20 december 2019

Studio Draad

Er is iets nieuws in de lucht :) Namelijk een hele tof nieuw platform op het gebied van handwerken. Ik heb het over Studio Draad. Je kunt er terecht voor mooie en uitdagende patronen van verschillende ontwerpers. Patronen op het gebied van haken, breien, knopen en zelfs borduren. Denk aan een leuke gehaakte deurstopper van Christel Krukkert, een prachtige macramé slinger van Elma Pluim of ga meteen Fair Isle breien met het patroon van Margje Enting. 

Foto: Gerard Witteveen

Studio Draad biedt echt een totaal pakket aan. Wil je aan de slag met toffe patronen? Dat kan, je krijgt niet alleen de werkbeschrijving maar ook duidelijke stap voor stap foto’s en een video bij je patroon zodat je heel gemakkelijk aan de slag kunt. Het is op deze manier echt voor iedereen te doen. Dat vind ik zo leuk aan dit platform. Daarnaast is het ook mogelijk om meteen het complete garenpakket in de shop te bestellen. Dan heb je dus niet alleen de werkbeschrijving in huis, maar meteen alle materialen om te beginnen met maken. Hoe makkelijk wil je het hebben :)

En ook ik mocht twee hele toffe ontwerpen maken voor in de Studio Draad shop. Natuurlijk maakte ik toffe woonaccessoires. Als eerste ontwierp ik een heerlijk stoer en warm Bugle woonkussen dat voor iedereen te maken is. Ik haakte het met het prachtige 100% wol Durable Chunky garen. Daar moest natuurlijk ook zo’n prachtige deken bij voor de wintermaanden. Dus daarna ging ik aan de slag met het patroon van deze prachtige Warme Winter Deken gehaakt met hetzelfde prachtige garen als het kussen. 

Het patroon is echt een heerlijke uitdaging om te haken, in het patroon zit ook nog een leuke verrassing verstopt. Ben je al nieuwsgierig? Maar met behulp van de video kan iedereen dit patroon met gemak haken. Wil jij na het zien van deze toffe foto’s meteen aan de slag met dit patroon? Neem dan snel een kijkje in de shop van Studio Draad

Liefs Lies

Studio Draad

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving