen, die je in verschillende hoogtes neer zet. Let wel op dat de gasten elkaar gewoon prima kunnen aankijken. Anders wordt het toch niet zo gezellig als gepland :) Ik koos dit jaar voor heel veel groene kerstboompjes waarmee ik een soort mini bos creëerde op tafel. Boompjes met glitters, met sneeuw en zonder. Xenos heeft ze in vele verschillende maten en sommige hebben zelfs lichtjes.

Ook vind ik het leuk om tijdens deze dagen echt uit te pakken, lekker veel accessoires en gezelligheid op de tafel. Wel let ik erop dat al deze accessoire bij elkaar passen, dus dat ze allemaal tot een bepaald keurenthema behoren. Als je dat niet doet kan het echt iets te bont worden en dat wil je voorkomen. Liever geen echte kaarsen op tafel? Kies dan voor een lichtslinger die sfeerverlichting geeft. 

Natuurlijke materialen mogen eigenlijk ontbreken in deze styling. In combinatie met het gouden bestek doet echt groen het ook goed op tafel. Zo blijft alles in balans. Denk aan traditionele dennentakken of hulst. Maar ook droogbloemen zijn momenteel helemaal hot en geven de tafel een unieke uitstraling. tegenwoordig kan alles. Verdeel ze bijvoorbeeld over verschillende kleine vaasjes voor een speels effect.

Als laatste kun je nog aan de slag met de menu- of/en naamkaartjes. Deze maken de feestelijk gedekte tafel extra persoonlijk. Maak deze bijvoorbeeld zelf met behulp van mooi papier en kalligrafie stiften. Takje groen erbij en klaar ben je! 

Ik hoop dat ik je met dit bericht heb kunnen inspireren om zelf aan de slag te gaan en heb ook nog een superleuke win actie voor jullie. Ik mag van Xenos namelijk alle Xenos items van deze tafel weggeven aan één van jullie. Dat zou toch helemaal de BOM zijn! Je wint dan dus een heleboel groene kerstboompjes, prachtig servies voor 4 personen, het gouden bestek en gouden frituurmandjes, servetten en de stoere wijnglazen. Zo kun jij er ook zo bij zitten deze kerstmis. Wil je meedoen? Laat een reactie achter onder dit bericht en laat me ween waarom jij heel graag wilt winnen. Maandag 16 december maak ik de winnaar hier bekend.

Liefs Lies

154 reacties op “Hoe dek je tafel sfeervol voor de feestdagen?”

 1. Sandra schreef:

  De tafel ziet er zo gezellig uit, ik zie het al helemaal voor me op mijn tafel en met 2 verjaardagen nog in december blijft er altijd weinig tijd over om al deze inkopen te doen! Hoe gaaf is het dan als je dit wint!

 2. Janneke schreef:

  Ik denk altijd pas aan de tafel denken, op het moment dat ik tafel moet dekken, en dan wordt het natuurlijk nooit zo spectaculair!! Hoe tof is het als dat denken al voor me gedaan is!!! Ik vind de tafel prachtig! Fingers crossed dat het mijn kant op kont! Dat gaat voor een dikke glimlach bij onze teun zorgen, die is dol op kerst!

 3. Monique schreef:

  Wat een leuke winactie. Ik doe graag mee voor mijn zus Marjolein, zij kan wel wat leuks gebruiken.

 4. Carina schreef:

  Wat een gave gezellige tafel! Dat zou perfect passen op mijn tafel in onze net opgeknapte woonkamer!

 5. Ine schreef:

  Hier word je toch blij van!!! Wat zou ik het leuk en bijzonder vinden om met mijn lieve familie aan deze mooie tafel te zitten! Samen kerst vieren en genieten!!!!

 6. Marielle Hommel schreef:

  Wauw wat prachtig, en eten met goud bestek!
  Lijkt me geweldig om met mijn gezin aan zo’n prachtige tafel te kunnen eten.

 7. Liesbeth schreef:

  Wat een prachtig gedekte tafel, helemaal mijn smaak. Dat zou echt de kers op de taart zijn, tijdens kerst met ons samengesteld gezin ,moeder ,zus en zwager. Nu maar duimen. ?

 8. Henriette schreef:

  Ik heb net de opening van mijn salon achter de rug. En dus ook drukke voorbereidingweken want de verbouwing hebben we ook samen gedaan . Ik zou het heel fijn vinden om voor de kerst kans te maken op dit moois. Mijn inspiratie is even 0,0 . Het ziet er zo gezellig uit dat ik me schuldig ga voelen om niks met kerst te doen in huis ?

 9. Pauline Visser schreef:

  Wat heb je dit weer prachtig gedaan! Ik zou het heel graag winnen om mijn gezin te verrassen. Ik kom niet verder dan een papieren tafelkleed en servetten…. dan kwam ik mijn Ikea borden op tafel en klaar…..te erg eigenlijk als ik al dit moois zie.

 10. Vera schreef:

  Lijkt me super gaaf om te winnen! We zijn net verhuist en moet het echt nog even gezellig maken in huis. Weet nog niet eens waar de grote kerstboom komt te staan ?. Dus een mooie gedekte kersttafel zorgt er zeker voor dat het er leuk en gezellig uit zal zien met kerst ☺️.

 11. Lies Eeckhout schreef:

  Omdat ik ontzettend hou van mooi gedekte tafels! Het eten smaakt nu eenmaal nog beter als de sfeer juist zit… Daarboven zijn de kleuren die je gebruike op mijn lijf geschreven en zouden ze perfect passen in mijn houten interieur met groene accenten! Fingers crosser!!!

 12. Anneloes schreef:

  Wat een ongelofelijk leuk artikel! Dit is echt onmiskenbaar een kersttafel. Deze gezellige tafel zou ik heeel graag willen “copy pasten” naar die van ons. Het is de eerste keer dat wij een kerstdiner geven en we hebben stiekem nog niet genoeg bestek en nog helemaal geen tafelkleed en andere versiering, dus dit prachtexemplaar zou zeer welkom zijn! :)

 13. Gertine schreef:

  Heel stylish? eens uit mijn comfort zone van zwart wit.Het zou mijn gezin verbazen hoe kleurrijk het zou zijn??

 14. Engelien schreef:

  Ik hou van decoreren maar om de één of andere reden leef ik me nooit uit om de tafel mooi te dekken! Ben nu super geïnspireerd door deze prachtig gedekte tafel! Dus kom maar op ☺️??

 15. Kim schreef:

  Hi, wat een super toffe boompjes! Hoogzwanger van ons tweede dochtertje heb ik dit jaar niet zo veel inspiratie… en dan zouden we er toch nog gezellig bij zitten deze kerst :)

 16. Iris schreef:

  Make my x-mas! ?
  De kleuren, de materialen, de sfeer die jouw gedekte tafel uitstraalt…té leuk gewoon!! Ik waag een kansje en als het niet lukt kom ik spontaan bij jou eten ?
  Zo en nu ga ik me vandaag op mijn kerstboom storten [niet letterlijk, ofcourse] én de last-minute-verzonnen-pompom-slinger die erin moet komen…jeaaaaah naar idee van jou, gespot in je fantastische magazine? Oh ja…en duimen natuurlijk!! Fijne dag you’all!

 17. Maike Optenplatz schreef:

  Lijkt me erg leuk om te winnen. Krijg dit jaar veel familie enzo op bezoek. Was een moeilijk jaar maar eind goed alles goed. En het einde van dit jaar is in aantocht.

 18. Nicole schreef:

  Natuurlijk doe ik graag mee! Ik kan een eindeloze reeks aan redenen opgeven waarom ik wil winnen maar uiteindelijk komt het er, heel eerlijk gezegd, op neer dat ik ieder jaar (net als de meeste vrouwen?) mijn uiterste best doe om alles en iedereen tevreden en gezellig te krijgen en te houden. Ik noemde dit op Instagram al een “kerstpakket” en zo zie ik het ook echt! Voor mij de perfecte kersttafel die warmte,liefde en zorg voor eten uitstraalt… en heel mooi kerstgeschenk wat eindeloos gecombineerd kan worden… complimenten ??…..?❤️.

 19. Sanne schreef:

  Wauw, wat is dit een fantastische prijs om te winnen. Ik zie ons al helemaal onze eerste Kerst in ons nieuwe huis vieren. Kunnen we mooi onze ouders uitnodigen die zoveel voor ons gedaan hebben rondom de bouw. Al kan een etentje dat zelfs niet goedmaken, maar het is een begin. Ik duim heel hard!

  Liefs,
  Sanne

 20. Jolanda Beccaro schreef:

  Wauw!! Wat een supergave gedekte tafel!!! ? Onze decoraties stammen nog uit de vorige eeuw en is nodig aan vervanging toe? dus doe ik graag mee ? wij krijgen binnenkort de sleutel van ons nieuwbouwhuis dus ik zou heeeel graag zo’ n mooie gedekte tafel willen waar ik met trots mijn gasten aan kan ontvangen! Fijne kerst alvast!!?? #fingerscrossed ??

 21. Mirjam schreef:

  Wat prachtig! Deze give away zal het kerstdiners nog specialer maken. Wij sprokkelen met kerst altijd overal servies vandaan om iedereen een bord te geven. Deze aanvulling zou dan ook meer dan welkom zijn!

 22. Henrike schreef:

  Wat leuk! Ik doe heel graag mee. Ons servies heeft overal dutsen en deuken. Stukjes af, bijna geen broodbordjes meer, gelukkig eten gebaksbordjes ook lekker. Maar voor de Kerst is dat natuurlijk niks. Een mooi gedekte tafel zou een feest zijn!!

 23. Desiree schreef:

  Wat een onwijs gezellige tafel zo. Heel sfeervol!
  Ik zou het leuk vinden om ook de tafel zo mooi te mogen dekken voor mijn man en 2 kinderen tijdens de feestdagen????

 24. Paola schreef:

  Wat is het toch heerlijk om jou te volgen, ik wordt zo blij van alles wat je laat zien?
  Vorig jaar geen versierd en kerstig huis. Vanwege een verhuizing voor werk overwinterde we in chalet bij iemand in de tuin gedurende de kerstperiode. Nu we 120 kilometer verderop aardig gesettekd zijn kijken we er naar uit om dit huis weer heerlijk aan te kleden voor kerst. Wat zou het tof zijn als we de nieuwe tafel zo mooi kunnen opmaken als jij hebt laten zien. Met alle kinderen thuis met kerst zullen we meer dan genieten !

 25. Annerieke schreef:

  Dit jaar ga ik Kerst op een andere manier proberen te beleven, goede herinneringen meenemen, maar bovenal weer nieuwe maken met mijn gezin. Daar hoort ook een nieuw aangeklede tafel bij. Laten we nu net houden van de groentinten, dus die passen mooi in het geheel!

 26. Jacomine schreef:

  O, wat gaaf! We hebben net onze jaren 60 bruine kroeg omgetoverd in een fris Scandinavisch huis. Waar ook ineens een veel langere tafel in past. Dus mooi servies en decoratie zijn meer dan welkom!

 27. Sandra schreef:

  Wat een leuk actie. Dit zou me zoons fantastisch vinden. Die zitten te zwijmelen naar deze plaatjes te kijken. Zou toch super zijn ze dit ook met kerst konden.?

 28. Inge Bruijns schreef:

  Wauw, wat ziet het er super uit!!?
  Altijd al eens een 3 of 5 gangen menu voor kerst willen maken, maar de tafel dekken leek me altijd Zo’n uitdaging… wat zou dit goed van pas komen! Zeker om m’n ouders met kerst te ontzien, en ze een keer lekker rustig te kunnen laten zitten????

 29. Marlene schreef:

  Wat een geweldige gedekte tafel ! Oh wat zou ik die graag willen winnen ! Om met kerst zo’n geweldige gedekte tafel te hebben ! Zou super zijn ! ❤

 30. Irma schreef:

  Gewoon omdat het mooi is!!!

 31. Suzanne schreef:

  Wauw wat een prachtig Veel te tafel! Omdat we met kerst 2 dagen vast en krijgen heb ik bij Xenos al mooie nieuwe borden gekocht maar de rest van de prachtige spullen zouden een hele mooie aanvulling zijn om er een nog mooiere tafel van te maken. Xenos is 1 van mijn favoriete winkels. Ik doe graag mee met deze te gekke winactie!!!

 32. Martine schreef:

  Wat is het een prachtige sfeervolle tafel geworden! ? Ik doe heel graag mee met deze toffe winactie want elk jaar neem ik me voor om nu eens echt een mooi aangeklede kersttafel te creëren maar uiteindelijk komt het er niet van. Ergens halverwege weet ik niet goed hoe ik het moet aanpakken en overzie ik het hele plaatje niet meer en laat ik het hele idee maar weer voorbij gaan. Mocht ik deze set winnen dan is bovenstaande verleden tijd! Lieve groeten, Martine

 33. Nadia Bogaert schreef:

  Ooh zalig! Ik ben maanden op voorhand bezig om de tafel aan te kleden, elk jaar anders. Dus dit zou super zijn om te winnen!

 34. Violet schreef:

  Oh geweldig mooi allemaal?
  Ik zou er mezelf maar vooral onze gehandicapte zoon blij mee kunnen maken.
  Door z,n verstandelijke beperking en autisme kan hij zo genieten van alles wat met feestdagen te maken heeft vooral de kerst?. Het genieten van het samen zijn met elkaar en dan vooral aan een mooie gedekte tafel zitten.
  Het aankleden opzich al vindt hij zo mooi ☺️.
  Maar ik ook .
  Het genieten van kleine dingen doet je zoveel voor hem, maar voor mij ook?
  Ik ga ook duimen??

 35. bianca schreef:

  WOW!! prachtig
  ik doe graag mee met deze win actie

 36. Rianbe schreef:

  Wat mooi gedaan!! Echt een feest om met kerst aan zo’n mooi gedekte tafel te kunnen eten met iedereen.

 37. Erika schreef:

  Wauw dit is wat ik zocht voor ons kerstdiner tafel! Wat mooi gestyled!

  I love it!

 38. Eveline schreef:

  Wat een onwijs leuk idee om die boompjes zo op tafel te zetten!

 39. Simone schreef:

  Hi, wat een mooie gedekte tafel! Eigenlijk vergeet ik altijd te shoppen voor de aankleding van de tafel, en dan moet ik last minute iets in elkaar flansen… En dan baal ik er van dat ik met ons standaard servies aan de gang moet. Dit set past prima bij wat wij mooi vinden! Zou het graaaaaag winnen! ?❤

 40. Mariette Jaksch schreef:

  Ik doe graag mee aan deze schitterende actie. Graag zou ik deze tafel voor mijn man en kind willen winnen. Na een minder leuk jaar verdienen zij het om aan een mooie tafel te mogen zitten … iedereen zou toch aan zo een prachtig gedekte tafel willen ontbijten/eten.

 41. Romy schreef:

  Wat een schattig bosje bomen op tafel! Dit wordt het eerste jaar in ons huis in de nieuwe samenstelling ❤️. Voor die grote tafel kunnen we nog wel wat gezellige aankleding gebruiken! Dit zou supergoed van pas komen! We wagen een kansje! ?fijne dagen!

 42. Marije schreef:

  Dit is wel echt een winactie die je wilt winnen! Sinds mijn vriend en ik samenwonen hebben we een allegaartje aan servies. Hoe gaaf zou het zijn om met kerst en daarna iets te hebben dat eindelijk eens prachtig matched! En wat makkelijk aanvulbaar is bij de Xenos. En dan die boompjes!! Zo leuk!! Ik houd me aanbevolen en loot graag mee! Fijne dagen iedereen!! X Marije

 43. Vera schreef:

  Het ziet er weer fantastisch uit! I like your style! Of ik win of niet, maakt me niet uit. Maar ik moest even reageren :D

 44. Jopie Koning schreef:

  Dit jaar wordt mijn 1ste kerst als pensionado!
  Wat zou het leuk zijn om deze periode, samen met mijn kinders, met een heerlijk diner en aan deze geweldige tafel, in te luiden ?.
  En nu maar duimen, hahaha!

 45. Diny Gijsberts schreef:

  Wat een genereuze prijs stellen jullie beschikbaar zeg ik doe héél graag mee voor deze mooie prijs want met mijn minimum loon en onze torenhoge belastingen in dit land kan ik zoiets leuks als dit niet permitteren!

 46. sophie schreef:

  die boompjes en het gouden bestek vind ik super tof. de tweeling van zes vindt het nu ook erg leuk om te helpen met aankleden dus dit zouden ze wel heel tof vinden (of vet cool in hun woorden haha).

 47. Anneke Hendriks schreef:

  Dat ziet er prachtig uit.
  We wonen op de Veluwe aan de rand van het bos.
  Zo kunnen de bomen naar binnen gehaald worden.
  Daarom hou ik ook zo van groen door de natuur om ons heen. En op tafel de dennenappels erbij die ik weer aan het rapen ben.
  Dat tikje goud zijn voor mij de mooie zonnestralen door de bomen heen op een mooie winterse dag.

 48. Anneke Driessen schreef:

  Wat een leuke blog ik doe heel graag mee heb nog geen aankleding voor mijn kersttafel dus zou heel goed van pas komen. ??

 49. Daniëlle schreef:

  Wauw ik ben gek op groen en kan mij helemaal uitleven in de kerstperiode.. wat heb je dit gaaf gedaan. Dit zou ik ook wel willen doen thuis. De win actie komt als geroepen ???

 50. Adinda schreef:

  Doe heel graag mee, echt prachtig gedaan. Ik ben bijna jarig, dus dat zou een geweldig kado zijn. Wat bijzonder dat je dat mag doen voor/met xenos.

 51. Ilonka schreef:

  Ons huis.is ingericht net groentinten en pas een nieuwe houten vloer. Deze kerstversieringen zouden daar mooi bij passen.

 52. Ingrid schreef:

  Vroeger gingen we op 1ste kerstdag bij mijn ouders eten en toen zij op leeftijd waren kwamen ze altijd gezellig bij ons Nu zijn ze beiden overleden en neemt onze dochter de traditie over en gaan we dit jaar voor het eerst naar haar op 1ste kerstdag ? Dus deze mooie spullen zijn meer dan welkom om op haar tafel te schitteren✨?

 53. Arja schreef:

  Dit jaar zijn we voor het eerst met z’n viertjes: zoon heeft een vriendinnetje. En we zeiden gelijk tegen elkaar: een mooi gedekte eettafel met kerst. Hoewel er nu een pc op staat, maar die moet echt plek gaan maken dit jaar. Wat ik ongeveer in mijn hoofd heb, zie ik nu in mooie foto’s hier op je blog. Wordt er zo gelukkig van, zou dit echt heel graag willen neerzetten. Het lijkt erop dat we dit jaar toch gezellig, en vol met liefde mogen afsluiten, en dat is me zoveel waard ??

  Liefs en een fijn weekend, Arja

 54. Jose schreef:

  WOW wat mooi??
  Laatste jaren steeds weg met de kerst. Dit jaar niet, hoe gaaf zou het zijn dat ik dan zo kan uitpakken!?

 55. nelie schreef:

  Dit ziet er echt mooi uit. Helemaal in mijn stijl. Ik zou het wel graag willen winnen.

 56. Elles schreef:

  Wat een mooie tafel!! Zo sfeervol!! Het zou geweldig zijn om met kerst onze tafel zo mooi te kunnen dekken. Alle jongens zullen helemaal verbaasd zijn van zo’n prachtige tafel!

 57. Elma schreef:

  Hi Lisanne, super leuk gedaan! En helemaal mijn stijl ? dus zou heel gaaf zijn om mijn tafel helemaal mee in kerstsfeer te toveren dit jaar. Ik doe graag mee met je give away ??? liefs elma

 58. Priscilla Siep schreef:

  Ik doe graag mee! Ik ben voor het eerst in 15jaar vrij met de feestdagen en kan nu eindelijk uitpakken met de Kerst. Daar hoort natuurlijk ook een mooi gedekte tafel bij ?

 59. Petrie schreef:

  Wauw wat een prachtig gedekte tafel.
  Dit geeft me veel inspiratie, ik had de boompjes ook al gespot bij de Xenos maar nog niet aan gedacht deze hiervoor te gebruiken.

 60. Sonja schreef:

  Ik doe heel graag hier aan mee. Wat zullen mijn kleinkinderen dit ook geweldig vinden. Zie hun gezichtjes al voor me ?????

 61. Lisette de Brouwer schreef:

  Wat een prachtig gedekte tafel en fijne tips op je blog. Ik zou het graag willen winnen voor onze jongste die op zichzelf is gaan wonen, dan kunnen we daar samen kerst gaan vieren.

 62. Gemma schreef:

  Wat een gave actie, en deze stijl is helemaal mijn stijl. Ben dol op groen en dol op boompjes en prachtig servies. Dus te gek om mee te mogen doen, en wie weet. Wat is er nu mooier dan gezellig met je familie aan zo’n te gekke tafel.

 63. Yvonne schreef:

  Ik heb al jaren niks nieuws voor de Kersttafel gekocht. Deze mooi gedekte tafel is precies mijn smaak! ? Graag doe ik mee zodat ik mijn gezin met Kerst kan verrassen. ?????

 64. Heleen de Wit schreef:

  O..dat zou ik graag willen winnen. Hoop mijn 2 tantes uit te nodigen met de kerst…

 65. Ellen schreef:

  Wat een geweldig gedekte tafel!!!! We hebben het afgelopen jaar hard gewerkt in ons nieuwe, opgeknapte huis. Nu zijn we met de afwerking bezig. Wat zou het gaaf zijn om de tafel (die nu vol staat met Lego van mijn zoontjes) mooi te kunnen dekken en ons nieuwe huis te vullen met gezelligheid, liefde en familie.
  Heb er nu al zin in. Kan niet wachten.

 66. Elin schreef:

  Jaaa, wat een super give Seat. Mijn servies is al zo oud als de weg naar Rome?‍♀️?‍♀️Doe dus graag mee om een keer een supermooie tafel aan te kleden. Fingers crossed?

 67. Margareth schreef:

  Wat een ontzettend leuk idee die kleine kerstboompjes!?
  Het lijkt mij ook geweldig om dit te winnen omdat we dit jaar voor t eerst kerst bij ons thuis vieren met de fam. We hebben een mega tafel van 2 meter en een grote kerstboom, alleen de gezellige aankleding mist nog.
  X

 68. the gray crochet girl schreef:

  Gouden tip, die van kies max 4 kleuren! Ik denk dat het daar bij mij altijd fout gaat… ? Count me in! En waarom? Omdat ik van m’n hubbie geen gouden bestek mag kopen, maar het wel zooooo tof vind!! ?

 69. Adrienne schreef:

  Oh wat mooi! Vandaag ga ik thuis met de kinderen aan de slag. In dezelfde natuurlijke stijl. Mooie takken boven de eettafel, veel hout, natuurtinten en kerstgroen. En dan vol hangen met mooie hangers. Deze gedekte tafel zal er prachtig bij staan! En voeg wat familie en vrienden toe en dan kan onze kerst niet meer stuk! Genieten!?

 70. Tosca schreef:

  Wat een prachtige sfeervolle tafel!! Ik krijg meteen zin om lekker lang en gezellig te tafelen met Kerst. Wij vieren dit jaar Kerst bij mn zusje die net op zichzelf woont, dus ik zou het fantastisch vinden om dit voor haar te winnen! ?

 71. Jeanette Renting schreef:

  Mooi gedaan. Dit zou ik graag winnen voor onze dochter en schoonzoon.

 72. Susanne Pulle schreef:

  Wat ontzettend mooi ❤️
  Ik heb 11 broers en zussen, en alle onze gezinnen bij elkaar hebben we 55 personen! Dus dat gaat lastig worden. Maar kerstavond met mijn eigen gezinnetje ? I like!! ?

 73. Loes schreef:

  Wat ziet dat er weer geweldig uit Lies! Ik ga gewoon een kansje wagen. Zo leuk om gasten te ontvangen met zo’n gedekte tafel! Past ook helemaal bij de andere kerstspulletjes. Verder houd ik het simpel met een sidetable met boompjes en lichtjes, kaarsen en veel groen.

  Liefs, Loes

 74. Ester schreef:

  Wauw! Wat heb je dat weer prachtig gedaan! Echt een kersttafel om van te genieten! Ik houd echt van de natuurtinten! Dit zou echt fantastisch staan in ons nieuwe huis! Al moeten we daar helaas nog een tijdje op wachten dus zou het fantastisch zijn om er nu al van te genieten tijdens deze kerstdagen! <3

  Liefs, Ester

 75. Shirley schreef:

  Wat een toffe win actie.
  Ik doe ontzettend graag mee, want de tafel mooi opmaken met Kerst hoort erbij. Ook ik steek hier altijd veel tijd in. Het zijn altijd heerlijke dagen waarop we allemaal samen zijn en een mooi en sfeervol gedekte tafel hoort er gewoon bij.
  Voor nu dus fingers crossed…

  Liefs Shirley xxx

 76. Sandra Slot schreef:

  Ik hou dr zo van een mooigedekte tafel. Nu voor het eerst na 6 jaar 24/7 plat liggen kan ik na 2 ingrijpende operaties weer redelijk lopen en verheug ik me er dus nog meer op om gewoon weer eens voor allemaal de tafel helemaal netjes te dekken en er van te genieten. Dit zijn de dingen waarom ik voor de operaties ben gegaan. Zoals ze wel eens zeggen de kleine maar o zo belangrijke dingen in het leven ??

 77. Marlies schreef:

  Zo mooi, ik heb net de woonkamer heel stoer voorzien van een donkergrijze muur. Deze mooie items voor de feestelijke kersttafel zouden de metamorfose compleet maken. Nu maar heel hard duimen hier……

 78. Monique schreef:

  Wat een fijne tafel. Mooie kleuren en ik hou van het natuur-element. Ben een echt bosvrouwtje dus ontzettend geinspireerd door jouw mooie tafel….

 79. Margot schreef:

  WOW.. ik heb er gewoon geen andere woorden voor! Wat gáááf! En wat zou ik dit graag toepassen op mijn eigen kersttafel. Dankjewel voor het artikel.

 80. Silvia schreef:

  Wat een mooie Kersttafel en die boompjes maken hem heerlijk speels wat ook voor kinderen heel leuk is.
  Die mandjes zijn ideaal om snackjes in te doen.
  En het gouden bestek???? lust voor het oog.
  Mooie rustige maar toch speelse kersttafel. Missie geslaagd??

 81. Mariska schreef:

  Jaaa!! Ik heb al genoeg kerststress qua diner enzo..zou echt tof zijn als ik niet meer over de styling hoef na te denken ?

 82. Hanneke schreef:

  Ik doe heel graag mee! Ik houd van natuurlijke materialen. En het past allemaal zo mooi bij elkaar! Fijn dat er eens voorwerpen in het zonnetje worden gezet die een beetje betaalbaar zijn. ? Zo zijn veel meer mensen in de gelegenheid hun tafel in designerstijl in te richten. Thanx voor je inspiratie!!

 83. Astrid schreef:

  Aankomende Kerstmis verzorgen wij twee avonden het kerstdiner bij ons thuis. Deels om een aantal mensen te bedanken voor al hun hulp met het klussen in ons huisje en ook omdat wij het leuk vinden om te koken. Een mooi gedekte tafel hoort hier natuurlijk bij :). Daarom doe ik graag mee met deze winactie

 84. margreet schreef:

  Prachtig, zou goed van pas komen. Mijn zus die dan zelf in verhuizing zit komt met haar gezin eten.

 85. Birgit schreef:

  Wat gaaf zeg, dat bos op tafel!! Dat wil ik ook!!! Daarom zou ik graag willen winnen (ik zou hier graag nog wat willen typen, over hoeveel ik het verdien enzo, maar dat doe ik niet. Want eigenlijk heb ik alles al wat mijn hartje begeert ?. En zijn er vast veel lieve mensen die het eigenlijk veel meer verdienen dan ik). Tof blog heb je trouwens en ik volg je ook met veel plezier op IG. Xxx

 86. Anneke schreef:

  Jaaaa super tof dit! Het bestek daar ben ik helemaal verliefd op en de rest ook want dat past mooi bij wat ik al heb van hetzelfde servies. De decoratie is ook te gek! Ik zie het al helemaal voor me dat we met kerst aan zo’n gezellige tafel zitten!

 87. Marjan Scholten schreef:

  Super mooie tafel! Dit jaar vier ik voor het eerst kerst met m’n vriend en zijn 2 kinderen, hoe feestelijk zou dit extraatje zijn!

 88. Laura schreef:

  Wat een perfecte mix & match ?! En wat gaaf van Xenos.nl dat je dit weg mag geven ?. Ik werd me toch een partijtje hebberig toen ik deze gedekte tafel zag ??. Past perfect bij mn interieur. En niet alleen met kerst! De kids hebben van playmobile een boshuis met schattige hertjes, egeltje en wilde zwijnen. Hoe leuk zal het zijn als deze diertjes na de kerst tussen de boompjes mogen spelen ?.

 89. Daphne schreef:

  Wat een leuke decoratie zou dit zijn op de kersttafel als de familie op eerste kerstdag komt brunchen!

 90. Elle schreef:

  Wauw wat een prachtige, gezellige tafel!! Het lijkt me supertof om het bij ons thuis ook zo mooi aan te kunnen kleden. Mijn meiden zouden dat geweldig vinden, goud ✨ en frietmandjes, ? veel leuker kan het niet worden!! Ik ga duimen. Fijne gezellige dagen gewenst!

 91. Jo schreef:

  Hoe mooie!
  Mij mama is een paar dagen voor de kerst vorige jaar overleden. Ik zie de kerst nu als een berg ik moet klimmen, voor mij gezin zou ik echt leuk vinden onze tafel mooie te dekken en nieuwe herinneringen te maken

 92. Nancy Schoones schreef:

  Ik zou deze graag willen winnen om de kersttafel mooi te kunnen opdekken. Kerst vier ik al jaren allen met de kids ( 2 meiden van 9 en n zoon van bijna 13). Kerstavond zijn we allemaal samen maar eerste en tweede kerstdag moet hub papa helaas werken in t restaurant waar hij chef kok is. Zou wel super zijn om onze kids dan ook n beetje t restaurantgevoel te kunnen geven met zo’n mooie gedekte tafel ?

 93. Bertine schreef:

  Schitterende gedekte tafel! Ik doe veel ideetjes op en niet alleen voor het kerstdiner maar ook gewoon ter decoratie! Snel een X naar Xenos!!

 94. Tessa schreef:

  Wat een ontzettend mooi gedekte tafel en erg fijne tips! Ik zou graag willen winnen. Wij hebben onze muur net in de kleur van 2020 geschilderd, de kleur tranquildawn en daar zou deze tafelaankleding perfect bij passen. ??

 95. Kim Knijpert schreef:

  De eerste kerst zonder je ouders…
  Ik wil er een gezellige kerst van maken… maar das best met een dubbel gevoel. 4 jaar geleden was mijn lieve schoonvader er niet meer bij en kwam mijn schoonmoeder met de kerst bij ons logeren. Ik maakte het gezellig… ook zij (84) vond het altijd heerlijk. Samen ontbijten. Wandelen met haar zoon, handwerken met haar schoondochter en spelletjes spelen met haar kleinzonen! Dit werd een traditie… voor zolang het mocht duren. Dit jaar is ook mijn schoonmoeder niet meer bij ons met kerst. Natuurlijk ga ik het gezellig maken… en onze zonen komen lekker eten! Ik ga heerlijk zelf koken. Lekker thuis. Het voelt dubbel maar daardoor zou ik het zo super vinden als we deze kerst een prachtig gedekte tafel hebben waar we dan als gezin aan kunnen eten… en daar even een momentje denken aan wie we missen… ♥️

 96. Marije schreef:

  Prachtige styling ❤ waag ook een kansje omdat zo’n aangeklede kersttafel zo mooi staat ?

 97. Marsha schreef:

  Wat een prachtige kersttafel. Wij zijn pas verhuisd en dit word onze eerste kerst in het nieuwe huis. Hoe mooi zou het zijn om het te vieren met al die mooie spullen van Xenos ❤️

 98. Petra schreef:

  Ziet er prachtig uit!! Lijkt me geweldig om met kerst zo’n prachtig gedekte tafel te hebben!

 99. Mascha schreef:

  O wat een ontzettend mooi gedekte tafel!! Ik hou zo van kerst. Die sfee, de lichtjes en de gezelligheid. Ik z iue ons wel dineren asn deze prachtige tafel

 100. Catharina schreef:

  Wat een prachtig gedekte tafel! Ik hield nooit van groen, tot voor kort. Nu heb ik heel veel groene planten in huis, groene kussens op de bank en groen omgehaakte krukjes staan. Alleen de eet hoek is nogal saai, wit met kersenhout. Dus daar kunnen we wel wat kleur gebruiken. De prijs zou zeer welkom zijn dus ???☘️???

 101. Annemarij schreef:

  Hi! Wat een toffe blog is dit! Hele goede tips. En als kers op de taart ook nog een winactie! Het ziet er schitterend uit en het lijkt me geweldig om dit te winnen ❤️ Ik ga bijna trouwen en samenwonen, dus dit zou perfect uitkomen!

 102. Zus schreef:

  Ik willen een kansje wagen om zo’n mooi gedekte tafel te winnen.
  Mijn redenen zijn vast niet anders dan die van alle anderen. Het is gewoon erg mooi en rustig door de natuurtinten. Mooi, eenvoudigen toch chique.
  Mijn pwersoonlijke reden is dat dit misschien wel de laatste kerst is dat we allemaal aan tafel kunnen zitten. Door een nare diagnose is de toekomst onzeker… dat maakt dat we dubbel willen genieten, maar ook dat we toch ergens niet té uitbundig willen vieren. Dit zou perfect zijn…

 103. Bianca schreef:

  Dit is zo gaaf Lisanne ? Ik hoop met deze goede tips en de prachtige producten van Xenos eindelijk mijn ouders eens over te halen om zich lekker te laten verwennen met kerst, met een kerstdiner dat eens voor hun wordt klaargemaakt in plaats van dat zij altijd in de keuken staan!

 104. Inez schreef:

  Wat gaaf deze tafel!
  Ik vind ‘t altijd moeilijk om één thema te kiezen en zoals je zegt, dan kan ‘t too much worden.. Dus ik zou graag jouw styling willen winnen dan ben ik al een heel eind! ???

 105. Astrid schreef:

  Wat een prachtige tafel zo! We zijn heel druk aan het klussen in ons nieuwe huis en moeten voor kerst de benedenverdieping af hebben. Dus helaas weinig tijd om uitgebreid te kerstshoppen. Het zou dan ook heel tof zijn om dit te winnen!

 106. Petra schreef:

  Ja, dat zou tof zijn om te winnen! Ik heb een prachtig crème/gouden servies. Maar het is helaas niet genoeg voor iedereen die komt eten bij ons met kerst. We hebben zelf vier kinderen, mijn ouders en vier van mijn broers/zussen met aanhang komen eten. Plus ook aardig wat klein grut daar nog bij. Daarvoor zouden de bamboe bordjes ook heel goed voor van pas komen. ? (Onze jongste en die van mijn zusje zijn allebei 2 jaar, dan weet je het wel. ?)

 107. Kickie schreef:

  Ok! DIT ZIJN PAS GOEDE TIPS! 35 jaar lang wat ik anti kerst, of ja ik had er bar weinig mee. Maar de afgelopen 1.5 jaar ben ik 2x mama geworden van 2 prachtige meisjes
  En ineens snak ik naar kerst, zing ik lekker vals kerstclassics en hebben we een heus kerstdiner in de planning.
  Het waarom is daarmee beantwoorden, wij kunnen deze inrichting zeker gebruiken ? dikke zoen Kickie

 108. Arianne schreef:

  Wat een leuke blog. Die tips ga ik zeker gebruiken bij het dekken van de kersttafel. En wat een gaaf pakket mag je weggegeven. Dat groen en dat goud kleurt prachtig in onze eetkamer. Ik doe heel graag mee voor een prachtige kersttafel.

 109. Milou schreef:

  Super leuk dat je dit mag weggeven! Graag doen wij mee! Om mijn aller liefste vriendinnen nog leuker te kunnen verwennen tijdens het volgende etentje! Dat verdienen ze namelijk enorm!! ?

 110. Anouk schreef:

  Kerst wordt voor ons dit jaar heel anders. Nadat mijn lieve oma afgelopen februari is overleden, hebben mijn beide ouders geen ouders meer. Dat betekend dat ze een soort van in een “gat” vallen met kerst. Waar gaan ze heen? Wat gaan ze doen? Ik wil ze graag als verrassing uitnodigen, om te laten zien dat ze nog genoeg familie en liefde om hun heen hebben. Met kerst ben je samen met je familie, ookal is die kring klein. Je familie is je alles! ❤

 111. Natasja schreef:

  Voor t eerst sinds jaaaaaaaren hoef ik met de kerst niet te werken. (Zorg) en wil dan ook echt uitpakken met de kerst. Zo’n mooi gedekte tafel hoort daar dan nog wel bij. Ik kan niet wachten tot het zover is….voor jou en je oma en de rest vd familie alvast fijne dagen en veel geluk en gezondheid in 2020

 112. Karen schreef:

  Wat een leuk blog. De tafel ziet er echt heel mooi uit. Ik zou het graag winnen om deze Kerst dan net wat anders de tafel te kunnen dekken. Meestal blijf ik in hetzelfde hangen, maar dit geeft weer heel nieuwe mogelijkheden. Hoef ik alleen nog over het koken na te denken ☺

 113. Remke schreef:

  Wat een leuke winactie! Door de drukke periode komen mijn eigen aankleding en entourage in het gedrang waardoor we nog net niet met ons bordje voor de tv eten met Kerst. Het ‘oh-ja-ik-wil-thuis-ook-een-gezellig-gedekte-tafel-gevoel komt meestal zo laat dat er geen tijd meer is om nog zelf te shoppen. Hoe fijn zou dit winpakket zijn! Alles in één keer supergaaf aangekleed, lijkt me heerlijk. Alles mooi afgestemd op elkaar, want dat is al door Xenos en jou gebeurd! Fantastisch! Hoop de gelukkige te zijn! En bedankt weer voor je leuke blog!

 114. Carla schreef:

  Oh dit zou zo tof zijn om te winnen!Mijn dochter is met de feestdagen tijdelijk thuis.Ze is momenteel in Italië om er vrijwilligers/stage te doen.Sinds half september is ze al daar.Wij gaan volop genieten met de feestdagen van elkaar en zo’n mooi gedekte tafel zou nog gezelliger worden ;-)

 115. M schreef:

  Lijkt mij super leuk om met mijn gezin van zo’n mooi gedekte tafel te eten
  Doe dus graag mee

 116. Daphne schreef:

  Echt prachtig!! Heb al een aantal van die groene kerstboompjes op mijn vensterbank staan, maar wat een goed idee om die te gebruiken voor op de tafel met kerst. En verder dat gouden bestek.. heb het al meerdere keren zien liggen bij de Xenos en wil het zoooo graag hebben, idem dito voor de gouden frituurmandjes.. love it!! Zou allemaal perfect zijn voor het uitgebreide 5-gangen kerstdiner want ik mijn familie ga voorschotelen op kerst avond!

 117. Barbara schreef:

  Wat een mooi gedekte tafel! Mijn moeder is de ‘Queen’ als het om tafeldekken gaat en nu zou ik hiermee ook eens hoge ogen kunnen gooien met zo’n gezellige kersttafel. Dus is waag een kansje

 118. Samne schreef:

  Wat een super artikel! Ik ben helemaal fan van het mooie xenos servies en zou heel graag deze mooie tafeldekking winnen als eerste kerstcadeautje ?? Dat maakt de feestdagen compleet ?

 119. Ellen schreef:

  Wat zou deze prijs goed van pas komen met de kerst brunch met de kinderen.
  Ik verheug mij nu al op de reactie van mijn kleinzoon als hij bomen op tafel ziet

  • Nicolle van Miltenburg - Kuijper schreef:

   Wat een mooie tafel! Van de week zelf naar de Xenos gegaan maar helaas met 1 kerstbal huiswaarts ? ik zag echt door de bomen het bos niet meer. Voor de 3 diners !!! Die ik ga hosten zou ik willen dat ik jou talent had! Knap uitgekozen zo!

 120. Celine schreef:

  WoW de tafel ziet er echt geweldig uit! Ik woon nog mar net in mijn nieuwe huisje en heb nog niets om een mooie tafel te dekken. Volgende week ben ik jarig en de week erop is het kerst en moet ik twee keer een mooie tafel dekken maar ik heb dus nog geen spulletjes. Deze tafelsetting zou meer dan welkom zijn ?

 121. Ida schreef:

  Hallo Lisanne,
  Wat een prachtig gedekte tafel! Brengt mij op idee om de tafel met Kerst eens anders te dekken , ons gezin met 5 volwassen kinderen breidt steeds verder uit .Dit jaar zitten
  we met 12 volwassenen en 7 Kleinkinderen aan tafel op Kerstavond.Ik ga zeker jouw ideeën gebruiken !
  Fijne Kerstdagen voor jou en je gezin .

 122. Birgitta van Keulen schreef:

  Wat n coole actie! Met n gouden randje ?

 123. Nicolle van Miltenburg schreef:

  Hallo!
  Van de week heb ik de xenos bezocht want inderdaad super leuke spulletjes daar! Door de bomen zag ik het bos niet meer ;-).. dus met 1 kerstbal huiswaarts gegaan. De tafeldecoratie doe ik voor de 3!! diners die ik ga hosten niet zo mooi als die van jou lisanne maar ik ga proberen het na te maken! Super gaaf hoe je dat doet!

 124. Marieke schreef:

  Oh dat zou echt heel gaaf zijn! Ik ben hier heel heel slecht in ?, maar met jouw tips en de prachtige spulletjes kan ik er misschien toch een keer iets van bakken haha! ???

 125. Mar schreef:

  Ik zou het graag winnen omdat ik wel wat styling hulp kan gebruiken, hoef ik over de tafel in ieder geval niet na te denken.

 126. Jorien schreef:

  Super leuke blog! Slimme actie, lees eigenlijk nooit blogs bij mensen.. maar nu zag ik die gave foto op insta voorbij komen dus tijdens het tandenpoetsen toch maar even aan het lezen gegaan; wat schrijf je leuk!!

  Wij vinden dit super leuk om te winnen. Wij vieren altijd kerst de ene dag bij de schoonouders de andere dag bij mijn ouders; dit jaar vieren we voor het eerst alles op 1 dag bij beide ouders en hebben we dus voor het eerst een gezinsdag over in ons eigen huis. Robine – ons dochtertje – is bijna drie en helemaal gek van de kerstsfeer die we in ons huis proberen te maken ❤️

 127. Astrid schreef:

  Wauw! Dat ziet er nog eens feestelijk uit! Lijkt me zo gaaf om te winnen! Ik heb geen speciale tafelaankleding voor de kerst, dus dit zou het wel superfeestelijk maken!

 128. Edith schreef:

  Wat een leuke actie! Ik dacht eerst wat leuk en gezellig voor thuis maar daarna dacht ik dat het ook Superleuk is om mee te nemen naar m’n werk. Want met kerst moet ik werken en ik ga het kerstontbijt daar verzorgen. En echt niet erg hoor , werken met kerst! We maken er voor de patiënten en voor onszelf een gezellige dag van #werkenindezorg

 129. Simoon schreef:

  WOW dit ziet er supergaaf uit!!! Het zou zo goed passen in mijn atelier waar wij dit jaar kerst met de familie gaan vieren. Laat groen nu ook mijn lievelingskleur zijn. Ik doe dus heel graag mee met deze win actie ????
  X

 130. Norma schreef:

  Lijkt me geweldig om dit te winnen en de tafel gezellig te kunnen gaan dekken!

 131. Marije Willems schreef:

  Hoi Lisanne,

  Wauw, wat een gezellige tafel heb je er van gemaakt! Ik krijg dit jaar voor het eerst gasten met de feestdagen bij mij thuis. Wat zou het tof zijn als ik de tafel op deze manier gezellig kan aankleden!

  Groetjes, Marije

 132. Detry Nele schreef:

  Oh prachtige tafel! Ik kan niet meer zeggen dan: wijwillenwinnenwijwillenwinnenwijwillenwinnen! ??

 133. Linda schreef:

  Hoi Lisanne,
  Wat een prachtig gedekte tafel!! Helemaal verliefd! ?
  Ik ben altijd veel te veel bezig met eerst Sinterklaas, dan de verjaardag van mijn dochter, dan de gerechten die ik wil maken en op het moment dat het al te laat is denk ik er pas aan dat het wel leuk zou zijn om de tafel een keer net zo mooi te dekken als je op Instagram, zo ook bij jou, voorbij ziet komen…
  Dan moeten we het helaas weer doen met de standaard borden (als we geluk hebben genoeg voor alle gerechten), glazen (ook daarbij de kans dat we niet eens allemaal dezelfde glazen hebben…) en dan hooguit een tafelkleed en een (hopelijk) bijpassend servet…
  En altijd denk ik dan: volgend jaar gaan we het anders doen… maar ja dat is tot nu toe nog nooit geweest, haha! Want ieder jaar is de hectiek weer net zo groot… dus ik houd mijn vingers gekruisd en hoop heel hard, héél erg hard dat ik mag winnen!!!
  Liefs Linda

 134. Renee schreef:

  Wauwiiiiii wat zou dat mooi staan bij onze tafel. Het lukt me dit jaar niet om een goede kerstvoorbereiding te doen. De 5 Kids zijn al 6 weken op en af ziek. Met name onze jongste pleegdochter van 4 is heel de tijd ziek. En dan ga je niet shoppen. Lezen des te meer.. Dus ik waag een kansje…. Zou te te mooi zijn. Groet Renée

 135. Marielle schreef:

  Wat een ontzettend leuke sfeer heb jij op tafel weten te creëeren! Waarom dit willen winnen? Om mijn man te overtuigen dat kerst ook heel leuk is! Zo vaak zijn wij teleurgesteld in mensen dat het lastig te zien is dat juist rond kersttijd er ook hele lieve mensen zijn. Hoe gaaf zou het zijn om onze kerstdiner zo aan te kleden én te genieten!

 136. Marieke schreef:

  Die boompjes zijn zo gezellig! Servies en het bestek vind ik ook supermooi! Dit jaar vieren we kerst met de familie bij mij, dus wat zou het gaaf zijn om mijn familie te verwennen?

 137. Rinske schreef:

  Oh, wat ziet dat er gezellig uit! Dit jaar is het eerste jaar dat we, in ons nieuwe huis, genoeg ruimte hebben om een kerstdiner te organiseren. Daar wil ik natuurlijk iets fantastisch en heerlijk knus van maken. En de setting van deze tafel is precies zoals ik me het diner in onze thuisjungle voorstel. Mét onze vrienden en familie. ?

 138. Anke schreef:

  Wow, wat een mooie gedekte tafel en een heerlijk blog om te lezen. Ik kon je blog nog niet, alleen insta. We zouden heel graag willen winnen, gewoon omdat het iets bijzonders is en de kinderen enorm zouden genieten van zo een tafel… het samen denken, de bomen, het servies… ik ga snel je andere blogberichten lezen…

 139. Melanie claerhoudt schreef:

  Ik vind deze tafeldekking geweldig. Dit jaar ben ik ook helemaal into de kerstboompjes maar wist niet echt wat ermee te doen maar deze blog helpt me zeker verder weg. Het gouden bestek vind ik prachtig en zou zeker tot zn recht komen in ons interieur.
  Dus dit winnen zou gewoon GEWELDIG zijn. Ik wist nog niet wat ik wou voor mn kerst maar na deze blog weet ik het wel… deze give away winnen ?

 140. Gitte Delanghe schreef:

  Wat een prachtig kleurenpalet. ??Dit gaat onze feesttafel nog feestelijker maken. Weer een leuk blogbericht.
  Bedankt voor voor al die inspiratie telkens opnieuw ?
  Fijne feestdagen! ???

 141. Viviën van Schaik schreef:

  Dit zou super combineren met mijn interieur. De kleuren, de stijl, als ik het zelf had moeten kiezen, had ik hetzelfde gepakt!

 142. Monique schreef:

  Wat een prachtig gedekte tafel. Ik stond vorige week nog met een groen tafelkleed in mijn handen bij een leuke woonwinkel maar heb het niet gekocht. Nu heb ik wel spijt. De tafel ziet er prachtig uit. Ik ben heel zuinig op mijn servies en heb al jaren hetzelfde. Een aangekleede tafel met kerst zou een geweldige verrassing voor mijn puberkinderen. Kunnen we toch nog in het bos eten

 143. Erica schreef:

  Ik maak graag kans op de kerstversiering zodat ik straks ook zo’n feestelijke tafel kan creëren!

 144. Jerney schreef:

  Dat wil ik wel winnen. Wij krijgen dit jaar de schoonfamilie te eten omdat wij sinds kort een tafel van 3 meter hebben. Wij kunnen dus wel wat versiering gebruiken voor een wow factor. Ik ga duimen!

 145. Kristien schreef:

  Ik zou dit net als ieder ander willen winnen natuurlijk. Ik ga samen met mijn 3 tienerdochters en babyzoontje verhuizen per januari naar een andere gemeente, wij zullen daar een nieuwe stad moeten maken daarbij hebben we een inboedel nodig. Als wij dit zouden winnen zou dat geweldig zijn natuurlijk! Finger crossed. Wij zijn iig fan van je blad en blog. Groetjes

 146. Marjolein Schuurman schreef:

  Ik had al lang na zitten denken over de tafelaankleding en had ook iets met boompjes in gedachten maar wist nog niet hoe. Door jouw blog ben ik helemaal enthousiast geworden. Zou zo aan willen schuiven aan die tafel ;-)
  Ja en nu moet ik alles gaan verzamelen…dus jouw actie komt al geroepen!!! Met jouw uitleg en mooie foto’s kan ik heel eenvoudig ook zo’n supersfeer op tafel krijgen. Ik doe heel graag mee voor deze prijs en ga dan ook voor een groene tafel.

  Fijne dagen gewenst!!

 147. Annemarie schreef:

  Heel mooi die boompjes en verliefd op het gouden bestek! Zou geweldig staan bij mij bruin met gouden behang bij de eettafel?

 148. Natasja schreef:

  Wauw wat een mooie tafel heb je er van gemaakt!
  Sinds ik het huis uit ben, nu de 5e kerst gaat mijn familie er eigenlijk een beetje van uit dat ik iedere kerst kook.
  Wat ik echt leuk vind om te doen.
  Creatief ben ik echt wel, maar ieder jaar weer iets anders verzinnen voor het kerstdiner qua aankleding op tafel vind ik wel lastig. En met deze aankleding heb ik weer genoeg inspiratie en materialen om er een kerstdiner van te maken die ze niet meer vergeten.

 149. Nell schreef:

  Zo’n mooie gedekte tafel wil ik wel.
  Prachtig hoe je dit hebt gedaan.
  Ikzelf kan dit niet I.V.M. ziekte,maar mijn man zou het samen kunnen doen met onze dochter.
  We hebben drukke verjaardagen aankomende week en daarna,alle drie boogschutters.
  Dus zou zeer welkom zijn bij ons.De kleur van het servies zou voor mij turquoise zijn.
  Groeten Nell Langras.

 150. Hadassa schreef:

  Mooi!! Ik ben ook dol op op gouden details. Mooi dat bestek!
  Ik zou graag willen winnen om een onvergetelijk kerstetentje klaar te maken voor mijn schoonouders.

 151. Annemarie Evers schreef:

  Wat staat dat Superleuk! Aangezien ik altijd traditioneel rood met wit gebruik lijkt me dit wel eens heel verrassend om zo de kersttafel te dekken! Bij jou ziet het er echt prachtig uit!

 152. Petra de Lange schreef:

  Wat een mooi gedekte tafel. Staat mooi in ons huis. Zou onze eerste kerstversiering zijn Graag wil ik mijn man en dochter hiermee verrassen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving